Bende öyleydim ya hafizam cok kuvvetlidir normalde. Suan hayatimi balik gibi yasiyorumKız Allah başka dert vermesin fil hafızası olan ben mutfağa girip napacaktim ben diye düşünüp bişe yapmadan çıkıyorum :) B12 baktirdim oda normal birazda böyle takılalım nolacak sanki
Aslında normal olduğunu okudum biliyorum ama böyle üst üste biseyleri unutunca artik bi aglama krizi geldi. Sonra gittim yüzümü yikadim badem ceviz yiyorum biandada düzeldi moralim çok tuhaf :)Canım hamilelikte çok normal bunlar. Ben normalde aşırı derecede gerekli gereksiz her şeyi beynime yazan biriyim ben bile hamileyken sütyen takmayı unutup ise gitmiştim
Aslında normal olduğunu okudum biliyorum ama böyle üst üste biseyleri unutunca artik bi aglama krizi geldi. Sonra gittim yüzümü yikadim badem ceviz yiyorum biandada düzeldi moralim çok tuhaf :)
Ayyy bugun kocami gebertiyodum ya...bide daha dun gece yatarken dedimki bu hamililegim daha sakin geciyo farkindamisin kiza hamileyken her gece seni klorakla zehirlemeyi planliyodum simdi ne kadar sakinimElektrik yüklü bulutlar gibiyiz arada yağmur yagdirip şimşek çaktırip rahatliyoruz
aa çok ilginç. geçmiş olsun canım cidden şanslıyım demekki :)Çok şanslısın canım. Kimisinde ağrı yapmıyormuş ama ben çevremdekilerde de hep ağrıdığını gördüm.
Geçen sene de yaptırdım, o zaman kolum kocaman şişmiş ve kızarmıştı. Kaç gün ağrıdışimdi hemşire yaparken dedi aslında. Hatta şey dedi hamilelikte hassasiyet arttığı için bu seferkinde daha çok bile acıyabilir diye
olsun maşallah ne güzel :)aydingelini @Sebiss @cesmi_naz Emira SY tesekkurederim sagolun
Fotograf yok babasi kapti goturdu.zaten son dk geldi gebertiyodum onu orda
Lidyaninda detaylisina bu amca bakmisti . gobek yaglarim cok fazlaymis zor goruyorum demistiniz 40kg verdim geldim rahat rahat bakarainiz dedim girer girmezneyse bunuda atlattik cok sukur
çok güzel canım maşallah :)Kızlar 75mg lık şeker yüklemesini yaptırdık. Sonuçlar temiz çıktı çok şükür
kızlar arada kaynadı galiba :)yaaa kızlar bende de kasıkta ağrı başladı idrarımı yaparken bi ağrı oluyor bide çişim gelince ağrılar oluyor akıntı da başladı sanırım idrar yollarımda bi sıkıntı olmaya başladı.. bende birzdan sirke sipariş edeceğim fakat ben sirkeden ve kokusundan nefret ederim evlendiğimden beri evime sokmuş değilim. sirke tadı ve kokusu oluyor mu içerken çok zorlanır mıyım acaba bide mutlaka sabah aç karnına mı içmem gerek?
HİÇ Bİ FİKRİM YOK CANIM O YÜZDEN BEN CEVAP VERMEDİM ONA :) AMA @pullubiber VE @Tententen KULLANIYO SANIRIM ONLAR KOKUSU YOK ELMA TADI VAR HAFİFTEN DİYODU SANKİkızlar arada kaynadı galiba :)
Yok kusum enfeksiyon gecsin diye gece yatarken icicen 2 gece ust uste bide bu sirkenin kokusu da yok tadida yok.kızlar arada kaynadı galiba :)
Sonra korusun diye 1 tatli kasigi gin icinde yine suya katip icersin ac karna icmene gerek yokkızlar arada kaynadı galiba :)
nasıl çıkıyorbana bugün doktor verdi. Sabah,öğle,akşam hem açlık ölçüyorum hemde yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçüyorum. Bide gece 23.00 de ölçeceğim toplam günde 7 sefer olacakmış ve bugün başladım bakalım
saol tatlım teşekkür ederim :)HİÇ Bİ FİKRİM YOK CANIM O YÜZDEN BEN CEVAP VERMEDİM ONA :) AMA @pullubiber VE @Tententen KULLANIYO SANIRIM ONLAR KOKUSU YOK ELMA TADI VAR HAFİFTEN DİYODU SANKİ
Yok kusum enfeksiyon gecsin diye gece yatarken icicen 2 gece ust uste bide bu sirkenin kokusu da yok tadida yok.Tententen hafif koku almis ben hic almadim
süpersin canım çok teşekkür ederim öyle kullanım ben ozaman şipariş verdim ilaç içmek istemiyorum doğal yollarla geçirim dedim geçer inşallah :))Sonra korusun diye 1 tatli kasigi gin icinde yine suya katip icersin ac karna icmene gerek yok
ilk defa bugün öğlen ölçtüm. Açlık 103 , tokluk 161 çıktı diyete de bugün başladım bundan sonra etkilicek inşallah sonucu. Düşsün diye ümit ediyorum ancanasıl çıkıyor
Kızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Eşimle daha çocuk yapmadan önce erkek çocuk isteyip isme karar vermiştik.(o ikili isim olsun babamın ismini de koyayım derdinde idi şimdiye kadar) bir şekilde yumuşadı sessiz kaldı kabullenir sandım.. kabul etmişti de... ama ailesi annesi kız kardeşi ve ablası beğenmemişler ismi- telefızu zormuş (ertuğrul-nesi zor anlamadım) bacıları da hiç sevmemiş illa isim önerilerinde bulunuyorlar eşim vasıtasıyla...
