- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Aaaa masallah yaa 1 kg olmusyaaa benim bugub kontrlum vardi bebiss 1002 gram olmuss 1 hafta onde gidiyorr tabiki gene renkli fotosunu vermedi hem ayakalrini hem ellerini koymustu yuzune kapatmistii cok inatci bi kizim var :)
Canım normalde pamuk kullanmayı düşündüğüne istinaden bişey söylicem. Benim kızlarımın ikisininde poposu çok hassastı. Ne normallerden kullanabildim nede bebek için olanlardan. Hepsi pişik yaptı. Bende en ucuz ıslak mendili aldım, suyun altında parfümü vs gidene kadar yıkadım öyle top halinde. En son kaynamış ılımış su döktüm sıktım ve ıslak mendil kutıma koydum. Çözümü böyle buldum. Ne pamukla uğraştım nede pişikle. Fikir olsun.Canım benim aldığım bu hangi çeşidi hiç bilmiyorum ilk defa ıslak mendil aldım zaten normalde pamuk kullanmayi dusunuyorum temizlik icin ama disari falan çıktığımızda pamuk tasimak zor olur diye bunu aldim sadece 1 paket
ooo maşallah büyütmüşsün bebişiiyaaa benim bugub kontrlum vardi bebiss 1002 gram olmuss 1 hafta onde gidiyorr tabiki gene renkli fotosunu vermedi hem ayakalrini hem ellerini koymustu yuzune kapatmistii cok inatci bi kizim var :)
öyle deme ama, kaybedemem falan deyip hem kendini hem bebeğini üzüyosun o artık herşeyi farkedebiliyo annesi. üzülme bişey çıkmıycak bak hepimiz neler atlattık Allaha şükürDün gittim doktora 22+3 tük her ultrason aynı deıl onu da bılıorum ama ctesıyı ıple cekıorum dua edın bana lutfen kızımı sag salım kucagıma alayım bunu da kaybedemem
evet aslında o da doğru canım. bakalım baktık çok gerekli oluyo gider alırız ne yapalım. benimde merakım travel sistem bebek arabasında bebişi yatırıp öyle gezmekti görünce çok beğenmiştim ama kullanış açısından çok sevmedim bebek büyüyünce. baktık olmuyo alıveririz ne yapalım.. hem daha iyi Ege kucağımdayken denerimCanım bu bebek arabası işi kişiden kişiye ne istediğine bağlı olarak değişiyor. Ben kesinlikle yüksek olsun istiyordum; bir yerde oturduğumuzda o da yüksekte dursun ya da yolda giderken diz hizasını görmesin çocuk, çift yönlü kullanılabilsin çünkü rüzgar olabilir, ne yaptığını görmek istersin sana dönük olmalı, bebek oturduğunda yattığında sarsılmasın, sürüşü kolay olsun, alışveriş poşetlerini koyacak yeri büyük olsun... Kraft fit aldım memnunum. Eksileri öyle hem bebeği tutayım hem karşıyayım bagaja koyayım olmuyor, bagajda yer kaplıyor.
Nasıl olsa yedek varmış ama emin ol kışın da bir yemeğe, avmye, alışverişe gitmek isteyeceksin. O zaman da o araba işe yarar.
Ben Depend i çok kullanışlı buldum. Ped kayabiliyor, yoğun olduğunda kanama yetmiyor.
O bahsettiği risk down sendromu riski, o yüzden 2'li testinin oranını falan sormuş. Bunun gibi birkaç belirti olunca down için araştırma yapalım diyorlar, tek başına bulguların bir anlamı zaten yok, Böyle parlaklıklar için makina bazı bölgeleri görmüyor bunu parlaklık olarak algılıyorlar gibi bir muhabbet olmuştu burdaydı sanırım o muhabbet tam hatırlayamadım. Bana da doktor böbrek genişlemesinden dolayı 2'li testin oranına bakayım dedi, baktı inceledi, başka bulguya rastlamayınca sorun olacağını sanmam dedi.Ses kaydı almıştım o anda doktorun söylediklerini aklımda tutamam diye. Eve gelince bi daha dinledim, yani çok saçma bi açıklama yapmış ucu açık nereye çekersen çek. Kalbinde cok ufak bi parlaklık var genelde gebelerde gördüğümüz bişey, kalp damar yolları açık olduğu için ve de ikili testin temiz çıktığı için fazla risk arz etmiyor. Emin olmak isterseniz kan testi yaptırıyoruz dedi ama hani şu pahallı olanlarından bahsediyor sanırım 2-3000 olan yurtdışına gönderilen. Bide anlamadığım devlet hastanesi yönlendirdiğinde yine ücretlimi test yapacaklardı acaba yoksa benden mi isteyeceklerdi. O anda hiç sormak aklıma gelmedi. Testi yaptırmak istersem nasıl oluyor diye.
