2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
lohusa pedi mi depend mi tecrübeli anneler? lohusa kilodu var bu grubu nasıl almalı?
Ilk gun hastanede bez takmislardi cikarken normal pedle ciktim herkese gore degisiyodur sanirim.bide bazi hastaneler bez takmiyo kendi bezini goturmen lazim arkadasimin yaninda ped varmis sadece ilk gun bebegin bezinden koymuslar altina hastane vermemis

Teşekkür ederim canım inşallah. Tatlıyı tamamen kestiysen sana fazla şekerli gelebilir canım. Ama ben hamileliğimde tatlıdan tiksindim önceden 2 şekerli günde 5 bardak çay içerdim hamilelikten bu yana ağzıma koymuyorum tatlı şeyleride yeni yeni yemeğe başladım. Çikolata canavarı ben ondan bile tiksindim. yani neredeyse 6 aydır tatlı neredeyse hayatımda yok. Ama çok zorlanmadım. Arada kan tahlillerinde şeker ölçümlerin yapılıyorsa ve normal seyrediyorsa çok da gerekli değil benim bebeğin suyu biraz fazla şekerden olabilir dediler bende içim rahat etsin diye yaptırdım. İnşallah sende hiç gerek olmaz canım.

Tmm cnm paylaşayım. Birde bende çiğ kuruyemişi daha çok severim. Çiğ fındık hele bayılırım. Listemde de var alacam inşallah.

Listem düşük kan şekerim olduğu için diyetisyenimin verdiği liste arkadaşlar. Benim gibi düşük şekeri olan varsa belki faydalanır. Allah hepimize sağlık sıhat versin.

Cok sevindim senin adina hayirlisi olmus diyebilirim :) hazir igrenmisken dilerim hayatindan tamamen cikarirsin zaten bebeginede iyi ornek olmak icin hic tuketmesen super olur :) onuda 2 3 yasina kadar koruyabilirsen sekerden daha da alismaz.
Gecen pazar esim kendine nutellali ekmek yapmis aldi geldi tabagi koltuga koyup mutfaga geri gitti o arada benim canavar kostu hemen isirdi ekmegi yetisemedim ama isrdigi gibi geri cikardi bide dilini sildi :) artik kizim konusunda icim rahat sekere hic alismadi damagi simdi de yiyemiyo :) insallah bahaneyle sende hayatinizdan cikarirsin

Kusum listen gayet kolay ve basit bir liste super olmus seninde kafan rahat olur artik nasil beslencgine takilmazsin super olmus

Kozmogirl17 evet canım 41 burda da var sadece üst katta

Teşekkür ederim canım Kozmogirl17

@Gunesin_Annesi canım benim kizcede de çıktı parlaklık üzerinde durmadılar.ozeldeki doktorum hiç bsy demedi.haftaya tıpa gidicem sorarim yine ne durumda diye

Canım benim su hala yüksek dün gittim . Onumuzdeki hafta doktor benim de yaptırmami istedi.insaAllah düzelir ikimizin de canım

Şekeri daha öncede bırakmayı çok denedim canım ama ah bu bendeki çay sevdası, hiç başarılı olamadım. Hamilelik bana bu konuda çok yaradı hala çay içemiyorum görmek bile istemiyorum. Aşırı tatlı şeyleri sevmiyorum. Hafif tatlı ekşi şeyleri yiyebiliyorum inşallah böyle devam eder ve şekeri hemen hemen çıkarırım hayatımdan. Bunu bende çok isterim. Çevrem de küçücük bebeklerine biberon içinde şekerli çay veren o kadar çok anne gördüm ki insan hayret ediyor sadece. Belli bir yaşa kadar korumaya çalışacağım inşallah başarılı oluruz... :)

Bende bu sene 2.uni dusunuyorum sahsen ne okusam bilemiyorum. Fotografcilik guzel is yaa :))

