2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
gözün aydın canım aynı şekilde sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin Allah

Cnm ya seni gaza getirmek istemem ama bana görümcem haspam diyecek ve eşim buna bir şey demeyecek. Ya büyük konuşmayayım ama olay çıkartırım. İsim olayını elbette senin ve eşinin dediği olacak başkaları halası teyzesi kav kp fikir verebilir ama son söz size aittir. Ne demek yüz verme herşeye o karar veriyor
Ben de hem gelinim hem görümce gelinimize isim konusunda fikirimi de söyledim beğendi beğenmedi orası çok önemli değil. Sorar kritik ederiz vs ama Üslup çok önemli. Cnm her ilişkinin bir dinamiği var elbette ama kızgınlık ve kırgınlıkta çok haklısın ve bunu belli et bence.

En iyisi gülüp geçmek insanların haddini aşmasına hiç tahammül edemiyorum ozaman ananeye teyzeye de sorun onlarda koysun bı isim ona razı olmazlar hasbalarim.... Boşver tatlım sen hiç umursama esinlede tartışıp huzurunu bozma en çok annenin hakkı 9 ay sonunda isim koymak

Biraz zamana bıraktım hemen patlarsam ki İnan zor tuttum kendimi akabinde başka bir cin fikirlilik başka bir huzur kaçırma operasyonu düzenleyebilir... daha çok üzer beni... biraz daha sabredip öyle konuşmayı düşünüyorum...

ne yeyip ne içtiniz bakıyorum her şey yasak.
Evet çok kolay değil ama canımın istediği şeylerden çok az tadımlık yiyordum. Bazen fazla kaçırdığım hemen tokluk şekerim bakıyordum 250 falan çıkıyordu zaten. Ben iştahlı bir insandım çok uyamamıştım. Oyüzden az kaldı insülin başlayacaklardı.ama uyarsan hiçbir sıkıntı olmaz merak etme. Tadımlık yemekten bahsetmiyorum. Bir dolu tabak mantı yiyordum ben oyüzden okadar yükseliyordu mesela. Sen 1 yemek kaşığı yersin. Çeyrek poğaça yersin. Bundan bahsediyorum. Ekmek yeme mesela onun yerine hakkını başka birşey de kullanırsın
Şunda 24 haftayı bekliyorum mesela herşeyi yiyorum ma şeker yüklemesi den sonra yiyemeyebilirim

Tententen sirke iciyomusun gecirmedi mi yanmani?
Domates,salca,cikolatayi kestin mi? Bunlara ragmen yanman devam mi?
O cigneme tabletleri filan anca 5dk kesiyo cunku

Sirkeyi iciyorum canim 1 tatli kasigi 1 barfak suya. Ancak gece icemiyorum alerji hapimla cakisiyo diye. Sabahlari iciyorum 2 gundur yanmam yok cok sukur. Ilacimda bitmisti daha almadim eczaneden yanmiyo diye. Domates, salca ve cikolata zaten cok az tuketiyorum dikkat ediyorum yedigim seylere. Insallah boyle gider. Bazen agzimda hissediyorum cok kotu oluyo.

Bunu anlayabilecek kapasitede de değil eşim sanırım.. herkes ana herkes doğuruyormuş ... neden ben tek basıma karar veriyor muşum....
İslami açıdan babaya düşer vazife... evet ama bunu bu şekilde aktarsam fikrimi bile sormaz almaz belki... konuyla ilgili bir takim Videolar buldum onları göndericem eşime... istediğim peygamber isimlerini bile kabul etmeyip de gidip başka alternatifler getirmesi fikrime önem vermemesi çok incitici...
hayat hep bir sınav..

Aynen öyle canım en iyisi hala vakit var biraz ertelemek olabilir isim konusunu üstlerine gidince dahada inatlasiyorlar bakarız deyip geçiştir bir süre. ...

Yani varya kusura bakmayın öyle geri zekalı insanlar varki insana moral vereceklerine neler söylüyorlar. Aslında bu insanlarla doğuma kadar görüşmeyeceksin. Doğumdan sonra da bebek için geleceklerine uygun olmadığını söyleyeceksin. Çünkü geldiklerinde eminim ilk soracaklar şey emiyor mu bari. İkinci söyleyecekleri şey sütün yetmiyordu sütün yaramıyordur olur. Benim bu emzirme konusunda ilkinde acayip lohusa depresyonuna sokmuşlar 2.de buna asla müsaade etmeyeceğim

