2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İmkanın varsa gözük tabi canım.

Gorebiliyomusunuz kizlar kizarikta degiller solik soluk ama ne anlam veremedim bunlara

Eklentiler

• 20180725_191541.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 20180725_191500.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20180725_191424.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 51
canim oncelikle gecmis olsun doktoruna sor tabikide ama benimde cikti sicakta

Yedigin bisey alerji yapmis olabilir mi?? Doktora bi danis canm

Cevaplar için sağolun kızlar S Sevdeeee1 pinkstrap Eylumt
Netteki bu konuyla ilgili kaynakları okudum ve bu forumda eski yıllarda bu durumla karşılaşanların çoçuğunda çok şükür bir sorun çıkmamış doğduklarında, avantajlı olmamı sağlayan ikili testin testin temiz çıkması ve bu durumu destekleyecek başka ek bi bulgu olmaması.
Ctesi gideceğimiz hastanenin cihazı 4boyutlu ve renkli. Bugun hiç cocuğuma bakamadım maalesef, verilen ultrason çıktılarıda siyah beyaz. Heyecanla nasıl bi yüzle karşılaşıcam, bebeğin rutin gelişimi, kilosu boyu felan nasıl merakla ona odaklandım :) bide bugun eşim gelememişti ctesi oda görmüş olacak sevincime ortak olur en azından tek gidince heyecansız oluyor :)

aydingelini BENDE ESENCANI İSTEMİYORUM NEDENSE HİÇ GİTMEDİM AMA GİTMEKTE İSTEMIYORUM BU ARADA MEDİPOL HASTANESİ NORMAL DOĞUM ÜCRETSİZ BİLİYOSUN DEĞİLMİ

Tatlim benim de alerjim vardı göbek ve göğüste olmuştu doktoruma gittim hemen krem verdi o geçir dı çok şükür başka türlu geçmedi istersen bi görün doktora sağlık ocağıda anlar bence

aydingelini BENDE ESENCANI İSTEMİYORUM NEDENSE HİÇ GİTMEDİM AMA GİTMEKTE İSTEMIYORUM BU ARADA MEDİPOL HASTANESİ NORMAL DOĞUM ÜCRETSİZ BİLİYOSUN DEĞİLMİ

Aaa bi bilgim yoktu o konuda. Nerede ki medipol? Sen oraya mı gidiyosun
Kızlar biz hastaneleri gezerken bağcılardaki medipole gittik ama hastaneden içeri bile giremedik. Öyle kalabalıktı ki 4katlı otoparkında yer yoktu. Arabalar birbirinin önüne park edilmiş, otoparkın rampalarında bile park etmiş araç vardı. Tam 20dk park yeri aradık, rezaletti. Otoparkı böyleyse içeri nasıldır görmek istemiyorum dedim. Basık, boğuk, iğrenç görünüyordu otoparkta dönmekten midem bulandı... Dışarıda da insan selinin içinden geçtik çıkabilmek için... Allah mecbur bırakmasın valla Ümraniye devlet hastanesi bile oradan daha sakin daha güzeldi.

Ay hadi ya

Selam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…