birşey olmazKızlar ben demir hapini gece aliyorum gündüz balik yagi kullaniyorum. Simdi balik yağını yutacagima demir hapini ictim yanlislikla aradan 12 13 saat gecti gece ictigim demir hapindan sonra. endiselenmeli miyim sizce
aynen bana 50 gr şeker yüklediler onda yüksekliği çokmuşki 75 100 e gerek bile duymadılar. Direk şekerin var dedilerşanslısın bence 100 gr da bişey çıkmama ihtimali de var. Bende hiç öyle bişey önermediler bile. Valla sabah listeyi verdiklerinde bende şok oldum. Son günlerde sıcaktan dolayı karpuz kavun incir dondurma yiyodum ara öğün olarak. Hepsi yasaklandı ki daha bi çok şey yasak. Benimde inanılmaz bozuldu moralim. Şükrediyorum ki en azından bebeğimde bi sıkıntı çıkmadı da bende çıktı. Bizde çıkanın çözümü var çok şükür öyle düşün sende
kızlar ya adet döneminiz gelince önceden olduğu gibi belirtiler oluyor mu sizde de? İç sıkıntısı ,halsizlik yada hafif kasık agrısı gibi
canım geçmiş olsun ne diyeyim ki. sabır artık geçecek bu günlerdeşanslısın bence 100 gr da bişey çıkmama ihtimali de var. Bende hiç öyle bişey önermediler bile. Valla sabah listeyi verdiklerinde bende şok oldum. Son günlerde sıcaktan dolayı karpuz kavun incir dondurma yiyodum ara öğün olarak. Hepsi yasaklandı ki daha bi çok şey yasak. Benimde inanılmaz bozuldu moralim. Şükrediyorum ki en azından bebeğimde bi sıkıntı çıkmadı da bende çıktı. Bizde çıkanın çözümü var çok şükür öyle düşün sende
Canım İnan bunu yapan tek sen değilsin.bende gün içinde sürekli herşeyi saçmalayabiliyorum.onyüzden yalnız olmadığını bil ve kendini yıpratma.Yanlış içmekten ziyade asil üzüldügüm sey herşeyi unutuyorum beynim sanki devre disi hicbiseyi düzgün yapamaz oldum. Oturdum agliyorum sinirlerim bozuldu. Hafizam sanki silindi cogu seyi hatırlayamıyorum yapmam gerekenleri unutuyorum surekli.
Kız Allah başka dert vermesin fil hafızası olan ben mutfağa girip napacaktim ben diye düşünüp bişe yapmadan çıkıyorum :) B12 baktirdim oda normal birazda böyle takılalım nolacak sankiYanlış içmekten ziyade asil üzüldügüm sey herşeyi unutuyorum beynim sanki devre disi hicbiseyi düzgün yapamaz oldum. Oturdum agliyorum sinirlerim bozuldu. Hafizam sanki silindi cogu seyi hatırlayamıyorum yapmam gerekenleri unutuyorum surekli.
Yanlış içmekten ziyade asil üzüldügüm sey herşeyi unutuyorum beynim sanki devre disi hicbiseyi düzgün yapamaz oldum. Oturdum agliyorum sinirlerim bozuldu. Hafizam sanki silindi cogu seyi hatırlayamıyorum yapmam gerekenleri unutuyorum surekli.
bu arada ben eve şeker ölçüm cihazı alacam bugün. bir de ben takip edeyim açlık tokluğu. sen de mi öyle yapsan.şanslısın bence 100 gr da bişey çıkmama ihtimali de var. Bende hiç öyle bişey önermediler bile. Valla sabah listeyi verdiklerinde bende şok oldum. Son günlerde sıcaktan dolayı karpuz kavun incir dondurma yiyodum ara öğün olarak. Hepsi yasaklandı ki daha bi çok şey yasak. Benimde inanılmaz bozuldu moralim. Şükrediyorum ki en azından bebeğimde bi sıkıntı çıkmadı da bende çıktı. Bizde çıkanın çözümü var çok şükür öyle düşün sende
herkes boş lafçı ya. zaten şuan acaip sinirliyim hepsine saydırasım varKiz dusun iste beni bu bide baban annen hani kv kp olsa dahada soversin yani canin kanin ben o an acimi unutmus olabilirim ama onu kuvezde kimsesiz gibi tek basina yattigini her gordugumde icim aciyodu resmen ben 7 gun hergun gece gunduz agladim eve kucagim bos donerken ama bilen yok tabi
şuan salağa yat. afedersin ama yorumlarım sert olabilir şuan hafifletmeye çalışıyorum. doğum yapıncada kimliğe isim yazdırılacağı zaman eğer o isim konulmazsa dava yoluna kadar git. o haspam kimmiş? ağrısını sızısını o haspam mı çekmiş. kocan mı çekmiş? en ufak bi sıkıntı hissettiğinde hangi haspam yanındaymış hangisi hissetmiş? senin kocanda benim kocam gibi. hoş bende görümce yok. kardeşine o lafı nasıl söyletir. görmezden gel o mesajı da silme. yeri gelince iadesini yaparsın o lafın. saçma sapan insanlar ya. spermler babadan geliyo diye kendilerini bişey sanyolar. tarla olmazsa tohum bi işe yaramaz o aptallar bunu anlamıyoKızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Eşimle daha çocuk yapmadan önce erkek çocuk isteyip isme karar vermiştik.(o ikili isim olsun babamın ismini de koyayım derdinde idi şimdiye kadar) bir şekilde yumuşadı sessiz kaldı kabullenir sandım.. kabul etmişti de... ama ailesi annesi kız kardeşi ve ablası beğenmemişler ismi- telefızu zormuş (ertuğrul-nesi zor anlamadım) bacıları da hiç sevmemiş illa isim önerilerinde bulunuyorlar eşim vasıtasıyla...