Ewt cnm zaman her şeyin ilacı sonuçta. Olabildiğince kendini üzmeyecek ortamlar oluşturmak durumundayız. Çok da düşünmemeye çalış içine de atma. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun

bu konuda bende aynıyım eşimle Malesef. İlk kızımın adı Bengü Duru çok büyük tartışmalar sonrası bengüyü o duruyu da ben koymuştum. Bu seferde çok uyuşamıyoruz ma yine öyle olur sanırım. Ha tabii burada Kayın valideme bu ismi uyuyor diye birşeyler geveliyor ama kim takar onu. En son geçen eşim annesi kardeşi isim arıyorlardı çok sinirlendim dedimki siz kendinizi hiç yormayın isim bulacağım diye ben bulurum isim dedim. Eşim Ogün çok inatlaşmıştı benle çok sinirlenmiştim. Hatta çok istiyorsan karnına koydu Bi tane taşı 9 ay doğunca istediğin ismi koyarsın dedim. Evet herkesin içinde dedim. Herkes haddini bilecek

Kızlar başlangıç kilonuz ve şu an ki kilonuz nedir?
Ben çok hızlı alıyor gibiyim diğer hamileligimde 5 ayda iki kilo almistim
Bunda 6 kilo aldım şimdiden.
Istahim çok yedikçe yiyelim geliyor.
Tek avantajim 56 ile hamile kalmış olmam ama doğru kadar 100 olmam inşallah

Kızlar ben demir hapini gece aliyorum gündüz balik yagi kullaniyorum. Simdi balik yağını yutacagima demir hapini ictim yanlislikla aradan 12 13 saat gecti gece ictigim demir hapindan sonra. endiselenmeli miyim sizce

Ben hiç soylemeyeyim :) başlangıç kilomdan bile daha az suanki kilom..

Kızlar ben demir hapini gece aliyorum gündüz balik yagi kullaniyorum. Simdi balik yağını yutacagima demir hapini ictim yanlislikla aradan 12 13 saat gecti gece ictigim demir hapindan sonra. endiselenmeli miyim sizce
Bişey olmaz canım Demir düşüklüğü olanlar günde iki kere içiyor o hapları zaten.

Yapı meselesi tabi sen sessiz kalmayı tercih etmişsin. Ben bu mesajı onun suratına çarpar o anadan doğduğuna pişman ederdim. Gergin bir insanım biraz napayım. :)

Siz Ertuğrul ismine beraber karar vermediniz mi eşinle? O zaman dış kapının mandallarına susmak düşer. He tek hata görümcende diyemem zira eşinde de hata var. Konuşmanın devamını görmüyoruz tabi, devamında görümceni haksız bulmuş da olabilir o kısmı sen biliyorsun. Ama eşin görümcene hak verdiyse o zaman ona da haddini bildirmek lazım.
Ben olsam şöyle yapardım sanırım, “her ortamda benekten bahsederken Ertuğrul diye bahsederdim.” İsme laf eden olursa da “Bebek bizim biz de Ertuğrul ismine karar vermiştik” diyip konuyu kapatırım. Eşime de “ben Ertuğrul istiyorum annesi olarak bu ismi koyma hakkım var ve sen de bunu kabul etmiştin. Şimdi daha iyi bir seçeceğim varsa bana söylersin, anlaşırsak ikinci isim olarak koyarım” derim.
He bu süreçte de doldurma kendini. Görümcenin söylediği “eşinin her istediği oluyor” sözü belli ki kıskançlık sözü. Eşinin sana verdiği değeri kıskanıyor, huzursuz olup da onları sevindirme. Daha da huzurlu ve mutlu ol hatta.

100 grla tekrar yapacaklarmış. çıldıracam ben ya. bir bok yediğim yok afedersin. yürüyüşe gidiyorum su içiyorum. ne yani bunun sebebi anlayamıyorum ben. ne yicem ki daha taşı mı kemirecem.
şanslısın bence 100 gr da bişey çıkmama ihtimali de var. Bende hiç öyle bişey önermediler bile. Valla sabah listeyi verdiklerinde bende şok oldum. Son günlerde sıcaktan dolayı karpuz kavun incir dondurma yiyodum ara öğün olarak. Hepsi yasaklandı ki daha bi çok şey yasak. Benimde inanılmaz bozuldu moralim. Şükrediyorum ki en azından bebeğimde bi sıkıntı çıkmadı da bende çıktı. Bizde çıkanın çözümü var çok şükür öyle düşün sende

pullubiber senin de gözün aydın canım. Ayrıntılı ultrason çok güzel geçmiş
Ben de sonunda üşengeçliği bırakıp gidip aşıyı oldum bebeğimin kalp atışlarını da duydum şu an aşının nereye vurulduğunu bile bulamıyorum ama ilerleyen saatler neler gösterecek bakalım

Bişey olmaz canım Demir düşüklüğü olanlar günde iki kere içiyor o hapları zaten.
Yanlış içmekten ziyade asil üzüldügüm sey herşeyi unutuyorum beynim sanki devre disi hicbiseyi düzgün yapamaz oldum. Oturdum agliyorum sinirlerim bozuldu. Hafizam sanki silindi cogu seyi hatırlayamıyorum yapmam gerekenleri unutuyorum surekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…