2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kız Allah başka dert vermesin fil hafızası olan ben mutfağa girip napacaktim ben diye düşünüp bişe yapmadan çıkıyorum :) B12 baktirdim oda normal birazda böyle takılalım nolacak sanki
Bende öyleydim ya hafizam cok kuvvetlidir normalde. Suan hayatimi balik gibi yasiyorum

Canım hamilelikte çok normal bunlar. Ben normalde aşırı derecede gerekli gereksiz her şeyi beynime yazan biriyim ben bile hamileyken sütyen takmayı unutup ise gitmiştim
Aslında normal olduğunu okudum biliyorum ama böyle üst üste biseyleri unutunca artik bi aglama krizi geldi. Sonra gittim yüzümü yikadim badem ceviz yiyorum biandada düzeldi moralim çok tuhaf :)

Aslında normal olduğunu okudum biliyorum ama böyle üst üste biseyleri unutunca artik bi aglama krizi geldi. Sonra gittim yüzümü yikadim badem ceviz yiyorum biandada düzeldi moralim çok tuhaf :)

Elektrik yüklü bulutlar gibiyiz arada yağmur yagdirip şimşek çaktırip rahatliyoruz

northstar @cesmi_naz aydingelini yet07

Teşekkür ederim kızlar destek ve görüşleriniz için.. konuşacak kimsem Yok anlatacak arkadasım yok ... gerçekten iyi geldiniz... hem sakinleştirir aynı zamanda da cesaretlendiriyorsunuz.. hiç bi sıkıntı yaşamadan sağ sağlim kucağımıza Almak nasip olur inşallah bebeklerimizi. Herkese şifalar diliyorum

Elektrik yüklü bulutlar gibiyiz arada yağmur yagdirip şimşek çaktırip rahatliyoruz
Ayyy bugun kocami gebertiyodum ya...bide daha dun gece yatarken dedimki bu hamililegim daha sakin geciyo farkindamisin kiza hamileyken her gece seni klorakla zehirlemeyi planliyodum simdi ne kadar sakinim masallah cok sakinmisim

aa çok ilginç. geçmiş olsun canım cidden şanslıyım demekki :)
olsun maşallah ne güzel :)
Kızlar 75mg lık şeker yüklemesini yaptırdık. Sonuçlar temiz çıktı çok şükür
çok güzel canım maşallah :)

kızlar arada kaynadı galiba :)

HİÇ Bİ FİKRİM YOK CANIM O YÜZDEN BEN CEVAP VERMEDİM ONA :) AMA @pullubiber VE @Tententen KULLANIYO SANIRIM ONLAR KOKUSU YOK ELMA TADI VAR HAFİFTEN DİYODU SANKİ
saol tatlım teşekkür ederim :)

Yok kusum enfeksiyon gecsin diye gece yatarken icicen 2 gece ust uste bide bu sirkenin kokusu da yok tadida yok. Tententen hafif koku almis ben hic almadim
Sonra korusun diye 1 tatli kasigi gin icinde yine suya katip icersin ac karna icmene gerek yok
süpersin canım çok teşekkür ederim öyle kullanım ben ozaman şipariş verdim ilaç içmek istemiyorum doğal yollarla geçirim dedim geçer inşallah :))

Masallah canim kendini sakinlestirebilmen iyi. Benim tek gorumcem var ki birak ismi bana haspam dedigini duysam sanmiyorum sacinda sac birakmam ve esimde savunursa ailesini ki kapinin onune koyardim o kadar net durum. Ailemde ogrense zaten birakmazdi esimin ailesine bisey. Ama oyle bisey olmadi cok sukur iyi bi gorumcem var benden kucuk 5 yas. Gayet iyiyiz samimi degiliz ama ayda yilda birde gorussem korurum kendisini oda karismaz zaten. Gormezden gelmeye calis bence dogum zamanina kadar cok degisir cunku. Boyle mesajlari gordugunde esinden onceyse caktirmadan sil kafasi bulanmasin. Esinde arada kaliyo gibi gorunuyo sanirim

Kutudan cikarinca kapagini acinca koku var canim. Ama market sirkeleri kadar keskin gelmedi bana. Suya karistirdiginda da tadinda elma hafif eksimsi gibi bi tat var icilebilir yani. Bende icemeyengillerdenim. Cok zorlanmadim ama hergun icince alisiliyo bide

saol tatlım teşekkür ederim :)

süpersin canım çok teşekkür ederim öyle kullanım ben ozaman şipariş verdim ilaç içmek istemiyorum doğal yollarla geçirim dedim geçer inşallah :))
Valla ilacla gecen varmi bilmiyorum ama ben ilk hamileligimde 20 kere filan monurol ictim sanirim kesinlikle temizlenmedi.Allah razi olsun bu fermente mutfagimdan

100 grla tekrar yapacaklarmış. çıldıracam ben ya. bir bok yediğim yok afedersin. yürüyüşe gidiyorum su içiyorum. ne yani bunun sebebi anlayamıyorum ben. ne yicem ki daha taşı mı kemirecem.

Uzulme canim. Olabiliyor. Ailede seker hastasi varsa yatkinlikta olabilir. Ekmek makarna pirinc pilavi tatli cikolata 1 hafta uzak dur yada tadimlik ye. Duzelir merak etme

yaaa ablamda boylr dedi bizim buralarda yaylaya cikma var yaa yaylaya gittiginde alir goturursun cocuk nerde yatacak derdin olmaz dedi ama sanki mobilya besikelr daha guzel yaa :)

Bence tasinabilenlerden al ilk bebek dogduktan sonra duruma gore degistirirsin besigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…