2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bide bu slingin en guzel tarafi kv deye gittin mesela bebegi kapidan kapiyolar kucagindan hop kucaktan kucaga daha alamiyosun ama slingte olunca zaten annesinin koynunda yolda gelirken uyumus oluyo kimse ordan alamiyo sen cikarmadan

yaaa sizin evler dogalgazli brnimki klimali yaaa ben nasil giydircem cocuk usurse falab bi panik halindeyim kendim usuyorum diye cocugu sarip sarmalicam sanirim usumez falan diyorlarda ben kisim bile bi yorgan battaniye bide ustunde yatak ortusu oluyor cocugum usumez umarin

bende pieere cardin begenmistim ilk dedigin gibi ayagini koyacak yeri yok diye vazgectim butun travellerda ayni canin

Ayni standta penye yeleklerse oluyo 5 6 liraya hepsine bir bakarsin daha iyi

Bide bu slingin en guzel tarafi kv deye gittin mesela bebegi kapidan kapiyolar kucagindan hop kucaktan kucaga daha alamiyosun ama slingte olunca zaten annesinin koynunda yolda gelirken uyumus oluyo kimse ordan alamiyo sen cikarmadan
benim kv nin erkek torununa dokunacağını pek sanmıyorum

dün kaynım diyoki size bebek odası takımı almaktan vazgeçtim. tabi yine gülüşmeler içinde. bende alma işime gelir boşuna çalışmıyorum ben bebeğimin herşeyini alırım dedim kv olmaz söz verdin dedi güldü. ay yok anne almasın yarın bizde onunkine almak zorunda kalıcaz o zaaman çalışmıycamda paramız olmaz kimse almasın işime gelir dedim güldüm bi hayr yapacaklar laf soka soka

o yüzden pek sanmam koşa koşa gelip almaz bebeğimi benim ama başka misafir olunca aynı şey olmaz o ayrı

Çiğ kuruyemiş en masumu canım. Sıkıntımız olmasa da ne olur ne olmaz tuzdan da uzak durmuş oluruz mümkün mertebe. Dediğin gibi her gün yeni bir şey çıkıyor

Sen de mesajında belirterek paylaş istersen listeni. Başka ihtiyacı olan da olabilir belki hamilelikte düşük şeker diyetine, fikir verir senin listen de onlara..

Ay ne kadar ayip konusmalar ya almasin igne bile almasin zevzek.bu ne bicim saka

bende pieere cardin begenmistim ilk dedigin gibi ayagini koyacak yeri yok diye vazgectim butun travellerda ayni canin
ozaman mantıklı bi karar vermişim aferim bana
Ayni standta penye yeleklerse oluyo 5 6 liraya hepsine bir bakarsin daha iyi
evet gördüm onlarıda hemde 5al 4 öde falan vardı. neyse şimdi daha fazla bilinçlendim gider öyle bakarım bikaç parça

Selam kızlar,
Zeynep kamilde detaylı ultrason yaptırdım. Uzun uzun baktı doktor önce bişey demedi sağolsun, son 4-5 dk açıklama yaptı. Kalbinde cok az parlaklık var ama kalbine etliyecek bi durum yok dedi ama ikili tarama testin normal diyosan bunu önemseme genelde hamilelerde karşılaştığımız bi durum dedi. Sonrada bu tarz durumlarda kesin sonuç isterseniz test yapıyoruz düşünüyorsanız göndereyim dedi. Bende hayır dedim. Sanki o son cümlesi bana testi yaptırayım diye ortaya bişey atmış gibime geldi. Sonrada ben soru sordum ee peki nasıl gidecek nasıl anlıcam düzeltiğini dedim. Gerek yok takibe doğduğunda anlaşılır ancak olup olmadığı dedi. Hiç bi b.k anlamadığım gibi bide saçma açıklamalarıyla aklımı karıştırdı. Diğer herşeyi normal diyip elime ultrason kağıtlarını ve test sonucunu verdi daha yoldayım bakmadım bile ctesi kadın doğumcuya göstercem bakalım ne diyecek. Bu tarz bi durumla karşılaşan varmı ya da böyle denilipte sorunsuz doğuran çevrenizde.

Sadece salonda mi klima.ilk uc ay salona yerlesirsiniz olmadi.ta zaten orasi ne kadar soguk olabilir...izmirde bile kis 2 ay suruyo

Ay ne kadar ayip konusmalar ya almasin igne bile almasin zevzek.bu ne bicim saka
onlar öyle, ben o yüzden ihtiyacım yokken çalışıyorum işte. yoksa öyle böyle herşeyini alırım, düğünde takılan bikaç parçayı bozarım ederm ama yinede çalışıyorum ki sıkıştığım yerde destek atamasınlar. huyları böyle.. evden çıkarkende kaynıma dedim 7binlik oda beğendim gerçekten almak zorunda değilsin diye. oha o ne araba alalım bari dedi. arabayı sonra babannesi alır dedim bende ama bunları kv duymadı o annesine yetiştirir
kaynım biraz saf ne dediğini bilmez lafın nereye gideceğini düşünmez o yüzden iplemiyorum konuşmalarını. ama kırık iğne alacaksa da böyle konuşa konuşa alır kuşkafalı

ozaman mantıklı bi karar vermişim aferim bana

evet gördüm onlarıda hemde 5al 4 öde falan vardı. neyse şimdi daha fazla bilinçlendim gider öyle bakarım bikaç parça
evet kuzum o pusetli travel sistemler bana ielrde kullanimi kullanimi zor olacak gibi geldi diyr diyr almadum bide ilk etapta bu ayakalrdan citcitli tutumlar var yaa brn ben onlardan aldim altini acmasida kolay olur icinede cicitli isa kollu giydiririm dedim indirimde olunca seneye yaza sortlarla falan giydiririm diye dusundum :)

Bir joie markanin arabalarina bak derim.bence fiyat performans ortalamasinda tepedeler.hem fiyatlar uygun hem arabalar saglam ve hafif.bizzat ben bir trawel sistemin 19 aydir canini cikartiyorum 2.yide cok rahat onla buyuturum tas gibi
Peki katlaması arabaya sığma durumu filan sıkıntı oluyor mu

kafamızı karıştırıorlar sürekli ben düzenli muz kefir yiyip içiorum zten cevizde başka kilo iin ne yemeliyim
Ben de başka bir şey yapmıyorum canım kahvaltıyı sağlam yapıyorum haşlanmış yumurta aldırıyor dediler bana bir de kasar peyniri onları yiyiyorum bir de dediginiz gibi muz ceviz kuruyemiş

Aldığınız araba cok güzelmiş güle güle kullansın bebis canım bakayım bu markaya da hepsini not ediyorum sonra tek tek gezip arastirmaya başlayacağım. Şimdi evet dediginiz gibi puset ilerleyen aylarda kullanılmıyo dediler de bir yere giderken neyin içinde götüreceğiz bebeği o benim aklıma takılıyo babynest tarzı bir şey iş görür mü ki

aynen canım ama ben yeni doğan kısmında takılı kaldım. diğer aylara beynim atlayamıyo

tesekkur ederim canim daha iyileri sizin olsun insaallah ben bide aana kucagi aldim maxi cosinin en dusuk modleini hem 6 ay kadar araba koltugu olarakta kullaniliyor beni biraz idare eder hemde gotursugum yerlere oyle gotururum diye dusundum joie chrome var buna benzer ona bakabilirsin canim bunun fiyati yuksek gelirse oda cok kullanicli bi braba

Valla çok mantıklı geldi bana da şu an. Ben de araba araştırıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…