herhalde hamilelik hormonların etkısı.baya yuksek dımı senın kolesterol.Aslında işime yuruyrek gıdıp geliyorum ama az geliyor olbailir bakalım yarın ne verıcekCanim diyetle duzelir korkma daha haftan kucuk donulmez noktada degilsin sikma canini...
Ben beslenemiyorum bile ki mutfagimda cok saglikli kizla beraber ek gidaya yeniden baslayip sifirdan saglikli beslenmeye gectik sozde ama benim kolesterolum 245 cikmis!! Demin baktim sonuclara sok oldum.ebeyi aradim hemen hareketsizlikten dedi seker ve kolesterolun bas dusmani yuruyus aksamlari en 40dk yurumeye basla 2 haftada duser dedi.sende yuruycen demekki
Insallah oyle olur canim bence ben 7.aydan sonra hissederim gibi geliyor. Herkes sasiriyor 7 ay olcan hic mi hissetmiyosun diyolar.hissetmiyorum yani. Bebegin kilosu da iyi bence benim kurkum kalin
Su yeşiline en güzel gri gider. Gri- beyaz da olabişir sadece gri de.Kızlar yatak odasına beşik aldık ve odamın renk ağırlığı su yeşili. Şimdi beşiğin kenarliklarını yaptırmak istiyorum ama renkte kararsız kaldım erkek bebek için şu yeşili saçma mi olur yaptirsam, şimdi su yeşili olan odaya mavi kenarlık saçma duracak gibi geldi bilemedim yaa ne dersiniz?
O benim de aklıma geliyor pamukla baş edemezsem öyle yaparım diye düşünüyorum teşekkür ederim canım.Canım normalde pamuk kullanmayı düşündüğüne istinaden bişey söylicem. Benim kızlarımın ikisininde poposu çok hassastı. Ne normallerden kullanabildim nede bebek için olanlardan. Hepsi pişik yaptı. Bende en ucuz ıslak mendili aldım, suyun altında parfümü vs gidene kadar yıkadım öyle top halinde. En son kaynamış ılımış su döktüm sıktım ve ıslak mendil kutıma koydum. Çözümü böyle buldum. Ne pamukla uğraştım nede pişikle. Fikir olsun.
Ay evet ya bu son stresli test buda guzel cikinca oh diyoruz birazİnşallah canımdaha çok minnoşlar ya bugün de bitmek bilmiyor resmen, hemen yarın olsa da hayırlısıyla güzel haberleri alsak ablamla ben de
Demekki senin agri esigin yuksek oyle yuruyerek gidip dogurup gelcen gibi geliyo banaInsallah oyle olur canim bence ben 7.aydan sonra hissederim gibi geliyor. Herkes sasiriyor 7 ay olcan hic mi hissetmiyosun diyolar.hissetmiyorum yani. Bebegin kilosu da iyi bence benim kurkum kalin
Ya orası öylede bodazlama da demesi ve ucunu açık bırakması insanı bi anda bi çok olumsuz düşünceye sevk ediyor maalesef ama ctesi doktorumun yapacağı açıklamaya göre içim rahatlayacak...Bende öyle demiştim yaaa çok önemli değilse neden söylüyorsunuz diye mecburum söylemeye yasal olarak zorunluluğu var çok ufak bi ihtimal kötü sonuçlansa doktor olarak sorumlusu ben olurum demişti.
Biliyorum öyle dedi de dilim telafuz etmek istemedi. Ama neler duyuyoruz, bi arkadaşım ocak ayında bu haftada ikizlerini erken doğumla. Biri 300, biri 700 gramdı neler demişler, birini unut zaten yaşamaz demişler maşallah şimdi 6 aylıklar. Cok zor günler atlattı ama şimdi normal hayatlarına dönmeye başladılar 3bucuk aylık küvez sonrasında.O bahsettiği risk down sendromu riski, o yüzden 2'li testinin oranını falan sormuş. Bunun gibi birkaç belirti olunca down için araştırma yapalım diyorlar, tek başına bulguların bir anlamı zaten yok, Böyle parlaklıklar için makina bazı bölgeleri görmüyor bunu parlaklık olarak algılıyorlar gibi bir muhabbet olmuştu burdaydı sanırım o muhabbet tam hatırlayamadım. Bana da doktor böbrek genişlemesinden dolayı 2'li testin oranına bakayım dedi, baktı inceledi, başka bulguya rastlamayınca sorun olacağını sanmam dedi.
