2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben aksam yemeğinden sonra sadece su ve soda iciyorum onun disinda agzima bisey koymuyorum tek dikkat ettigim bu. Onun disinda Allah ne verdiyse yiyorum valla
ben pilav yerine simdi her yemekte 1 2 dilim ekmek yiyorum onun disindada meyveyide 3 porsiyonu gecmiyorum artik :)

ben pilav yerine simdi her yemekte 1 2 dilim ekmek yiyorum onun disindada meyveyide 3 porsiyonu gecmiyorum artik :)
Ben aksamlari ekmek yemem zaten normaldede hic aramam kahvaltı haricinde. Ama pilav makarna yiyorum valla ya çok dikkat ettm bi ara yinede aldım. Artik sallamiyorum. Aslinda duzenli hareket halinde olsam belki almam bu kadarda napiyim hava cok sicak evden cikamiyorum evde yatiyorum 7/24

evet hareketsizlikte aldiriyor kilo burasida cok sicak ama ben cikiyirum avm yada klimasi olan yerleri geziyorum :) 2 hafta oldu sadece 700 gram aldim bu ayi kilosus bitirmek amacim :)

Valla bizde köye gidiyoruz orada kalıyoruz bikaç gün falan hoş köyde 5 dk uzaklıkta ama yine de park yatak almayı hiç düşünmedim. Sevmiyorum açıkcası. Hevesin neydeyse onu al. Ben hem anne yanı beşik hemde şu kademeli yataklardan istiyorum herkes karyola al yeni bebek o yakışır vs diyo ama sevmediğim bişeyi alıp odada süs edemem. 3 yaşına kadar onu kullanır falan diyolar. Diğer aldığımı 7yaşına kadar kullanacaksa niye onu alıyım ki. Hevesin neydeyse onu al en güzeli pişman olsanda ben istedim aldım dersin. Diğer türlü onu dinledim bunu dinledim deyip kendine kızarsın sürekli

Kizlar bimde uni baby 4 lu paket bebek ıslak mendili var 15.95 fiyatı disariya göre uygun sanırım bilginiz olsun almak isteyen olursa
Kusum ona iyi bak ama sensetivele yenidogan paketleri cok benziyo ama sensetove cok islak eger yenidogansa stok yap zaten cok uciz cidden

evet hareketsizlikte aldiriyor kilo burasida cok sicak ama ben cikiyirum avm yada klimasi olan yerleri geziyorum :) 2 hafta oldu sadece 700 gram aldim bu ayi kilosus bitirmek amacim :)
Arada bende cikiyorumda geri hemen eve gelmek istiyorum evci oldum iyice :)) canim bu arada ben msjlari geriden okuyodum senin beşik beğendiğini şimdi gordum. İlk park beşik alsammi falan kararsiz kalmışsin onu gorunce yazdim. Yanlis anlama beni :)) tabiki icine sineni al sen

aynrnn canim istedigimi alicam sagolasin sagolasin cevabin icin :)

yok kuzum yanlis anlamam tabikide aksamlari caksamlari cikabilirsin esinle biz bide esimle yuruyoruz

Aynen devam et canim. Benim cok zor gecti valla. Yaparken yakti bir hafta surdu. Asi yeri de kirmizi nokta seklindeydi. Dustada cok su degdirmemeye calistim ama 1 haftada acisi gecti. 2 .doz korkutuyo beni insallah onda acimaz
2. Geçen persembeydi sanırım vuruldum perşembe biseyim yoktu ama cuma günü aşırı baygınlık yaptı çok bunalttı mide bulantısı baş ağrısı yaptı ilaç içmeme rağmen geçmedi de . Ama ilk aşı kadar berbat etmedi canım ilk aşı beni çok fena yapmıştı.

Y yagmur_20 kuşum 6cm etiketlerde 11 cm posetlere tam oldu.yaptircaksan fikir olsun 1 buyugu buyuk olur sanirimEki Görüntüle 2172078
Yaa bu yapışkanlari kendin mi yaptın?

ayyy pisman olurmuyum bilmiyorum ama cok dusundum bu besige karar verdim yaaEki Görüntüle 2172082
Bence pişman olmazsın neyi beğeniyorsan onu al ilk bebeğin sonrakin de zaten tecrübe edip bakarız bence şuan hoşumuza gidenleri almalıyız :)

Kusum ona iyi bak ama sensetivele yenidogan paketleri cok benziyo ama sensetove cok islak eger yenidogansa stok yap zaten cok uciz cidden
Canım benim aldığım bu hangi çeşidi hiç bilmiyorum ilk defa ıslak mendil aldım zaten normalde pamuk kullanmayi dusunuyorum temizlik icin ama disari falan çıktığımızda pamuk tasimak zor olur diye bunu aldim sadece 1 paket

Eklentiler

• Screenshot_20180724-210327.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 59
Slm hanımlar

Bugün ben de ikinci doz tetanoz aşımı oldum. Hamdolsun pek ağrım olmadı hafif bir sızı vardı sadece o da geçti. Ordan dahiliye doktroma gittim. Cuma günü açlık tokluk tahlili vermiştim. Açlık 65 tokluk 68 çıktı kadın doğuma göndermiştim bir şey dememişti ama bugün dahiliye doktoru şeker hastasısın diyemem ama kontrollü ol günde 3 ana 3 ara ye dedi. Parmaktan ölçtü 58 çıktı. Bu halde bir yerde düşer bayılırsın bir diyetisyene git dedi Bu gece 11 de randevu aldım diyetisyenden.

Bugün ayrıntılı olan aarkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun. Şeker çıkan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. Nickler aklımdaydı. Etiketleyesiye kadar uçtu gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…