Maşallah kendi gibi bahtı da güzel olsun. En merak ettiğim de yaşları yakın abla, ağabeylerin bebeklerle karşılaşma anı. Ben de iki ufak nasıl olacaklar, nasıl poz verecekler diye merak ediyorum.Ya bu cekim isi biraz pahaliya geliyo ama bende ayarladim yenidogan cekimi hem ablasiylada pozlari olcak album istedim.
Kizada 1 yas cekimi yaptirmistim hem studyoda 5 konsept hem pasta patlatmaca hem dogumgunune geldi orda cekim yapti album ve klip hazirladi 1000 tl hepsi.bi kere verince cok geldi ama geriye bi fotograflar kaliyo o ladar cabuk geciyoki zaman iyiki yaptirmisim.Eki Görüntüle 2172224 Eki Görüntüle 2172225 Eki Görüntüle 2172226 Eki Görüntüle 2172227
Bir dahaki gittiğinde daha belli olur sıkma canını ölçümler tutmayabiliyor.bende dün detaylımı yaptırdım çok şükür bir sorun yok yalnız bır hafta gerideymiş bunu ilk defa bu doktor diyor kndi doktorum hep iki üç gün derdi şimdi nie bir hafta oldu anlamadım kan düzgün akıo mu die baktı akıo bebek iyi beslenio geç döllenme olmuş olabilir dedi ama bu zamana kadar geç döllenme değil di şimdi mi oldu kafam çok karıştı bnm cnm da sıkıldı açıkçası ctesı kndı doktoruma gıdecegım bakalım ne dıyecek bılenınız varmı? birde bi önceki kontrolum 1ay önceydi o zmn 250 gr dı dün doktor 375gr dedı bır ayda bu kadar mı kılo aldı cnm cok sıkkın bılen yardımcı olabılır mı?
Bebişlerin 1 hafta önden geriden gitme durumu normal karşılanıyor canım arkadaşımın bebeği bir hafta önden giderken sonra bir hafta geriye düştü bebeğinin de kilosu haftasına göre düşüktü arkadaşım bebeğe kilo yapacak şeyler yedi toparladı filan yani düzelir endişelenme hiç. Bir de benim de ayrıntılida kilosu daha fazla cıktı normal kontrollerde sanırım tam ölçüm yapamıyor doktorlarımız o kısmi ben de hiç anlamadım
İşte o sık acıkmalar aslında şeker düşmesindendir, onu dinleyip iki lokma bir şey yemezsen Allah korusun tehlikeli olabilir.Sana da çok geçmiş olsun cnm. Normalde nasıl beslenirsin cnm. Ben zaten 2 saate bir açıkan bir insandım. Diyet ile hiç açıkmayacam sanrım.
Aynen diyetisyenin dediğini demişsin cnm. Dışarda fln olursan önce tatlıya yönelme beyaz ekmek ye ama tatlı yeme dedi. Tuzlu tüketmemi önerdi.
Bir joie markanin arabalarina bak derim.bence fiyat performans ortalamasinda tepedeler.hem fiyatlar uygun hem arabalar saglam ve hafif.bizzat ben bir trawel sistemin 19 aydir canini cikartiyorum 2.yide cok rahat onla buyuturum tas gibiKesinlikle şöyle ağustos geçti mi ben pert olucam biliyorum kendimiyaa şey sorsam size bebek arabası bakıyorum ben de hangi marka hangi modeli aldınız travel sistem mi baston mi tercih ettiniz ben bu konuda çok fikir sahibi değilim bir el atsanız :/
İnşallah minyondur içim rahat değil ctesi mutlaka gidip konuşacağım tatmin olmazsam başkasına da gideceğimCnm şeker yüklemesi konusunu tam bilmiyorum. Benden isteyecek mi onu da bilmiyorum. Bana diyetisyen açlık şekerinin düşüklüğüne değil de tokluk şekerinin düşüklüğü sıkıntı olurmuş. Senin ideal gibi. Diyet verdi bana aç kalmayacakmışım. O verdiği şeyleri nasıl yiyecem bilmiyorum liste kabarık.
Amin cnm. Oluyormuş malesefolsun oğluşum daha sağlıklı beslenecek inşallah. Pozitif yönden bakmaya çalışıyorum.
Sana da çok geçmiş olsun cnm. Normalde nasıl beslenirsin cnm. Ben zaten 2 saate bir açıkan bir insandım. Diyet ile hiç açıkmayacam sanrım.
Aynen diyetisyenin dediğini demişsin cnm. Dışarda fln olursan önce tatlıya yönelme beyaz ekmek ye ama tatlı yeme dedi. Tuzlu tüketmemi önerdi.
