2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Peki katlaması arabaya sığma durumu filan sıkıntı oluyor mu
3 tekerlekli var arkadasimin onunki 3 e katlaniyo minicik oluyo.benimki trawel sistem 2 ye katlaniyo orta boy valiz boyunda oluyo ve 11 kg.cocuk kucagimdayken tek elimle onuda kaldirip arabaya atiyorum.ana kucaginida 8 ay kullandim tas gibi daha pazar gunu cikardim kilifini makinaya attim 2.ye hazir :) valla asfalt yolu olmayan koyde kullandim 2 ay kirilir diye bekledim tas gibi cikti

Ayy canım sen en iyisini yapmissin ama ben o gacıyı bidaha evimin esiginden sokmazdım esimede o telefonun tuslarini yedirtirdim kardesi bana haspam dicek psikopattir falan kendi agzina geleni sayar ama kimseye laf solettirmez benimki aslinda ben o mesajin devamini cok merak ettim canim esin nediyo bunlara bide senin gorumce baya baya abisinin sana olan davranislarini kıskaniyo...

Kisa gelcej diyede cok kararsizim bakicam canim soledigin yerlerede tesekkurler ilgilendigin icin

Cassiope den aldık çok güzel penyeleri birde bg Store'dan internet sitesinde yok sanırım mağazadan aldık oda çok güzel.
Bg store izmittemi var tatlim gitmedim hic bakim carsidaysa gittigimde

Aslinda bende dun youtube da izledim suslemeyi dusundumde ama bizde iste isim belli olmayinca ne yazcam ki kralbtaci falan var onlarinda modasi gectimiki bilmiyorum

Haklisin dedigim gibi yabanci degiller kendi sulalem ama inan kimsenin kimseye faydasi yok hep zararlar hem maddi hem manevi en iyisi uzak durmak insanlardan patavatsizlardan ozellikle

Yok kiz olmazsin sende ben her an olabilirim

Bende onu merak ediyodum naptin aradinmi dicektim ohhh ne guzel etmissin

Iste adamlarin bi sucu yokta ilk patladigimiz kocalarimiz oluyo halbuki adam sana ne git demis ne neden ole konustun demis insan anasina sinirlendinmi oglundan aliyo hirsini aslinda bu hatayi hepimiz yapiyoruz

ayyy pisman olurmuyum bilmiyorum ama cok dusundum bu besige karar verdim yaaEki Görüntüle 2172082
Cok guzel canim olmazsin benimkide bu tarz oglum cok seviyo besigini
Ya ama sen cok heveslendiriyosun beni cok guzeller bunlar ama bizim isim belli olmayinca hic bisey olmuyoo
Canim cok gecmis olsun ons hersey yoluna girer

Ayy canım çok sağol yaa bir bakayım ben hep bunlara hiçbir fikrim yoktu inan iyi oldu yardımınız:)

Kusum isim belli olsun hazirlamak bir hafta surer.kece magnetler 10 gunde sekerler 16 gunde geliyomus posetler etiketler siparis verdim ertesi gun geldi acelesi yok yani rahat rahat secersin o arada daha iyi...ben erken hallettimde masraf yigilmasin sunnet ve doguma 8 bin vercez zaten

Valla çok mantıklı geldi bana da şu an. Ben de araba araştırıyordum
Sen once durumunu degerlendir cok mantikli bulma bence :) onun kocagi pimpirikli cocukla ikisini tek birakmiyomus...benimki dunyanin en genis adami beni eve birakip sirkete gitmisti.2.gun sehir disindaydi bi baktim cocugun gozler sapsari attim arabasina hastaneye goturdum tek basima anasini ben cagirmadim zaten tek daha iyi.ama arabasi olmasa zor olurdu zaten sezeryanliyim kan ver sonuc bekle saatlerce kucagimda zor olurdu...sen kendi durumunu degerlendir ona gore araba isini ertele

Tabi ki kullanılacak şeyler alınmalı bende ilk bebeğimde daha doğmadan oyun halısı almıştım. Ama kızım pek oynamamıştı bilgin olsun. Ucuzbişey değil çünkü
:)
bırde bu var evet bende pahalı dıye alıyım dedım bebekken altına yatırıyor lar ya oyle duşundum ama bakalım

Aradım tabi kız önceden susar içime atardım. dünden sonra strateji değiştirdim o nasıl kikirdeyip laf sokuyo, artık bende aynı öyleyim. içime dert olacağına ona olsun
Senin nasıldı canım muayenen.
iyiydi çok şükür canım bana herşeyi normal dedi, ikili sonucun çok iyi çok düşük dedi. ama yüzünü göremedik göstermedi. doktorun anlayabileceği kadar dudağını burnunu gösterdi ve tamamen sırt döndü çikolatalar portakal suları yine fayda etmedi..

ıste tamam fıkırlerını soyluyorlarda parasını senın verecegın seylere bıle karışıyorlar bızımkılerde oyle olsun sende alırsın ama bence artık başla arkadaşım bırden bıre aceleye gelmesın artık 7.aya gırdık.

