Hepsi güzel ben bordoyu daha çok beğendim. Arabaya asmak içinden çırtlı parça çıkmıştı benimkinden, süper oldu sıcakta taşınmıyor kolay kolay.Kızlar alsam mı acaba ya, e bebekte 189du gördüğümde bikaç sitede hemen hemen bu fiyatlarda bide hangi rengini alsam acaba
İmkanın varsa gözük tabi canım.Sinir oldum ya dunden beri bolum bolum okuyorum kizlar ara ara da girip coklu cevapliyim diyorum yaklasik 10 sayfa okudum sectim yazarken yanlislikla geri yaptim silindi herkese selam o yuzden kisuruma bakmayin arada cevap veremediysem sabah bi posta yazdim simdide yazim dedim ama olmadı kizlar size bisey daniscam ozellikle gogus bolgemde ve gobegimin cevresinde vardi ilk asamada dokuntu gibi bisiler ama nasil diyim bi zeytin buyuklugunde kizariklar 3 4 gundur gecmediler bugunde kollarimda cikti kasinti acima yok tam kirmizida degiller pembemsi ama yapisi sanki cicege benziyo dr ada haftaya gidicem acaba bi saglik ocagina mi gorunsem napsam
Mantar başlangıcı olmasın sakınGorebiliyomusunuz kizlar kizarikta degiller solik soluk ama ne anlam veremedim bunlara
canim oncelikle gecmis olsun doktoruna sor tabikide ama benimde cikti sicaktaSinir oldum ya dunden beri bolum bolum okuyorum kizlar ara ara da girip coklu cevapliyim diyorum yaklasik 10 sayfa okudum sectim yazarken yanlislikla geri yaptim silindi herkese selam o yuzden kisuruma bakmayin arada cevap veremediysem sabah bi posta yazdim simdide yazim dedim ama olmadı kizlar size bisey daniscam ozellikle gogus bolgemde ve gobegimin cevresinde vardi ilk asamada dokuntu gibi bisiler ama nasil diyim bi zeytin buyuklugunde kizariklar 3 4 gundur gecmediler bugunde kollarimda cikti kasinti acima yok tam kirmizida degiller pembemsi ama yapisi sanki cicege benziyo dr ada haftaya gidicem acaba bi saglik ocagina mi gorunsem napsam
Sinir oldum ya dunden beri bolum bolum okuyorum kizlar ara ara da girip coklu cevapliyim diyorum yaklasik 10 sayfa okudum sectim yazarken yanlislikla geri yaptim silindi herkese selam o yuzden kisuruma bakmayin arada cevap veremediysem sabah bi posta yazdim simdide yazim dedim ama olmadı kizlar size bisey daniscam ozellikle gogus bolgemde ve gobegimin cevresinde vardi ilk asamada dokuntu gibi bisiler ama nasil diyim bi zeytin buyuklugunde kizariklar 3 4 gundur gecmediler bugunde kollarimda cikti kasinti acima yok tam kirmizida degiller pembemsi ama yapisi sanki cicege benziyo dr ada haftaya gidicem acaba bi saglik ocagina mi gorunsem napsam
cildiyeye git canım bence.aile hekimleri hamile oldugumuz için çekimser olabiliyor.Gorebiliyomusunuz kizlar kizarikta degiller solik soluk ama ne anlam veremedim bunlara
Aaa bi bilgim yoktu o konuda. Nerede ki medipol? Sen oraya mı gidiyosunaydingelini BENDE ESENCANI İSTEMİYORUM NEDENSE HİÇ GİTMEDİM AMA GİTMEKTE İSTEMIYORUM BU ARADA MEDİPOL HASTANESİ NORMAL DOĞUM ÜCRETSİZ BİLİYOSUN DEĞİLMİ
