2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım inş önemsiz biseydir allah sabır versin insan istemez kafaya takiyo ama inş hic bişeycik olmaz bi kac arkadas solemisti onemsiz biseymis diye
İmkanın varsa gözük tabi canım.

Mantar başlangıcı olmasın sakın

canim oncelikle gecmis olsun doktoruna sor tabikide ama benimde cikti sicakta

Yedigin bisey alerji yapmis olabilir mi?? Doktora bi danis canm

cildiyeye git canım bence.aile hekimleri hamile oldugumuz için çekimser olabiliyor.

Tatlim benim de alerjim vardı göbek ve göğüste olmuştu doktoruma gittim hemen krem verdi o geçir dı çok şükür başka türlu geçmedi istersen bi görün doktora sağlık ocağıda anlar bence

Sıcaklardan alerji filan mi oldu acaba canım kabarmış gibi duruyor

Kızlar sagolun ilgilendiginiz icin mantar yada alerji olsam acaba kasinmazmiydi hic kasinti yok acı yok hamile olunca insan tedirgin oluyo inanın artik dr a gitmeyede useniyorum su 10 gunde okadar cok dr gittimki yok cocuk kardiyolojisi yok endokrin yok ayrintili usg yok aşi ufacik cocuklarda sicakta zor oluyo valla o yuzden ben en iyisi yarin bi saglik ocagina gosterim olmadi cildiyeye falan giderim

Hic fikrim yok canim ins buyume olmaz ama insan ister istemez kafaya takıyo nekdar uzme kendini desekte ins sorunsuz bisekilde yavrunu kucagina alirsin tatlim

Aaa paylas tabi paylasmaman ayip bire bir uygulamasakta bebek nelerden kilo alir biliriz benim oglum 2815 gr dogduda bu bari biraz tombis olsun.

Isilik degil eminsin dimi. Bana sicaklarda ve donem donem yumurtayi cok yedigimde oluyo cunku. Kasinti da olmadi. Ama doktora gorun erteleme. Vucuduna yayilan biseyde olabilir malum yaz ayinda vucut bu tarz seyler gosterebiliyor. Yayilmadan goster ki onlemini alabilesin canim

Evet sekli gul gibi sanki kasiniyomu peki gul yada acirmi yeri falan
Yüzümdeki, boynum ve belimdekiler hiç kaşınmadı ama bileğimdeki gül çok kuruduğu için kaşınma yapıyordu. Nemlendiriciler böyleyi yumuşatıp kaşıntıyı alıyor.

Kremi de var, normalde iki günde geçiriyor ama doktorum hamilelikte çok uzun süreli ve çok büyük bölgelerde kullanma dedi. Ben de mümkün mertebe kullanmıyorum şimdilerde..

Hiç bir fikrim yok maalesef. Umuyorum ki kontrolde tehlike olmadığını söyler doktor, sizin de içiniz rahatlar. Şimdilik çok geçmiş olsun.

Yok canim kesinlikle isilik degil yumurtada tuketemiyorum ki sıcaklarda kan hapı yaparmı acaba bi ondan supheleniyorum bide acaba karpuz yaparmiki

Ins degildir basit bi alerjidir yaa onsan korkuyo gebis olunca

Canım oraya yakın bi yerde medipolün Kadın doğum hastanesi var. Hiç gitmedim ama çok geçtim önünden. Keşke orayada uğrasaydınızx

Ana damar çıkışları normal olduğu için bir müdaheleye gerek duymuyoruz ikili testinde normal cıkmış zaten dedi canım. Ses kaydı almıştım başka doktorada dinletcem gerekirse evet raporada yazmış açıklamalar ama tıp dili olduğu için pek anlayamadım. Başka doktor anlar açıklamasını yapar sanırım.

A Azra1310 canim oncelikle cok gecmis olsun bahsettigin sey hidrosefali sanirim. Eger birikme cok fazlalasirsa saft takilmasi gerekio. Konuyu ablamdan biliyorum. Yegenimede ayni seyi soylediler. Hamileligi hep stres icinde gecti ablamin . Dogduktan sonra cocuk norologu takip etti bir sure mr cekmeden kesin bir sey soyleyemeyiz dediler. Ablamda kucucuk bebege anestezi verdirmek istemedi. Cektirmedi. Sonuc olarak 9 aylikken yuruyen oldukca akilli bir cocuk oldu kendisi suan 5.5 yasinda. Bu durumla ilgisi varmi bilmiyorum. Sadece konusma geriligi var. Ama enistemin ailesinin genetiginde boyle bir sikinti var onunla da ilgili olabilir. Birazda ihmal etti bizimkiler simdi dil terapisi ile baya ilerledi. Sehir olarak nerdesin bilmiorum ama ablam kanunide baya kontrole gitti. Icini ferah tut iyi dusun iyi olsun demek kolay. Ama yasamak cok zor. Allah bebeginin de seninde yardimcin olsun dilerim hic bi sikintisi olmadan saglikla kucagina alir buyutursun.

Selamlar herkese,
Benimde korkulu ayrintili testten sonraki ilk randevumdu dün. Kalpte parlaklik vardi ayrintili testte. Bu seferki randevuma kadar silinmisti bile :) cok sukur.. perinatolog demisti zaten doguma kadar geciyor genelde parlaklik kalmiyor diye.

kizim da yuzunu gosterdi, 780 gr olmus, karnimda asiri hareketli, sizin de boyle mi?

Eklentiler

• 50081242-1A6F-4DAC-814E-CA0590CA2373.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 55
Arsa negatif yaziomu raporda canim ona bi bak istersen yada resimlerde benim resimde yaziyordu. Kalbini cektigi resimde.

Bu arada bu 3d olan resimlerde bu bebeler kimseye benzemiyor ya :) yada ben mi benzetemedim bilmiyorum. Degisik gorunuyorlar baya bi :)

Ayy 6. Ayı yeni yeni dolduruyorum listeyi yayınlasan canımcımm:))

Geçmiş olsun canım inşallah geçer sanki yediğin birşey dokunmuş gibi... gülü duymadım hiç...
Yazdiklarini okudum sana da cvp yazamamistim. Insanlar gercekten cok hadsiz. Halasi olmasi boyle konusabilmen hakki vermio ona. Ben senin yerinde olsam esimin gozunu korkuturdum. Bu konudan haberdar oldugunu bilsin. Ve arkandan boyle konusamayacaklarini onlara bu rahatlgi onun verdigini de soyle azcikda fenalasir gibi yap hamileligini kullan azcik. Bak nasil kendine gelior. Sen nasil istersen oyle olsun askimlar havalarda ucusuyor. Biraz politik olmak zorundayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…