gözün aydın canım aynı şekilde sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin AllahOglumuzun agzini burnunu bobregini dalagini her seyi gorduk cok sukur sonuclar cok cok guzel dedi insallah sonuna kadar boyle gider gule gule buyutun dedi :) plesanta tam istedigimiz yerde rahim agzi istedigimiz olcude suyu iyi anatomik yapisi iyi uzun zamandir herseyi 4 4 luk bebek gormuyoduk sevindim dedi :)
Ama kurabiye alamadim ya bugun sadece lor kurabiyesi varmis
Kızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Eşimle daha çocuk yapmadan önce erkek çocuk isteyip isme karar vermiştik.(o ikili isim olsun babamın ismini de koyayım derdinde idi şimdiye kadar) bir şekilde yumuşadı sessiz kaldı kabullenir sandım.. kabul etmişti de... ama ailesi annesi kız kardeşi ve ablası beğenmemişler ismi- telefızu zormuş (ertuğrul-nesi zor anlamadım) bacıları da hiç sevmemiş illa isim önerilerinde bulunuyorlar eşim vasıtasıyla...
eşim benden ziyade onların lafına bakıp sürekli fikir değiştiriyor. Doğuma daha var o zamana kadar düşünürüz diyerek nokta da koymuyor konuya..
Vel hasıl olay isim mevzusundan daha büyükmüş mesajı okuduktan sonra fark ettim.. eşinin ağzına ne bakıyorsun yüz verme hep ona söz hakkı bırakma diyerek kendi sözlerini geçirmeye çalışıp aile içi mevzulara burun sokup iç huzuru kaçırmakmış... eşimin ailesinden ne zaman biri iç işlerimize dahil olsa mevzu büyüyor..
Henüz bu mesajı öğrendiğimden haberi Yok kendimi zor sakinleştirdim ama son güne kadar bekleyip Doğum vakti geldiğinde büyük olay çıkartabilirim... sonu nereye varır bilmiyorum da artık...
Ne yapmam gerekir di sizce ? Böyle bi görümceniz olsa çaykaşığı gibi herşeye muhalif (bekarlığımdan beri gıcığım kıza hiç barışmadı yıldızımız daha önce de evlenmeden tartışıp olay çıkartmıştı aileler arasında sorun yaşanmıştı -ona rağmen evlendim ama huzursuzluk yaratmaya devam ediyor..
En iyisi gülüp geçmek insanların haddini aşmasına hiç tahammül edemiyorum ozaman ananeye teyzeye de sorun onlarda koysun bı isim ona razı olmazlar hasbalarim.... Boşver tatlım sen hiç umursama esinlede tartışıp huzurunu bozma en çok annenin hakkı 9 ay sonunda isim koymakKızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Eşimle daha çocuk yapmadan önce erkek çocuk isteyip isme karar vermiştik.(o ikili isim olsun babamın ismini de koyayım derdinde idi şimdiye kadar) bir şekilde yumuşadı sessiz kaldı kabullenir sandım.. kabul etmişti de... ama ailesi annesi kız kardeşi ve ablası beğenmemişler ismi- telefızu zormuş (ertuğrul-nesi zor anlamadım) bacıları da hiç sevmemiş illa isim önerilerinde bulunuyorlar eşim vasıtasıyla...
eşim benden ziyade onların lafına bakıp sürekli fikir değiştiriyor. Doğuma daha var o zamana kadar düşünürüz diyerek nokta da koymuyor konuya..
Vel hasıl olay isim mevzusundan daha büyükmüş mesajı okuduktan sonra fark ettim.. eşinin ağzına ne bakıyorsun yüz verme hep ona söz hakkı bırakma diyerek kendi sözlerini geçirmeye çalışıp aile içi mevzulara burun sokup iç huzuru kaçırmakmış... eşimin ailesinden ne zaman biri iç işlerimize dahil olsa mevzu büyüyor..
Henüz bu mesajı öğrendiğimden haberi Yok kendimi zor sakinleştirdim ama son güne kadar bekleyip Doğum vakti geldiğinde büyük olay çıkartabilirim... sonu nereye varır bilmiyorum da artık...
Ne yapmam gerekir di sizce ? Böyle bi görümceniz olsa çaykaşığı gibi herşeye muhalif (bekarlığımdan beri gıcığım kıza hiç barışmadı yıldızımız daha önce de evlenmeden tartışıp olay çıkartmıştı aileler arasında sorun yaşanmıştı -ona rağmen evlendim ama huzursuzluk yaratmaya devam ediyor..
