ayyy cok guzel olmuss canim yaaa :) gule gule dagitY yagmur_20 kuşum 6cm etiketlerde 11 cm posetlere tam oldu.yaptircaksan fikir olsun 1 buyugu buyuk olur sanirimEki Görüntüle 2172078
Sunnetide dogumda yaptircagimiz icin kece cerceve siparisi verdimİçinde neler olacak acaba
Kızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Eşimle daha çocuk yapmadan önce erkek çocuk isteyip isme karar vermiştik.(o ikili isim olsun babamın ismini de koyayım derdinde idi şimdiye kadar) bir şekilde yumuşadı sessiz kaldı kabullenir sandım.. kabul etmişti de... ama ailesi annesi kız kardeşi ve ablası beğenmemişler ismi- telefızu zormuş (ertuğrul-nesi zor anlamadım) bacıları da hiç sevmemiş illa isim önerilerinde bulunuyorlar eşim vasıtasıyla...
eşim benden ziyade onların lafına bakıp sürekli fikir değiştiriyor. Doğuma daha var o zamana kadar düşünürüz diyerek nokta da koymuyor konuya..
Vel hasıl olay isim mevzusundan daha büyükmüş mesajı okuduktan sonra fark ettim.. eşinin ağzına ne bakıyorsun yüz verme hep ona söz hakkı bırakma diyerek kendi sözlerini geçirmeye çalışıp aile içi mevzulara burun sokup iç huzuru kaçırmakmış... eşimin ailesinden ne zaman biri iç işlerimize dahil olsa mevzu büyüyor..
Henüz bu mesajı öğrendiğimden haberi Yok kendimi zor sakinleştirdim ama son güne kadar bekleyip Doğum vakti geldiğinde büyük olay çıkartabilirim... sonu nereye varır bilmiyorum da artık...
Ne yapmam gerekir di sizce ? Böyle bi görümceniz olsa çaykaşığı gibi herşeye muhalif (bekarlığımdan beri gıcığım kıza hiç barışmadı yıldızımız daha önce de evlenmeden tartışıp olay çıkartmıştı aileler arasında sorun yaşanmıştı -ona rağmen evlendim ama huzursuzluk yaratmaya devam ediyor..
Tam bu alt bölgenizde ağrı gibi sızı gibi birşey oluyor mu bende akşamları oluyor. İnternette baktım rahim genişledi için falan diyor ondandır heralde
Sunnetide dogumda yaptircagimiz icin kece cerceve siparisi verdim
Kartli seker siparisi verdim
Bide dun lcw da 1.25 e sabunlar buldum onlari topladim geldim :)Eki Görüntüle 2172083 Eki Görüntüle 2172084 Eki Görüntüle 2172085
Ay yok canım esencanı istemem. Bişey duyduğumdan değil ama istemem onu :)
Onu gördüğünde de tut kendini. İsmini ertuğrul koyacağım telaffuz edemeyen haspamlar umurumda değil de. Ondan sonra yansın ortalık bak bu dha iyi :))))
Maşallah canım. İnşallah atlatırız hepimiz
Kız sende daha doğmamış bebeğe niye don biçiyon adam ne desin sana. Kv ye harlasana. Adam geçiştirmek için öyle demiştir. Daha yüzük takılmamış neyin kavgasını ediyosun adamla yazık :)
İnşallah öyle oluruz hepimiz :)
Bende sen gibiyim yapacaksam yaparım derim ama eşimde aynı seninki gibi. Ama erkekler yuvarlak düşünceliler nyapacaksın
ayyy bide mobilya besiklere degisik degisik carsaflar falan takiliyor yaa onlarda cok hosuma gidiyor benim o yuzdenpek bi kararsizim
Aynı birebir aynı eşimle beni anlatmışsın sanki vallahi çok iyi anlıyorum
