bencede once ona gore karar ver sende :) bende once rengine karar verdim sonra bebegin kiyafetlerini falab ona gore ayarladim suan bakiyorhm hersey hor olmjss :)Guzel heyecanlar yaa isteyen istedigini alsin valla artik sallamiyorum ben. Artik once kendime alisveris yapcam karar verdim. Geceligimi alirim kendime :))
Y yagmur_20aydingelini Tententen
Gunaydin kizlar :)
Artik ne erkeni yeter ya :)
Cok almamakta fayda var tabi bebis touncuk olursa yada uzun boylu olursa giyemez diye ama erken filan degil artik pes.düsun bu annelerin yakasindan
Dun muslin aldim hem pike ve carsaf yapmak icin hem banyo agiz bezi v.s. icin.müslin ya cok lazimEki Görüntüle 2172206 Eki Görüntüle 2172207
Bu aldiklarim duz renk olan 150 cm eni metresi 20 desenli olan 180 cm eni 25tl metresi.boyle daha ucuza geliyo bide cok kullaniyoruz valla herseye kullaniyorum yikayip buna sarip sonra havluya sariyorum suyu 1 dkda aliyo icinden cekiyorum muslini havlu islanmamis oluyo cok rahat. Intaslarin sitesin den de alabilirsin ama kargo ucretini bilmiyorum daha mi pahaliya gelir oyle bilemedimyaa bencede erken degill :) ayy benim ablam buyuk olur sen zaten kucum almissin dedi ve herseyi buyuk buyuk almis :) bu kumaslara bayiliyorum yaa yatagini alinca bende nevresimlik bakicam :) bursa kumas pazari var burda muslin icin tek renk vardi gecen hafta bu hafta icin renkler gelicek bidaha bak demisti magazalarda baktim 60 80 mi ne olculeri muslinlerin 25 30 dan basliyor metresini sordum 16 lira dedi sok oldum :) gelince alicam bende agiz mendili falan yapicam
bencede once ona gore karar ver sende :) bende once rengine karar verdim sonra bebegin kiyafetlerini falab ona gore ayarladim suan bakiyorhm hersey hor olmjss :)
Evet ya iki numarada krese baslar baslamaz bende halk egitimin kursuna gidicem icime oturuyo duduk kadar seylere verdigimiz paralarAyy cok hos bende anneme gecende kirk yamadan pike istedim. O kadar cok kumasi var ki yapar insallah. Dun bi abiye aldim dugune 250tl verdim varya cok pahali disarda hersey. Soylendim bayagi bir. Su dikisini gelistir bize kiyafet dik dedim kadina. 50 100 tlye mal olan seyi 4 5katina aliyoz disardan
Karsiyakadan almadim dun alsancaga detayliya gitmisken ordan kemeraltina gecip aldim intaşlardan.instagramda da var siteside var ordan da bakabilirsingüle güle kullan canim.bende karşıyakada yaşıyorum kumaş için kemeraltina gitmek istemiyorum kumaşları nereden aldın karşıyakada bildiğin bir kumaşçı var mi
instada pahali kuzum yaa bekliyorum istedigim desen olmazsa buldugumu alirim artik :) kucucuk agiz mendili bile 25 lira e bebekte 4 tanesi ama kumas alsak kac agiz mendili cikar ondan :)Bu aldiklarim duz renk olan 150 cm eni metresi 20 desenli olan 180 cm eni 25tl metresi.boyle daha ucuza geliyo bide cok kullaniyoruz valla herseye kullaniyorum yikayip buna sarip sonra havluya sariyorum suyu 1 dkda aliyo icinden cekiyorum muslini havlu islanmamis oluyo cok rahat. Intaslarin sitesin den de alabilirsin ama kargo ucretini bilmiyorum daha mi pahaliya gelir oyle bilemedim
