2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yaaa benim bugub kontrlum vardi bebiss 1002 gram olmuss 1 hafta onde gidiyorr tabiki gene renkli fotosunu vermedi hem ayakalrini hem ellerini koymustu yuzune kapatmistii cok inatci bi kizim var :)
Aaaa masallah yaa 1 kg olmus inatci degil annesi nazli :)

Canım normalde pamuk kullanmayı düşündüğüne istinaden bişey söylicem. Benim kızlarımın ikisininde poposu çok hassastı. Ne normallerden kullanabildim nede bebek için olanlardan. Hepsi pişik yaptı. Bende en ucuz ıslak mendili aldım, suyun altında parfümü vs gidene kadar yıkadım öyle top halinde. En son kaynamış ılımış su döktüm sıktım ve ıslak mendil kutıma koydum. Çözümü böyle buldum. Ne pamukla uğraştım nede pişikle. Fikir olsun.

yaaa benim bugub kontrlum vardi bebiss 1002 gram olmuss 1 hafta onde gidiyorr tabiki gene renkli fotosunu vermedi hem ayakalrini hem ellerini koymustu yuzune kapatmistii cok inatci bi kizim var :)
ooo maşallah büyütmüşsün bebişii yüzünü göstermek istemiyo bizimkiler niye ayol anlamıyorum kii. daha şimdiden başlarına buyruklar sıpalar ultrasonda 1kere kıpırdamayan bebe şimdi savaşıyo resmen içimde
Dün gittim doktora 22+3 tük her ultrason aynı deıl onu da bılıorum ama ctesıyı ıple cekıorum dua edın bana lutfen kızımı sag salım kucagıma alayım bunu da kaybedemem
öyle deme ama, kaybedemem falan deyip hem kendini hem bebeğini üzüyosun o artık herşeyi farkedebiliyo annesi. üzülme bişey çıkmıycak bak hepimiz neler atlattık Allaha şükür
evet aslında o da doğru canım. bakalım baktık çok gerekli oluyo gider alırız ne yapalım. benimde merakım travel sistem bebek arabasında bebişi yatırıp öyle gezmekti görünce çok beğenmiştim ama kullanış açısından çok sevmedim bebek büyüyünce. baktık olmuyo alıveririz ne yapalım.. hem daha iyi Ege kucağımdayken denerim

O bahsettiği risk down sendromu riski, o yüzden 2'li testinin oranını falan sormuş. Bunun gibi birkaç belirti olunca down için araştırma yapalım diyorlar, tek başına bulguların bir anlamı zaten yok, Böyle parlaklıklar için makina bazı bölgeleri görmüyor bunu parlaklık olarak algılıyorlar gibi bir muhabbet olmuştu burdaydı sanırım o muhabbet tam hatırlayamadım. Bana da doktor böbrek genişlemesinden dolayı 2'li testin oranına bakayım dedi, baktı inceledi, başka bulguya rastlamayınca sorun olacağını sanmam dedi.

sagol canimm aynenn beninkixe oylee hic kimildamadi simdi costuruyor ortaligi yaa :) peki benim hala dogumu nerde yapacagima karar veremememe kac puan yaa

sagol canimm aynenn beninkixe oylee hic kimildamadi simdi costuruyor ortaligi yaa :) peki benim hala dogumu nerde yapacagima karar veremememe kac puan yaa
senin gene iyi, benim şuan belirli bi doktorum bile yok. çantamı kapıp hangisine yakınsam ona koşuyorum
mesela şeker yüklememi nerede yapıcam hangi doktora gözükmem lazım, reyapı istiyorum ama ne zaman gitmeliyim hiiiiç bişey kesin değil. devlet hastanesinde doğurucam diye dalga geçe geçe orada doğurucam sonunda rahatlıycam
bide bizim bebişinde hep kafası yukarıda, doktorlar döner diyo inşallah döner

kızlar ya seker testı yüksek cıkmıs benı dıyetısyene yonlendırdı kan sekerı takıbını yapacağız bırlıkte dedı.troıdımde yüksek cıkmıs ılac kullanıyordum onu da dahılıyıye yonlendırdı o da ılacı yukselttı bıraz canım sıkıldı ama cok sukur bebısım ıyımıs 32 cm 764 gr olmuş kızlar:))

bende oyle olucma sonunda yaaa neresi yakinda oraya gidicem sanirim :) benimki donmustu ama gene yukari cikarmis kafayi :) bi yerinde durmuyor

Bende oyle okuyorum. Cumayada benim var gun gecmek bilmiyor saat durdu adetaa bugun annemi bi arkadasi aradi kizi 5haftalik hamismis. Anneme ne kese ne bebek gozukmedi demis benim doktorumu sormus randevu icin. Cok sasirdim cok sevindim. Kizi benden 1 yil once evlenmisti. Kari koca ayri sehirdeler ama uzak degiller tayinden dolayi istemiyolardi. Annesi de ne cocugu erken fln diyodu. Oyle mutlu oldum ki duyunca. Annemde 6da keseyi gorursunuz ancak daha erken demis biz bebegi 8.haftada gorduk demis. Cok sevindim. Insallah saglikli bir hamilelik gecirir. Ayy guzel heyecanlar ilk ogrendigim zaman aklima geldi bi an kabullenmemistim inanmamistim. Vay be dedim zaman ne kadar hizli geciyor. Yol yariyi gecti... Ahhh cuma gelse de kizcemi gorsem bir buyumus mu tosbaam aceba diyorum hala da hissedemiyorum ayrintilida sorcam ne dicek acaba. Karnimda cok cikmadi anlamiyorum icim mi genis acabaaa. 600 gram olmustur bebek. Cozemedim bu isi

Canim diyetle duzelir korkma daha haftan kucuk donulmez noktada degilsin sikma canini...
Ben beslenemiyorum bile ki mutfagimda cok saglikli kizla beraber ek gidaya yeniden baslayip sifirdan saglikli beslenmeye gectik sozde ama benim kolesterolum 245 cikmis!! Demin baktim sonuclara sok oldum.ebeyi aradim hemen hareketsizlikten dedi seker ve kolesterolun bas dusmani yuruyus aksamlari en 40dk yurumeye basla 2 haftada duser dedi.sende yuruycen demekki

sagoalsin canimm ayy blmyrum inatcimi nazlimi insan yerinde azicik rahat durmazmi :) bide kafasi yukardaydi bu sefer doktor insaallah doner yaaa bide esini alamayiz doguma dedi cok uzuldum
Kiz daha 15 hafta var ne uzuldun o oyle doktor bakinca hıh gostermiyorum yapmis kafasini kaldirmis ondan oyle.doner annesi merak etme aman arkadasimim oglusu 36 da dondu

Bizim ayni senle...gerci bizimkilerde 2 3 haftaya 1 kilo olcaklar

Çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun

Ben iki haftadır çok sık hissetmeye başladım. Tekmeler tekmeler görsen. Bazen yerimden zıplatıyor sen de yakında hissetmeye başlarsın inşallah canım
Karnın da er geç çıkacak zaten, o zaman bol bol seversin göbüşünü

Insallah oyle olur canim bence ben 7.aydan sonra hissederim gibi geliyor. Herkes sasiriyor 7 ay olcan hic mi hissetmiyosun diyolar.hissetmiyorum yani. Bebegin kilosu da iyi bence benim kurkum kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…