2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Olabiliyo boyle seyler ya biz deneyimsiz olunca hemen bi strese giriyoruz. Suan ben hemen doktorumun yuzune bakiyirum yuzunde eksime yoksa tamam normal diyorum :)) zaten bisey olsa soyler o yuzden stres yapmamaya calisiyorum

Canım bu bebek arabası işi kişiden kişiye ne istediğine bağlı olarak değişiyor. Ben kesinlikle yüksek olsun istiyordum; bir yerde oturduğumuzda o da yüksekte dursun ya da yolda giderken diz hizasını görmesin çocuk, çift yönlü kullanılabilsin çünkü rüzgar olabilir, ne yaptığını görmek istersin sana dönük olmalı, bebek oturduğunda yattığında sarsılmasın, sürüşü kolay olsun, alışveriş poşetlerini koyacak yeri büyük olsun... Kraft fit aldım memnunum. Eksileri öyle hem bebeği tutayım hem karşıyayım bagaja koyayım olmuyor, bagajda yer kaplıyor.

Nasıl olsa yedek varmış ama emin ol kışın da bir yemeğe, avmye, alışverişe gitmek isteyeceksin. O zaman da o araba işe yarar.

lohusa pedi mi depend mi tecrübeli anneler? lohusa kilodu var bu grubu nasıl almalı?
Ben Depend i çok kullanışlı buldum. Ped kayabiliyor, yoğun olduğunda kanama yetmiyor.

Sen bi arastirma hastanesine mutlaka git bak onlar o kadar cok sorunlu gebelik goruyoki koridordan bakip teshis koycak hale geliyolar.bir gorunmekte fayda var
cumartesi doktoruma göre hareket edeceğim ama bilgi verdiğin iyi olduy doktoruma bunuda diyebillirim en azından ıcım rahat etmez acıklamaları ıle tatmın olmaz ısem hemen cerrahpaşanın yolunu tutarım

Dün gittim doktora 22+3 tük her ultrason aynı deıl onu da bılıorum ama ctesıyı ıple cekıorum dua edın bana lutfen kızımı sag salım kucagıma alayım bunu da kaybedemem

Canım Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin evladını. Seni şuan çok iyi anlıyorum yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Rabbim sabrını şifanı versin inşallah. İçini ferah tut bazı bebeklerin gelişimi daha yavaş olabiliyor. Zaten çok anormal bir durum olsaydı detaylı ultrasondaki doktor muhakkak derdi bunu. İnşallah göreceksin bebiş bir haftada yarım kilo olmuş olacak. Dualarımız seninle canım.

inşallah öyle olur boşa üzülmüş olurum ınsallah allahım amın
Yani 1 dk arayla 25 gr oynadi. Mesela ayrintilida boyu 31,cm cikmisti 2 hafta sonra kontrole kendi doktoruma gittim 27 cm cikti. 2 haftada bebek cektimi yani :) bence hic skma canini ultrason farkindandir. Ben devlet hastanesindehastanesine gidiyorum gelisimi haftasiyla uyumlu ozele gidiyorum bazen 3 gun bazen 2 gun geriden geliyo bazen bakiyorum öne gecmis.

Kızlar yatak odasına beşik aldık ve odamın renk ağırlığı su yeşili. Şimdi beşiğin kenarliklarını yaptırmak istiyorum ama renkte kararsız kaldım erkek bebek için şu yeşili saçma mi olur yaptirsam, şimdi su yeşili olan odaya mavi kenarlık saçma duracak gibi geldi bilemedim yaa ne dersiniz?

Dün gittim doktora 22+3 tük her ultrason aynı deıl onu da bılıorum ama ctesıyı ıple cekıorum dua edın bana lutfen kızımı sag salım kucagıma alayım bunu da kaybedemem

Canım bu arada 22. haftada bebeğin kilosu 375 gram gayet iyi bir kiloda. Sen içini rahat tut bak göreceksin cumartesi gittiğinde en az 100 gr almış olacak. çünkü bu haftadan sonra hızlı alıyorlar.

Ördek başı yeşili düşünebilirsin canım bence bebe mavisi de çok siritmaz ama sen bilirsin yine de

Bence su yeşili çok güzel bir renk. Su yeşili+gri ikili olarak çok örnek gördüm ben öyle bir şey yaptırabilirsin.

Canım ben su yeşilini çok severim, erkeğede gayet güzel olur bence arada mobilya boyama hobi işleri yaptığım için su yeşiline açık ton bebe mavi tonları çok uyumlu olur ayrıca ahşap rengi ilede çok uyumludur. kenarlıkları doğal sıcak sarı ahşap renginde yaparsan çok sıcak bir hava verir. ama açık ton mavide su yeşili ile çok uyumlu olur. seçeceğin mavi tonu çok önemli. senin yeşil tonuna uyumlu soft bir mavi olmalı... Bence çok da güzel olur.

Bende geçmiş yazılardan seninkini alıntılıyordum tam da, ya benzer durumda olanlar çok okudum şimdi geçmiş topiklerde de. Ne saçma yaa tek başına bişey ifade etmiyorsa ne diye aklımı karıştırıyorsun söyleme o zaman, sen git şöföre freninizde bi sorun var gibi ama lastikler sağlam de, o adamın daha içi rahat edermi kırk kere daha araştırır sorun neyden kaynaklı nerde tamir ettirebilirim diye. Ortaya bişey atıyorlar hadi gelde umursama aldırış etme ! Ucu açık bişey söylüyorlar, ben çoçuk doğana kadar o şüpheylemi yaşayacağım yuzde 1de olsa ortaya attığı risk benim için önemli. Ya bu randevuyuda ne zorluklarla almıştım, içimden bi his olmuyorsa zorlama belki yaptırmamak hayırlısı demişti ama ben inat ettim keşke yaptırmasaydım, madem kesinliği net olan bi test değil ne diye yaptırtırlar anlamam. Bin kere pişman oldum gerçekten...

Canım bu arada 22. haftada bebeğin kilosu 375 gram gayet iyi bir kiloda. Sen içini rahat tut bak göreceksin cumartesi gittiğinde en az 100 gr almış olacak. çünkü bu haftadan sonra hızlı alıyorlar.
desteğin için teşekkür ederim ctesi hayırlı haberler vermek istiorum inşallah hepinize

sağol canım inşallah sıkıntısız atlatacağız hepımız ınsallah

cok tesekkur ederım allah razı olsun her bırınızdeen

Su yesiline gri cok yakismaz mi

Bende öyle demiştim yaaa çok önemli değilse neden söylüyorsunuz diye mecburum söylemeye yasal olarak zorunluluğu var çok ufak bi ihtimal kötü sonuçlansa doktor olarak sorumlusu ben olurum demişti.

Bak canim bunlarin renk uyumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…