Ailendeki kadınlar bir şey diyor mu? Onlardan birine çekmişsindir belki. Benim ablam çok erkenden hissetti bak mesela, ben de diyordum acaba ne zaman hissederim ki diye. Annem ben seni 4,5aylıkken tekmelerinle tam hissetmeye başlamıştım dedi. Bende de aynısı oldu. Tam 4,5a girdim bebişin hareketlerini, tekmelerini hissetmeye başladım. Şimdi de durmuyorbelli saatleri var, özellikle o saatlerde dans ediyor sanki prensesim
Bunun benzerini 130a aldım ben instagramda canım ama bu da güzelmiş bordo rengi çok hoşKızlar alsam mı acaba ya, e bebekte 189du gördüğümde bikaç sitede hemen hemen bu fiyatlarda bide hangi rengini alsam acaba
Aynen haklısın ama her şeyi paylaşmamiz gerekiyor diyorlar işin içinden çıkıyorlar.ama ben unuttum gitti.onun üzerine kaç defa muayene oldum bı sorun olsaydı doktorum soylerdi.sen de gönlünü ferah tut canımBende geçmiş yazılardan seninkini alıntılıyordum tam da, ya benzer durumda olanlar çok okudum şimdi geçmiş topiklerde de. Ne saçma yaa tek başına bişey ifade etmiyorsa ne diye aklımı karıştırıyorsun söyleme o zaman, sen git şöföre freninizde bi sorun var gibi ama lastikler sağlam de, o adamın daha içi rahat edermi kırk kere daha araştırır sorun neyden kaynaklı nerde tamir ettirebilirim diye. Ortaya bişey atıyorlar hadi gelde umursama aldırış etme ! Ucu açık bişey söylüyorlar, ben çoçuk doğana kadar o şüpheylemi yaşayacağım yuzde 1de olsa ortaya attığı risk benim için önemli. Ya bu randevuyuda ne zorluklarla almıştım, içimden bi his olmuyorsa zorlama belki yaptırmamak hayırlısı demişti ama ben inat ettim keşke yaptırmasaydım, madem kesinliği net olan bi test değil ne diye yaptırtırlar anlamam. Bin kere pişman oldum gerçekten...
gözün aydın canım maşallah,
cinsiyet belli olmamışmıydı sizin
Ay evet ya bu son stresli test buda guzel cikinca oh diyoruz biraz
Demekki senin agri esigin yuksek oyle yuruyerek gidip dogurup gelcen gibi geliyo bana
seni çok iyi anlıyorum o günüm banada zehir olmuştu ama hem araştırdım çok hemde doktorum çok pozitif konuşunca için rahatladı inşallah seninde öyle olacak gönlünü ferah tut yeterYa orası öylede bodazlama da demesi ve ucunu açık bırakması insanı bi anda bi çok olumsuz düşünceye sevk ediyor maalesef ama ctesi doktorumun yapacağı açıklamaya göre içim rahatlayacak...
Biliyorum öyle dedi de dilim telafuz etmek istemedi. Ama neler duyuyoruz, bi arkadaşım ocak ayında bu haftada ikizlerini erken doğumla. Biri 300, biri 700 gramdı neler demişler, birini unut zaten yaşamaz demişler maşallah şimdi 6 aylıklar. Cok zor günler atlattı ama şimdi normal hayatlarına dönmeye başladılar 3bucuk aylık küvez sonrasında.
Canim sana kotu bir haberim var ayaklarida midende olsa daha rahat olmiyosun hatta soyle guzel guzel gerinipte kaburgalarini birbirine gecirince keske donmeseymis diyosun :)donmesede sorun degilde kafayi midede hissediyorum ve yedugimi cikariyorum bugun yaaa bn zaten sezeryan olcam karar verdim cok cok kolaymis o
hadi yaaa oylryaramazlar yani :)Canim sana kotu bir haberim var ayaklarida midende olsa daha rahat olmiyosun hatta soyle guzel guzel gerinipte kaburgalarini birbirine gecirince keske donmeseymis diyosun :)
Sen içini ferah tut canım. Zaten ilk olarak öyle başladı bende de. Sonra bi beş gün filan hiç hissetmedim ve birden güm güm başladı :) kuzunun gelişimi de iyiymiş bak, demek iç karnın geniş senin. Yarın de doya doya görürsün, için rahat eder :)Oy masallah ona bizde de herkes erken hissetmis canim. Hatta bu zamanda taklalarini disardan hissetmen gerek diyolar. Bak sabah mesela uyandim ortada 1 saat dolandim fln. Sonra gideyim ekmek alayim dedim. Dondugumde hazirlarken 1 2 batma gibi hissettim heralde acikti dedim yemek yiyince kesildi. Su saat oldu yok hareketi bisey hissetmedim. Bide gece sirtustu uzaninca arada hafif itme oluyo ama yani varla yok arasi keskin degil o kadar. Sanirim hep uyuyo yada bana gucu yetmiyor. Karnim biraz cikti ama cok hafif sabah tartildim aldigim 1 kiloyuda geri vermisim. Insan tedirgin oluyo gercekten gobek deligi boyle buzgu gibi olur ya bugun baktim delik acilmis iyice. Gelisimi 1 hafta ileride cok sukur ama bende tik yok ne degisik bisey. Cuma gorcem insallah sikintida yoktur
Bende bakıcam canım hoşuma gidiyo bunlarBunun benzerini 130a aldım ben instagramda canım ama bu da güzelmiş bordo rengi çok hoş
Ahhahah :)))Olmuştu da ben ya yanlış gördülerse diye hala emin olamıyordum
Eki Görüntüle 2172419 bende bunu 140 liraya aldım kızlar guzel bayagı tavsıye ederım
Ben bunla karıştırdım galiba onu ya, ön kısmı birbirine benziyo ama bu tarz değil sanırm o. Yazdım sayfaya balıyom cevap verirse atarm yine buraya
Sağdaki termal olan 119tl likmiş
Diğeri termal değilmiş içi biberon koyma yeride yok
Çok sevinmiştim bi an indirme girmiş diye
Ben hiç aliexpressten alışveriş yapmadm nasıl yapılır falan hiç bilmiyorum o yüzden el mahkum böyle yerlerden almayaBen bugun aliexpressten sipariş verdim bu termal olanlardan, daha ucuzları da vardı ama 22 dolarlık olan bir tanesini seçtim. 108 liraya filan denk geldi yani. Instagramda da burdan alıp satıyor zaten millet. Gelsin bakalım kalitesiyle ilgili de yorum yaparım.
bnmkide bordo bnde cok begenerek aldım malı da guzel kuması daBenimki de bundan. Arkadaşlarım hediye aldılar bana ve çok beğendim. İçi geniş, fazla fazla gözü var ve çok kullanışlı. Rengi de bordo, eşim de rahatlıkla takabilir. Tavsiye ederim ben de.
Evet benzermisiz canim dilerim iyi sonuçlar alNovember 22 Canım benimde açlık kan şekerim 67 çıkmıştı bügün şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar yarın çıkacak bakalım duruma göre yazarım normali nasıl bende tam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?