2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
herhalde hamilelik hormonların etkısı.baya yuksek dımı senın kolesterol.Aslında işime yuruyrek gıdıp geliyorum ama az geliyor olbailir bakalım yarın ne verıcek

Insallah oyle olur canim bence ben 7.aydan sonra hissederim gibi geliyor. Herkes sasiriyor 7 ay olcan hic mi hissetmiyosun diyolar.hissetmiyorum yani. Bebegin kilosu da iyi bence benim kurkum kalin

Ailendeki kadınlar bir şey diyor mu? Onlardan birine çekmişsindir belki. Benim ablam çok erkenden hissetti bak mesela, ben de diyordum acaba ne zaman hissederim ki diye. Annem ben seni 4,5aylıkken tekmelerinle tam hissetmeye başlamıştım dedi. Bende de aynısı oldu. Tam 4,5a girdim bebişin hareketlerini, tekmelerini hissetmeye başladım. Şimdi de durmuyor belli saatleri var, özellikle o saatlerde dans ediyor sanki prensesim

Su yeşiline en güzel gri gider. Gri- beyaz da olabişir sadece gri de.

Kızlar alsam mı acaba ya, e bebekte 189du gördüğümde bikaç sitede hemen hemen bu fiyatlarda bide hangi rengini alsam acaba

Eklentiler

• 5344C571-3041-4A68-9DA1-32D874F8F722.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 46
O benim de aklıma geliyor pamukla baş edemezsem öyle yaparım diye düşünüyorum teşekkür ederim canım.

İnşallah canım daha çok minnoşlar ya bugün de bitmek bilmiyor resmen, hemen yarın olsa da hayırlısıyla güzel haberleri alsak ablamla ben de
Ay evet ya bu son stresli test buda guzel cikinca oh diyoruz biraz
Insallah oyle olur canim bence ben 7.aydan sonra hissederim gibi geliyor. Herkes sasiriyor 7 ay olcan hic mi hissetmiyosun diyolar.hissetmiyorum yani. Bebegin kilosu da iyi bence benim kurkum kalin
Demekki senin agri esigin yuksek oyle yuruyerek gidip dogurup gelcen gibi geliyo bana

Bende öyle demiştim yaaa çok önemli değilse neden söylüyorsunuz diye mecburum söylemeye yasal olarak zorunluluğu var çok ufak bi ihtimal kötü sonuçlansa doktor olarak sorumlusu ben olurum demişti.
Ya orası öylede bodazlama da demesi ve ucunu açık bırakması insanı bi anda bi çok olumsuz düşünceye sevk ediyor maalesef ama ctesi doktorumun yapacağı açıklamaya göre içim rahatlayacak...
Biliyorum öyle dedi de dilim telafuz etmek istemedi. Ama neler duyuyoruz, bi arkadaşım ocak ayında bu haftada ikizlerini erken doğumla. Biri 300, biri 700 gramdı neler demişler, birini unut zaten yaşamaz demişler maşallah şimdi 6 aylıklar. Cok zor günler atlattı ama şimdi normal hayatlarına dönmeye başladılar 3bucuk aylık küvez sonrasında.

elamdürillah çok zor zamanlar geçirdik hepimiz belkide evlatlarımızı kucagımıza alana kadar bakalım rabbım neyler neylerse guzel eyler ıyıkı varsınız hepınız ıyıkııı

Doktorlara takılmamak lazım, onlar olaya başka pencereden bakıyor, duygusallıkla işleri yok, olumlu olumsuz bütün ihtimalleri sayıp kenara çekiliyorlar. Ben Olumsuz birşey olduğunu düşünmüyorum, az kalmış zaten kendi doktorun da söyler.

Kızlar alsam mı acaba ya, e bebekte 189du gördüğümde bikaç sitede hemen hemen bu fiyatlarda bide hangi rengini alsam acaba
Ama bunun onu oyle para gozu gibi normalde onude daha buyuk goz oluyo biberonlari siseleri koymak icin.biberon kullanmiycam diye duaunme su icin bi kac cesit sise kullaniliyo mesela

Bir ayrıntılı ultrason güzel haberi de benden şükür
Kızçemin herşeyi normalmiş. Bir tek yüzünü tam net göremedi, “emin olalım 2 hafta sonra tekrar gel yüzünü de görelim tamamen” dedi doktor. Onun dışında herşey yolunda dedi. Bir de fetal eko istedi. Risk mi var dedim, “yok ama istiyoruz biz” dedi.
İçim çok rahat şu an. Cinsiyetimiz de kesinleşti artık. Eşimin Doğum günü bugün gönül rahatlığı ile kutlayabiliriz

Ama bunun onu oyle para gozu gibi normalde onude daha buyuk goz oluyo biberonlari siseleri koymak icin.biberon kullanmiycam diye duaunme su icin bi kac cesit sise kullaniliyo mesela
Sağdaki termal olan 119tl likmiş
Diğeri termal değilmiş içi biberon koyma yeride yok
Çok sevinmiştim bi an indirme girmiş diye

Eklentiler

• B39D0D6C-19E2-498D-877E-0B54AF866019.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 39
gözün aydın canım maşallah,
cinsiyet belli olmamışmıydı sizin

Çok şükür canım gözün aydın

Kiz daha 15 hafta var ne uzuldun o oyle doktor bakinca hıh gostermiyorum yapmis kafasini kaldirmis ondan oyle.doner annesi merak etme aman arkadasimim oglusu 36 da dondu
donmesede sorun degilde kafayi midede hissediyorum ve yedugimi cikariyorum bugun yaaa bn zaten sezeryan olcam karar verdim cok cok kolaymis o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…