2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah kendi gibi bahtı da güzel olsun. En merak ettiğim de yaşları yakın abla, ağabeylerin bebeklerle karşılaşma anı. Ben de iki ufak nasıl olacaklar, nasıl poz verecekler diye merak ediyorum.

Bir dahaki gittiğinde daha belli olur sıkma canını ölçümler tutmayabiliyor.

ben 2 hafta önce doktoruma sormuştum başka doktor 40 gr fazla söylemişken her zaman gittiğim doktor eksik söylemişti hatta kilo vermiş demiştim ama ultrasonda ölçüm yapılırken %30 yanılma payı oluyomuş. yani bu söylediğim kiloda da %30 aşağı yukarı pay olabilir demişti. o yüzden doktordan doktora ölçümüne göre gr farkı olabilir

İşte o sık acıkmalar aslında şeker düşmesindendir, onu dinleyip iki lokma bir şey yemezsen Allah korusun tehlikeli olabilir.

Canım eğer yapabilirsen küçük buzdolabı poşetlerine üç badem beş fındık iki ceviz ya da bir avuç beyaz leblebi filan hangisini seversen öyle kuruyemişler hazırla (badem fındık ceviz üçlüsü bebeğe de çok faydalı) Bir arkadaşım kuruyemişçiye yaptırıyordu minik paketlerde, şekeri çok düşüyor diye. Çantasına devamlı bir tane atıyordu ondan.

Ben şimdilerde evden neredeyse hiç çıkmadığım için çantamda bir şey taşımıyorum. 2yıldır evdeyim, işsizim arabada da eti gong filan tutuyorum, seviyorsan o da şekerini düşürmez (gerçi biraz tuzlu ama tansiyonum da düşük benim 10-5, 9-4filan, senin tansiyonunu bilmediğim için kuruyemiş önerdim)

Onun dışında genel olarak tam buğday ekmeği uzun süre sabit tutar, o yüzden beyaz ekmek/pilav yerine mümkün mertebe onu tercih et. Kahvaltını da normal öğünlerini de protein ve sebze ağırlıklı yapabilirsin. Düz karbonhidratlar şeker düşmesini hızlandırır. Arada da çok aç kalma, mutlaka bir meyve bir kuruyemiş yoğurt ayran süt vs sana hangisi uygunsa tüketmeye çalış. Aslında zor değil ama alışmak lazım. Bir de o açlık krizlerini dinle dediğim gibi. Ellerinin titremesine müsade etme, hemen ağzına bir lokma atıver.

Zaten şertbetli tatlı sevmiyormuşsun, sütlü tatlı dondurma filan öyle çok sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum. Çikolatayı çok abartmamaya çalış ama

Bu arada bu tavsiyeler düşük şeker içindir arkadaşlar. Şekeriniz yüksek veya normalse size uymayabilir. Kendim yaşayarak öğrendiklerimden yazdım bunları. Belirtmek istedim.

Bir joie markanin arabalarina bak derim.bence fiyat performans ortalamasinda tepedeler.hem fiyatlar uygun hem arabalar saglam ve hafif.bizzat ben bir trawel sistemin 19 aydir canini cikartiyorum 2.yide cok rahat onla buyuturum tas gibi

İnşallah minyondur içim rahat değil ctesi mutlaka gidip konuşacağım tatmin olmazsam başkasına da gideceğim

kafamızı karıştırıorlar sürekli ben düzenli muz kefir yiyip içiorum zten cevizde başka kilo iin ne yemeliyim

hayır asla kızmıyorum bunları bılmem gerekıyor benım korkum bı hafta gerı gıtmesı deıl normal zten boyle seyler ama bnm 3 kaybım var kan pıhtılasması cıktı bunda kan sulandırıcı ıgne ve hap kullanıorum rahıme gıden damarlara falan baktılar beslenmesınde sorun yok kan akısı ıyı dedı ama o an ıyıydı belkı de belkı de bnm kan sulandırıcılar yetersız gelıo bnım kafamı bunlar kurcalıo gelısımı durdu demesınler bana bır ay sonra onlem almak ıstıorum acıkcası bnde bunu doktorumla mutlaka konusacagım 3 gun 5 gun derken 1 hafta oldu bu ıhmal etmeyelım dıe basından berı bu doktorum takıp edıo herseyı yapıo ıhmal olsun ıstemıorm tesekkur ederım bu arada verdıgın bılgı ıcın

kuzum e bebekte jokerde falan zibinlar uygun oluyor oralara bakabilirsin aksamlari aksamlari mesela ben suan iyikide yava syavas almisim diyorum yoksa toplu cok tutacakmiss ee kenara parada koyamiyorum :)

hayır doktor herseyıne normal normal normal deyıp durdu detaylıda kndı doktorum bakalım ne dıyecek kılosu ve bu gerı olayı ıle alakalı

canim valla travel sistem diye geciyor ama ben o pusetlilerden almadim sonradan cocuk uzadimi kullabimi zor oluyor ayaklari bez kismina geliyor diye joie ile mamas papas sola 2 arasinda kaldim ilk baktigim mamas olunca degstrmedim fikrimi onu aldim ama uygun bisey olsun dersen joie cok guzel canim ikisi birbirine cok benziyor benim aldigim bu canim

Evet ya iki numarada krese baslar baslamaz bende halk egitimin kursuna gidicem icime oturuyo duduk kadar seylere verdigimiz paralar

Benimde oyle valla. Aldigim seyide gorsen duz kumaslar oyle suslu puslu tasli seyler degil. En azindan dis giyim gomlek fln elbise gibi seyleri dikmek gerek. Bende ogrenmek istiyorum cidden disarisi dunya pahasi

Bu mamas papas'ın hangi modeli canım? Güzelmiş güle güle kullanın,rengi de çok güzel.

Sen bi arastirma hastanesine mutlaka git bak onlar o kadar cok sorunlu gebelik goruyoki koridordan bakip teshis koycak hale geliyolar.bir gorunmekte fayda var

kuzum e bebekte jokerde falan zibinlar uygun oluyor oralara bakabilirsin aksamlari aksamlari mesela ben suan iyikide yava syavas almisim diyorum yoksa toplu cok tutacakmiss ee kenara parada koyamiyorum :)
ben geçen e bebekten baktım yarım kollu ve atlet tarzı zıbınlar 5tlydi. alacaktım ama kış bebeği ya bizimkiler uzun kollu almak daha mantıklı diye almadım. şimdi dank etti 4-5 yada 6 aylık alsaymışım ya kısa kollu.. sonradan akıl ediyorum
hayır doktor herseyıne normal normal normal deyıp durdu detaylıda kndı doktorum bakalım ne dıyecek kılosu ve bu gerı olayı ıle alakalı
anladım canım. bi doktoruna danış ozaman sen

Vay be bu iste iyi para var bende mi fotografcilik okusam naapsam :)) hepinize beles yaparim
Kusum onlarinda makinalari lensleri cok para.arka fonlara dunya para verip yaptiriyolar sureklide yenilemek gerekiyo trend degisiyo o duduk kadar ahsap aksesuarlar yataklar kiyafetler....oyle paraki...hem cocuk güldü gulmedi durdu agladi uyumadi kaka yapti v.s. derken hic kolay is degil hic bisey disardan goruldugu gibi degil

Zibinlari zaten kisa kollu al hem uzun kollu zibin hem ustune uzun kollu takimmi giydircen.yarim kollar iadeal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…