- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Canım cok geçmis olsun ama doktorun önemsemediyse sende rahat ol, malum onlar en kötüsünü söyler..Ahhh şu araştırma merakımız yokmu bir başın ağrır beyin tümörüne kadar götürmüs..O nedenle tekrar edoyorim sadece dua et ve doktorunun dedigine güven..Selam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor
:) sıcaktandır sıcaktan.Bir kismini hatirladiysan yine iyi bende genel kulturdekilerin bi kismini cikinca konustum fln oyle bikac soru kafamda kaldi ama gerisi yok resetlendi. Yani sozeli gectim matematik ve mantikta ne yaptigimi bile hatirlayamadim. Sinavdan ciktigimda herkesin ailesi kapidaydi gozum kardesimi aradi kara kara dusundum ne giymisti bu kiz diye. Sabah ustelik birlikte ciktik evden birlikte gittik bekledik fln. Kafamda siyah bi kiyafet kalmis bi baktim geliyo ustunde yesil bi kiyafet var. Onu bile hatirlayamadim. O yuzden sinavda verdigim hicbir cevapta kendime guvenmiyorum hersey beklenir benden
Hiç bilmiyorum ama rabbime dua et inşallah düzelir hiçbişey olmaz inşallahSelam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor
Çok haklısınız ama işte bilmediğimiz bişey olunca,açıklama da yapmayınca insan merak ediyor...inşallah önemli birşey olmaz...Canım cok geçmis olsun ama doktorun önemsemediyse sende rahat ol, malum onlar en kötüsünü söyler..Ahhh şu araştırma merakımız yokmu bir başın ağrır beyin tümörüne kadar götürmüs..O nedenle tekrar edoyorim sadece dua et ve doktorunun dedigine güven..
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin kuzuna... İnşallah Cuma günü çok güzel sonuçlar alırsınız, dualarımız sizinle...Selam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor
Sadece kendi evlatlarıma değil hasta olan tüm yavrulara tüm annelere dua ediyorum...siz de bizim için dua edin inşallahHiç bilmiyorum ama rabbime dua et inşallah düzelir hiçbişey olmaz inşallah
İnşallah...Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin kuzuna... İnşallah Cuma günü çok güzel sonuçlar alırsınız, dualarımız sizinle...
Hiç bilmiyorum Allah şifa versin ama korkulacak birşey olsa doktorun kendisi de korkuturdu sınırın altında olduğu için şimdilik korkmana gerek yok, gerçi bir anneye korkma demek ne kadar doğru ki sanki bana söylense rahat oturacakmışım gibi. Allah şifa versin inşallah oran yükselmez, Rabbim sağ salim size bağışlasın.Selam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor
Teşekkür ederim,inşallah size de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorumHiç bilmiyorum Allah şifa versin ama korkulacak birşey olsa doktorun kendisi de korkuturdu sınırın altında olduğu için şimdilik korkmana gerek yok, gerçi bir anneye korkma demek ne kadar doğru ki sana bana söylense rahat oturacakmışım gibi. Allah şifa versin inşallah oran yükselmez, Rabbim sağ salim size bağışlasın.
Çok teşekkür ederim canım bi arsştırıyım bakıyım benVALLA CANIM BİLDİĞİM BU VAR AMA ARASTIRIRSAN BELKİ DİĞERLERİNİ BULABİLİRSİN
Hiç bi fikrim yok ama inşallah korktuğun gibi sonuç çıkmaz canımSelam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor
Oh süper iyi tatiller canım. Gözün aydın bu arada maşallahKızlar iyi akşamlar..Kontrolümüz vardi çok şükür herşey yolunda, açlık, tokluk şekerine bakıldı sonucu yarın soracağim...3 günlük te rapor patlattım(ödemim cok fazla), nasibse yarın 4 günlük küçük bir tatil yapacağız umarim deniz suyu iyi gelir...Herkese sevgiler..
Hic duymadim bu tarz bişey Allah yardımcınız olsun canım inşallah yeni yapilan ölçümle herseyin yolunda olduğunu öğrenirsiniz.Selam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor
İnşallahHic duymadim bu tarz bişey Allah yardımcınız olsun canım inşallah yeni yapilan ölçümle herseyin yolunda olduğunu öğrenirsiniz.
