2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sorun o zaman gorumcede değil eşinde. Uykusuz geceleri, hamilelik sikintilarin, dogumu, dikisleri, gazını, bezini, kusmugunu salyasini, diş çıkarma sancilarini da seninle paylaşacaklarsa isim koyma hakkını da buyursun paylassinlar biricik halaları...

Haspaya bak sen ya! yüz verme diyor bir de, çocuk senin, sen taşıyorsun 9 ay, sonra da bir ömür ona adayacaksın. Canından kanından parçan olacak, kalkmış hala sıfatıyla böyle yorumlar yapacak. Benim de erkek kardeşim var, çocukları olucak olsa yorum yapmak aklıma bile gelmez. Herkes istediği ismi koysun çocuguna. Ne ben kimseye karışırım ne de karışılmasına müsaade ederim. Ay çok sinirlendim görümcene :)

yaaa kızlar bende de kasıkta ağrı başladı idrarımı yaparken bi ağrı oluyor bide çişim gelince ağrılar oluyor akıntı da başladı sanırım idrar yollarımda bi sıkıntı olmaya başladı.. bende birzdan sirke sipariş edeceğim fakat ben sirkeden ve kokusundan nefret ederim evlendiğimden beri evime sokmuş değilim. sirke tadı ve kokusu oluyor mu içerken çok zorlanır mıyım acaba bide mutlaka sabah aç karnına mı içmem gerek?

ayyy duymamazlıktan gel ben öyle yapıyorum konuşan kendi kendine konuşuyor benimde sinirim bozulmamış oluyor :)))

Tek derdin o olsun kiź fazla kacirma ama kurabiyeleri cikanlarin hepsinden birer tane al akşama kada ryersinhadi guzel haberler bekliyoruz sendende
Oglumuzun agzini burnunu bobregini dalagini her seyi gorduk cok sukur sonuclar cok cok guzel dedi insallah sonuna kadar boyle gider gule gule buyutun dedi :) plesanta tam istedigimiz yerde rahim agzi istedigimiz olcude suyu iyi anatomik yapisi iyi uzun zamandir herseyi 4 4 luk bebek gormuyoduk sevindim dedi :)

Ama kurabiye alamadim ya bugun sadece lor kurabiyesi varmis

İnstagramda melek kanatlı tulumlar gördüm çok hoşuma gitti bi sende incele istersen. Hastane çıkışı olarak setleri de mevcut
Canim instagramim falan yok sosyal medyayi pek kullanmiyorum ama o dediklerini demin ararken gordum hoslar evet begendim bende bide mikililer var hosuma gitti ama bide kıs bebegi olcak ya bizimkiler acaba yazlik kislik farkedermis kumaslarda kararsizim

Cok sevindim canım senin adina super olmus bu guzel sonuc darisi diger arkaddaslarin basina ama kurabiyeler adina uzuldum caninin istediginle kaldin ins bidahaki sefere istediklerinden bulur yersin canim

Minilola.com diye bi site var orada da mevcut kumaş bilgileri filan yazıyor. İlk gördüğümden beri içim kıpır kıpır bi gün giydiririm diye inşallah görürüz o günleri

Kizlar ebebek ve civilin sitelerine baktim hic kafama gore bi hastane cikisi bulamadim oneriniz varmi

minicity ve babymalla da bak.
Bu arada minicitye ilk kez dün gittim ve 20 tlye 7li hastane çıkışı aldım. 2 tane penye battaniyesi olduğu için hastane çıkışlarını çok battaniyesiz ve çok parçalı olmayan tercih ettim.
ebebekten de aldığım bir hastane çıkışı vardı, tamam yeter. gerisi hep 0-3 ay aldım.

Minicity bayağı bir ucuz geldi bana. Belki her şey değildir ama 60 tlye aldığım ürünleri orda 39.90' görünce bozulmadım değil.

yaaa ablamda boylr dedi bizim buralarda yaylaya cikma var yaa yaylaya gittiginde alir goturursun cocuk nerde yatacak derdin olmaz dedi ama sanki mobilya besikelr daha guzel yaa :)

Ben de dün yaptırdım canım 174 de benim çıktı. Bugün endokrine gittim sonra diyetisyene diyetle cumaya kadar deniycez düşmesini. Düşmezse cuma insülin dedi doktor. Sana diyet vermediler mi?
100 grla tekrar yapacaklarmış. çıldıracam ben ya. bir bok yediğim yok afedersin. yürüyüşe gidiyorum su içiyorum. ne yani bunun sebebi anlayamıyorum ben. ne yicem ki daha taşı mı kemirecem.

ben artik yavqs yavas bakim diyorum cnm gin bitiveriyor yaa :)

Bende aynen öyleyim kimsenin iç işine burnumu sokmam karışmam kıskanmam öyle bi huyum da Yok...

Ya evlendiğimden beri gelin gibi ciğerlerine basma birbirlerine sımsıkı bağlanma arayıp sorma huyları alışkanlıkları Yok. Bence büyük ihtimal beni istemediler bile.. çok resmiyiz muhabbette.. öyle sık gelmezler şehir dışındalar çok şükür.. ha geldiklerinde de somurtmam ama muhabbetimiz hiç bağdaşmıyor iletim kuracak ortak noktamız Yok... buna rağmen ay halası ona neler alacak ay halası ona neler öğretecek yetiştirecek vs vs vs kendi kendine kurmaları var ...

Cidden zor tuttum kendimi.. sussam kabullenmiş sanacaklar..

olaya gerek yok canım olay çıkartıp hiç kendini de bebeğini de boşuna boş insanlar yüzünden üzmee.. Ben bu nitelikli insanlara Allah korkusu olmayan hayatında hiç mutlu olamamış insanların mutsuzluğundan beslenen asalaklar diyorum ki ne yazık ki üzüldüğüm nokta bu kadar kötü olmayı araya fitne sokmayı nasılda beceriyorlar.. sen hiç sinirini bozma Allahından bulsun çok biliyorsa da kendi doğurup istediği ismi koysun

Aaa bakiyorum canim hemen
ben kendim 17.90 3lu beyaz tulum aldim bide utuyle yapisan harflerden aldim kendim yapicam hastane icin aka ben crkim yapicam icin boyle bisey aldim bitane 10 lu haztane cikisi normal bsiey aldim nasilsa degisecek ustu suslu olmasina olmasina gerek yok diye dusundum :)

Bu kadar tercüman olunurdu herhalde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…