Cnm ya seni gaza getirmek istemem ama bana görümcem haspam diyecek ve eşim buna bir şey demeyecek. Ya büyük konuşmayayım ama olay çıkartırım. İsim olayını elbette senin ve eşinin dediği olacak başkaları halası teyzesi kav kp fikir verebilir ama son söz size aittir. Ne demek yüz verme herşeye o karar veriyor
Ben de hem gelinim hem görümce gelinimize isim konusunda fikirimi de söyledim beğendi beğenmedi orası çok önemli değil. Sorar kritik ederiz vs ama Üslup çok önemli. Cnm her ilişkinin bir dinamiği var elbette ama kızgınlık ve kırgınlıkta çok haklısın ve bunu belli et bence.
Evet çok kolay değil ama canımın istediği şeylerden çok az tadımlık yiyordum. Bazen fazla kaçırdığım hemen tokluk şekerim bakıyordum 250 falan çıkıyordu zaten. Ben iştahlı bir insandım çok uyamamıştım. Oyüzden az kaldı insülin başlayacaklardı.ama uyarsan hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Tadımlık yemekten bahsetmiyorum. Bir dolu tabak mantı yiyordum ben oyüzden okadar yükseliyordu mesela. Sen 1 yemek kaşığı yersin. Çeyrek poğaça yersin. Bundan bahsediyorum. Ekmek yeme mesela onun yerine hakkını başka birşey de kullanırsınne yeyip ne içtiniz bakıyorum her şey yasak.
Tententen sirke iciyomusun gecirmedi mi yanmani?
Domates,salca,cikolatayi kestin mi? Bunlara ragmen yanman devam mi?
O cigneme tabletleri filan anca 5dk kesiyo cunku
En iyisi gülüp geçmek insanların haddini aşmasına hiç tahammül edemiyorum ozaman ananeye teyzeye de sorun onlarda koysun bı isim ona razı olmazlar hasbalarim.... Boşver tatlım sen hiç umursama esinlede tartışıp huzurunu bozma en çok annenin hakkı 9 ay sonunda isim koymak
Aynen öyle canım en iyisi hala vakit var biraz ertelemek olabilir isim konusunu üstlerine gidince dahada inatlasiyorlar bakarız deyip geçiştir bir süre. ...Bunu anlayabilecek kapasitede de değil eşim sanırım.. herkes ana herkes doğuruyormuş ... neden ben tek basıma karar veriyor muşum....
İslami açıdan babaya düşer vazife... evet ama bunu bu şekilde aktarsam fikrimi bile sormaz almaz belki... konuyla ilgili bir takim Videolar buldum onları göndericem eşime... istediğim peygamber isimlerini bile kabul etmeyip de gidip başka alternatifler getirmesi fikrime önem vermemesi çok incitici...
hayat hep bir sınav..
Yani varya kusura bakmayın öyle geri zekalı insanlar varki insana moral vereceklerine neler söylüyorlar. Aslında bu insanlarla doğuma kadar görüşmeyeceksin. Doğumdan sonra da bebek için geleceklerine uygun olmadığını söyleyeceksin. Çünkü geldiklerinde eminim ilk soracaklar şey emiyor mu bari. İkinci söyleyecekleri şey sütün yetmiyordu sütün yaramıyordur olur. Benim bu emzirme konusunda ilkinde acayip lohusa depresyonuna sokmuşlar 2.de buna asla müsaade etmeyeceğimAtma kiz kendini hemen balkondan falan benimde ilk gebeligimde 75 lik yüksek cikmisti 100 luk normal cikti uzulme yani bosa streste yukseltebiliyor cunku.
Ayy massallahh kiz bu kac boyutlu resim allahim cok guzel cikmis.
Cancagzim cok iyi haber bu olsun resmi olmasin zaten dr unda artik renkli resimler vermeye baslar saglikli ya sen gerisini bosver.
Guzel haberler alırsıniz inşallah bugun cok heyecanli bi gun yaa masallah
Ben hic hatirlamiiyorum valla
Ben de daha hic karar verebilmis degilim gecen esime sordum napsak diye daha cok var vakti gelince dusunur karar veririz dedi konuyu kapadı.