Sinav gecsin baslicam canim. Tam 7ye girmis olcam. Zaten ilk 2 ay idare edene kadar alirim sonra duruma bebegin keyfine gore sekillenir diyorum ama baslicam yani o zamana. Herkese de alinca gostercem alirken cok karisiyolar cunku. Bir hastane cikisi begendim gosterdim olay oldu. Ama 7.aydan sonra da kimse erken demez zaten

aydingelini birşnci isim vakasını atlattık sıra ikinci çocuğa gelene kadar aralıkta 2018 atamalar yapılacak. O haspamın bizde kalması daha vahim bi olay - abisi ile aynı kurumda çalışma ihtimalleri var. Uyumsuz - gittiği kaldığı yerlerden şikayetlerini dinledim hep. Başına buyruk. Ev düzeni bozulur ailem düzenim bozulur telaşı sarıyor. Ama öyle birşey sezersem de evden kovup olay çıkartmaya hazırım da... sabırla gelecek günler bekliyorum...
isim konusunda da olacak bütün çocuklara aslında İslami çağrıştıran bir isim vermeyi en baştan istediğini anlattım ama kabul ettirememiştim dün gene teklif sundum kuranı Kerim’de adı geçen peygamberlerden ashabından olsun diye kendisi Ertuğrul’u tercih etti .. iki üç de olsa ben bu şekilde bi isim istiyorum modernize isim düşünmüyorum dedim tercih meselesi ona göre karar verirlerse gene problem olmaz

Ha bu arada kaç haftalıksınız ? Doktorlarınız mı istedi yoksa sağlık ocağından mı istediler şeker yükleme olayını ? Kilo ile bi bağlantısı var mı ? Bana ne doktorum ne de aile hekimliğinden kimse bu konuda gel ya da git yaptır şeker yüklemesi demedi...
boyum 1.62-63 falan
Kilom da hamile kaldığımda 62 idi... yemek sonrası 66,5 görebiliyorken sabahları aç karna 65 bile olabiliyorum.. anlamadım... 24. Hafta da olmam gerek ama doktor bi iki hafta önde demişti.. en son 13 temmuzda gitmiştim kontrole o zaman 24 haftalık görünüyor dedi 640 gr idi.

Amin canım inşallah. Bugünkü doktor bana çok aşırı yüksek değil suyun dedi acaba bir haftadır hamur işlerine falan dikkat ettim onun etkisi oldu mu bilmiyorum. Mümkün olduğunda ekmeğe ara verdim kahvaltıda kepekli ekmek yiyorum. Ama bugün dahayamadım kuşbaşılı pide yedim dünde dondurma. Ama dikkat edersek inşallah normale dönecektir önemli olan inşallah bunun nedeni şeker yüksekliğinden değildir. Belli haftalardan sonra da zaten düşüşe geçiyormuş bebeğin suyu inşallah tam dengeye oturur. Sende şeker testini yaptır canım bizim durumumuzda olanlar için gerekli. Hamur ekmek işlerine biraz dikkat et.

Bosver sen ikinciyide yapmazsin nolcak ikincinin planini bile sana sormadan yapiyolar bosver sen onlari bu ismi kabul etmeleri de guzel

bana doktorum 26.hafta da yaptır şeker yüklemesini demişti canım. boya kiloya falan bakmadan söyledi

Benimki gosterir insallah bende daha yuzunu goremedim

lohusa pedi mi depend mi tecrübeli anneler? lohusa kilodu var bu grubu nasıl almalı?
Ben depentle rahat ettim, 2 paket kullandım, Üstüne çamaşır giymene gerek kalmıyor kenarını yırtarak çıkarıp atıyorsun, kanaman iyice azalınca, normal pedler yetmeye başlıyor. Şimdi ilk iş 1 paket kendim için hazırladığım çantama attım hemen. Sezeryan doğum için 1 paket yeter aslında ama ben çamaşır giymeden rahat ettiğim için, dikiş yerine çamaşır lastiği vs gelmesin diye 2.paketi de depend kullandım.

canim cande kral tavi aldim sapkasina ve zibina yapistiricma canim modasundan ziyade ben cok begendim o yuzden

Kusum listen gayet kolay ve basit bir liste super olmus seninde kafan rahat olur artik nasil beslencgine takilmazsin super olmus

Sağol canm benim. Aynen oğlum daha iyi beslenecek inşallah.

Bende bu sene 2.uni dusunuyorum sahsen ne okusam bilemiyorum. Fotografcilik guzel is yaa :))

Ben web tasarım ve kodlama okuyordum bu sene cnm. Hamile kaldım vize finale çalışmadım içimden gelmedi. Bu sene ara verip bir sonraki seney devam etmeyi düşünüyorum. Eğer bebiş ile yapabilirsen çok güzel olur. Kpss ye hamile iken çalışabildin mi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…