Yaa maşallah cnm Allah nazarlardan saklasın
Başka bir doktora daha git cnm. Bir fikir daha al. Belki minyon bir bebektir. Beslenmesi iyi olsun da.
kafamızı karıştırıorlar sürekli ben düzenli muz kefir yiyip içiorum zten cevizde başka kilo iin ne yemeliyimBebişlerin 1 hafta önden geriden gitme durumu normal karşılanıyor canım arkadaşımın bebeği bir hafta önden giderken sonra bir hafta geriye düştü bebeğinin de kilosu haftasına göre düşüktü arkadaşım bebeğe kilo yapacak şeyler yedi toparladı filan yani düzelir endişelenme hiç. Bir de benim de ayrıntılida kilosu daha fazla cıktı normal kontrollerde sanırım tam ölçüm yapamıyor doktorlarımız o kısmi ben de hiç anlamadım
hayır asla kızmıyorum bunları bılmem gerekıyor benım korkum bı hafta gerı gıtmesı deıl normal zten boyle seyler ama bnm 3 kaybım var kan pıhtılasması cıktı bunda kan sulandırıcı ıgne ve hap kullanıorum rahıme gıden damarlara falan baktılar beslenmesınde sorun yok kan akısı ıyı dedı ama o an ıyıydı belkı de belkı de bnm kan sulandırıcılar yetersız gelıo bnım kafamı bunlar kurcalıo gelısımı durdu demesınler bana bır ay sonra onlem almak ıstıorum acıkcası bnde bunu doktorumla mutlaka konusacagım 3 gun 5 gun derken 1 hafta oldu bu ıhmal etmeyelım dıe basından berı bu doktorum takıp edıo herseyı yapıo ıhmal olsun ıstemıorm tesekkur ederım bu arada verdıgın bılgı ıcınYa bildigimden soylemiyorum icine kurtta dusurmek istemiyorum ama tedbirli olman icin anlatiyorum.teyzemin 2 numarada gebeligin ortasinda 3 gun 5 gun 1 hafta derken 3 hafta geriden gelmeye basladi.sonra teyzemin arkadasininda aynisi basina geldiginden onu aliyo kartal arastirmaya goturuyo 36.hafta bebek 1800 3 hafta geride.doktor diyoki bu kadar geri kalmasinim tek sebebi kordon dolanmasidir ama bunu ultrasonda gorebilme imkanlari yokmus sadece kan ve oksijem akisini gorebilirlermis.zaten kordonumda yapisi geregi dugum bile olsa tam olarak kapanamiyo bebegi beslemeye devam ediyomus.hemen ciger gelistirici igne yapip serum takiyolar yatis veriyolar sonraki gun bebegi aliyolar.cunku 37.haftaya kadar geride kalsa sorun yokmus ama 37 den sonra aldigi yetersiz oksijem beyninde hasar birakabilirmis boylece 36.haftada aliyolar ve doktorun dedigi cikiyo kordon hemde 2 yerden dugum olmus.he dogumdan sonra bir sorun yok kuvezde kaldi 1 hafta hemem toparladi tosuncuk oldu bu sene ilk okula basladi hatta ustun zekali onu isvicrede bir okula gondercekler arastiriyo teyzem bakalim..
Yani bir arastirma hastanesine de gorun derim.korkutmak istemiyorum gercekten lutfen sonra bana kizma.benzer bir olayi yakindan yasadik ondan soyluyorum belki alakasi bile yoktur
kuzum e bebekte jokerde falan zibinlar uygun oluyor oralara bakabilirsin aksamlari aksamlari mesela ben suan iyikide yava syavas almisim diyorum yoksa toplu cok tutacakmiss ee kenara parada koyamiyorum :)ya aslında erken değil ama ben neyi nasıl alıcam bilmiyorum tecrübesizim o yüzden başlamak istemiyorum. alsam alsam bikaç zıbın tulum bikaç kıyafet alırım okadar :) kızlar müslin ne ben hiç bilmiyorum ne yapılıyo onla
ben alsam kv bişey demez ablamın çenesi susmaz. hoş çalışmaktan gidip dolaşıp bişey görmüyorum ki o yüzden de alamıyorum. avmlerde bi zıbın 25 30 tl. ordan alacağıma çarşıdan 5 6 tane alırım diyorum öyle erteliyorum. sonum ne olur bilmiyorum şuan ama bizde 2 3 hafta sonra başlarız almaya
heee analdim canimm insta diye anladim brn onu yaa :) bakim canim biYok instagramda demedim :) intaşlar dun kumas aldigim yerin adi.onlarin kendi sitesinden siparis verebilirsin.once bi carsiya bakta
hayır doktor herseyıne normal normal normal deyıp durdu detaylıda kndı doktorum bakalım ne dıyecek kılosu ve bu gerı olayı ıle alakalıBebekler geriden yada önden gidebiliyo ondan yana korkmaman lazım sanki ama bebeğin 375 gram mi ? kilosuyla alakalı bişey dedilermi. çünkü bizim Egoştan 1gün ufak seninki ve Ege 462grammış. acaba 1 hafta geriden geliyo diye okadar gram oynarmı bilemedim bi sor bencede doktoruna canım
