2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Dikkat ettim doktor diyince tabi çok nadir de olsa kaçtı ekmek.kilo bile almadım dikkat edince. Daha da dikkat edicem artık. Eşim diyor eve ekmek yok artik.haftaya kadar düşmüş olur insaAllah.canim sıkıldı buna

Forumda çok var, Kendisi de önemseyerek söylememiş zaten takma kafana hiç, kendi doktorunla durumun kritiğini yapıp gerek görürse araştırmanı yaptırırsın.

Baslarda cok iyi calistim ama hamilelikte baslayan bulantilar yaklasik 4 ay kitap acamadim cok kotu gecti. Sinava girerken bile vatandaslik calistim sen dusun. Elimden geleni yaptim amaan olmaz dusuncesiyle de girmedim sinava. Guzrl gecmedi belki cogu yanlistir ama yine de icim rahat. Cok bosvermiyorum ve yine seneye gircem. Pisman oldum sinavdan cikinca oyle diyeyim. Yapilabilirdi cunku ama ne deneme nede baska bisey cozmeyince sure sikintisini cok fazla yasadim. Nasip hersey dedim. Simdi 2 hafta sonra alan var ona calisiyorum en azindan 1 kez goz gezdireyim mantigindayim. Belli olmuyo malum sisteme de guvenip yok olmaz yada kesin olur diyemiyosun. Elinden geleni yapiyosun. Isin kotusu ne biliyo musun bizimkiler ve esim oyle disarda beni calistirmiyorlar. Ya ucretli ogretmenlik yada atanacaksin diyolar. Bende atanmayi hedefliyorum tabi neresi olursa yazcam orasida ayri bi durum. Sinav sorulari yayinlandi baktim ama ne isaretledim emin olamadim resmen sinacvdan cikinca beynimi resetlemisim o kadar unutkanim dusun yani dogal olarak hesapta yapamadim. Durum bundan ibaret anlayacagin. Sorulari gosterdiler dedim kimse tepki vermedi kafalarini kaldirip oyle mi diye sormadilar bile. O derece umitsizler benden. Buda isime geliyor en azindan kotu sonuca uzulmem diyorum. Zaten anlasma yaptik 60 alti alirsam soylemicem

Canim ben ctesi kontrolde bebegin karin capi haftasindan buyuk cikti siskomu olcak bu kiz dedi doktorum iki defa kilosuna bakti birinde 825gr cikti diger olcumde 850,gr cikti. Ayni doktor ayni ultrason aleti ayni gun yani iki farkli sonuc. Canini skma hemen kendi doktoruna gorundugunde o sana soyler zaten

Canım bn de aynıyım hatırlayamadım. Genel kültür ve eğitimi hatırladım ama genelyetenek sözel mantığı ve türkçeyi hatırlayamadım. Türkçem ve coğrafyam çok kötü.

dependın bedeni varmı bende 1 paket alıyım koyarım ayrıca normal ped alırım olmadı ?

Cnm dün diyetisyen kullandığım ilaçları sordu. Yarısını unuttum eşim tamamladı. Alışveriş için eksikleri söyleyecem mutlaka 1,2 tanesini unutuyorum cnm. Değil ki kpsss gibi bir sınava hazırlık zor. Normal dönemde bile kpssye hazırlanırken ağır gelmişti bana. Değil ki gebelikte hayatta çalışamazdım. Bence ailende biliyordur bu yüzden töleranslıdır sana karşı. Hayatın farklı bir evresindeyiz artık. Umarım seneye çalışabilir ve atanırsın cnm bebeğinin kısmetine.

