Olabiliyo boyle seyler ya biz deneyimsiz olunca hemen bi strese giriyoruz. Suan ben hemen doktorumun yuzune bakiyirum yuzunde eksime yoksa tamam normal diyorum :)) zaten bisey olsa soyler o yuzden stres yapmamaya calisiyorumben iki doktora gidiyorum 23. haftada 680 gram cikan bebek 24. haftada diger doktorda 689 cikti becikti ben sookk tabi 9 grammi aldi sadece diyorum ama ultrasonun eskiligind gore falan degisiyormus gecen gaftam agrim olunca gittigim dojtorsada 888 gram cikti :) ayy cok karisik ama ayrintilidadda buyuk cikmisti kilosuda fazla cikmisti o yzuden kilolu olacak demisti perinatolog
Kesinlikle şöyle ağustos geçti mi ben pert olucam biliyorum kendimiyaa şey sorsam size bebek arabası bakıyorum ben de hangi marka hangi modeli aldınız travel sistem mi baston mi tercih ettiniz ben bu konuda çok fikir sahibi değilim bir el atsanız :/
amaaan rabbim herkese istediği kadarını nasip etsin helaliyle.
ben bebek arabası almaktan vazgeçtim bu arada kızlar. ablam mantıklı bişey söyledi. o soğukta zaten bebeği arabaya koyup ordan oraya gezmiceksin arabanız var araba koltuğu puset alırsın yazın da bebeğe göre başka bebek arabası alırsın yada baston alır onu kullanırsın ne gerek var şimdiden alıp kenarda tutmaya dedi. bence çok mantıklı söyledi çünkü eşim beni o soğukta salmaz çocukla. zaten babamın evide kv evide 10 dk bile mesafede değil yürümeyle. şimdilik bebek arabası işini rafa kaldırdım. çok çok gerkli olursa babamın evinde ablamın kızının arabası var onu kullanırım kışın diye düşündüm
Ben Depend i çok kullanışlı buldum. Ped kayabiliyor, yoğun olduğunda kanama yetmiyor.lohusa pedi mi depend mi tecrübeli anneler? lohusa kilodu var bu grubu nasıl almalı?
cumartesi doktoruma göre hareket edeceğim ama bilgi verdiğin iyi olduy doktoruma bunuda diyebillirim en azından ıcım rahat etmez acıklamaları ıle tatmın olmaz ısem hemen cerrahpaşanın yolunu tutarımSen bi arastirma hastanesine mutlaka git bak onlar o kadar cok sorunlu gebelik goruyoki koridordan bakip teshis koycak hale geliyolar.bir gorunmekte fayda var
Dün gittim doktora 22+3 tük her ultrason aynı deıl onu da bılıorum ama ctesıyı ıple cekıorum dua edın bana lutfen kızımı sag salım kucagıma alayım bunu da kaybedemem
oo maşallah canım 1 kg olmuş Allah nazarlardan saklasınyaaa benim bugub kontrlum vardi bebiss 1002 gram olmuss 1 hafta onde gidiyorr tabiki gene renkli fotosunu vermedi hem ayakalrini hem ellerini koymustu yuzune kapatmistii cok inatci bi kizim var :)
Yani 1 dk arayla 25 gr oynadi. Mesela ayrintilida boyu 31,cm cikmisti 2 hafta sonra kontrole kendi doktoruma gittim 27 cm cikti. 2 haftada bebek cektimi yani :) bence hic skma canini ultrason farkindandir. Ben devlet hastanesindehastanesine gidiyorum gelisimi haftasiyla uyumlu ozele gidiyorum bazen 3 gun bazen 2 gun geriden geliyo bazen bakiyorum öne gecmis.inşallah öyle olur boşa üzülmüş olurum ınsallah allahım amın
amin kuzumm evet buyumuss valla :)oo maşallah canım 1 kg olmuş Allah nazarlardan saklasın
Dün gittim doktora 22+3 tük her ultrason aynı deıl onu da bılıorum ama ctesıyı ıple cekıorum dua edın bana lutfen kızımı sag salım kucagıma alayım bunu da kaybedemem
Kızlar yatak odasına beşik aldık ve odamın renk ağırlığı su yeşili. Şimdi beşiğin kenarliklarını yaptırmak istiyorum ama renkte kararsız kaldım erkek bebek için şu yeşili saçma mi olur yaptirsam, şimdi su yeşili olan odaya mavi kenarlık saçma duracak gibi geldi bilemedim yaa ne dersiniz?
