2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Oy masallah ona bizde de herkes erken hissetmis canim. Hatta bu zamanda taklalarini disardan hissetmen gerek diyolar. Bak sabah mesela uyandim ortada 1 saat dolandim fln. Sonra gideyim ekmek alayim dedim. Dondugumde hazirlarken 1 2 batma gibi hissettim heralde acikti dedim yemek yiyince kesildi. Su saat oldu yok hareketi bisey hissetmedim. Bide gece sirtustu uzaninca arada hafif itme oluyo ama yani varla yok arasi keskin degil o kadar. Sanirim hep uyuyo yada bana gucu yetmiyor. Karnim biraz cikti ama cok hafif sabah tartildim aldigim 1 kiloyuda geri vermisim. Insan tedirgin oluyo gercekten gobek deligi boyle buzgu gibi olur ya bugun baktim delik acilmis iyice. Gelisimi 1 hafta ileride cok sukur ama bende tik yok ne degisik bisey. Cuma gorcem insallah sikintida yoktur

Aynen haklısın ama her şeyi paylaşmamiz gerekiyor diyorlar işin içinden çıkıyorlar.ama ben unuttum gitti.onun üzerine kaç defa muayene oldum bı sorun olsaydı doktorum soylerdi.sen de gönlünü ferah tut canım

Ay evet ya bu son stresli test buda guzel cikinca oh diyoruz biraz

Demekki senin agri esigin yuksek oyle yuruyerek gidip dogurup gelcen gibi geliyo bana

Ayy insallah oyledir canim. Kolay dogumlar geciririz hepimiz insallah. Aslinda agri esigim yuksek degildir canim cok tatlidir ama gercekten hareketini hissetmiyorum. Hani ittirme uyaniklik donuyo mu yok yani bende his yok. Ya yeri genis daha beni zorlamiyor yada uslu bi kizim olcak 1 haftadir da disardan hamile oldugum belli artik ama sabah yine yok karnim aksam ortaya cikiyo. Bakalim nolcak

seni çok iyi anlıyorum o günüm banada zehir olmuştu ama hem araştırdım çok hemde doktorum çok pozitif konuşunca için rahatladı inşallah seninde öyle olacak gönlünü ferah tut yeter

donmesede sorun degilde kafayi midede hissediyorum ve yedugimi cikariyorum bugun yaaa bn zaten sezeryan olcam karar verdim cok cok kolaymis o
Canim sana kotu bir haberim var ayaklarida midende olsa daha rahat olmiyosun hatta soyle guzel guzel gerinipte kaburgalarini birbirine gecirince keske donmeseymis diyosun :)

Sen içini ferah tut canım. Zaten ilk olarak öyle başladı bende de. Sonra bi beş gün filan hiç hissetmedim ve birden güm güm başladı :) kuzunun gelişimi de iyiymiş bak, demek iç karnın geniş senin. Yarın de doya doya görürsün, için rahat eder :)

Kızlar bu arada İstanbul Anadolu tarafında böyle beşik falan bakabilecegimiz çok çeşitler olan mobilyacı varmı izmitten gelmeye değer bir yer ??? Hafta sonu burda baktık ama kararsiz kaldım

Ben bunla karıştırdım galiba onu ya, ön kısmı birbirine benziyo ama bu tarz değil sanırm o. Yazdım sayfaya balıyom cevap verirse atarm yine buraya

Sağdaki termal olan 119tl likmiş
Diğeri termal değilmiş içi biberon koyma yeride yok
Çok sevinmiştim bi an indirme girmiş diye

Ben bugun aliexpressten sipariş verdim bu termal olanlardan, daha ucuzları da vardı ama 22 dolarlık olan bir tanesini seçtim. 108 liraya filan denk geldi yani. Instagramda da burdan alıp satıyor zaten millet. Gelsin bakalım kalitesiyle ilgili de yorum yaparım.

Ben hiç aliexpressten alışveriş yapmadm nasıl yapılır falan hiç bilmiyorum o yüzden el mahkum böyle yerlerden almaya

Sinir oldum ya dunden beri bolum bolum okuyorum kizlar ara ara da girip coklu cevapliyim diyorum yaklasik 10 sayfa okudum sectim yazarken yanlislikla geri yaptim silindi herkese selam o yuzden kisuruma bakmayin arada cevap veremediysem sabah bi posta yazdim simdide yazim dedim ama olmadı kizlar size bisey daniscam ozellikle gogus bolgemde ve gobegimin cevresinde vardi ilk asamada dokuntu gibi bisiler ama nasil diyim bi zeytin buyuklugunde kizariklar 3 4 gundur gecmediler bugunde kollarimda cikti kasinti acima yok tam kirmizida degiller pembemsi ama yapisi sanki cicege benziyo dr ada haftaya gidicem acaba bi saglik ocagina mi gorunsem napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…