Doğru söylüyorsunuz sadece kış olması aklımı karıştırdı

Kozmogirl17
Dünden bu yana bi sıkıntı Yok hatta eşim beni çok şaşırttı... geldi dün gene gülücükler saçıyor mesajlaşırken - ben onu bile kıskanıyorum - dedim kime neye gülüyorsun söyle bende güleyim....
İşte kız kardeşi mesaj yazmış ertuşş ertuğğ nabıyor gibisinden , la dedim onun adı Ertuğrul doğru telafuz etsin yoldurmasın bana saçlarını
Sonra fark ettim ki ismi kabul etmişler ailesi ve haspalar... Nasıl oldu diye düşünürken eşim ne dese beğenirsiniz
İkinci çocukta ta isim konusunda onlar karar versin diye söz verererek kabul ettirmişmiş....

Eşim kpss girdi tayin aldırma kurum değiştirme durumunuz var. Eğer istanbul da kazanır ev tutar burda yaşarsanız ben sizde kalırım demiş o küçük haspam (oda İstanbul’da okuyup çalışıyor) kafam tası attı bende şaka yollu çıkıştım ama gene uzaylı görmüş gibi baktı eşim bana Çıldırcim ama gene de sakin ve mutluyum

Kızlar merhaba;
Birkaç gündür okuyamadım belki paylaşan arkadaşlar vardır. Bende yine bilgi amaçlı yazayım dedim. Bugün şeker yükleme testini yaptırdım. Forumlarda okuyunca ister istemez tedirgin gitmiştim açıkçası. Ama benim bebeğin suyu fazla olduğu için yaptırmamı söylemişti doktorlar.

Bugün sağolsun kadın doğum doktoru 50 gramlık olan testten yazmış. Ben önce farklı detaylı kan tahlillerimde vardı aç karnına kan verdim sanırım onun içinde açlık kan şekeri de vardır.
Kan tüplerinin verildiği yerde Şeker yüklemesi için randevu veriliyormuş farklı bir güne , kayıttaki arkadaş benim arkadaşım olduğu için ben bugüne yazdırdım orda.

Kağıtta sabah hafif bir kahvaltı yapıp 9.30 da gelin yazıyordu. Bende şansa aç gitmiştim neyse bir poğaça alıp yedim , Daha sonra labratuvara çıktım orda hemşire bana bir kutu kola şeklinde tadı aynı meyveli soda gibi bir içecek verdi. Onu içtim, inanın tadı hiç kötü değil bana hiç bulantı, ayılma bayılma gibi bir etki de etmedi :)

Bir saat sonra gel dedi. başka birşey yemek yok , çok haraket etmek yok. sonra gidip kan verdim o kadar. sonuçlar yarın çıkacak inşallah hayırlı temiz sonuçlar çıkar. Sadece demem o ki , içtiğimiz içecek bana kutu koladan daha az şekerli geldi. O kadar yaygara yapılıyor sanıyorsunuz ki bir kilo şeker yiyeceksiniz. Çoğumuz emin olun orada aldığımız şekeri gün içerisinde baklava, kola, dondurma ile fazlasıyla alıyoruzdur. Ama tabi şeker riski olmayan doktoru gerek duymayan ve düzenli şeker ölçümü yapan arkadaşların yaptırmaması gayet normal bir durum olur. Yaptırmakta tereddüt eden arkadaşlar varsa biraz olsun fikir vermiştir diye düşünüyorum. Sağlıkla huzurla kalın..

Ne demek ya ikinci çocukta ismi onlar koyacak onlar kim. kız niye o sıra çıldırmadın. ay nasıl sinirlendim. söyle onlara laf arasında fazla heveslemesinler 5 çocukta olsa ismini ben koyucam diye.
ay allah sabır versin olurda gelirseniz istanbula valla kalır sizde. eyvah eyvah...

inşallah güzel sonuçlarla geri dönersin canım

canım benim bebeğime ayrıntılıda arsa teşhisi konuldu yani kalpten sağ kola giden bir damar önden değilde arkadan geçiyormuş eğer farklı bi bulguya rastlasaydım sıkıntı var down sendromlu olma olasılığı yuksek derdim ama başka bi bulgu yok herşey normal belki sende bile arsa var önemli değil istersen amniosentez öneririm dedi bende hayır gerek yok zaten risk bile çıksa ben çocuğumu aldırmayı düşünmüyorum dedim ama yinede moralim çok bozulmuştu o gün suratım beş karış eve gittim.. Sonra kk dan araştırdım bu teşhis konulupta sağlıklı doğum yapmış herkes çünkü başka bi bulgu yokmuş içim rahatladı doğal olarak yani demem o ki başka bi bulgu yoksa sağlıklı bi bebek dünyaya getirme olasılığın çok yüksek sağlıklı bi bebek dedikleri halde sağlıksız doğan bebeklerde var içini ferah tut inşallah hiç bi sorun yok ve olmıcakta bol bol dua edelim elimizden zaten başka da bişey gelmez

Ya iste hayatindan sekeri cikarana zor gelir.ben bir senedir seker tuketmiyorum dun bi kurabiye almaya heveslendim onuda bulamadim simdi ben onu icsem gercekten bayginlik geciriririm...gerci bebegimim gelisimi tam gunu tuttugi onden gitmedigi icin seker riski yok o yuzden doktor bana yaptirmiyo test.
Kolay atlatmana sevindim sonuclarinda guzel gelir umarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…