2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım tokluk kan şekerini hamilelerde birinci saatin sonunda ölçerler. Sadece ikinci saatte mi ölçtüler senin şekerini?

Puding yapmis olabilir ani yukseltip dusurmus olabilir.rafine seker veya seker surubu iceren seyler yapabiliyor

Ama cok guzellermis bunlar nerden bulabilirim bunları birde fiyatlarını biliyormusun nekadarlar acaba
Canım İnstagram’dan baktım, fotoda adı yazıyor. Ponponlu 90 TL ,Kuşaklı ise ayakkabı olmayacak, sırtında taşlı melek kanadı olacak şekilde 155 TL fiyat aldım. Bakalım nasıl gelecek.

Malesef bende alıyorum.5 buçuk ayda 5 buçuk kiloben 65 ile kaldım bide

Beterin beteri var 73 ile kaldım. Kilolar gider yediğiniz bebeğe yarasın inşallah.

Bayıldımmm hele o şekerler çok şirin. Güle güle kullanın.

Umarım bi sıkıntı olmaz. Bu su da az olsa sorun, çok olsa sorunmuş demek. İyi haberler alırsınız inşallah.

Eki Görüntüle 2172101 Eki Görüntüle 2172102 yenidogan cekimi iicin kizima bundan siparis verdum :) cocuk cikinca bana anne bu ne moru abartsaymissin biraz diyecek :)

Çok güzelmiş. Siz mi çekeceksiniz fotografları?

Allah şifa versin. Öncesinde var mıydı böyle birşey? Diyetisyenle çözülecek bi durum demek.

Kocam ıslak mendile karşı ben bunu bile zorla aldım.

İlk çocuk mu sizin? Çünkü erkekler daha bir karışıyor ilkinde; 2 ,3 derken azalıyor. Su bazlılar çok kullanışlı. Evdeyken yeni bebek sık sık kaka yapınca poposu kızarmasın diye hemen suyla yıkardım.

Ben çok tatlı yiyen biriyim. Ha o şeker yüklemesini yapmışım ha gidip 2 dilim pasta yemişim diye düşünürdüm ki sizin doktorunuz önermiş...

Ilk çocuk canım bakalım daha nelere karışacak.

24. Hafta dedi bana doktorum, tam zamanın yani.

Umarım bi sıkıntı olmaz. Bu su da az olsa sorun, çok olsa sorunmuş demek. İyi haberler alırsınız inşallah.

Umarım canım.. Allah razi olsun insaAllah duzelir.erken doğumu tetikleyebiliyormus fazla oldugunda.miyomdan dolayı yüreğimiz agzimizdaydi (onda da bu risk var) şimdi su çıktı şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?

Teşekkğr ederim kendi adıma canım:)
Şekerin düşükmü çıktı yüksek mi anlamadım pek. Eğer yüksekse bize neler derler allah kerim...
Girdinmi diyetisyene ne dedi
Bir sürü konuşmuşsunuz oku oku bitmez, inşallah herkes iyidir diyeyim ve geçmişe gitmeyeyim :)
aydingelini afifeden haber var mı?
Bugün yine konuştuk varmı bi gelişme dedim, yok şuan bişey bi gelişme olmaması daha iyi beklesin böyle dedi.
Dün ağrısı falan vardı biraz, nasılsın şimdi dedim yine ağrı girdimi fena giriyormuş sonra hafifleyip tekrar giriyomuş. Ama bu gün se kötü bişey yok Allaha şükür

Çok şükür inşallah böyle gider de kasılma sancı devam ettikçe insan tedirgin oluyor. Vücut bebeği mi atmaya çalışıyor acaba? Doktorlar bir sebep belirtmiyor mu?

Biz dikkat edeceklerimize dikkat edelim de gerisi Allah’ın takdiri. Öncekinde su fazla demişti doktor bana ama öyle sorun var gibi de dememişti. 40 bitti Gecesi su gelerek Doğum başladı. Bebek doğduktan sonra doktor hala su geliyor demişti.
Ayrıntılı ultrasondan 1 ay sonra gelirsin demişti doktor 26-27. Haftalara denk geliyor demek o zaman yapılacak bana da şeker yüklemesi.

yok canim fotografci tutucam :)

Aaaa anladım o zaman bu kontrolmde yapar banada . Test vs kan testi gibi birşey mi bu acaba . Birde idrar testi yapıldı mı?
Evet canım sabah ac karnına kan verdım. Sonra kahvaltımı yaptım 2 saat sonra tokken kan verdım. Benım aclık ve tokluk sekerım normal cıktıgı ıcın seker yuklemesı yapmadı doktorum. İdrar testı yapmadı

Oyun halısı alsam koysam kenara abartmış olurmuyum?

Ben bi hastane cikisi begendim bizimkilere gosterdim. Kardesim hemen bunu ben alayim dedi. Annemde benim begendigimin diger rengini begendi sen bunu alirsan diger rengini ben alirim dedi. Dedim yani ayni modelin farkli rengini niye aliyosun ben sana baska model seceyim onu al dedim. Sonra ise erken daha dediler icime oturdu diyebilirim bende almadim bekliyo. 7.ayda alcam heralde herkes erken diyo. Vardir bir hayir diyorum bende. Istiyosan al indirimde olan seyleri ozellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…