- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Canım tokluk kan şekerini hamilelerde birinci saatin sonunda ölçerler. Sadece ikinci saatte mi ölçtüler senin şekerini?İnşallah cnm sağolasın. Ağzına sağlık. Herkesin sınavı ayrı.
Cnm açlık kan şekeri 65 2 saat sonra tokluk 68 çıktı. Kahvaltı yapmıştım. Köy yumurtası 4-5 ceviz 1 büyük boy domates peynir. O gün ekşi mayalı ekmeğim yoktu 2.5 çiçek ekmek yemiştim. Bugün de böyle kahvaltı yaptım sonra soda yarım puding. Aralarda 2 saat falan vardır uzun da aç kalmadım. Onda da 58 çıktı. Bilemedim ki ben de kuzum. Normalde de açlığım 70lerde seyreder.
Aaaa anladım o zaman bu kontrolmde yapar banada . Test vs kan testi gibi birşey mi bu acaba . Birde idrar testi yapıldı mı?Benim gectigimiz c.tesi randevum vardi o zaman baktılar. 26. Haftamda.
Puding yapmis olabilir ani yukseltip dusurmus olabilir.rafine seker veya seker surubu iceren seyler yapabiliyorİnşallah cnm sağolasın. Ağzına sağlık. Herkesin sınavı ayrı.
Cnm açlık kan şekeri 65 2 saat sonra tokluk 68 çıktı. Kahvaltı yapmıştım. Köy yumurtası 4-5 ceviz 1 büyük boy domates peynir. O gün ekşi mayalı ekmeğim yoktu 2.5 çiçek ekmek yemiştim. Bugün de böyle kahvaltı yaptım sonra soda yarım puding. Aralarda 2 saat falan vardır uzun da aç kalmadım. Onda da 58 çıktı. Bilemedim ki ben de kuzum. Normalde de açlığım 70lerde seyreder.
Canım İnstagram’dan baktım, fotoda adı yazıyor. Ponponlu 90 TL ,Kuşaklı ise ayakkabı olmayacak, sırtında taşlı melek kanadı olacak şekilde 155 TL fiyat aldım. Bakalım nasıl gelecek.Ama cok guzellermis bunlar nerden bulabilirim bunları birde fiyatlarını biliyormusun nekadarlar acaba
Malesef bende alıyorum.5 buçuk ayda 5 buçuk kiloben 65 ile kaldım bide
Sunnetide dogumda yaptircagimiz icin kece cerceve siparisi verdim
Kartli seker siparisi verdim
Bide dun lcw da 1.25 e sabunlar buldum onlari topladim geldim :)Eki Görüntüle 2172083 Eki Görüntüle 2172084 Eki Görüntüle 2172085
Umarım bi sıkıntı olmaz. Bu su da az olsa sorun, çok olsa sorunmuş demek. İyi haberler alırsınız inşallah.Kızlar hatırlarsanız suyum fazlaydi bugün gittik hala fazladoktor şekerden şüphelendi.ben yükleme yaptırmadim açlık tokluk baktirmistim normaldi. Doktor önümüzdeki hafta yaptirmani istiyorum dedi.agustosta izne çıkıyor benim doktor fakültede ayın başında ve sonunda kontrole git beni de haberdar et dedi. Suyumun dışında bı sıkıntı yok şimdilik.10 gündür dikkat ediyorum şu su da azalaydi
Eki Görüntüle 2172101 Eki Görüntüle 2172102 yenidogan cekimi iicin kizima bundan siparis verdum :) cocuk cikinca bana anne bu ne moru abartsaymissin biraz diyecek :)
Slm hanımlar
Bugün ben de ikinci doz tetanoz aşımı oldum. Hamdolsun pek ağrım olmadı hafif bir sızı vardı sadece o da geçti. Ordan dahiliye doktroma gittim. Cuma günü açlık tokluk tahlili vermiştim. Açlık 65 tokluk 68 çıktıkadın doğuma göndermiştim bir şey dememişti ama bugün dahiliye doktoru şeker hastasısın diyemem ama kontrollü ol günde 3 ana 3 ara ye dedi. Parmaktan ölçtü 58 çıktı. Bu halde bir yerde düşer bayılırsın bir diyetisyene git dedi Bu gece 11 de randevu aldım diyetisyenden.
Bugün ayrıntılı olan aarkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun. Şeker çıkan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. Nickler aklımdaydı. Etiketleyesiye kadar uçtu gitti.
Kocam ıslak mendile karşı ben bunu bile zorla aldım.
Kizlar merhaba. Ben dun 75 grmlik seker yukleme.testi yaptirdim ve 2.saat sonucum sınırın biraz uzerinde cikti. Doktorum 1 hafta sekeri ve hamur isini kes pazartesi 100 gramlik yukleme yapalim dedi. Ama cevremdekiler yaptirma bebege zarar verir direk diyetisyen destegi al diyorlar. Sizce ne yapmaliyim ? Daha once dogum yapmis ya da bu konuda deneyimi olanlar yardimci olabilirse sevinirim
Ilk çocuk canım bakalım daha nelere karışacak.Canım İnstagram’dan baktım, fotoda adı yazıyor. Ponponlu 90 TL ,Kuşaklı ise ayakkabı olmayacak, sırtında taşlı melek kanadı olacak şekilde 155 TL fiyat aldım. Bakalım nasıl gelecek.
Beterin beteri var 73 ile kaldım. Kilolar gider yediğiniz bebeğe yarasın inşallah.
Bayıldımmm hele o şekerler çok şirin. Güle güle kullanın.