eşim benden ziyade onların lafına bakıp sürekli fikir değiştiriyor. Doğuma daha var o zamana kadar düşünürüz diyerek nokta da koymuyor konuya..
Vel hasıl olay isim mevzusundan daha büyükmüş mesajı okuduktan sonra fark ettim.. eşinin ağzına ne bakıyorsun yüz verme hep ona söz hakkı bırakma diyerek kendi sözlerini geçirmeye çalışıp aile içi mevzulara burun sokup iç huzuru kaçırmakmış... eşimin ailesinden ne zaman biri iç işlerimize dahil olsa mevzu büyüyor..
Henüz bu mesajı öğrendiğimden haberi Yok kendimi zor sakinleştirdim ama son güne kadar bekleyip Doğum vakti geldiğinde büyük olay çıkartabilirim... sonu nereye varır bilmiyorum da artık...
Ne yapmam gerekir di sizce ? Böyle bi görümceniz olsa çaykaşığı gibi herşeye muhalif (bekarlığımdan beri gıcığım kıza hiç barışmadı yıldızımız daha önce de evlenmeden tartışıp olay çıkartmıştı aileler arasında sorun yaşanmıştı -ona rağmen evlendim ama huzursuzluk yaratmaya devam ediyor..
yaaa kızlar bende de kasıkta ağrı başladı idrarımı yaparken bi ağrı oluyor bide çişim gelince ağrılar oluyor akıntı da başladı sanırım idrar yollarımda bi sıkıntı olmaya başladı.. bende birzdan sirke sipariş edeceğim fakat ben sirkeden ve kokusundan nefret ederim evlendiğimden beri evime sokmuş değilim. sirke tadı ve kokusu oluyor mu içerken çok zorlanır mıyım acaba bide mutlaka sabah aç karnına mı içmem gerek?
Valla ilacla gecen varmi bilmiyorum ama ben ilk hamileligimde 20 kere filan monurol ictim sanirim kesinlikle temizlenmedi.Allah razi olsun bu fermente mutfagimdansaol tatlım teşekkür ederim :)
süpersin canım çok teşekkür ederim öyle kullanım ben ozaman şipariş verdim ilaç içmek istemiyorum doğal yollarla geçirim dedim geçer inşallah :))
100 grla tekrar yapacaklarmış. çıldıracam ben ya. bir bok yediğim yok afedersin. yürüyüşe gidiyorum su içiyorum. ne yani bunun sebebi anlayamıyorum ben. ne yicem ki daha taşı mı kemirecem.
tamam canım. yazışırız yineilk defa bugün öğlen ölçtüm. Açlık 103 , tokluk 161 çıktı diyete de bugün başladım bundan sonra etkilicek inşallah sonucu. Düşsün diye ümit ediyorum anca
yaaa ablamda boylr dedi bizim buralarda yaylaya cikma var yaa yaylaya gittiginde alir goturursun cocuk nerde yatacak derdin olmaz dedi ama sanki mobilya besikelr daha guzel yaa :)
bir hfta yeter mi ki ben gebelik boyunca diyet yapmicak mıyımUzulme canim. Olabiliyor. Ailede seker hastasi varsa yatkinlikta olabilir. Ekmek makarna pirinc pilavi tatli cikolata 1 hafta uzak dur yada tadimlik ye. Duzelir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?