- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
deneyim bakalım inşallah kullandıktan sonra bende aynı senin gibi düşünürüm :)) teşekkür ederim canımKutudan cikarinca kapagini acinca koku var canim. Ama market sirkeleri kadar keskin gelmedi bana. Suya karistirdiginda da tadinda elma hafif eksimsi gibi bi tat var icilebilir yani. Bende icemeyengillerdenim. Cok zorlanmadim ama hergun icince alisiliyo bide
asıl senden Allah razı olsun canım ben hiç elma sirkesinin bu özelliğini bilmiyordum ve eminim senden duymuş olmasaydım sadece internetten okuduğum bişey olsaydı alıp kullanmazdım :))Valla ilacla gecen varmi bilmiyorum ama ben ilk hamileligimde 20 kere filan monurol ictim sanirim kesinlikle temizlenmedi.Allah razi olsun bu fermente mutfagimdan
Kızlar başlangıç kilonuz ve şu an ki kilonuz nedir?
Ben çok hızlı alıyor gibiyim diğer hamileligimde 5 ayda iki kilo almistim
Bunda 6 kilo aldım şimdiden.
Istahim çok yedikçe yiyelim geliyor.
Tek avantajim 56 ile hamile kalmış olmam ama doğru kadar 100 olmam inşallah
Kızlar sol kolum tamamen iptal durumda çok ağrıyor, hemşire çok ağrırsa soğuk bir şeyler koy demişti sağolsun. Ben de buzdolabındaki su şişesini aldım koydum, biraz iyi geldi. Aklınızda olsun diye paylaşmak istedim.
bende de karnım sanki patlayacak gibi oluyor.Bide kasıklarım ağrıyor .Ama bebeğim hareket ediyor kötü bişey yoktur dimi
Gerçekten çok doğru bi benzetmeElektrik yüklü bulutlar gibiyiz arada yağmur yagdirip şimşek çaktırip rahatliyoruz
Ben de eksi kiloda olanlardanım. -1,3 kilodayım şimdi. Yine de karnım çatlamaya başladı amaKızlar başlangıç kilonuz ve şu an ki kilonuz nedir?
Kız olsaydı cassiope’den kadife çıkışları kesin alırdım. Çok güzellerdi. Şimdi bu ikisine bakıyorum fikir olursa; sizin bebeğin cinsiyetini hatırlayamadım.Kizlar ebebek ve civilin sitelerine baktim hic kafama gore bi hastane cikisi bulamadim oneriniz varmi
Gözünüz aydın.Oglumuzun agzini burnunu bobregini dalagini her seyi gorduk cok sukur sonuclar cok cok guzel dedi insallah sonuna kadar boyle gider gule gule buyutun dedi :) plesanta tam istedigimiz yerde rahim agzi istedigimiz olcude suyu iyi anatomik yapisi iyi uzun zamandir herseyi 4 4 luk bebek gormuyoduk sevindim dedi :)
Ama kurabiye alamadim ya bugun sadece lor kurabiyesi varmis
bir hfta yeter mi ki ben gebelik boyunca diyet yapmicak mıyım
Canım cevabın için çok teşekkür ederim bende pazarlık yapıp süit odada kalmak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah Mesut beyi çok öven varO zaman hiç düşünme canım. İnşallah güzel haberlerle dönersin yarın :)
Ben iki defa reyap Hastanesi'ne gittim ikisinde de doktorum nereida hanımdan çok memnun kaldım böyle devam eder inşallah.
Geçenlerde de şans eseri 9 ay önce reyapta doğum yapmış bir arkadaşla görüştüm öve öve bitiremedi. Epidural sezeryan olmuş 2 gece suit odada kalmış ve sadece 2500 TL odemis. Mutlaka pazarlık yapın indirim yaparlar muhakkak dedi. Bir de daha hamileyken kek börek yapıp doğum ekibiyle, ebelerle gidin tanışın dedi :) onun doktoru da diler hanimmis
Kız olsaydı cassiope’den kadife çıkışları kesin alırdım. Çok güzellerdi. Şimdi bu ikisine bakıyorum fikir olursa; sizin bebeğin cinsiyetini hatırlayamadım.Eki Görüntüle 2172036 Eki Görüntüle 2172037
Gözünüz aydın.
Hayırlısı olur inşallah bu tarafa yakınsan esencan falanda var ama pek iyi seyler duymadım onunla ilgilidiler hanıma iyi diyolar orada, mesut beye de çok iyi diyolar. birde neriada sanırım emirasalihin gittiği. doktorlar iyi orada sanırım ya. bende istinyede gidiyodum çok pahalı diye vazgeçtim. reyap yada devlet hastanesindeki doktordan başka çevrede hastane seçeneğim kalmadı
Masallah canim kendini sakinlestirebilmen iyi. Benim tek gorumcem var ki birak ismi bana haspam dedigini duysam sanmiyorum sacinda sac birakmam ve esimde savunursa ailesini ki kapinin onune koyardim o kadar net durum. Ailemde ogrense zaten birakmazdi esimin ailesine bisey. Ama oyle bisey olmadi cok sukur iyi bi gorumcem var benden kucuk 5 yas. Gayet iyiyiz samimi degiliz ama ayda yilda birde gorussem korurum kendisini oda karismaz zaten. Gormezden gelmeye calis bence dogum zamanina kadar cok degisir cunku. Boyle mesajlari gordugunde esinden onceyse caktirmadan sil kafasi bulanmasin. Esinde arada kaliyo gibi gorunuyo sanirim
deneyim bakalım inşallah kullandıktan sonra bende aynı senin gibi düşünürüm :)) teşekkür ederim canım
yani kraftin park besigini bgndim 700 lira fln sonradan degstiremm yaniBence tasinabilenlerden al ilk bebek dogduktan sonra duruma gore degistirirsin besigi
Kızlar başlangıç kilonuz ve şu an ki kilonuz nedir?
İlk okuduğum an o mesajı hareket etseydim çıngar çıkartırdım haaa o kız karşıma çıkınca elbet bi gün çıkacak o vakit sakinliğimi koruyabilecek miyim ? Bilmiyorum... aralarında geçen sohbet .. devamında belki eşin paylamıştır cevabını vermiştir diye yazmıştı arkadaş, ama yok o lafının üzerine eşim sen ne diyorsun bile demeden isim alternatiflerine konuşmaya devam etmişler.. biri. Benden büyük 4 yaşında kızı var ama ottan sebepten kocamı sevmiyorum ailemin gelip aylarca kalmasını istemedi kocam diye boşadı (aylarca dediğim 2-3 ay damadın evinde yaşayan bi kayınpeder valide düşünün:)) damat tak etmiş güzel dille anne ev düzeni değişiyor demiş bunun üzerine boşandılar
Küçük olan benden ufak, ama dili büyük anamm... tüm ailenin yılan dilli söZcüsü gibi..
Kendini sokasıca
yani kraftin park besigini bgndim 700 lira fln sonradan degstiremm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?