kız senin yine is arkadasin gecen benim teyzemin kizıyla kv konusuyolar ay bu emzirmemistir diyo bizim teyze kizi emdirebilseydi sutu gelirdi ugrasmamistir diyo,kv de yok yok biz kiyamadik ugrasmadik diyo bende bi sinirlendim dedim ben ugrastim yeterince cocugum ogurdu istemedi ac birakcakmosim nasil emermis ben dedim en iyi sagma makinasini aldim yine de gelmedi sutum teyze kizi diyo yok sagma makinasi sutu geri itermis ben dersem tersi solicek ya dedim eltime verdim bize sut versin diye onunkini hic geri itmedi lop lop akti dedim en son bi sinirlendim benim cocugum emmedi istemedi benimde sutum gelmedi bu konu tartismaya kapali bi konu konusmayin yeter dedim bu sefr bu konuyu kapatti yok ikinci sezeryanlar ilklere gore daha sancili olurmus daha cok acirmis ya havleee dedim bunyeden bunyeye fark var senin ole olmus olabilir ne bilion dedim benimde ole olcak bu sabahta kendi babam ya canim kanim sen ne biliyon dogum nasil oluyo annen cekti asil sanci 8 saatte anca dogum yapti bilmem kac tane dikis vardi ne wc ye gidebildi diye oturdu anlatmaya sinir oldum bide diyo yasamayan bilmez bende dedim sonunda dayanamadim sen ne biliyon baba kac kere dogum yaptin benim cektigim aciyi nerden bilcen hem yok ben annenin yanindaydim gordum annemmde diyo bu hoppala acisiz doguru verdi sanci cekeydi anneligi anlardi bidaha dogurmazdi dedim okadar zor olsa millet 5 tane dogurmaz baktilar ben sinirleniyorum sustular ya ne gerk var bu muhabbetlere ben el insanida degilim biri teyze kizi biri ana baba yani oblardan baska kimse aci cekmemis gibi dedim siz sezaryani kolay zannediyonuz eltim 1 ay ah uh yapti o naz yapmistir diyolar tamam ozamna dedim annem de naz yapmistir 8 saat dogurmamistir herkesin cektigi acilar kendine zor iste anlamiyolar ben aci cekmedim zannediyolar cunku ikinci gun oglumu kuceze aldilar ben hastane icinde merdivenlerden kosarak inip cikiyodum dr pesinde gezicem diyeyani canim oan daha cok aciyodu oglum icin dikis acisi dalan hissetmedim lousalik nedir bilmedim oblara kolay geldi
Biraz zamana bıraktım hemen patlarsam ki İnan zor tuttum kendimi akabinde başka bir cin fikirlilik başka bir huzur kaçırma operasyonu düzenleyebilir... daha çok üzer beni... biraz daha sabredip öyle konuşmayı düşünüyorum...
Bunu anlayabilecek kapasitede de değil eşim sanırım.. herkes ana herkes doğuruyormuş ... neden ben tek basıma karar veriyor muşum....
İslami açıdan babaya düşer vazife... evet ama bunu bu şekilde aktarsam fikrimi bile sormaz almaz belki... konuyla ilgili bir takim Videolar buldum onları göndericem eşime... istediğim peygamber isimlerini bile kabul etmeyip de gidip başka alternatifler getirmesi fikrime önem vermemesi çok incitici...
hayat hep bir sınav..
Kızlar başlangıç kilonuz ve şu an ki kilonuz nedir?
Ben çok hızlı alıyor gibiyim diğer hamileligimde 5 ayda iki kilo almistim
Bunda 6 kilo aldım şimdiden.
Istahim çok yedikçe yiyelim geliyor.
Tek avantajim 56 ile hamile kalmış olmam ama doğru kadar 100 olmam inşallah
Bişey olmaz canım Demir düşüklüğü olanlar günde iki kere içiyor o hapları zaten.Kızlar ben demir hapini gece aliyorum gündüz balik yagi kullaniyorum. Simdi balik yağını yutacagima demir hapini ictim yanlislikla aradan 12 13 saat gecti gece ictigim demir hapindan sonra. endiselenmeli miyim sizce
Yapı meselesi tabi sen sessiz kalmayı tercih etmişsin. Ben bu mesajı onun suratına çarpar o anadan doğduğuna pişman ederdim. Gergin bir insanım biraz napayım. :)Kızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Kızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
şanslısın bence 100 gr da bişey çıkmama ihtimali de var. Bende hiç öyle bişey önermediler bile. Valla sabah listeyi verdiklerinde bende şok oldum. Son günlerde sıcaktan dolayı karpuz kavun incir dondurma yiyodum ara öğün olarak. Hepsi yasaklandı ki daha bi çok şey yasak. Benimde inanılmaz bozuldu moralim. Şükrediyorum ki en azından bebeğimde bi sıkıntı çıkmadı da bende çıktı. Bizde çıkanın çözümü var çok şükür öyle düşün sende100 grla tekrar yapacaklarmış. çıldıracam ben ya. bir bok yediğim yok afedersin. yürüyüşe gidiyorum su içiyorum. ne yani bunun sebebi anlayamıyorum ben. ne yicem ki daha taşı mı kemirecem.
Yanlış içmekten ziyade asil üzüldügüm sey herşeyi unutuyorum beynim sanki devre disi hicbiseyi düzgün yapamaz oldum. Oturdum agliyorum sinirlerim bozuldu. Hafizam sanki silindi cogu seyi hatırlayamıyorum yapmam gerekenleri unutuyorum surekli.Bişey olmaz canım Demir düşüklüğü olanlar günde iki kere içiyor o hapları zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?