Yarına kadar geçmezse sorcam doktoruma canimcanim gecmiyorsa eger doktora gitmeni oneririm hani panik yap vs diye soylemiyorum ama burda normal dedigimiz seyler normal cikmayadabiliyor korkutmak icin soylemiyorum sadece tedbir amacli hani boyle agrilar olabilir olmuyor degil ama
Dolapta 6 ay durur dedi zaten eylulde gelcekkuzum sana ne sorucam sekerleri siparis verdim demissin onalr bozulmazmi doguma kadar :)
Canım bende kendi yapacağım şeyi soyleim belki fikir olur. Ben bebeğe oda yapmicam cunku seneye ise başlamayı dusunuyorum kismetse. İse başlarsak KV bakcak cocuga ona yakına tasincam. Taşındığı yerde yaparım dedim. Hem daha kucuk olcak ya yanimda olur zaten. O yüzden bende park besik alicam hem arkadaslarin dediğin gibi taşınabilir olmasi buyuk avantaj hemde seneye oda yapinca park beşiğinin içindeki yatağı cikaririm içinde oynar. dolapta kendi dolabimda yer ayirdim simdilik.yani kraftin park besigini bgndim 700 lira fln sonradan degstiremm yani
Icine sinmis iyice belli.gule gule eskitin :)aynenn kuzum geldim gittim buna baktim yaa aksap rengini alim diyrodum yatak odasina uysun diye beyaz alim dedim
aaa oyle gecmi geliyormus cnmDolapta 6 ay durur dedi zaten eylulde gelcek
canim bende oda yapmiycam ama ayni zamanda bu evden ne zaman cikacagimda belli degil degil kendi evimiz ama 2+1 aslinda ama buyuk odayi oalin yaptim ben oturma odasi ve mutfak birlesik asbirlesik aslinda 1+1 de ilabilir :) eger cikamazsam salonu toplayip cocuk cocuk odasi yapmayi dusunuyorum :) o yuzden yuzden yatak odasnda uzun sure ben baktigimda gozume hos gelecek biseyler istiyorumCanım bende kendi yapacağım şeyi soyleim belki fikir olur. Ben bebeğe oda yapmicam cunku seneye ise başlamayı dusunuyorum kismetse. İse başlarsak KV bakcak cocuga ona yakına tasincam. Taşındığı yerde yaparım dedim. Hem daha kucuk olcak ya yanimda olur zaten. O yüzden bende park besik alicam hem arkadaslarin dediğin gibi taşınabilir olmasi buyuk avantaj hemde seneye oda yapinca park beşiğinin içindeki yatağı cikaririm içinde oynar. dolapta kendi dolabimda yer ayirdim simdilik.
sindi kuzum yaa brn bastan beri boylr bisry istiyordum degistirmiyim bari fikrimi :)Icine sinmis iyice belli.gule gule eskitin :)
Çok şiddetli değil canım sanki adet olacakmışım da olamamışım gibi bir ağrısi var.akintimda her zamanki gibi beyaz renkte.
Ay terbiyesiz haspam diyor bide. Asıl sanamı kalddı kocamla aramdaki ilişkiye müdahele olmak haspam. Vala sakın olay çıkarma sakin ol. Edebinle yenersin böyle edepsizleri. Kocanla uzlaşarak kendi bildiğini yap işini yoluna koymaya bak. Annem dep der herşeyi bil ama belli etme diye. Bil ama bildiğini bellie etme davranırkende ona göre davran. Böyle insanlarla aile içi çok zor allah yardım eysin bu tarz şeyler çok mide bulandırıyor.Kızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Eşimle daha çocuk yapmadan önce erkek çocuk isteyip isme karar vermiştik.(o ikili isim olsun babamın ismini de koyayım derdinde idi şimdiye kadar) bir şekilde yumuşadı sessiz kaldı kabullenir sandım.. kabul etmişti de... ama ailesi annesi kız kardeşi ve ablası beğenmemişler ismi- telefızu zormuş (ertuğrul-nesi zor anlamadım) bacıları da hiç sevmemiş illa isim önerilerinde bulunuyorlar eşim vasıtasıyla...
eşim benden ziyade onların lafına bakıp sürekli fikir değiştiriyor. Doğuma daha var o zamana kadar düşünürüz diyerek nokta da koymuyor konuya..
Vel hasıl olay isim mevzusundan daha büyükmüş mesajı okuduktan sonra fark ettim.. eşinin ağzına ne bakıyorsun yüz verme hep ona söz hakkı bırakma diyerek kendi sözlerini geçirmeye çalışıp aile içi mevzulara burun sokup iç huzuru kaçırmakmış... eşimin ailesinden ne zaman biri iç işlerimize dahil olsa mevzu büyüyor..
Henüz bu mesajı öğrendiğimden haberi Yok kendimi zor sakinleştirdim ama son güne kadar bekleyip Doğum vakti geldiğinde büyük olay çıkartabilirim... sonu nereye varır bilmiyorum da artık...
Ne yapmam gerekir di sizce ? Böyle bi görümceniz olsa çaykaşığı gibi herşeye muhalif (bekarlığımdan beri gıcığım kıza hiç barışmadı yıldızımız daha önce de evlenmeden tartışıp olay çıkartmıştı aileler arasında sorun yaşanmıştı -ona rağmen evlendim ama huzursuzluk yaratmaya devam ediyor..