canim valla travel sistem diye geciyor ama ben o pusetlilerden almadim sonradan cocuk uzadimi kullabimi zor oluyor ayaklari bez kismina geliyor diye joie ile mamas papas sola 2 arasinda kaldim ilk baktigim mamas olunca degstrmedim fikrimi onu aldim ama uygun bisey olsun dersen joie cok guzel canim ikisi birbirine cok benziyorKesinlikle şöyle ağustos geçti mi ben pert olucam biliyorum kendimiyaa şey sorsam size bebek arabası bakıyorum ben de hangi marka hangi modeli aldınız travel sistem mi baston mi tercih ettiniz ben bu konuda çok fikir sahibi değilim bir el atsanız :/
Evet ya iki numarada krese baslar baslamaz bende halk egitimin kursuna gidicem icime oturuyo duduk kadar seylere verdigimiz paralar
Bu mamas papas'ın hangi modeli canım? Güzelmiş güle güle kullanın,rengi de çok güzel.canim valla travel sistem diye geciyor ama ben o pusetlilerden almadim sonradan cocuk uzadimi kullabimi zor oluyor ayaklari bez kismina geliyor diye joie ile mamas papas sola 2 arasinda kaldim ilk baktigim mamas olunca degstrmedim fikrimi onu aldim ama uygun bisey olsun dersen joie cok guzel canim ikisi birbirine cok benziyor Eki Görüntüle 2172245 benim aldigim bu canim
kuzum fiyati hic bilmiyorum kp arkadasi burda fotografcilar odasiminnr varmis onun baskani onunla ayirliycaz yani o yuzden gun gaklasmadan arastirma yapmadim hic eylul basi gibi giderim fiyat sormaya
Sen bi arastirma hastanesine mutlaka git bak onlar o kadar cok sorunlu gebelik goruyoki koridordan bakip teshis koycak hale geliyolar.bir gorunmekte fayda varhayır asla kızmıyorum bunları bılmem gerekıyor benım korkum bı hafta gerı gıtmesı deıl normal zten boyle seyler ama bnm 3 kaybım var kan pıhtılasması cıktı bunda kan sulandırıcı ıgne ve hap kullanıorum rahıme gıden damarlara falan baktılar beslenmesınde sorun yok kan akısı ıyı dedı ama o an ıyıydı belkı de belkı de bnm kan sulandırıcılar yetersız gelıo bnım kafamı bunlar kurcalıo gelısımı durdu demesınler bana bır ay sonra onlem almak ıstıorum acıkcası bnde bunu doktorumla mutlaka konusacagım 3 gun 5 gun derken 1 hafta oldu bu ıhmal etmeyelım dıe basından berı bu doktorum takıp edıo herseyı yapıo ıhmal olsun ıstemıorm tesekkur ederım bu arada verdıgın bılgı ıcın
ben geçen e bebekten baktım yarım kollu ve atlet tarzı zıbınlar 5tlydi. alacaktım ama kış bebeği ya bizimkiler uzun kollu almak daha mantıklı diye almadım. şimdi dank etti 4-5 yada 6 aylık alsaymışım ya kısa kollu.. sonradan akıl ediyorumkuzum e bebekte jokerde falan zibinlar uygun oluyor oralara bakabilirsin aksamlari aksamlari mesela ben suan iyikide yava syavas almisim diyorum yoksa toplu cok tutacakmiss ee kenara parada koyamiyorum :)
anladım canım. bi doktoruna danış ozaman senhayır doktor herseyıne normal normal normal deyıp durdu detaylıda kndı doktorum bakalım ne dıyecek kılosu ve bu gerı olayı ıle alakalı
https://docs.google.com/document/d/1HeTdOr9ceCvS8xNbPu1ZrSCnX4MYRMF3URZ6dJdEEk4/edit?usp=sharing
Tententen yenidogan cekimini yaptircagim fotografci bana link atti boyle acilcakmi bilmiyorum fiyatlara bakabilirain burdan asagi yukari hepsi aynidir. 800 1000 tl gibi
Kusum onlarinda makinalari lensleri cok para.arka fonlara dunya para verip yaptiriyolar sureklide yenilemek gerekiyo trend degisiyo o duduk kadar ahsap aksesuarlar yataklar kiyafetler....oyle paraki...hem cocuk güldü gulmedi durdu agladi uyumadi kaka yapti v.s. derken hic kolay is degil hic bisey disardan goruldugu gibi degilVay be bu iste iyi para var bende mi fotografcilik okusam naapsam :)) hepinize beles yaparim
Zibinlari zaten kisa kollu al hem uzun kollu zibin hem ustune uzun kollu takimmi giydircen.yarim kollar iadealben geçen e bebekten baktım yarım kollu ve atlet tarzı zıbınlar 5tlydi. alacaktım ama kış bebeği ya bizimkiler uzun kollu almak daha mantıklı diye almadım. şimdi dank etti 4-5 yada 6 aylık alsaymışım ya kısa kollu.. sonradan akıl ediyorum
anladım canım. bi doktoruna danış ozaman sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?