Umarım bi sıkıntı olmaz. Bu su da az olsa sorun, çok olsa sorunmuş demek. İyi haberler alırsınız inşallah.
Çok güzelmiş. Siz mi çekeceksiniz fotografları?
Allah şifa versin. Öncesinde var mıydı böyle birşey? Diyetisyenle çözülecek bi durum demek.
İlk çocuk mu sizin? Çünkü erkekler daha bir karışıyor ilkinde; 2 ,3 derken azalıyor. Su bazlılar çok kullanışlı. Evdeyken yeni bebek sık sık kaka yapınca poposu kızarmasın diye hemen suyla yıkardım.
Ben çok tatlı yiyen biriyim. Ha o şeker yüklemesini yapmışım ha gidip 2 dilim pasta yemişim diye düşünürdüm ki sizin doktorunuz önermiş...
24. Hafta dedi bana doktorum, tam zamanın yani.Ohhhhh kızlar en son girdiğimden beri 90 küsür sayfa yazılmış..Tabi hepsine bakamadım..sonuçta herkesler iyi ya sıkıntı yok öyleyse...benim yarın kontrolüm var ayrıca 24+0 oluyoruz..Bu açlık tokluk şekerine ne zaman bakılıyor ki?
Umarım bi sıkıntı olmaz. Bu su da az olsa sorun, çok olsa sorunmuş demek. İyi haberler alırsınız inşallah.
Teşekkğr ederim kendi adıma canım:)Slm hanımlar
Bugün ben de ikinci doz tetanoz aşımı oldum. Hamdolsun pek ağrım olmadı hafif bir sızı vardı sadece o da geçti. Ordan dahiliye doktroma gittim. Cuma günü açlık tokluk tahlili vermiştim. Açlık 65 tokluk 68 çıktıkadın doğuma göndermiştim bir şey dememişti ama bugün dahiliye doktoru şeker hastasısın diyemem ama kontrollü ol günde 3 ana 3 ara ye dedi. Parmaktan ölçtü 58 çıktı. Bu halde bir yerde düşer bayılırsın bir diyetisyene git dedi Bu gece 11 de randevu aldım diyetisyenden.
Bugün ayrıntılı olan aarkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun. Şeker çıkan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun. Nickler aklımdaydı. Etiketleyesiye kadar uçtu gitti.
Bugün yine konuştuk varmı bi gelişme dedim, yok şuan bişey bi gelişme olmaması daha iyi beklesin böyle dedi.Bir sürü konuşmuşsunuz oku oku bitmez, inşallah herkes iyidir diyeyim ve geçmişe gitmeyeyim :)
aydingelini afifeden haber var mı?
Çok şükür inşallah böyle gider de kasılma sancı devam ettikçe insan tedirgin oluyor. Vücut bebeği mi atmaya çalışıyor acaba? Doktorlar bir sebep belirtmiyor mu?Teşekkğr ederim kendi adıma canım:)
Şekerin düşükmü çıktı yüksek mi anlamadım pek. Eğer yüksekse bize neler derler allah kerim...
Girdinmi diyetisyene ne dedi
Bugün yine konuştuk varmı bi gelişme dedim, yok şuan bişey bi gelişme olmaması daha iyi beklesin böyle dedi.
Dün ağrısı falan vardı biraz, nasılsın şimdi dedim yine ağrı girdimi fena giriyormuş sonra hafifleyip tekrar giriyomuş. Ama bu gün se kötü bişey yok Allaha şükür
Umarım canım.. Allah razi olsun insaAllah duzelir.erken doğumu tetikleyebiliyormus fazla oldugunda.miyomdan dolayı yüreğimiz agzimizdaydi (onda da bu risk var) şimdi su çıktışeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
sagol cNimm :)
yok canim fotografci tutucam :)Canım İnstagram’dan baktım, fotoda adı yazıyor. Ponponlu 90 TL ,Kuşaklı ise ayakkabı olmayacak, sırtında taşlı melek kanadı olacak şekilde 155 TL fiyat aldım. Bakalım nasıl gelecek.
Beterin beteri var 73 ile kaldım. Kilolar gider yediğiniz bebeğe yarasın inşallah.
Bayıldımmm hele o şekerler çok şirin. Güle güle kullanın.
Çok güzelmiş. Siz mi çekeceksiniz fotografları?
Allah şifa versin. Öncesinde var mıydı böyle birşey? Diyetisyenle çözülecek bi durum demek.
İlk çocuk mu sizin? Çünkü erkekler daha bir karışıyor ilkinde; 2 ,3 derken azalıyor. Su bazlılar çok kullanışlı. Evdeyken yeni bebek sık sık kaka yapınca poposu kızarmasın diye hemen suyla yıkardım.
Ben çok tatlı yiyen biriyim. Ha o şeker yüklemesini yapmışım ha gidip 2 dilim pasta yemişim diye düşünürdüm ki sizin doktorunuz önermiş...
Abartsan nolur ki almak istiyorsan al gitsin aklında kalacağına kenarda kalsınOyun halısı alsam koysam kenara abartmış olurmuyum?
Evet canım sabah ac karnına kan verdım. Sonra kahvaltımı yaptım 2 saat sonra tokken kan verdım. Benım aclık ve tokluk sekerım normal cıktıgı ıcın seker yuklemesı yapmadı doktorum. İdrar testı yapmadıAaaa anladım o zaman bu kontrolmde yapar banada . Test vs kan testi gibi birşey mi bu acaba . Birde idrar testi yapıldı mı?
Oyun halısı alsam koysam kenara abartmış olurmuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?