Bosver yaa. Bizde de benim doguma kv gelcek. Gecen aradi beni halimi hatrimi sordu. Iste esimin abisine kiz bulmuslar yarin yuzuk yakilcakmis benim doguma geldiginde de o donem dugun dusunuyolar. Bana da diyo ki bebegide alir dugune gelirsin artik. Dedim kusura bakma kasim ayinda dogurcam kis bebegi ki ben bile her sehir degistirdigimde gittigimde hasta oluyorum bebegi surukleyemem dedim. Amaci tum sulaleyi gezdirmek bebegi gosteri yapcak herkese. Bunu da esime dedim annen boyle dedi bende boyle dedim diye bana hayirlisi olsun diyo. Oyle bi kavga ettim ki konusmuyorum suan. Bana sonra diyo ki ben sana git dedim mi ki kavga cikariyosun dedi. Dusuncelerini bilmeliymisim. Akil okuyucusuyum ya. Madem oyle dusuncelerle yasiyoruz bir daha bisey anlatmam kendin tahmin et dedim. Sartellerim koptu ama varya bak yazarken gene sinirlendim
Eşinle kavga etmen değil de bu düğün olayını senin Doğuma denk getirmeleri saçma ... ya bi ay sonra ya da bi iki ay önce yapsınlar madem... hayır karnın burnunda gitmek gezmek bile ne kadar sağlıklı olur o halde.. ama kasti gülerek rahat rahat söylemek de işte böyle huzur kaçırıyor .. el kadar bebeyle kırkı çıkmadan. Milletin elinde mi gezdirilecek işte benim torunum diye... az ele avuca gelmiş olsa neyse Allah akıl fikir versin böyle kv lere....
Çok çocuksu hayali lafta boş hareket ediyorlar-iyisi bizi bulmaz kadersizlik
TesekkurederimHepsi çok güzel . Bugün bizim buradaki lcwya girdim 2.95ten satıyorlardi sabunları kokusu gerçekten cok çok güzel doğru tercih sirkelim
Aynen bende kendimden şüpheye düşüyorum bazen ama yok haklıyız yaa okurken yine hak verdim yani demekki haklıyımBenimle ayni birini bulmak sevindirdi desem inanir misinben mi hep takiyorum acaba diyorum bazen varya cunku daha kendinde suc bulmadi o yuzden ben kendimo sorguluyorum hep
Aman ne pisman olcan ya bayila bayila kullanirsin madem cok begendin :)ayyy pisman olurmuyum bilmiyorum ama cok dusundum bu besige karar verdim yaaEki Görüntüle 2172082
aynenn kuzum geldim gittim buna baktim yaa aksap rengini alim diyrodum yatak odasina uysun diye beyaz alim dedimAman ne pisman olcan ya bayila bayila kullanirsin madem cok begendin :)
kuzum sana ne sorucam sekerleri siparis verdim demissin onalr bozulmazmi doguma kadar :)Aman ne pisman olcan ya bayila bayila kullanirsin madem cok begendin :)
Çok şiddetli değil canım sanki adet olacakmışım da olamamışım gibi bir ağrısi var.akintimda her zamanki gibi beyaz renkte.Yok sekerim hepsi normal bunlarin. Dayanilmayacak agri degilse adet donemiyle alakalidir ben gogus agrisindan agladigimi bilirim oyle aciyolardi ki duramiyodum yerimde. Kasik agrisida normal. Cok siddetli degilse akintida drgisiklik yoksa normaldir. Yine de muayeneye gittiginde sor bi belki ilaci cozumu vardir
canim gecmiyorsa eger doktora gitmeni oneririm hani panik yap vs diye soylemiyorum ama burda normal dedigimiz seyler normal cikmayadabiliyor korkutmak icin soylemiyorum sadece tedbir amacli hani boyle agrilar olabilir olmuyor degil amaÇok şiddetli değil canım sanki adet olacakmışım da olamamışım gibi bir ağrısi var.akintimda her zamanki gibi beyaz renkte.
Can çıkar huy çıkmaz anacım ne yapacaksın...Yok canim suan icin olan biseye kozmiyorum. Evlendigimizden beri boyle ona kiziyorum. Bu huyunu degistiremedim bi turlu
He kaynanaysa tamam çünkü onlar istemedikleri hiç bi ismi telaffuz edemiyolaraydingelini kııııız adını telafuz edemeyen benim kv miş - beğenmeyen haspalarda kızları...
lafı edene söylerim de şimdi kv ye de kalkıp öyle diyemem kıızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?