2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
uni baby yenidogan islak mendil 147 liraydi bn dhada asagya dusmez diye aldim pamukla ugrasamam sanirim :)

Canım bu aldığın yeni doğana özel olandan değil bebeğin poposuna kullanma bence...

sekerin dusuk cikmiss kuzum oda mi seker hastaligi oluyormus ona gore seker dengesimi yapicaklar diyetisyen ayarlar onu dusunuyorum

Kizlar merhaba. Ben dun 75 grmlik seker yukleme.testi yaptirdim ve 2.saat sonucum sınırın biraz uzerinde cikti. Doktorum 1 hafta sekeri ve hamur isini kes pazartesi 100 gramlik yukleme yapalim dedi. Ama cevremdekiler yaptirma bebege zarar verir direk diyetisyen destegi al diyorlar. Sizce ne yapmaliyim ? Daha once dogum yapmis ya da bu konuda deneyimi olanlar yardimci olabilirse sevinirim

Bu zaten daha ilersi icin el agiz silmede kullanabilecegin bir mendil.alt temizligi icin cok islak.fiyatida cok cok uygun degil hep indirimlerde bu fiyata dusuyo stoklamama gerek yok

Boyle aldim resimlimagnet.com dan siparis verdim hep.ordan aliyorum bu tarz seyleri

sekerin dusuk cikmiss kuzum oda mi seker hastaligi oluyormus ona gore seker dengesimi yapicaklar diyetisyen ayarlar onu dusunuyorum

hipoglisemi falan yazıyordu internette cnm ama gebelikte yüksek çıkıyor ya acaba benim de gebelikte düşük mü çıktı. Normalde de çok yüksek çıkmazdı 58 korkuttu. Tekrar kadın doğuma gidecem bakalım hayırlısı. Kanım düşük şekerim düşük oğlum sağlıcakla gelsin de bunları atlatırız inşalahh.

canim kanina baglida dusuk cikmis olabilir uzulme sen doyestsyen bi yoluna koyar onu :)

Kusum cok tatli veya seker surubu v.s. iceren bisey yedinse veya meyve suyu...onlar tavan yaptirip sonrada dibe indiriyo aclik sekeri inanilmaz dusuk tokluk inanilmaz yuksek oluyo oda olabilir

Canım seni korkutmak istemem ama 50nin altına düştü mü şekerin bayılırsın... Benim çok düşer, o yüzden biliyorum. Bayılmışlığım da vardır. Sen devamlı yanında, yatağının yanında, çantanda vs yiyecek bir şeyler bulundur. Sık sık da ye doktorunun dediği gibi. Aman ihmal etme canım. Çok geçmiş olsun...

Geçen gün 61çıktı açlık şekerim de bayılacaktım az kalsın, evde de tektim. Hemen bir şeyler yedim.

canim kanina baglida dusuk cikmis olabilir uzulme sen doyestsyen bi yoluna koyar onu :)

İnşallah cnm sağolasın. Ağzına sağlık. Herkesin sınavı ayrı.

Kusum cok tatli veya seker surubu v.s. iceren bisey yedinse veya meyve suyu...onlar tavan yaptirip sonrada dibe indiriyo aclik sekeri inanilmaz dusuk tokluk inanilmaz yuksek oluyo oda olabilir

Cnm açlık kan şekeri 65 2 saat sonra tokluk 68 çıktı. Kahvaltı yapmıştım. Köy yumurtası 4-5 ceviz 1 büyük boy domates peynir. O gün ekşi mayalı ekmeğim yoktu 2.5 çiçek ekmek yemiştim. Bugün de böyle kahvaltı yaptım sonra soda yarım puding. Aralarda 2 saat falan vardır uzun da aç kalmadım. Onda da 58 çıktı. Bilemedim ki ben de kuzum. Normalde de açlığım 70lerde seyreder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…