eşim benden ziyade onların lafına bakıp sürekli fikir değiştiriyor. Doğuma daha var o zamana kadar düşünürüz diyerek nokta da koymuyor konuya..
Vel hasıl olay isim mevzusundan daha büyükmüş mesajı okuduktan sonra fark ettim.. eşinin ağzına ne bakıyorsun yüz verme hep ona söz hakkı bırakma diyerek kendi sözlerini geçirmeye çalışıp aile içi mevzulara burun sokup iç huzuru kaçırmakmış... eşimin ailesinden ne zaman biri iç işlerimize dahil olsa mevzu büyüyor..
Henüz bu mesajı öğrendiğimden haberi Yok kendimi zor sakinleştirdim ama son güne kadar bekleyip Doğum vakti geldiğinde büyük olay çıkartabilirim... sonu nereye varır bilmiyorum da artık...
Ne yapmam gerekir di sizce ? Böyle bi görümceniz olsa çaykaşığı gibi herşeye muhalif (bekarlığımdan beri gıcığım kıza hiç barışmadı yıldızımız daha önce de evlenmeden tartışıp olay çıkartmıştı aileler arasında sorun yaşanmıştı -ona rağmen evlendim ama huzursuzluk yaratmaya devam ediyor..
ay duymamak elde değil gerene kadar uğraşılıyoayyy duymamazlıktan gel ben öyle yapıyorum konuşan kendi kendine konuşuyor benimde sinirim bozulmamış oluyor :)))
ayy ben yiyememiş gibi üzüldüm hee. ama maşallah çok sevindim iyi olmasınaOglumuzun agzini burnunu bobregini dalagini her seyi gorduk cok sukur sonuclar cok cok guzel dedi insallah sonuna kadar boyle gider gule gule buyutun dedi :) plesanta tam istedigimiz yerde rahim agzi istedigimiz olcude suyu iyi anatomik yapisi iyi uzun zamandir herseyi 4 4 luk bebek gormuyoduk sevindim dedi :)
Ama kurabiye alamadim ya bugun sadece lor kurabiyesi varmis
çok teşekkür ederiz canımm
allah allah ya sizde olan tepkiler neden bende olmuyo bünyeyle alakalı galibaKızlar sol kolum tamamen iptal durumda çok ağrıyor, hemşire çok ağrırsa soğuk bir şeyler koy demişti sağolsun. Ben de buzdolabındaki su şişesini aldım koydum, biraz iyi geldi. Aklınızda olsun diye paylaşmak istedim.
Çok şanslısın canım. Kimisinde ağrı yapmıyormuş ama ben çevremdekilerde de hep ağrıdığını gördüm.allah allah ya sizde olan tepkiler neden bende olmuyo bünyeyle alakalı galibaokadar çok sızlama falan yapıyomu kii. Allah yardımcınız olsun vallahi, bilsen daha ağrımadan koyardın belki hiç ağrımazdı şimdi. geçmiş olsun canım
bana bugün doktor verdi. Sabah,öğle,akşam hem açlık ölçüyorum hemde yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçüyorum. Bide gece 23.00 de ölçeceğim toplam günde 7 sefer olacakmış ve bugün başladım bakalımbu arada ben eve şeker ölçüm cihazı alacam bugün. bir de ben takip edeyim açlık tokluğu. sen de mi öyle yapsan.
bende de karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bide kasıklarım ağrıyor .Ama bebeğim hareket ediyor kötü bişey yoktur dimiBen yasiyorum. Hatta ilk uc ay kasik agrisi ve gogus dolgunlugu ve agri yasadim. Simdi kasiklarim buyumeden dolayi agriyo ama gogus agrisi adete yakin 1hafta kala basliyoo adet boyu agriyo. Resmen patlicak balon gibi
Hamilelik duygusallik krizi geldi yine. Simdi gecti daha iyiyim canim saol :) bu duygu iniş çıkışlarını ergenligimde bile yasamadimCanım İnan bunu yapan tek sen değilsin.bende gün içinde sürekli herşeyi saçmalayabiliyorum.onyüzden yalnız olmadığını bil ve kendini yıpratma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?