Birumuttur yasamak Canım senin bebeğin kacıncı haftasında 375 gr ağırlığında çıktı. ilk haftalar gelişimi yavaş ilerliyor daha sonraki haftalarda özellikle 22-23 ten sonra 100 gr artıyor haftalık. İçini ferah tut ama sen yinede kontrollerini aksatma.

dependın bedeni varmı bende 1 paket alıyım koyarım ayrıca normal ped alırım olmadı ?
Çıkamadığımdan eşime aldırmıştım, paketin üstünde Büyük yazıyor, Beden olarak büyüktür diye düşünüyorum :)
Olur ped eninde sonunda kullanacaksın nasılsa kalsın kenarda, Depende ihtiyaç duyarsan birini yollar aldırırsın e-bebekte var, internetten de sipariş verebilirisin, Eczanelerde de vardır bence, artık ihtiyaç duyulan birşey sonuçta

Aynen canim varya resmen balik hafizaliyim. Bazen biseyi hatirliyorum ama eksik hatirliyorum hic sagim solumu tutmuyo. O derece unutkanim zor yani bakalim artik hayirlisi diyorum bende

Canım bn de aynıyım hatırlayamadım. Genel kültür ve eğitimi hatırladım ama genelyetenek sözel mantığı ve türkçeyi hatırlayamadım. Türkçem ve coğrafyam çok kötü.

Bir kismini hatirladiysan yine iyi bende genel kulturdekilerin bi kismini cikinca konustum fln oyle bikac soru kafamda kaldi ama gerisi yok resetlendi. Yani sozeli gectim matematik ve mantikta ne yaptigimi bile hatirlayamadim. Sinavdan ciktigimda herkesin ailesi kapidaydi gozum kardesimi aradi kara kara dusundum ne giymisti bu kiz diye. Sabah ustelik birlikte ciktik evden birlikte gittik bekledik fln. Kafamda siyah bi kiyafet kalmis bi baktim geliyo ustunde yesil bi kiyafet var. Onu bile hatirlayamadim. O yuzden sinavda verdigim hicbir cevapta kendime guvenmiyorum hersey beklenir benden

ben iki doktora gidiyorum 23. haftada 680 gram cikan bebek 24. haftada diger doktorda 689 cikti becikti ben sookk tabi 9 grammi aldi sadece diyorum ama ultrasonun eskiligind gore falan degisiyormus gecen gaftam agrim olunca gittigim dojtorsada 888 gram cikti :) ayy cok karisik ama ayrintilidadda buyuk cikmisti kilosuda fazla cikmisti o yzuden kilolu olacak demisti perinatolog

Forumda çok var, Kendisi de önemseyerek söylememiş zaten takma kafana hiç, kendi doktorunla durumun kritiğini yapıp gerek görürse araştırmanı yaptırırsın.
Ses kaydı almıştım o anda doktorun söylediklerini aklımda tutamam diye. Eve gelince bi daha dinledim, yani çok saçma bi açıklama yapmış ucu açık nereye çekersen çek. Kalbinde cok ufak bi parlaklık var genelde gebelerde gördüğümüz bişey, kalp damar yolları açık olduğu için ve de ikili testin temiz çıktığı için fazla risk arz etmiyor. Emin olmak isterseniz kan testi yaptırıyoruz dedi ama hani şu pahallı olanlarından bahsediyor sanırım 2-3000 olan yurtdışına gönderilen. Bide anlamadığım devlet hastanesi yönlendirdiğinde yine ücretlimi test yapacaklardı acaba yoksa bendenmi isteyeceklerdi. O anda hiç sormak aklıma gelmedi. Testi yaptırmak istersem nasıl oluyor diye.

Dün gittim doktora 22+3 tük her ultrason aynı deıl onu da bılıorum ama ctesıyı ıple cekıorum dua edın bana lutfen kızımı sag salım kucagıma alayım bunu da kaybedemem

inşallah öyle olur boşa üzülmüş olurum ınsallah allahım amın

Ben de başka bir şey yapmıyorum canım kahvaltıyı sağlam yapıyorum haşlanmış yumurta aldırıyor dediler bana bir de kasar peyniri onları yiyiyorum bir de dediginiz gibi muz ceviz kuruyemiş
haşlanmış yumurta pek yiyemıorum sabah ıse gıderken erken kalkıorum zor oluo bazen yapıorum baen yapamıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…