2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kv ciğimi aradım randevunu aldım anne diye. mesajı geldi zaten dedi. hee iyi bari, bugün doktora gittik sormadın ama torunun iyiymiş dedim güldüm. kem küm etti, akşam yemeğin varmı dedi. var yaptım yanınada çorba yaparım yeter dedim. isterseniz bize gelin dedi. iyi geliriz ozaman dedim güldüm kapattım. oh çok rahatım

deneyim bakalım inşallah kullandıktan sonra bende aynı senin gibi düşünürüm :)) teşekkür ederim canım

Valla ilacla gecen varmi bilmiyorum ama ben ilk hamileligimde 20 kere filan monurol ictim sanirim kesinlikle temizlenmedi.Allah razi olsun bu fermente mutfagimdan
asıl senden Allah razı olsun canım ben hiç elma sirkesinin bu özelliğini bilmiyordum ve eminim senden duymuş olmasaydım sadece internetten okuduğum bişey olsaydı alıp kullanmazdım :))

Ben 77 ile hamile kaldim ilk 3 ayda 71e indim. Suan 74 kiloyum

Ben bir hafta cektim. Kaldiramadim kolumj. Normal canim buz koy hep ben 5.gun kaldirabildim kolumu ama agri 1 haftadan sonra gecti

bende de karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bide kasıklarım ağrıyor .Ama bebeğim hareket ediyor kötü bişey yoktur dimi

Yok sekerim hepsi normal bunlarin. Dayanilmayacak agri degilse adet donemiyle alakalidir ben gogus agrisindan agladigimi bilirim oyle aciyolardi ki duramiyodum yerimde. Kasik agrisida normal. Cok siddetli degilse akintida drgisiklik yoksa normaldir. Yine de muayeneye gittiginde sor bi belki ilaci cozumu vardir

Ben de eksi kiloda olanlardanım. -1,3 kilodayım şimdi. Yine de karnım çatlamaya başladı ama

Kizlar ebebek ve civilin sitelerine baktim hic kafama gore bi hastane cikisi bulamadim oneriniz varmi
Kız olsaydı cassiope’den kadife çıkışları kesin alırdım. Çok güzellerdi. Şimdi bu ikisine bakıyorum fikir olursa; sizin bebeğin cinsiyetini hatırlayamadım.

Gözünüz aydın.

bir hfta yeter mi ki ben gebelik boyunca diyet yapmicak mıyım

Gebelik boyu dikkat gerek. Ama haftaya tekrar tahlil olcak ya bir dene bu yontemi duserse insulin filan vermez dikkat eder arada kacamak yapar bitirirsin hamileligi. Bastan sona diyet sana da yorucu. Mesela bende normalim ama aksam tatli yiyince sabah yaptigim seker yuksek cikiyo. Gunduz tuketmeye calisirsin aksama mumkun okdugunca birakmazsin. Sutlu tatlilar yapabilirsin az sekerli sutlac gibi. Alternatif cok korkma yani. Simdilik goze batmamaya dikkat etmeye calis cunku asiri yuksek degil. Korkutma kendini bu konuda

Canım cevabın için çok teşekkür ederim bende pazarlık yapıp süit odada kalmak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah Mesut beyi çok öven var

Hayırlısı olur inşallah bu tarafa yakınsan esencan falanda var ama pek iyi seyler duymadım onunla ilgili

İlk okuduğum an o mesajı hareket etseydim çıngar çıkartırdım haaa o kız karşıma çıkınca elbet bi gün çıkacak o vakit sakinliğimi koruyabilecek miyim ? Bilmiyorum... aralarında geçen sohbet .. devamında belki eşin paylamıştır cevabını vermiştir diye yazmıştı arkadaş, ama yok o lafının üzerine eşim sen ne diyorsun bile demeden isim alternatiflerine konuşmaya devam etmişler.. biri. Benden büyük 4 yaşında kızı var ama ottan sebepten kocamı sevmiyorum ailemin gelip aylarca kalmasını istemedi kocam diye boşadı (aylarca dediğim 2-3 ay damadın evinde yaşayan bi kayınpeder valide düşünün:)) damat tak etmiş güzel dille anne ev düzeni değişiyor demiş bunun üzerine boşandılar

Küçük olan benden ufak, ama dili büyük anamm... tüm ailenin yılan dilli söZcüsü gibi..

Kendini sokasıca

deneyim bakalım inşallah kullandıktan sonra bende aynı senin gibi düşünürüm :)) teşekkür ederim canım

Rica ederim canim. Bende de batma yanma var gibiydi hemen basladim pullubiber sayesinde. Ha bide tuvalette idrardan sonra hemen kalkma az bekle iyice bosaltim olsun. Bu yontemide 1haftadir deniyorum. Nette de yaziyor baskidan dolayi tam hissedemeyebiliyorz biraz beklemeye calis o icerde kalan idrarda enfeksiyona sebepmis. Biraz acik yazdim da kusuruma bakma. Ben cok korkarim enfeksiyondan normalde neyse de hamilelikte tedirgin oluyo insan ve ilaclar yeterli olmuyo. En guzeli dikkat etmek

47,5 ile başladım
23. Haftadayım 52,5
Ama bu hafta çok yemeye başladım
Sürekli acıkıyorum

Bugün detaylı ultrasona gittim raporumu aldım
Plesenta, bebeğin suyu, rahim ağzı falan hepsi normal görünüyormuş.
Bebekte bir sıkıntı görmüyorum şu aşamada dedi çok şükür.
550 gr ve 2 gün geri çıktı

Şimdi 12 gün sonra şeker yüklemem var
Onu da atlatırım inşallah

Bosver yaa. Bizde de benim doguma kv gelcek. Gecen aradi beni halimi hatrimi sordu. Iste esimin abisine kiz bulmuslar yarin yuzuk yakilcakmis benim doguma geldiginde de o donem dugun dusunuyolar. Bana da diyo ki bebegide alir dugune gelirsin artik. Dedim kusura bakma kasim ayinda dogurcam kis bebegi ki ben bile her sehir degistirdigimde gittigimde hasta oluyorum bebegi surukleyemem dedim. Amaci tum sulaleyi gezdirmek bebegi gosteri yapcak herkese. Bunu da esime dedim annen boyle dedi bende boyle dedim diye bana hayirlisi olsun diyo. Oyle bi kavga ettim ki konusmuyorum suan. Bana sonra diyo ki ben sana git dedim mi ki kavga cikariyosun dedi. Dusuncelerini bilmeliymisim. Akil okuyucusuyum ya. Madem oyle dusuncelerle yasiyoruz bir daha bisey anlatmam kendin tahmin et dedim. Sartellerim koptu ama varya bak yazarken gene sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…