ya aslında erken değil ama ben neyi nasıl alıcam bilmiyorum tecrübesizim o yüzden başlamak istemiyorum. alsam alsam bikaç zıbın tulum bikaç kıyafet alırım okadar :) kızlar müslin ne ben hiç bilmiyorum ne yapılıyo onlayaa bencede erken degill :) ayy benim ablam buyuk olur sen zaten kucum almissin dedi ve herseyi buyuk buyuk almis :) bu kumaslara bayiliyorum yaa yatagini alinca bende nevresimlik bakicam :) bursa kumas pazari var burda muslin icin tek renk vardi gecen hafta bu hafta icin renkler gelicek bidaha bak demisti magazalarda baktim 60 80 mi ne olculeri muslinlerin 25 30 dan basliyor metresini sordum 16 lira dedi sok oldum :) gelince alicam bende agiz mendili falan yapicam
ben alsam kv bişey demez ablamın çenesi susmaz. hoş çalışmaktan gidip dolaşıp bişey görmüyorum ki o yüzden de alamıyorum. avmlerde bi zıbın 25 30 tl. ordan alacağıma çarşıdan 5 6 tane alırım diyorum öyle erteliyorum. sonum ne olur bilmiyorum şuan ama bizde 2 3 hafta sonra başlarız almayakuzum sende aldiarini kimseye gosterme :) benim kv dede daha erkrn alinmaz onu alma bunu alma yapiyordu aldim o zaman aldiklarimi hic gostermedim :) hevesimde kirilmadi simdi gosteriyorhm yava syavas bunalri aldim diyee ayy cok gyzelmis diyor :)
kuzum fiyati hic bilmiyorum kp arkadasi burda fotografcilar odasiminnr varmis onun baskani onunla ayirliycaz yani o yuzden gun gaklasmadan arastirma yapmadim hic eylul basi gibi giderim fiyat sormayaSen cekim fln yapcan evet uyum onemli senin icin. Ne kadar orda kameramanlar fln?? Bende yenidogan cekimi yapmak isterim aslinda ama bikac poz olsa yeter albume gerek olmadan evde belki susler pusler biz cekeriz diyorum. Bakalim nolcak
intaslari biliyorum canım gitmeye üşendim.iyi günlerde kullan.banada kemeraltı yolları gözüktü.Karsiyakadan almadim dun alsancaga detayliya gitmisken ordan kemeraltina gecip aldim intaşlardan.instagramda da var siteside var ordan da bakabilirsin
Dunyayi aldim zaten 3d kumas aldim perde icin kiza yatak ortusu ocin orme pike kirlentler icin parca kumaslardan elyaf silikon dolgu.....
Ya bu cekim isi biraz pahaliya geliyo ama bende ayarladim yenidogan cekimi hem ablasiylada pozlari olcak album istedim.Sen cekim fln yapcan evet uyum onemli senin icin. Ne kadar orda kameramanlar fln?? Bende yenidogan cekimi yapmak isterim aslinda ama bikac poz olsa yeter albume gerek olmadan evde belki susler pusler biz cekeriz diyorum. Bakalim nolcak
Yok instagramda demedim :) intaşlar dun kumas aldigim yerin adi.onlarin kendi sitesinden siparis verebilirsin.once bi carsiya baktainstada pahali kuzum yaa bekliyorum istedigim desen olmazsa buldugumu alirim artik :) kucucuk agiz mendili bile 25 lira e bebekte 4 tanesi ama kumas alsak kac agiz mendili cikar ondan :)
oyyy tatlışlığa bak maşallahh Allah bağışlasın çok güzel bir kızYa bu cekim isi biraz pahaliya geliyo ama bende ayarladim yenidogan cekimi hem ablasiylada pozlari olcak album istedim.