6.5 ayda 8 kilo aldim ben hala almaya devam ediyorum üstelikMalesef bende alıyorum.5 buçuk ayda 5 buçuk kiloben 65 ile kaldım bide
Aynen öyle yorum bile yapmam fikirde vermem herkrsin kendi çocuğu banane canım. Kim olursa olsun yerini bilmeliHaspaya bak sen ya! yüz verme diyor bir de, çocuk senin, sen taşıyorsun 9 ay, sonra da bir ömür ona adayacaksın. Canından kanından parçan olacak, kalkmış hala sıfatıyla böyle yorumlar yapacak. Benim de erkek kardeşim var, çocukları olucak olsa yorum yapmak aklıma bile gelmez. Herkes istediği ismi koysun çocuguna. Ne ben kimseye karışırım ne de karışılmasına müsaade ederim. Ay çok sinirlendim görümcene :)
ayniyizz canim canim etmee :) artik kafata takmiyorum valla yemesemde aliyorum cunku6.5 ayda 8 kilo aldim ben hala almaya devam ediyorum üstelik
eger cocuga hemen oda yapmicaksan bu sallanabilen park beşikler bence cok uygun. boşa gidecek bisey degil park yatak. Bi yere gidecek olsan onu katlar goturursun Yaninda. Cocuk biraz büyüyünce at icine oynasın. ne biliyim ben cok sevdim bu park beşik olayini :)) ailemde sehir disinda benim oraya giderkende alirim yanima yazin tatile gitsek alir gotururm. Kendim yerimi yadirgadigim icin bebegimin yatağını her yere götürebilmek düşüncesi çok hosuma gitti :)canim bende oda yapmiycam ama ayni zamanda bu evden ne zaman cikacagimda belli degil degil kendi evimiz ama 2+1 aslinda ama buyuk odayi oalin yaptim ben oturma odasi ve mutfak birlesik asbirlesik aslinda 1+1 de ilabilir :) eger cikamazsam salonu toplayip cocuk cocuk odasi yapmayi dusunuyorum :) o yuzden yuzden yatak odasnda uzun sure ben baktigimda gozume hos gelecek biseyler istiyorum
benim ailemde sehir disinda ama oyle yaniya alip gidemem kendimi zor goturuyorum cunku ben :)eger cocuga hemen oda yapmicaksan bu sallanabilen park beşikler bence cok uygun. boşa gidecek bisey degil park yatak. Bi yere gidecek olsan onu katlar goturursun Yaninda. Cocuk biraz büyüyünce at icine oynasın. ne biliyim ben cok sevdim bu park beşik olayini :)) ailemde sehir disinda benim oraya giderkende alirim yanima yazin tatile gitsek alir gotururm. Kendim yerimi yadirgadigim icin bebegimin yatağını her yere götürebilmek düşüncesi çok hosuma gitti :)
Canim ne farkeder ya tamam park yatak cok is goruyo bende hep park yatak alsam iyi olurdu dedim.ama simdi buna heves etmissin park yatagi alsan gelsen surekli milletin lafina geldim istedigim yatagi almadim diycen.aklin hep bunda kalcak zaten ilk bebegin o yuzden neye heves ettinse o olsun.bende ikinci el park yatak bakiniyorum tatillerde kullanabilmek ocjn 100 tlye bile veren var evin yakinlarinda bulunca alcam ondan bitane guzel temizlerim zaten gezmeye giderken kullanicam oyle gorucem isimi.sana zaten ilk sene lazim degil nereye gitsen ana kucaginda uyur koynunda uyur sonra evet cok lazim dersen sanada ikimci el buluruz bitanesindi kuzum yaa brn bastan beri boylr bisry istiyordum degistirmiyim bari fikrimi :)
Ben aksam yemeğinden sonra sadece su ve soda iciyorum onun disinda agzima bisey koymuyorum tek dikkat ettigim bu. Onun disinda Allah ne verdiyse yiyorum vallaayniyizz canim canim etmee :) artik kafata takmiyorum valla yemesemde aliyorum cunku
Yok ben oyle siparis verdim 15 gunde geliyomus normalde.odedim ki aradan cikmis olsunaaa oyle gecmi geliyormus cnm
ben gotururum elimden gelse kendi yatagimida gotururum cunku uyuyamiyorum günlerce gittiğim yerlerdebenim ailemde sehir disinda ama oyle yaniya alip gidemem kendimi zor goturuyorum cunku ben :)
aynen kuzum yaa aklim kalicak yoksa benim hani park yatak mantikli evet ama buna takildim yaa fikrimi devistiremiyorhm hicc en iyisi bunualmak dedigin gibi lazim olursa alirim bitane olmadi benim esimin kuzenin cocugunun var asagida biatne yiakr onu gotururum :)Canim ne farkeder ya tamam park yatak cok is goruyo bende hep park yatak alsam iyi olurdu dedim.ama simdi buna heves etmissin park yatagi alsan gelsen surekli milletin lafina geldim istedigim yatagi almadim diycen.aklin hep bunda kalcak zaten ilk bebegin o yuzden neye heves ettinse o olsun.bende ikinci el park yatak bakiniyorum tatillerde kullanabilmek ocjn 100 tlye bile veren var evin yakinlarinda bulunca alcam ondan bitane guzel temizlerim zaten gezmeye giderken kullanicam oyle gorucem isimi.sana zaten ilk sene lazim degil nereye gitsen ana kucaginda uyur koynunda uyur sonra evet cok lazim dersen sanada ikimci el buluruz bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?