2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım cok geçmis olsun ama doktorun önemsemediyse sende rahat ol, malum onlar en kötüsünü söyler..Ahhh şu araştırma merakımız yokmu bir başın ağrır beyin tümörüne kadar götürmüs..O nedenle tekrar edoyorim sadece dua et ve doktorunun dedigine güven..

:) sıcaktandır sıcaktan.

Hiç bilmiyorum ama rabbime dua et inşallah düzelir hiçbişey olmaz inşallah

Çok haklısınız ama işte bilmediğimiz bişey olunca,açıklama da yapmayınca insan merak ediyor...inşallah önemli birşey olmaz...

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin kuzuna... İnşallah Cuma günü çok güzel sonuçlar alırsınız, dualarımız sizinle...

Hiç bilmiyorum Allah şifa versin ama korkulacak birşey olsa doktorun kendisi de korkuturdu sınırın altında olduğu için şimdilik korkmana gerek yok, gerçi bir anneye korkma demek ne kadar doğru ki sanki bana söylense rahat oturacakmışım gibi. Allah şifa versin inşallah oran yükselmez, Rabbim sağ salim size bağışlasın.

Teşekkür ederim,inşallah size de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

VALLA CANIM BİLDİĞİM BU VAR AMA ARASTIRIRSAN BELKİ DİĞERLERİNİ BULABİLİRSİN
Çok teşekkür ederim canım bi arsştırıyım bakıyım ben
Hiç bi fikrim yok ama inşallah korktuğun gibi sonuç çıkmaz canım
Oh süper iyi tatiller canım. Gözün aydın bu arada maşallah

Hic duymadim bu tarz bişey Allah yardımcınız olsun canım inşallah yeni yapilan ölçümle herseyin yolunda olduğunu öğrenirsiniz.

Bugün kontrolümuz vardı 700gr 35 cm olmuş bnm zilli cok şükür herşey yolunda tabi yine eli yüzündeydi dr ugrasti baya dedim yuzgorumlugu olmadan açmaz bir çeyrekle anca bu kadar açtı :))) rahatsızlığı olanlar gecmis olsun Circassian girl aklımdaydin cee yapmissin hadi ii tatiller bizim buralar yağmur kıyamet haftasonu bizde bi kaçalım diyoruz ama havaya bagli

Eklentiler

• IMG-20180725-WA0005.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 67
Yaaa oy maşallah onaa

Bu arada diyetisyene indim 6.aydan sonra bebeğe kg aldırma listesi yaptık isteyen olursa listemi yayinlayabilirim.şeker yüklemesi yapmiycaz daha önceki kan degerlerimden risk görmedi sadece sağlam kahvaltı yap 1 saat sonra baktır ona göre bişey varsa önümüze bakarız dedi

Paylaşabilirsin canım bizde faydalanırız belki

Tatlim arkadaslarda yazmistir ama okuyamadim hepsini benim bebegiminnde kalbinin sol tarafinda bi parlaklik var down sendromu olan cocuklarda olabiliyormus. Ancak ve ancak o parlaklik ile birlikte o bolgede bi damar olusmasi gerekirmis down suphesi icin sanirim arsa demisti o damara. Ardindan soyle ekledi o damar yok bu parlaklik bizim icin onemsiz. Gormezden gelebiliriz. Ki gittigim perinatolog istanbulun meshur perinatologlarindan asla supheye dusurmuyor insani sen o damarin kontrolunu yaptir. Zaten stresliyiz bide boyle strese sokuyorlar bizi. Rapora bak benim rapora yazdi die hatirliorum. Durumun varsa benim gittigim perinatolgun ismini verebilirim. Biraz tuzlu ucreti 700 lira verdim ben

Bendede oldu canım göğüs çevremde kolumda pembe gibiydi sonra kararmaya başladı

Güle benziyor sanki canım. Bende de çıkardı hamilelik öncesi, ona benzettim, hamilelikte de çıktı. Sen bir doktora görün yine de..

kızlar merhaba
buBugün yaptırdım kan sonuçları şu an baktım çıkmış. çok şükür ALT değerim 116 dan normal değer 35 e düşmüş. Fakat bu seferde 50 gram şeker yükleme testim 1saat 173 çıkmış. öncesinde yediğim poğoça mı etki etti acaba. Şimdide şeker sorunu çıktı. 140 altı olmalı yazıyor nette. Bu testi yaptıran arkadaşların nasıl sonuçlar. Bilgisi olan var mı. Bakalım artık inşallah yeniden yükleme istemez doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…