2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende tahta besik sonra dusunuyorum bebege gore alirim artik alipta kosede durmasindansa
ilk zamanlar icinkucuk biseymi alicaksin onalrda 500 den basliyor ben tekrar tekrar para vermiyim diyorum esimin bi arkdasi formoms almis eee bizede besik kalyor sadece o yuzden tekrar tekrar para vermiyim diyorum

Canım strese sokma kendini böyle şeyler yüzünden yani böyle diyorum ama bende aynılarını söylerdim okuyunca kendimi gördüm resmen boşvermeye çalış

Hiç öyle düşünme canım. Sana öyle konuşanlarında ağzına kürekle vurmak lazım
Benim 2 kızım var, bebekliklerinde itibaren hiçbirşeyimden ödün vermedim. İki çocukla heryere de gittim, gezdim de. İkiside benim yavrum, birini diğerinden üstün görmedim hiç. Haaa kocaya gelince, biz çocuklardan sonra daha da bir aile olduk. Emin ol herşey çok daha güzel olacak.

Canım salgın var muhakkak git bi görün. Benim kızımda oldu ama atlattı hemen şükür. Kızlar Bebekken yapılan Rota Virüsü aşısı var, mutlaka yaptırın. İki kızımada yaptırdım. Milletin çocuğu hastanede yatarken, benimkiler evde atlatıyo çok şükür.

Daha yarın yüzük takılacakmış. Bi zahmet düğünüde senin doğuma denk getirmesinler. Bu da onların elinde. Az biraz düşünsünler ya. Benşm kardeşimde ekim kasım gibi söz düşünüyor. Bende dedimki, doğuma denk getirmede naparsan yap. Ama bi yardımım olmaz o dönem.

Tlf
34
20 şubat
28 kasım
Kız
1
Ordu

canım çok sağol moral oldu yazdığın.

Evet canım açıkçası korktum bende hamile olmasam neyse bi şekilde geçer diye düşünürüm De işte hamile olunca bide kötü ihtimalleri düşününce insan tedirgin oluyor bende öyle yapım bakalım en kısa sürede geçer inşallah

Sanada hayırlı olsun canım .

ilk zamanlar icinkucuk biseymi alicaksin onalrda 500 den basliyor ben tekrar tekrar para vermiyim diyorum esimin bi arkdasi formoms almis eee bizede besik kalyor sadece o yuzden tekrar tekrar para vermiyim diyorum

Ben park yatak dusunuyorum canim memnun olmayan yok oda degistiriyosun tasiyosun fln portatif uzun sure de kullaniliyo. Boyle bisey alabilirim. Bide hamak tarzi ilk aylar icin oyle bisey alabilirim. Tam karar veremedim magazalari dolasmam lazim. Biz birine hediye hamak almistik 250tlye 6 ay yatti ve kaldirinca agliyomus hep onu istiyomus. Cok hosuma gitti bebegin yatagini sevmesi onemli cunku.

Canım strese sokma kendini böyle şeyler yüzünden yani böyle diyorum ama bende aynılarını söylerdim okuyunca kendimi gördüm resmen boşvermeye çalış

Bosverdim zaten. Benim kizdigim kv degil. Kultur farkimiz ve sehir farkimiz var o bilmeyebilir dusunemez. Ama esimdeki bu vurdumduymazlik beni sinirlendiriyo. Sana karismiyorum diyor. Evet karismiyor karistirmiyorum ama istiyorum ki fikri olsun olumlu yada olumsuz neyse raziyim. Ben kavga edince hayirlisi olsundan aciklamalara geciyor. E mubarek ben kizinca anlami kalmiyo iste bastan dusunup aciklamani yapsana. Annemlerde bugun sofrada gecti iste ben sesimi cikarmam dedim. Teyzelerim hii evet fln dediler. Gulduler hakkimi yedirmem kimseninde hakkini yemem ama istiyorum ki esimde oyle olsun boyle olmasin. Bi akrabasi davet ettiginde geliriz der halbuki gitmicek oyaliyor. Bende yok gelemeyiz saat gec olur derim. Niye durust degilsin hallederizlerle iliski olmaz ki. Guvenimi sarsiyo resmen. Bende sormuyorum artik yapiyorum ediyorum sonra habet veriyorum yaptim haberin olsun diye sallamiyorum bile

Oyy canım ya ne kadar zorlanmışsın... Ben de soğuk koymaya devam ediyorum...

Aynen devam et canim. Benim cok zor gecti valla. Yaparken yakti bir hafta surdu. Asi yeri de kirmizi nokta seklindeydi. Dustada cok su degdirmemeye calistim ama 1 haftada acisi gecti. 2 .doz korkutuyo beni insallah onda acimaz

evett sevmesi onemli canim istee ama ilk nrye alistirirsak onu sever bence diye dusunuyorum

Hayırlısı olur inşallah bu tarafa yakınsan esencan falanda var ama pek iyi seyler duymadım onunla ilgili
Ay yok canım esencanı istemem. Bişey duyduğumdan değil ama istemem onu :)
Onu gördüğünde de tut kendini. İsmini ertuğrul koyacağım telaffuz edemeyen haspamlar umurumda değil de. Ondan sonra yansın ortalık bak bu dha iyi :))))
Maşallah canım. İnşallah atlatırız hepimiz
Kız sende daha doğmamış bebeğe niye don biçiyon adam ne desin sana. Kv ye harlasana. Adam geçiştirmek için öyle demiştir. Daha yüzük takılmamış neyin kavgasını ediyosun adamla yazık :)
İnşallah öyle oluruz hepimiz :)
Bende sen gibiyim yapacaksam yaparım derim ama eşimde aynı seninki gibi. Ama erkekler yuvarlak düşünceliler nyapacaksın

Malesef bende alıyorum.5 buçuk ayda 5 buçuk kiloben 65 ile kaldım bide

Bende oyle dusunuyorum ama neyi sevecegini de bilemeyiz ki deneyerek ogrencez artik bu isleri. Pahali bisey alma sadece uygun bisey al duruma gore guzelini alirsin
ayyy bide mobilya besiklere degisik degisik carsaflar falan takiliyor yaa onlarda cok hosuma gidiyor benim o yuzdenpek bi kararsizim

Aynı birebir aynı eşimle beni anlatmışsın sanki vallahi çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…