Yaaa oy maşallah onaaBugün kontrolümuz vardı 700gr 35 cm olmuş bnm zilli cok şükür herşey yolunda tabi yine eli yüzündeydi dr ugrasti baya dedim yuzgorumlugu olmadan açmaz bir çeyrekle anca bu kadar açtı :))) rahatsızlığı olanlar gecmis olsunCircassian girl aklımdaydin cee yapmissin hadi ii tatiller bizim buralar yağmur kıyamet haftasonu bizde bi kaçalım diyoruz ama havaya bagli
Paylaşabilirsin canım bizde faydalanırız belkiBu arada diyetisyene indim 6.aydan sonra bebeğe kg aldırma listesi yaptık isteyen olursa listemi yayinlayabilirim.şeker yüklemesi yapmiycaz daha önceki kan degerlerimden risk görmedi sadece sağlam kahvaltı yap 1 saat sonra baktır ona göre bişey varsa önümüze bakarız dedi
Tatlim arkadaslarda yazmistir ama okuyamadim hepsini benim bebegiminnde kalbinin sol tarafinda bi parlaklik var down sendromu olan cocuklarda olabiliyormus. Ancak ve ancak o parlaklik ile birlikte o bolgede bi damar olusmasi gerekirmis down suphesi icin sanirim arsa demisti o damara. Ardindan soyle ekledi o damar yok bu parlaklik bizim icin onemsiz. Gormezden gelebiliriz. Ki gittigim perinatolog istanbulun meshur perinatologlarindan asla supheye dusurmuyor insani sen o damarin kontrolunu yaptir. Zaten stresliyiz bide boyle strese sokuyorlar bizi. Rapora bak benim rapora yazdi die hatirliorum. Durumun varsa benim gittigim perinatolgun ismini verebilirim. Biraz tuzlu ucreti 700 lira verdim benSelam kızlar,
Zeynep kamilde detaylı ultrason yaptırdım. Uzun uzun baktı doktor önce bişey demedi sağolsun, son 4-5 dk açıklama yaptı. Kalbinde cok az parlaklık var ama kalbine etliyecek bi durum yok dedi ama ikili tarama testin normal diyosan bunu önemseme genelde hamilelerde karşılaştığımız bi durum dedi. Sonrada bu tarz durumlarda kesin sonuç isterseniz test yapıyoruz düşünüyorsanız göndereyim dedi. Bende hayır dedim. Sanki o son cümlesi bana testi yaptırayım diye ortaya bişey atmış gibime geldi. Sonrada ben soru sordum ee peki nasıl gidecek nasıl anlıcam düzeltiğini dedim. Gerek yok takibe doğduğunda anlaşılır ancak olup olmadığı dedi. Hiç bi b.k anlamadığım gibi bide saçma açıklamalarıyla aklımı karıştırdı. Diğer herşeyi normal diyip elime ultrason kağıtlarını ve test sonucunu verdi daha yoldayım bakmadım bile ctesi kadın doğumcuya göstercem bakalım ne diyecek. Bu tarz bi durumla karşılaşan varmı ya da böyle denilipte sorunsuz doğuran çevrenizde.
Bendede oldu canım göğüs çevremde kolumda pembe gibiydi sonra kararmaya başladıSinir oldum ya dunden beri bolum bolum okuyorum kizlar ara ara da girip coklu cevapliyim diyorum yaklasik 10 sayfa okudum sectim yazarken yanlislikla geri yaptim silindi herkese selam o yuzden kisuruma bakmayin arada cevap veremediysem sabah bi posta yazdim simdide yazim dedim ama olmadı kizlar size bisey daniscam ozellikle gogus bolgemde ve gobegimin cevresinde vardi ilk asamada dokuntu gibi bisiler ama nasil diyim bi zeytin buyuklugunde kizariklar 3 4 gundur gecmediler bugunde kollarimda cikti kasinti acima yok tam kirmizida degiller pembemsi ama yapisi sanki cicege benziyo dr ada haftaya gidicem acaba bi saglik ocagina mi gorunsem napsam
Güle benziyor sanki canım. Bende de çıkardı hamilelik öncesi, ona benzettim, hamilelikte de çıktı. Sen bir doktora görün yine de..Sinir oldum ya dunden beri bolum bolum okuyorum kizlar ara ara da girip coklu cevapliyim diyorum yaklasik 10 sayfa okudum sectim yazarken yanlislikla geri yaptim silindi herkese selam o yuzden kisuruma bakmayin arada cevap veremediysem sabah bi posta yazdim simdide yazim dedim ama olmadı kizlar size bisey daniscam ozellikle gogus bolgemde ve gobegimin cevresinde vardi ilk asamada dokuntu gibi bisiler ama nasil diyim bi zeytin buyuklugunde kizariklar 3 4 gundur gecmediler bugunde kollarimda cikti kasinti acima yok tam kirmizida degiller pembemsi ama yapisi sanki cicege benziyo dr ada haftaya gidicem acaba bi saglik ocagina mi gorunsem napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?