Bence su yeşili çok güzel bir renk. Su yeşili+gri ikili olarak çok örnek gördüm ben öyle bir şey yaptırabilirsin.Kızlar yatak odasına beşik aldık ve odamın renk ağırlığı su yeşili. Şimdi beşiğin kenarliklarını yaptırmak istiyorum ama renkte kararsız kaldım erkek bebek için şu yeşili saçma mi olur yaptirsam, şimdi su yeşili olan odaya mavi kenarlık saçma duracak gibi geldi bilemedim yaa ne dersiniz?
Kızlar yatak odasına beşik aldık ve odamın renk ağırlığı su yeşili. Şimdi beşiğin kenarliklarını yaptırmak istiyorum ama renkte kararsız kaldım erkek bebek için şu yeşili saçma mi olur yaptirsam, şimdi su yeşili olan odaya mavi kenarlık saçma duracak gibi geldi bilemedim yaa ne dersiniz?
Ah canım öğleden sonra göstermedi ekranda ama fotosunu verdi o da önemli bir adım fakülte icin..
Sonuca gelirsek kalbinde kucuk bir parlaklık gördü , gönlümü ferah tutmak istiyorum...defalarca ses kaydını dinledim.tek başına bir şey anlam ifade etmez. kalbinde yapısal bir sorun var anlamına gelmez kucuk bir bulgu yok sayabilirsin diğer organlarda Sıkıntı gormedik falan demiş. Dosyamin fotosunu çektim yarın özelde de kontrolüm var. Çıkarken bir de 2li testin dusuk riskli cikmis ultrasonla genetik hastaliklarinin anlayamayiz tanısını goremeyebilirz.amniyosentezle belli olur ama o da her şeyi göstermiyor.bir sey oldugu icin degil bil diye soyluyorum her seyi gormemiz mumkun degil .bazi şeyler ilerleyen haftalarda çıkar doğumdan sonra cikar falan dedi.bu download sendorumunu ya da başka genetik bozuklukla alakali açıklama sanırım
Bende geçmiş yazılardan seninkini alıntılıyordum tam da, ya benzer durumda olanlar çok okudum şimdi geçmiş topiklerde de. Ne saçma yaa tek başına bişey ifade etmiyorsa ne diye aklımı karıştırıyorsun söyleme o zaman, sen git şöföre freninizde bi sorun var gibi ama lastikler sağlam de, o adamın daha içi rahat edermi kırk kere daha araştırır sorun neyden kaynaklı nerde tamir ettirebilirim diye. Ortaya bişey atıyorlar hadi gelde umursama aldırış etme ! Ucu açık bişey söylüyorlar, ben çoçuk doğana kadar o şüpheylemi yaşayacağım yuzde 1de olsa ortaya attığı risk benim için önemli. Ya bu randevuyuda ne zorluklarla almıştım, içimden bi his olmuyorsa zorlama belki yaptırmamak hayırlısı demişti ama ben inat ettim keşke yaptırmasaydım, madem kesinliği net olan bi test değil ne diye yaptırtırlar anlamam. Bin kere pişman oldum gerçekten...Teşekkür ederim canım @Kozmogirl17
E Esra_Babies canım benim kizcede de çıktı parlaklık üzerinde durmadılar.ozeldeki doktorum hiç bsy demedi.haftaya tıpa gidicem sorarim yine ne durumda diye
Canım benim su hala yüksek dün gittim . Onumuzdeki hafta doktor benim de yaptırmami istedi.insaAllah düzelir ikimizin de canım
desteğin için teşekkür ederim ctesi hayırlı haberler vermek istiorum inşallah hepinizeCanım bu arada 22. haftada bebeğin kilosu 375 gram gayet iyi bir kiloda. Sen içini rahat tut bak göreceksin cumartesi gittiğinde en az 100 gr almış olacak. çünkü bu haftadan sonra hızlı alıyorlar.