Onu da düşündüm su yeşili-gri karışık bir kumaş buldum sırf su yeşili olmayacak güzel olur dimiSu yesiline gri cok yakismaz mi
Ayy çok iyi oldu bu kafamda soyut kalmıştı teşekkür ederim canımBak canim bunlarin renk uyumunaEki Görüntüle 2172341 Eki Görüntüle 2172342 Eki Görüntüle 2172343 Eki Görüntüle 2172344
Evet cok guzel olur bir suru foto attim zaten sanaOnu da düşündüm su yeşili-gri karışık bir kumaş buldum sırf su yeşili olmayacak güzel olur dimi
sagoalsin canimm ayy blmyrum inatcimi nazlimi insan yerinde azicik rahat durmazmi :) bide kafasi yukardaydi bu sefer doktor insaallah doner yaaa bide esini alamayiz doguma dedi cok uzuldumAaaa masallah yaa 1 kg olmusinatci degil annesi nazli :)
sagol canimm aynenn beninkixe oylee hic kimildamadi simdi costuruyor ortaligi yaa :) peki benim hala dogumu nerde yapacagima karar veremememe kac puan yaaooo maşallah büyütmüşsün bebişiiyüzünü göstermek istemiyo bizimkiler niye ayol anlamıyorum kii. daha şimdiden başlarına buyruklar sıpalar ultrasonda 1kere kıpırdamayan bebe şimdi savaşıyo resmen içimde
öyle deme ama, kaybedemem falan deyip hem kendini hem bebeğini üzüyosun o artık herşeyi farkedebiliyo annesi. üzülme bişey çıkmıycak bak hepimiz neler atlattık Allaha şükür
evet aslında o da doğru canım. bakalım baktık çok gerekli oluyo gider alırız ne yapalım. benimde merakım travel sistem bebek arabasında bebişi yatırıp öyle gezmekti görünce çok beğenmiştim ama kullanış açısından çok sevmedim bebek büyüyünce. baktık olmuyo alıveririz ne yapalım.. hem daha iyi Ege kucağımdayken denerim
senin gene iyi, benim şuan belirli bi doktorum bile yok. çantamı kapıp hangisine yakınsam ona koşuyorumsagol canimm aynenn beninkixe oylee hic kimildamadi simdi costuruyor ortaligi yaa :) peki benim hala dogumu nerde yapacagima karar veremememe kac puan yaa
bende oyle olucma sonunda yaaa neresi yakinda oraya gidicem sanirim :) benimki donmustu ama gene yukari cikarmis kafayi :) bi yerinde durmuyorsenin gene iyi, benim şuan belirli bi doktorum bile yok. çantamı kapıp hangisine yakınsam ona koşuyorum
mesela şeker yüklememi nerede yapıcam hangi doktora gözükmem lazım, reyapı istiyorum ama ne zaman gitmeliyim hiiiiç bişey kesin değil. devlet hastanesinde doğurucam diye dalga geçe geçe orada doğurucam sonunda rahatlıycam
bide bizim bebişinde hep kafası yukarıda, doktorlar döner diyo inşallah döner
Maşallah kızlar ne kadar büyütmüşsünüz kuzuları, bakalım biz yarın ayrıntılıda kaç çıkacağız. Tabi biz arkanızdan geldiğimiz için maşallah maşallah diye diye okuyorum sizin boyları kiloları
Canim diyetle duzelir korkma daha haftan kucuk donulmez noktada degilsin sikma canini...kızlar ya seker testı yüksek cıkmıs benı dıyetısyene yonlendırdı kan sekerı takıbını yapacağız bırlıkte dedı.troıdımde yüksek cıkmıs ılac kullanıyordum onu da dahılıyıye yonlendırdı o da ılacı yukselttı bıraz canım sıkıldı ama cok sukur bebısım ıyımıs 32 cm 764 gr olmuş kızlar:))
Kiz daha 15 hafta var ne uzuldun o oyle doktor bakinca hıh gostermiyorum yapmis kafasini kaldirmis ondan oyle.doner annesi merak etme aman arkadasimim oglusu 36 da dondusagoalsin canimm ayy blmyrum inatcimi nazlimi insan yerinde azicik rahat durmazmi :) bide kafasi yukardaydi bu sefer doktor insaallah doner yaaa bide esini alamayiz doguma dedi cok uzuldum
Bizim ayni senle...gerci bizimkilerde 2 3 haftaya 1 kilo olcaklarMaşallah kızlar ne kadar büyütmüşsünüz kuzuları, bakalım biz yarın ayrıntılıda kaç çıkacağız. Tabi biz arkanızdan geldiğimiz için maşallah maşallah diye diye okuyorum sizin boyları kiloları
Çok güzel canım hayırlı uğurlu olsunBende oyle okuyorum. Cumayada benim var gun gecmek bilmiyor saat durdu adetaabugun annemi bi arkadasi aradi kizi 5haftalik hamismis. Anneme ne kese ne bebek gozukmedi demis benim doktorumu sormus randevu icin. Cok sasirdim cok sevindim. Kizi benden 1 yil once evlenmisti. Kari koca ayri sehirdeler ama uzak degiller tayinden dolayi istemiyolardi. Annesi de ne cocugu erken fln diyodu. Oyle mutlu oldum ki duyunca. Annemde 6da keseyi gorursunuz ancak daha erken demis biz bebegi 8.haftada gorduk demis. Cok sevindim. Insallah saglikli bir hamilelik gecirir. Ayy guzel heyecanlar ilk ogrendigim zaman aklima geldi bi an kabullenmemistim inanmamistim. Vay be dedim zaman ne kadar hizli geciyor. Yol yariyi gecti... Ahhh cuma gelse de kizcemi gorsem bir buyumus mu tosbaam aceba diyorum hala da hissedemiyorum ayrintilida sorcam ne dicek acaba. Karnimda cok cikmadi anlamiyorum icim mi genis acabaaa. 600 gram olmustur bebek. Cozemedim bu isi
İnşallah canımBizim ayni senle...gerci bizimkilerde 2 3 haftaya 1 kilo olcaklar
Çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun
Ben iki haftadır çok sık hissetmeye başladım. Tekmeler tekmeler görsen. Bazen yerimden zıplatıyorsen de yakında hissetmeye başlarsın inşallah canım
Karnın da er geç çıkacak zaten, o zaman bol bol seversin göbüşünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?