Kizada 1 yas cekimi yaptirmistim hem studyoda 5 konsept hem pasta patlatmaca hem dogumgunune geldi orda cekim yapti album ve klip hazirladi 1000 tl hepsi.bi kere verince cok geldi ama geriye bi fotograflar kaliyo o ladar cabuk geciyoki zaman iyiki yaptirmisim.Eki Görüntüle 2172224 Eki Görüntüle 2172225 Eki Görüntüle 2172226 Eki Görüntüle 2172227
aydingelini bizde 2 de gidicez.bugun 5 kisi gidiyoruz detayliya insallah hepimiz guzel sonuclarla doneriz
Yaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Plesentasıda yukarı çıkmış kanama alanı göremedim bi sorun yok dedi çok şükür
Kesinlikle şöyle ağustos geçti mi ben pert olucam biliyorum kendimibend ekiyafetleri hallettim bebek arabasini hallettim simdi besik var sirada :) son zamanlar agirlasinca zor olur dusunmustum hakliymisimda ben sona gelmeden agriladim basladi ve bel agrisindan cok zor yuruyorhm artik o zamana biraksam rahat rahat gezemezmisim sanirim :)
Bebekler geriden yada önden gidebiliyo ondan yana korkmaman lazım sanki ama bebeğin 375 gram mi ? kilosuyla alakalı bişey dedilermi. çünkü bizim Egoştan 1gün ufak seninki ve Ege 462grammış. acaba 1 hafta geriden geliyo diye okadar gram oynarmı bilemedim bi sor bencede doktoruna canımbende dün detaylımı yaptırdım çok şükür bir sorun yok yalnız bır hafta gerideymiş bunu ilk defa bu doktor diyor kndi doktorum hep iki üç gün derdi şimdi nie bir hafta oldu anlamadım kan düzgün akıo mu die baktı akıo bebek iyi beslenio geç döllenme olmuş olabilir dedi ama bu zamana kadar geç döllenme değil di şimdi mi oldu kafam çok karıştı bnm cnm da sıkıldı açıkçası ctesı kndı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecek bılenınız varmı? birde bi önceki kontrolum 1ay önceydi o zmn 250 gr dı dün doktor 375gr dedı bır ayda bu kadar mı kılo aldı cnm cok sıkkın bılen yardımcı olabılır mı?
Ya bildigimden soylemiyorum icine kurtta dusurmek istemiyorum ama tedbirli olman icin anlatiyorum.teyzemin 2 numarada gebeligin ortasinda 3 gun 5 gun 1 hafta derken 3 hafta geriden gelmeye basladi.sonra teyzemin arkadasininda aynisi basina geldiginden onu aliyo kartal arastirmaya goturuyo 36.hafta bebek 1800 3 hafta geride.doktor diyoki bu kadar geri kalmasinim tek sebebi kordon dolanmasidir ama bunu ultrasonda gorebilme imkanlari yokmus sadece kan ve oksijem akisini gorebilirlermis.zaten kordonumda yapisi geregi dugum bile olsa tam olarak kapanamiyo bebegi beslemeye devam ediyomus.hemen ciger gelistirici igne yapip serum takiyolar yatis veriyolar sonraki gun bebegi aliyolar.cunku 37.haftaya kadar geride kalsa sorun yokmus ama 37 den sonra aldigi yetersiz oksijem beyninde hasar birakabilirmis boylece 36.haftada aliyolar ve doktorun dedigi cikiyo kordon hemde 2 yerden dugum olmus.he dogumdan sonra bir sorun yok kuvezde kaldi 1 hafta hemem toparladi tosuncuk oldu bu sene ilk okula basladi hatta ustun zekali onu isvicrede bir okula gondercekler arastiriyo teyzem bakalim..bende dün detaylımı yaptırdım çok şükür bir sorun yok yalnız bır hafta gerideymiş bunu ilk defa bu doktor diyor kndi doktorum hep iki üç gün derdi şimdi nie bir hafta oldu anlamadım kan düzgün akıo mu die baktı akıo bebek iyi beslenio geç döllenme olmuş olabilir dedi ama bu zamana kadar geç döllenme değil di şimdi mi oldu kafam çok karıştı bnm cnm da sıkıldı açıkçası ctesı kndı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecek bılenınız varmı? birde bi önceki kontrolum 1ay önceydi o zmn 250 gr dı dün doktor 375gr dedı bır ayda bu kadar mı kılo aldı cnm cok sıkkın bılen yardımcı olabılır mı?