sağol canım inşallah sıkıntısız atlatacağız hepımız ınsallahYani 1 dk arayla 25 gr oynadi. Mesela ayrintilida boyu 31,cm cikmisti 2 hafta sonra kontrole kendi doktoruma gittim 27 cm cikti. 2 haftada bebek cektimi yani :) bence hic skma canini ultrason farkindandir. Ben devlet hastanesindehastanesine gidiyorum gelisimi haftasiyla uyumlu ozele gidiyorum bazen 3 gun bazen 2 gun geriden geliyo bazen bakiyorum öne gecmis.
cok tesekkur ederım allah razı olsun her bırınızdeenCanım Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin evladını. Seni şuan çok iyi anlıyorum yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Rabbim sabrını şifanı versin inşallah. İçini ferah tut bazı bebeklerin gelişimi daha yavaş olabiliyor. Zaten çok anormal bir durum olsaydı detaylı ultrasondaki doktor muhakkak derdi bunu. İnşallah göreceksin bebiş bir haftada yarım kilo olmuş olacak. Dualarımız seninle canım.
Su yesiline gri cok yakismaz miKızlar yatak odasına beşik aldık ve odamın renk ağırlığı su yeşili. Şimdi beşiğin kenarliklarını yaptırmak istiyorum ama renkte kararsız kaldım erkek bebek için şu yeşili saçma mi olur yaptirsam, şimdi su yeşili olan odaya mavi kenarlık saçma duracak gibi geldi bilemedim yaa ne dersiniz?
Bende öyle demiştim yaaa çok önemli değilse neden söylüyorsunuz diye mecburum söylemeye yasal olarak zorunluluğu var çok ufak bi ihtimal kötü sonuçlansa doktor olarak sorumlusu ben olurum demişti.Bende geçmiş yazılardan seninkini alıntılıyordum tam da, ya benzer durumda olanlar çok okudum şimdi geçmiş topiklerde de. Ne saçma yaa tek başına bişey ifade etmiyorsa ne diye aklımı karıştırıyorsun söyleme o zaman, sen git şöföre freninizde bi sorun var gibi ama lastikler sağlam de, o adamın daha içi rahat edermi kırk kere daha araştırır sorun neyden kaynaklı nerde tamir ettirebilirim diye. Ortaya bişey atıyorlar hadi gelde umursama aldırış etme ! Ucu açık bişey söylüyorlar, ben çoçuk doğana kadar o şüpheylemi yaşayacağım yuzde 1de olsa ortaya attığı risk benim için önemli. Ya bu randevuyuda ne zorluklarla almıştım, içimden bi his olmuyorsa zorlama belki yaptırmamak hayırlısı demişti ama ben inat ettim keşke yaptırmasaydım, madem kesinliği net olan bi test değil ne diye yaptırtırlar anlamam. Bin kere pişman oldum gerçekten...
Bak canim bunlarin renk uyumunaKızlar yatak odasına beşik aldık ve odamın renk ağırlığı su yeşili. Şimdi beşiğin kenarliklarını yaptırmak istiyorum ama renkte kararsız kaldım erkek bebek için şu yeşili saçma mi olur yaptirsam, şimdi su yeşili olan odaya mavi kenarlık saçma duracak gibi geldi bilemedim yaa ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?