2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Haspam ne ya bu ne cüret insan bari dışa vurmak düşüncesini

Tam bu alt bölgenizde ağrı gibi sızı gibi birşey oluyor mu bende akşamları oluyor. İnternette baktım rahim genişledi için falan diyor ondandır heralde

Bugün doktora sordum ona benzer bsy dedi canım normalmiş

Kızlar hatırlarsanız suyum fazlaydi bugün gittik hala fazla doktor şekerden şüphelendi.ben yükleme yaptırmadim açlık tokluk baktirmistim normaldi. Doktor önümüzdeki hafta yaptirmani istiyorum dedi.agustosta izne çıkıyor benim doktor fakültede ayın başında ve sonunda kontrole git beni de haberdar et dedi. Suyumun dışında bı sıkıntı yok şimdilik.10 gündür dikkat ediyorum şu su da azalaydi

Yok canim suan icin olan biseye kozmiyorum. Evlendigimizden beri boyle ona kiziyorum. Bu huyunu degistiremedim bi turlu

ayyy bide mobilya besiklere degisik degisik carsaflar falan takiliyor yaa onlarda cok hosuma gidiyor benim o yuzdenpek bi kararsizim

Canli gor oyle al o zaman canim. Ebatina yuksekligine bak oyle karar ver. Bide standart olsun yoksa cok carsaf takim ararsin

Eşinle kavga etmen değil de bu düğün olayını senin Doğuma denk getirmeleri saçma ... ya bi ay sonra ya da bi iki ay önce yapsınlar madem... hayır karnın burnunda gitmek gezmek bile ne kadar sağlıklı olur o halde.. ama kasti gülerek rahat rahat söylemek de işte böyle huzur kaçırıyor .. el kadar bebeyle kırkı çıkmadan. Milletin elinde mi gezdirilecek işte benim torunum diye... az ele avuca gelmiş olsa neyse Allah akıl fikir versin böyle kv lere....
Çok çocuksu hayali lafta boş hareket ediyorlar-iyisi bizi bulmaz kadersizlik

aydingelini kııııız adını telafuz edemeyen benim kv miş - beğenmeyen haspalarda kızları...
lafı edene söylerim de şimdi kv ye de kalkıp öyle diyemem kıızzz

Dugun icin baska tarih yok maalesef. O dugunu erteleyemiyolar ki dun yuzuk takildi 4 5 aya da evi tadilat ettirip dugun yapacakalr insallah. Zaten 8 saat uzaklar bana hic dert degil. Benim oyle takintim yok. Cunku ilk basta istenmeyen gelindim disardan biri oldugum ve dini inanc olarakta farkli oldugum icin. Iclerine girmek icin de pek bi caba harcamadim. Ne kotu nede cok iyi oldum hep orta yolu buldum hep idare ederim kirmadan icimden gecenleri imali bi sekilde soylerim. O yuzden de yuzume karsi kotu hicbiseylerini duymadim. Ama ben agzimi acip savunmasam kendimi yada dogrularimi esim bunu soylemez iste. Gecende neden tenten beni aramiyo diye kusmustu esimde ben onun ailesini aramiyorum ki(bayramdan bayrama arar) ondan sizi aramasini isteyeyim demis. Ilk kez 2 yildir agzini acip beni savunmus. Sasirdim valla aferin dedim bende

Benimle ayni birini bulmak sevindirdi desem inanir misin ben mi hep takiyorum acaba diyorum bazen varya cunku daha kendinde suc bulmadi o yuzden ben kendimo sorguluyorum hep
Aynen bende kendimden şüpheye düşüyorum bazen ama yok haklıyız yaa okurken yine hak verdim yani demekki haklıyım

Çok şiddetli değil canım sanki adet olacakmışım da olamamışım gibi bir ağrısi var.akintimda her zamanki gibi beyaz renkte.

Çok şiddetli değil canım sanki adet olacakmışım da olamamışım gibi bir ağrısi var.akintimda her zamanki gibi beyaz renkte.
canim gecmiyorsa eger doktora gitmeni oneririm hani panik yap vs diye soylemiyorum ama burda normal dedigimiz seyler normal cikmayadabiliyor korkutmak icin soylemiyorum sadece tedbir amacli hani boyle agrilar olabilir olmuyor degil ama

Yok canim suan icin olan biseye kozmiyorum. Evlendigimizden beri boyle ona kiziyorum. Bu huyunu degistiremedim bi turlu
Can çıkar huy çıkmaz anacım ne yapacaksın...
aydingelini kııııız adını telafuz edemeyen benim kv miş - beğenmeyen haspalarda kızları...
lafı edene söylerim de şimdi kv ye de kalkıp öyle diyemem kıızzz
He kaynanaysa tamam çünkü onlar istemedikleri hiç bi ismi telaffuz edemiyolar ama o yerden bitme görümceni çek madem kenarı. Ben senin yengenim en önemlisi abinin “hayat arkadaşı, canına can verenim” arkamdan atıp tutup haspam diyormuşsun. Seviyeni bil. De . Valla böyle de. Haddini bilsin. El kızı el kızı nedir bu ya. İnsan değiliz sanki.

Biraz önce de benim kaynım diyoki bebek odası almaktan vazgeçtim (kaynana alacak ama kese bir amcası alacakmış demişti). Kv olmaz söz verdin falan dedi. Ay almasın işime gelir ben kimse bişey yapmasn diye bu halimle çalışıyorum, alma ki bizde bişey almak zorunda kalmayalım sana hem o zaman çalışmıycam da dedim. Herkes şok. Ay artık tutmıcam içimde bugün çok relaxtım oh be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…