Bebişlerin 1 hafta önden geriden gitme durumu normal karşılanıyor canım arkadaşımın bebeği bir hafta önden giderken sonra bir hafta geriye düştü bebeğinin de kilosu haftasına göre düşüktü arkadaşım bebeğe kilo yapacak şeyler yedi toparladı filan yani düzelir endişelenme hiç. Bir de benim de ayrıntılida kilosu daha fazla cıktı normal kontrollerde sanırım tam ölçüm yapamıyor doktorlarımız o kısmi ben de hiç anlamadımbende dün detaylımı yaptırdım çok şükür bir sorun yok yalnız bır hafta gerideymiş bunu ilk defa bu doktor diyor kndi doktorum hep iki üç gün derdi şimdi nie bir hafta oldu anlamadım kan düzgün akıo mu die baktı akıo bebek iyi beslenio geç döllenme olmuş olabilir dedi ama bu zamana kadar geç döllenme değil di şimdi mi oldu kafam çok karıştı bnm cnm da sıkıldı açıkçası ctesı kndı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecek bılenınız varmı? birde bi önceki kontrolum 1ay önceydi o zmn 250 gr dı dün doktor 375gr dedı bır ayda bu kadar mı kılo aldı cnm cok sıkkın bılen yardımcı olabılır mı?
Anladim canım. Peki düşük seker icin yapılacak birsey var miymis? Benim açlık 68 seker yukleme sonrasi sekerim ise 86 cıktı ama doktorum iyi dedi normali 120 170 arasi .oldugu halde. Ben de biraz endişelendim ama o.iyi deyince rahatladim
Sormuştum doktorlar bişey demiyomu diye dememişlerdi sanki. Yine sabah bi sorarım. Açıkçası tam hatırlamıyorm şuan :) uyku sersemi
Aa şeker düşük olunca da şeker oluyomuymuş ya. Geçmiş olsun canım inşallah düzelir
Benim 17 yaşımdan beri insülin direncim var. Neredeyse kendimi bildim bileli düşük şekerle uğraşıyorum diyebilirim, buna da şükür ama dikkat ettiğim için şeker hastalığına dönüşmedi.. Yine de glifor (şeker ilacı) içiyorum 8yıldır.
Sen tedbirli ol canım, haberin olmaz birden düşer. Oturduğun yerlerde çubuk kraker, kuruyemiş filan bulundur. Düşünce şekerli şeyler yenir ama aslında tam buğdaylı ekmek, tuzlu şeyler vs daha iyi. Çünkü şeker o an hızlıca yükseltir ama tekrar hızlıca düşürür de peşine yemek yemezsen. Elinin ayağının titremesini beklemeden sık sık azar azar atıştır. Üç badem at ağzına, iki fındık filan.
Ya bu cekim isi biraz pahaliya geliyo ama bende ayarladim yenidogan cekimi hem ablasiylada pozlari olcak album istedim.
Kizada 1 yas cekimi yaptirmistim hem studyoda 5 konsept hem pasta patlatmaca hem dogumgunune geldi orda cekim yapti album ve klip hazirladi 1000 tl hepsi.bi kere verince cok geldi ama geriye bi fotograflar kaliyo o ladar cabuk geciyoki zaman iyiki yaptirmisim.Eki Görüntüle 2172224 Eki Görüntüle 2172225 Eki Görüntüle 2172226 Eki Görüntüle 2172227
bende dün detaylımı yaptırdım çok şükür bir sorun yok yalnız bır hafta gerideymiş bunu ilk defa bu doktor diyor kndi doktorum hep iki üç gün derdi şimdi nie bir hafta oldu anlamadım kan düzgün akıo mu die baktı akıo bebek iyi beslenio geç döllenme olmuş olabilir dedi ama bu zamana kadar geç döllenme değil di şimdi mi oldu kafam çok karıştı bnm cnm da sıkıldı açıkçası ctesı kndı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecek bılenınız varmı? birde bi önceki kontrolum 1ay önceydi o zmn 250 gr dı dün doktor 375gr dedı bır ayda bu kadar mı kılo aldı cnm cok sıkkın bılen yardımcı olabılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?