Tatlim benim de alerjim vardı göbek ve göğüste olmuştu doktoruma gittim hemen krem verdi o geçir dı çok şükür başka türlu geçmedi istersen bi görün doktora sağlık ocağıda anlar benceSinir oldum ya dunden beri bolum bolum okuyorum kizlar ara ara da girip coklu cevapliyim diyorum yaklasik 10 sayfa okudum sectim yazarken yanlislikla geri yaptim silindi herkese selam o yuzden kisuruma bakmayin arada cevap veremediysem sabah bi posta yazdim simdide yazim dedim ama olmadı kizlar size bisey daniscam ozellikle gogus bolgemde ve gobegimin cevresinde vardi ilk asamada dokuntu gibi bisiler ama nasil diyim bi zeytin buyuklugunde kizariklar 3 4 gundur gecmediler bugunde kollarimda cikti kasinti acima yok tam kirmizida degiller pembemsi ama yapisi sanki cicege benziyo dr ada haftaya gidicem acaba bi saglik ocagina mi gorunsem napsam
YOK CANIM GİTMİYORUM AMA Bİ SONRAKİ AY MUANE İÇİN GİDİP HASTANEYE Bİ BAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM HERHANGİ Bİ MEDİPOL FARK ETMİYO HEPSİ NORMAL DOĞUMU ÜCRETSİZ YAPIYOAaa bi bilgim yoktu o konuda. Nerede ki medipol? Sen oraya mı gidiyosun
Aaa, peki diğer hastaneler bunu uyguluyomu acaba bi ara sanki öyle bişey olacaktıYOK CANIM GİTMİYORUM AMA Bİ SONRAKİ AY MUANE İÇİN GİDİP HASTANEYE Bİ BAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM HERHANGİ Bİ MEDİPOL FARK ETMİYO HEPSİ NORMAL DOĞUMU ÜCRETSİZ YAPIYO
aydingelini BENDE ESENCANI İSTEMİYORUM NEDENSE HİÇ GİTMEDİM AMA GİTMEKTE İSTEMIYORUM BU ARADA MEDİPOL HASTANESİ NORMAL DOĞUM ÜCRETSİZ BİLİYOSUN DEĞİLMİ
Kızlar biz hastaneleri gezerken bağcılardaki medipole gittik ama hastaneden içeri bile giremedik. Öyle kalabalıktı ki 4katlı otoparkında yer yoktu. Arabalar birbirinin önüne park edilmiş, otoparkın rampalarında bile park etmiş araç vardı. Tam 20dk park yeri aradık, rezaletti. Otoparkı böyleyse içeri nasıldır görmek istemiyorum dedim. Basık, boğuk, iğrenç görünüyordu otoparkta dönmekten midem bulandı... Dışarıda da insan selinin içinden geçtik çıkabilmek için... Allah mecbur bırakmasın valla Ümraniye devlet hastanesi bile oradan daha sakin daha güzeldi.Aaa bi bilgim yoktu o konuda. Nerede ki medipol? Sen oraya mı gidiyosun
Ay hadi yaKızlar biz hastaneleri gezerken bağcılardaki medipole gittik ama hastaneden içeri bile giremedik. Öyle kalabalıktı ki 4katlı otoparkında yer yoktu. Arabalar birbirinin önüne park edilmiş, otoparkın rampalarında bile park etmiş araç vardı. Tam 20dk park yeri aradık, rezaletti. Otoparkı böyleyse içeri nasıldır görmek istemiyorum dedim. Basık, boğuk, iğrenç görünüyordu otoparkta dönmekten midem bulandı... Dışarıda da insan selinin içinden geçtik çıkabilmek için... Allah mecbur bırakmasın valla Ümraniye devlet hastanesi bile oradan daha sakin daha güzeldi.
VALLA CANIM BİLDİĞİM BU VAR AMA ARASTIRIRSAN BELKİ DİĞERLERİNİ BULABİLİRSİNAaa, peki diğer hastaneler bunu uyguluyomu acaba bi ara sanki öyle bişey olacaktı
Sıcaklardan alerji filan mi oldu acaba canım kabarmış gibi duruyorGorebiliyomusunuz kizlar kizarikta degiller solik soluk ama ne anlam veremedim bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?