2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
isim konusunu kimseye bırakmayın kızlar. ne kadınlar tanıdım hep içlerinde kalmış. buna annem de dahil.
özel hastanede doğum yapacak olanlar görevlileri tembih edebilir doğum raporunu benden başka kimseye vermeyin diyerek. bazı babalar kendi ailesinin dolduruşuna gelip istedikleri isimleri koyabiliyor.

Kızlar ben demir hapini gece aliyorum gündüz balik yagi kullaniyorum. Simdi balik yağını yutacagima demir hapini ictim yanlislikla aradan 12 13 saat gecti gece ictigim demir hapindan sonra. endiselenmeli miyim sizce
birşey olmaz

aynen bana 50 gr şeker yüklediler onda yüksekliği çokmuşki 75 100 e gerek bile duymadılar. Direk şekerin var dediler

kızlar ya adet döneminiz gelince önceden olduğu gibi belirtiler oluyor mu sizde de? İç sıkıntısı ,halsizlik yada hafif kasık agrısı gibi

Ben yasiyorum. Hatta ilk uc ay kasik agrisi ve gogus dolgunlugu ve agri yasadim. Simdi kasiklarim buyumeden dolayi agriyo ama gogus agrisi adete yakin 1hafta kala basliyoo adet boyu agriyo. Resmen patlicak balon gibi

canım geçmiş olsun ne diyeyim ki. sabır artık geçecek bu günlerde

Tam bu alt bölgenizde ağrı gibi sızı gibi birşey oluyor mu bende akşamları oluyor. İnternette baktım rahim genişledi için falan diyor ondandır heralde

Canım İnan bunu yapan tek sen değilsin.bende gün içinde sürekli herşeyi saçmalayabiliyorum.onyüzden yalnız olmadığını bil ve kendini yıpratma.

Kız Allah başka dert vermesin fil hafızası olan ben mutfağa girip napacaktim ben diye düşünüp bişe yapmadan çıkıyorum :) B12 baktirdim oda normal birazda böyle takılalım nolacak sanki

Canım hamilelikte çok normal bunlar. Ben normalde aşırı derecede gerekli gereksiz her şeyi beynime yazan biriyim ben bile hamileyken sütyen takmayı unutup ise gitmiştim

bu arada ben eve şeker ölçüm cihazı alacam bugün. bir de ben takip edeyim açlık tokluğu. sen de mi öyle yapsan.

benimde kv aradı biraz önce sevindim bebeği soracaktır hastaneye gittik diye.. dün aradım napıyosun diye ve hastaneye gideceğimizi söylemiştim.. neyse açtım " iştemisin, bana istinyeden ortapedi için randevu alırmısın ayaklarım çok ağırıyor.. kolay gelsin"
allahım insanlar neden bukadar menfaatçi. aldım randevusunu arıycam şimdi sen sormadın ama ben söyliyim torunun iyiymiş dicem. nasıl sinirimden çatlıyorum görmeniz lazım.

herkes boş lafçı ya. zaten şuan acaip sinirliyim hepsine saydırasım var
şuan salağa yat. afedersin ama yorumlarım sert olabilir şuan hafifletmeye çalışıyorum. doğum yapıncada kimliğe isim yazdırılacağı zaman eğer o isim konulmazsa dava yoluna kadar git. o haspam kimmiş? ağrısını sızısını o haspam mı çekmiş. kocan mı çekmiş? en ufak bi sıkıntı hissettiğinde hangi haspam yanındaymış hangisi hissetmiş? senin kocanda benim kocam gibi. hoş bende görümce yok. kardeşine o lafı nasıl söyletir. görmezden gel o mesajı da silme. yeri gelince iadesini yaparsın o lafın. saçma sapan insanlar ya. spermler babadan geliyo diye kendilerini bişey sanyolar. tarla olmazsa tohum bi işe yaramaz o aptallar bunu anlamıyo
ayyy duymamazlıktan gel ben öyle yapıyorum konuşan kendi kendine konuşuyor benimde sinirim bozulmamış oluyor :)))
ay duymamak elde değil gerene kadar uğraşılıyo
ayy ben yiyememiş gibi üzüldüm hee. ama maşallah çok sevindim iyi olmasına demekki sorunlu gebelikler çok Allahım korusun.. fotoğrafı yokmu minik beyfendinin
aydingelini ve pullubiber gözünüz aydın olsun sağlıkla alın kucağınıza
çok teşekkür ederiz canımm

allah allah ya sizde olan tepkiler neden bende olmuyo bünyeyle alakalı galiba okadar çok sızlama falan yapıyomu kii. Allah yardımcınız olsun vallahi, bilsen daha ağrımadan koyardın belki hiç ağrımazdı şimdi. geçmiş olsun canım

Çok şanslısın canım. Kimisinde ağrı yapmıyormuş ama ben çevremdekilerde de hep ağrıdığını gördüm.

Geçen sene de yaptırdım, o zaman kolum kocaman şişmiş ve kızarmıştı. Kaç gün ağrıdı şimdi hemşire yaparken dedi aslında. Hatta şey dedi hamilelikte hassasiyet arttığı için bu seferkinde daha çok bile acıyabilir diye

bu arada ben eve şeker ölçüm cihazı alacam bugün. bir de ben takip edeyim açlık tokluğu. sen de mi öyle yapsan.
bana bugün doktor verdi. Sabah,öğle,akşam hem açlık ölçüyorum hemde yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçüyorum. Bide gece 23.00 de ölçeceğim toplam günde 7 sefer olacakmış ve bugün başladım bakalım

Ben yasiyorum. Hatta ilk uc ay kasik agrisi ve gogus dolgunlugu ve agri yasadim. Simdi kasiklarim buyumeden dolayi agriyo ama gogus agrisi adete yakin 1hafta kala basliyoo adet boyu agriyo. Resmen patlicak balon gibi
bende de karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bide kasıklarım ağrıyor .Ama bebeğim hareket ediyor kötü bişey yoktur dimi

aydingelini Sebiss @cesmi_naz Emira SY tesekkurederim sagolun
Fotograf yok babasi kapti goturdu.zaten son dk geldi gebertiyodum onu orda
Lidyaninda detaylisina bu amca bakmisti . gobek yaglarim cok fazlaymis zor goruyorum demistiniz 40kg verdim geldim rahat rahat bakarainiz dedim girer girmez neyse bunuda atlattik cok sukur

Canım İnan bunu yapan tek sen değilsin.bende gün içinde sürekli herşeyi saçmalayabiliyorum.onyüzden yalnız olmadığını bil ve kendini yıpratma.
Hamilelik duygusallik krizi geldi yine. Simdi gecti daha iyiyim canim saol :) bu duygu iniş çıkışlarını ergenligimde bile yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…