uni baby yenidogan islak mendil 147 liraydi bn dhada asagya dusmez diye aldim pamukla ugrasamam sanirim :)Canım benim aldığım bu hangi çeşidi hiç bilmiyorum ilk defa ıslak mendil aldım zaten normalde pamuk kullanmayi dusunuyorum temizlik icin ama disari falan çıktığımızda pamuk tasimak zor olur diye bunu aldim sadece 1 paket
Kocam ıslak mendile karşı ben bunu bile zorla aldım.uni baby yenidogan islak mendil 147 liraydi bn dhada asagya dusmez diye aldim pamukla ugrasamam sanirim :)
Canım benim aldığım bu hangi çeşidi hiç bilmiyorum ilk defa ıslak mendil aldım zaten normalde pamuk kullanmayi dusunuyorum temizlik icin ama disari falan çıktığımızda pamuk tasimak zor olur diye bunu aldim sadece 1 paket
anladim canim panukta zor olur yaa allaj kolaylik versin :)Kocam ıslak mendile karşı ben bunu bile zorla aldım.
sekerin dusuk cikmiss kuzum oda mi seker hastaligi oluyormus ona gore seker dengesimi yapicaklar diyetisyen ayarlar onu dusunuyorumSlm hanımlar
Bugün ben de ikinci doz tetanoz aşımı oldum. Hamdolsun pek ağrım olmadı hafif bir sızı vardı sadece o da geçti. Ordan dahiliye doktroma gittim. Cuma günü açlık tokluk tahlili vermiştim. Açlık 65 tokluk 68 çıktıkadın doğuma göndermiştim bir şey dememişti ama bugün dahiliye doktoru şeker hastasısın diyemem ama kontrollü ol günde 3 ana 3 ara ye dedi. Parmaktan ölçtü 58 çıktı. Bu halde bir yerde düşer bayılırsın bir diyetisyene git dedi Bu gece 11 de randevu aldım diyetisyenden.
Bugün ayrıntılı olan aarkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun. Şeker çıkan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. Nickler aklımdaydı. Etiketleyesiye kadar uçtu gitti.
Bu zaten daha ilersi icin el agiz silmede kullanabilecegin bir mendil.alt temizligi icin cok islak.fiyatida cok cok uygun degil hep indirimlerde bu fiyata dusuyo stoklamama gerek yokCanım benim aldığım bu hangi çeşidi hiç bilmiyorum ilk defa ıslak mendil aldım zaten normalde pamuk kullanmayi dusunuyorum temizlik icin ama disari falan çıktığımızda pamuk tasimak zor olur diye bunu aldim sadece 1 paket
Boyle aldim resimlimagnet.com dan siparis verdim hep.ordan aliyorum bu tarz seyleri2. Geçen persembeydi sanırım vuruldum perşembe biseyim yoktu ama cuma günü aşırı baygınlık yaptı çok bunalttı mide bulantısı baş ağrısı yaptı ilaç içmeme rağmen geçmedi de . Ama ilk aşı kadar berbat etmedi canım ilk aşı beni çok fena yapmıştı.
Yaa bu yapışkanlari kendin mi yaptın?
Bence pişman olmazsın neyi beğeniyorsan onu al ilk bebeğin sonrakin de zaten tecrübe edip bakarız bence şuan hoşumuza gidenleri almalıyız :)
Ben de cassiope marka bir takım aldım da internetten mi almıştımız siz? Ben nerede satıldığını bulamadım da.Cassiope den aldık çok güzel penyeleri birde bg Store'dan internet sitesinde yok sanırım mağazadan aldık oda çok güzel.
Teşekkürler canım benim için çok güzel olduBoyle aldim resimlimagnet.com dan siparis verdim hep.ordan aliyorum bu tarz seyleriEki Görüntüle 2172154 Eki Görüntüle 2172154
E bebek internetten aldım başka mağazalarda baktım ama fiyat olarak en uygun e bebek tiBen de cassiope marka bir takım aldım da internetten mi almıştımız siz? Ben nerede satıldığını bulamadım da.
Bizde cikiyoduk aslnda ama esim bu arada eve yorgun geliyor cikalim desem cikar da yazik kiyamiyorum. Eve gelince yemek yiyip direk uzaniyo oturamiyo bile garibim :)yok kuzum yanlis anlamam tabikide aksamlari caksamlari cikabilirsin esinle biz bide esimle yuruyoruz
sekerin dusuk cikmiss kuzum oda mi seker hastaligi oluyormus ona gore seker dengesimi yapicaklar diyetisyen ayarlar onu dusunuyorum
canim kanina baglida dusuk cikmis olabilir uzulme sen doyestsyen bi yoluna koyar onu :)hipoglisemi falan yazıyordu internette cnm ama gebelikte yüksek çıkıyor ya acaba benim de gebelikte düşük mü çıktı. Normalde de çok yüksek çıkmazdı 58 korkuttu. Tekrar kadın doğuma gidecem bakalım hayırlısı. Kanım düşük şekerim düşükoğlum sağlıcakla gelsin de bunları atlatırız inşalahh.
Kusum cok tatli veya seker surubu v.s. iceren bisey yedinse veya meyve suyu...onlar tavan yaptirip sonrada dibe indiriyo aclik sekeri inanilmaz dusuk tokluk inanilmaz yuksek oluyo oda olabilirhipoglisemi falan yazıyordu internette cnm ama gebelikte yüksek çıkıyor ya acaba benim de gebelikte düşük mü çıktı. Normalde de çok yüksek çıkmazdı 58 korkuttu. Tekrar kadın doğuma gidecem bakalım hayırlısı. Kanım düşük şekerim düşükoğlum sağlıcakla gelsin de bunları atlatırız inşalahh.
Benim gectigimiz c.tesi randevum vardi o zaman baktılar. 26. Haftamda.Ayrıntılıya girdim bende kızlar bu arada 6. Ay kontrolünde mi.şekerlere baktılar? Ben cuma gidicem ama merak ettim
Canım seni korkutmak istemem ama 50nin altına düştü mü şekerin bayılırsın... Benim çok düşer, o yüzden biliyorum. Bayılmışlığım da vardır. Sen devamlı yanında, yatağının yanında, çantanda vs yiyecek bir şeyler bulundur. Sık sık da ye doktorunun dediği gibi. Aman ihmal etme canım. Çok geçmiş olsun...hipoglisemi falan yazıyordu internette cnm ama gebelikte yüksek çıkıyor ya acaba benim de gebelikte düşük mü çıktı. Normalde de çok yüksek çıkmazdı 58 korkuttu. Tekrar kadın doğuma gidecem bakalım hayırlısı. Kanım düşük şekerim düşükoğlum sağlıcakla gelsin de bunları atlatırız inşalahh.
Ooo süper cnm masallahSunnetide dogumda yaptircagimiz icin kece cerceve siparisi verdim
Kartli seker siparisi verdim
Bide dun lcw da 1.25 e sabunlar buldum onlari topladim geldim :)Eki Görüntüle 2172083 Eki Görüntüle 2172084 Eki Görüntüle 2172085
canim kanina baglida dusuk cikmis olabilir uzulme sen doyestsyen bi yoluna koyar onu :)
Kusum cok tatli veya seker surubu v.s. iceren bisey yedinse veya meyve suyu...onlar tavan yaptirip sonrada dibe indiriyo aclik sekeri inanilmaz dusuk tokluk inanilmaz yuksek oluyo oda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?