2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ayy masallah cimcimeye

Mutlaka zorlugu vardir canim ama bi muddet sonra cok iyi kazaniyolar. Dusunsene ayda 15 kisi olsa 15bin demek. O masraflarin hepsini karsilarlar. Sadece bebek oldugu icin poz konusunda sabirli olmak lazim. Bebekler kolayda 1 2 yastaki cocuklara istenilen pozu verdirtmek zor. Arkadasim fotografcilik okudu bebek cekimi de duguncekimi de yapti o kadar zor degil bi muddet sonra hepsi cekimi kolay yapiliyo demisti. Guzel bi is ama severim boyle seyleri

Yok hayatim nerde ayda 15 kisi bu fotografini attigim studyi cekimi 1 saat suruyo.sabah 10 aksam 17 calisiyo her saat dolu.biz geldigimizde 1 aile cikiyodu biz giderkende baska aile geldi...evinin salonunu studyo yapmis ...5 dk bos vakti yok.simdiden aralik yenidogan cekimi icin 3 aralik saat 14 randevusuyuz sen dusun...

Sağol cnm ağzına yüreğine sağlık. Dediklerinin hepsine dikkat edecem cnm. İnsan kendi bedenini bildiği için zaten çantama atardım cnm bazen çikolata bazen fındık vs. Ama her zaman olmazdı mesela sağlam kahvaltı yaptığımda saat 12 gibi Akşam 7ye kadar da açıkmadığımı da bilirim. Eti gong da deneyeyim cnm. Tansiyonum yok ama yok demeye de korkar oldum paso bir rahatsızlığım çıkıyor Allahım beterinden korusun elbet.
Bende diyet listemi paylaşmak istiyorum ama bir taraftan yanlış yönlendirir miyim diyede korkuyorum. Dediğin gibi düşük şeker için verdi.

Zibinlari zaten kisa kollu al hem uzun kollu zibin hem ustune uzun kollu takimmi giydircen.yarim kollar iadeal
valla öyle düşünmüştüm uzun kollunun üstüne uzun kollu olmazmı ay bilsem alırdım pişman oldum şuan
valla bebekler için tamam zordur ama ben düğün çekimini dışarıda yaptırdım bikaç saat. arka fon yok bişey yok yanında 2 eleman geliyo onların maaşı ayrı tabi ama 4 5 saate 4bin para verdim. ve her gün doluydu adam hergün en az 3bin kazandığını düşünürsekk

Hey masallahh bize de Allah bereket versin demek duser

Haha zenginin parasi zugurtun cenesini yorar misali :)))

Haha zenginin parasi zugurtun cenesini yorar misali :)))
amaaan rabbim herkese istediği kadarını nasip etsin helaliyle.

ben bebek arabası almaktan vazgeçtim bu arada kızlar. ablam mantıklı bişey söyledi. o soğukta zaten bebeği arabaya koyup ordan oraya gezmiceksin arabanız var araba koltuğu puset alırsın yazın da bebeğe göre başka bebek arabası alırsın yada baston alır onu kullanırsın ne gerek var şimdiden alıp kenarda tutmaya dedi. bence çok mantıklı söyledi çünkü eşim beni o soğukta salmaz çocukla. zaten babamın evide kv evide 10 dk bile mesafede değil yürümeyle. şimdilik bebek arabası işini rafa kaldırdım. çok çok gerkli olursa babamın evinde ablamın kızının arabası var onu kullanırım kışın diye düşündüm

Ya evler zaten dogalgazli ya sicak oluyo tamam kiş bebegide o kadarda alistirirsan giyinmeye sonra lidyanin kuzenleri gibi devamli hasta olurlar.eylul basinda basliyolar antibiyotige nisana kadar...babanesi bile yeter kizim yinemi antibiyotik iciriyosun cocuklara diyo :)
Bide bazi takimlar oluyo ya alttan citcitli dur foto ekliym.boyle takim alcaksan ustune 2.kat olarak penye yelekte al.hem ic zibin alttan citcit hem takim citcitli...bacaklarinin arasinda ust uste olmuyo giydiremwzsin oyle

ben aldim kuzum onlardan kis bebegide olsa icine inalrdan giydiricem ben ustune ustune uzun kollu giydiricem ici disi uzun kollu olmasin dedim :)

Vay be bu iste iyi para var bende mi fotografcilik okusam naapsam :)) hepinize beles yaparim

Valla cnm 2013de ikinci üniversite kapsamında fotoğrafçılık mı insan kaynakları mı okusam dedim gittim insan kaynaklarını okudum. Şimdi pişmanım makinem de vardı. Bebiş ile birlikte okuyabilirsen cnm tavsiye ederim. İkinci bebişlerimizin fotolarını sana çektiririz artık

Dogru bir sling alirsin tamam

Bu mamas papas'ın hangi modeli canım? Güzelmiş güle güle kullanın,rengi de çok güzel.
sola 2 modeli canim tesekkur ederiz daha guzelleri sizin oslun burdaki e bebekte tek bu renk vardi o yuzden bu rengi alabildik biz :) ama istanbul ankarada yasayanlar falan daha sansli bir suru araba markasi gorebiliyorlar quinny cok satilan marka olmasina ragmen burda yoktu hic bi modeli

mesela bu zıbının üstüne senin attığın gibi giydirilmez dimi. çünkü ikiside alttan çıtçıtlanıyo. ozaman öyle çıtçıtlının üstüne 2 parça olan takımlardan giydirilir. senin attığının gibi takım üstüne yelek hırka vs. hımm mantıklı şimdi oldu pullum senden ve burdakilerden öğrencem napıyııım

Eklentiler

• indir.webp
    926 bayt · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20180725-121021_Trendyol.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 30
Evet bitane citcit bitane ust giydircen :)
Bide facebookta bebegini giyenler klubu yada babywearing sayfasi olmasi lazim ben artik kadimda hesabimi oralara bi bak istersen sling az kullanilan bisey ya herkes 2. Elini 50 ye satiyo sende zaten 2 3 ay kullanip satican ordan bulursun sling hemde nekonun

Dogru bir sling alirsin tamam
evet bende öyle düşündüm bide bu travel sistem bebek arabalarında merakım çoktu. pierrecardin den bitane beğendik ama bebek büyüyüp ayaklarını uzattığında o demiri sanki ayağını acıtacak gibi geldi. en altta ayak koyma yeride yok boşa sallancak gibi. o yüzden o merakımdan da vazgeçtim şimdilik

bi bakıyım ben şimdi canım teşekkür ederim. o iki uzun kollu üstü üste gydirme işini mantıklı bulmuştum çıtçıtı düşünmemiştim pişman oldum şimdi e bebekten öyle almadığıma. çünkü biraz uzak buraya ama yine bi gider bakarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…