Canım inş önemsiz biseydir allah sabır versin insan istemez kafaya takiyo ama inş hic bişeycik olmaz bi kac arkadas solemisti onemsiz biseymis diyeSelam kızlar,
Zeynep kamilde detaylı ultrason yaptırdım. Uzun uzun baktı doktor önce bişey demedi sağolsun, son 4-5 dk açıklama yaptı. Kalbinde cok az parlaklık var ama kalbine etliyecek bi durum yok dedi ama ikili tarama testin normal diyosan bunu önemseme genelde hamilelerde karşılaştığımız bi durum dedi. Sonrada bu tarz durumlarda kesin sonuç isterseniz test yapıyoruz düşünüyorsanız göndereyim dedi. Bende hayır dedim. Sanki o son cümlesi bana testi yaptırayım diye ortaya bişey atmış gibime geldi. Sonrada ben soru sordum ee peki nasıl gidecek nasıl anlıcam düzeltiğini dedim. Gerek yok takibe doğduğunda anlaşılır ancak olup olmadığı dedi. Hiç bi b.k anlamadığım gibi bide saçma açıklamalarıyla aklımı karıştırdı. Diğer herşeyi normal diyip elime ultrason kağıtlarını ve test sonucunu verdi daha yoldayım bakmadım bile ctesi kadın doğumcuya göstercem bakalım ne diyecek. Bu tarz bi durumla karşılaşan varmı ya da böyle denilipte sorunsuz doğuran çevrenizde.
İmkanın varsa gözük tabi canım.
Mantar başlangıcı olmasın sakın
canim oncelikle gecmis olsun doktoruna sor tabikide ama benimde cikti sicakta
Yedigin bisey alerji yapmis olabilir mi?? Doktora bi danis canm
cildiyeye git canım bence.aile hekimleri hamile oldugumuz için çekimser olabiliyor.
Tatlim benim de alerjim vardı göbek ve göğüste olmuştu doktoruma gittim hemen krem verdi o geçir dı çok şükür başka türlu geçmedi istersen bi görün doktora sağlık ocağıda anlar bence
Kozmogirl17 gecmis olsun kusum
Sıcaklardan alerji filan mi oldu acaba canım kabarmış gibi duruyor
Kızlar sagolun ilgilendiginiz icin mantar yada alerji olsam acaba kasinmazmiydi hic kasinti yok acı yok hamile olunca insan tedirgin oluyo inanın artik dr a gitmeyede useniyorum su 10 gunde okadar cok dr gittimki yok cocuk kardiyolojisi yok endokrin yok ayrintili usg yok aşi ufacik cocuklarda sicakta zor oluyo valla o yuzden ben en iyisi yarin bi saglik ocagina gosterim olmadi cildiyeye falan giderim
Selam arkadaşlar,uzun zamandır uzaktan yazdıklarınızı okuyordum ama şimdi sizlerle ben de birsey paylaşmak istiyorum...umarım hepiniz ve isteyen herkes evladına sağlıkla kavuşur...4.5 yasinda bir kizim var ve şuan 26 haftalık hamileyim,2 hafta önce ayrıntılı ultrason muayenemiz vardı,bu zamana kadar gelişiminde bur sıkıntı yoktu ama ayrıntılı ultrasonda perinatolog sol letaral ventrikulde 9.5 mm genişleme var dedi...yani bebegimin beyninde sıvı birikimi varmış...sınırın altında takip gerekli dedi,çok önemliymiş gibi konuşmadı ama eve gelip İnternete bakınca baya tedirgin oldum,başına böyle birşey gelen,bilgisi olan var mı aranızda?dualarınızı bekliyorum...Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...cuma günü randevum var tekrar ölçüm olacak artmış mi aynı mı bakacaklar...zaman geçmiyor
Hic fikrim yok canim ins buyume olmaz ama insan ister istemez kafaya takıyo nekdar uzme kendini desekte ins sorunsuz bisekilde yavrunu kucagina alirsin tatlim
Bu arada diyetisyene indim 6.aydan sonra bebeğe kg aldırma listesi yaptık isteyen olursa listemi yayinlayabilirim.şeker yüklemesi yapmiycaz daha önceki kan degerlerimden risk görmedi sadece sağlam kahvaltı yap 1 saat sonra baktır ona göre bişey varsa önümüze bakarız dedi
Aaa paylas tabi paylasmaman ayip bire bir uygulamasakta bebek nelerden kilo alir biliriz benim oglum 2815 gr dogduda bu bari biraz tombis olsun.