İçi nasıl?Kızlar alsam mı acaba ya, e bebekte 189du gördüğümde bikaç sitede hemen hemen bu fiyatlarda bide hangi rengini alsam acaba
elamdürillah çok zor zamanlar geçirdik hepimiz belkide evlatlarımızı kucagımıza alana kadar bakalım rabbım neyler neylerse guzel eyler ıyıkı varsınız hepınız ıyıkıııooo maşallah büyütmüşsün bebişiiyüzünü göstermek istemiyo bizimkiler niye ayol anlamıyorum kii. daha şimdiden başlarına buyruklar sıpalar ultrasonda 1kere kıpırdamayan bebe şimdi savaşıyo resmen içimde
öyle deme ama, kaybedemem falan deyip hem kendini hem bebeğini üzüyosun o artık herşeyi farkedebiliyo annesi. üzülme bişey çıkmıycak bak hepimiz neler atlattık Allaha şükür
evet aslında o da doğru canım. bakalım baktık çok gerekli oluyo gider alırız ne yapalım. benimde merakım travel sistem bebek arabasında bebişi yatırıp öyle gezmekti görünce çok beğenmiştim ama kullanış açısından çok sevmedim bebek büyüyünce. baktık olmuyo alıveririz ne yapalım.. hem daha iyi Ege kucağımdayken denerim
Doktorlara takılmamak lazım, onlar olaya başka pencereden bakıyor, duygusallıkla işleri yok, olumlu olumsuz bütün ihtimalleri sayıp kenara çekiliyorlar. Ben Olumsuz birşey olduğunu düşünmüyorum, az kalmış zaten kendi doktorun da söyler.Ya orası öylede bodazlama da demesi ve ucunu açık bırakması insanı bi anda bi çok olumsuz düşünceye sevk ediyor maalesef ama ctesi doktorumun yapacağı açıklamaya göre içim rahatlayacak...
Biliyorum öyle dedi de dilim telafuz etmek istemedi. Ama neler duyuyoruz, bi arkadaşım ocak ayında bu haftada ikizlerini erken doğumla. Biri 300, biri 700 gramdı neler demişler, birini unut zaten yaşamaz demişler maşallah şimdi 6 aylıklar. Cok zor günler atlattı ama şimdi normal hayatlarına dönmeye başladılar 3bucuk aylık küvez sonrasında.
Ben bunla karıştırdım galiba onu ya, ön kısmı birbirine benziyo ama bu tarz değil sanırm o. Yazdım sayfaya balıyom cevap verirse atarm yine burayaİçi nasıl?
Aynen pek benzemiyorlar, o yüzden içini sordum :)Ben bunla karıştırdım galiba onu ya, ön kısmı birbirine benziyo ama bu tarz değil sanırm o. Yazdım sayfaya balıyom cevap verirse atarm yine buraya
Ama bunun onu oyle para gozu gibi normalde onude daha buyuk goz oluyo biberonlari siseleri koymak icin.biberon kullanmiycam diye duaunme su icin bi kac cesit sise kullaniliyo meselaKızlar alsam mı acaba ya, e bebekte 189du gördüğümde bikaç sitede hemen hemen bu fiyatlarda bide hangi rengini alsam acaba
İçi nasıl?
Sağdaki termal olan 119tl likmişAma bunun onu oyle para gozu gibi normalde onude daha buyuk goz oluyo biberonlari siseleri koymak icin.biberon kullanmiycam diye duaunme su icin bi kac cesit sise kullaniliyo mesela
E-Bebeğe göre yine ucuzmuş :)Sağdaki termal olan 119tl likmiş
Diğeri termal değilmiş içi biberon koyma yeride yok
Çok sevinmiştim bi an indirme girmiş diye
gözün aydın canım maşallah,Bir ayrıntılı ultrason güzel haberi de benden şükür
Kızçemin herşeyi normalmiş. Bir tek yüzünü tam net göremedi, “emin olalım 2 hafta sonra tekrar gel yüzünü de görelim tamamen” dedi doktor. Onun dışında herşey yolunda dedi. Bir de fetal eko istedi. Risk mi var dedim, “yok ama istiyoruz biz” dedi.
İçim çok rahat şu an. Cinsiyetimiz de kesinleşti artık. Eşimin Doğum günü bugün gönül rahatlığı ile kutlayabiliriz
tabi canım e bebek uçuk yaE-Bebeğe göre yine ucuzmuş :)
Çok şükür canım gözün aydınBir ayrıntılı ultrason güzel haberi de benden şükür
Kızçemin herşeyi normalmiş. Bir tek yüzünü tam net göremedi, “emin olalım 2 hafta sonra tekrar gel yüzünü de görelim tamamen” dedi doktor. Onun dışında herşey yolunda dedi. Bir de fetal eko istedi. Risk mi var dedim, “yok ama istiyoruz biz” dedi.
İçim çok rahat şu an. Cinsiyetimiz de kesinleşti artık. Eşimin Doğum günü bugün gönül rahatlığı ile kutlayabiliriz
donmesede sorun degilde kafayi midede hissediyorum ve yedugimi cikariyorum bugun yaaa bn zaten sezeryan olcam karar verdim cok cok kolaymis oKiz daha 15 hafta var ne uzuldun o oyle doktor bakinca hıh gostermiyorum yapmis kafasini kaldirmis ondan oyle.doner annesi merak etme aman arkadasimim oglusu 36 da dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?