2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yazdığın için teşekkür ederim...içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez,yapabildigim tek şey dua etmek,2 ayrı Dr.a gidiyorum,şimdilik genişleme artacak mı takip edilecek dendi...18 mm olup saglikli olanların hikayelerini okuyunca umutlaniyorum...yeğenin ve ablan için de çok sevindim,sağlıklı hayırlı uzun ömrü olsun inşallah

Kolaymi evlat bu baska hic biseye benzemio insallah saglikli sapasaglam dogacak yawrun mutlu saglikli gunlerde buyuteceksin.

İyi geceler kizlar. Yine 270 msj olmus hepsini okucam birazdan tek tek. Benim göbek deligimin cevresinde hafif bi kahverengilesme oldu yuvarlak icinde. Hamilelerde olan o gobekten asagi düz cizgi olusmustu zaten smdi gobek cevremin rengi degisti. Normaldir heralde hamilelikte ciltte lekelenmeler olabilecegini okumustumda merak ettim benim gibi olan varmi ?

Hanımlar benim de moralim çok bozuk. Bu kan sulandırıcı iğnelerle hamilelik ne kadar zormuş.Acısı ayrı morarması ayrı şişliği ayrı... ha tabi bir de heran acaba bebeğim iyi mi faydası oluyordur inşallah düşüncesi. Haftaya tatile gidicem aylardır morarmayan göbeğim bu hafta her iğnede morardı oturdum hüngür hüngür ağlıyorum hem çektiğime hem şansıma. Şimdi koldan yapmaya başlasam bile en az 10 günde geçer bu morarmalar ha tabi koldakinin de olması cabası. Çok dua ettim şu tatil geçene kadar olmasın diye ama maalesef otelde herkes bana bakar artık. Herkes hamilelik takviminde kalan gün sayısına mutlu oluyordur ben o kadar iğnem kaldı diye sayıyorum

Gecmis olsun sabret biraz daha bisey kalmadi dogumlarimiza Allahin izniyle insallah saglikla gelsinler insallah. Cok kafaya takiyosan morluklari mayo giyebilirsin aslinda gobegini kapatir.

Eminim zor bir surectir ozellikle ignelerle. Ama karamsarda olmayin tatilde biraz kapali tul gibi seyler giyersiniz gozukmez. Bebiste iyidir merak etmeyin gecer insallah bu surec

Normal sanirim bu durum bende cizgi var ve gobekte tuylenme var ama gecer dogumdan sonra diy3 dusundugum icin takmamaya calisiyorum

Normal sanirim bu durum bende cizgi var ve gobekte tuylenme var ama gecer dogumdan sonra diy3 dusundugum icin takmamaya calisiyorum
Yok bende takmadim da baska kimsede varmi diye merak ettim sadece. O tüylenme bendede var. Doktora gidince utaniyorum. Alsam cogalir diye ellemiyorumda

Canım haklısın heegün iğne yapmak, acısı ve görüntüsü can sıkıcı olabilir ama sonunda çok güzel bi ödülün var. Ayrıca morarmalarını falanda o kadar takma, bakan baksın. Emin ol milletin bakılacak neleri var:) güzel güzel git tatilini yap, kendine zehir etme.

Peki size biraz önce olan bi olayı anlatsam. Oda da yatıyorum cam açık. Dışarda 3-4 tane köpek havlamaya başladı. Karnım hareketlendi. Ama köpekler havlıyo benimki oynuyo. Neyse bi 2 sk sonra sustu köpekler. Bu da durdu. Sonra bi anda tekrar başladılar, miniğimde aynı anda yine başladı hareket etmeye. Şimdi gittiler mesela, hareket etmesi durdu. Duymuş olabilir dimi? Çok ilgimi çekti.

Duyuyo canım duymaz olurmu benimkide abisiyle banasinin sesine tepki veriyo hep

Canim seni cok iyi anliyorum bi yakinim tup bebek yapmisti oda seni gibi 9 ay igme oldu cok zorlaniyodu siimdi sirf o igneler yuzunden ikinciyi yapmaktan korkuyo ama baska careside yoktu yavrusuna kavusmak icin sen simdiye takilma sonrasinda kucagindaki mucizene odaklan millet nederse desin aman gobegi mor aman kolu sis desin sen mucizenle ilgilen onunla denizin tadini cikarr

Kuzum Allah başka dert vermesin morluk dediğin nedir geçer gider.senle kuzun saglikli olunda gerisi önemli değil.seni çok ii anlıyorum bnmde tüplu bebek çok zorlu süreçler atlattık çok şükür popomun üstüne oturamiyordum iğneler den ama gecti seninde geçecek hele bi gelsin o bir çift göz sana baksin ne morluk ne acı hiçbirini hatirlamayacaksin.ayrica giy bikinini gerine gerine gez ben kolay bulmadım bu morluklar bnmle kuzumun menekşe tarlası nasılda guzeller demi de sev

Canim once başkalarını bir kenara birak sen ve bebegin varsın. Ikiniz birlikte sizsiniz bir ekipsiniz yolculuk herkes icin zorlu bizim icin bir miktar daha acılı. Ilk kizimda da 9 ay artı dogum sonrasi 2 ay karnımdan igne oldum morlugu gectim ama aci oyle fenaydi ki agla agla mahvettim kendimi ve bence bebek de etkilendi çünkü bizim duygularımız onlara da geçiyor bebegim cok aglardi hala düzelmedi 3yasinda ama bol aglar . Ikinciye karar verince dedim ki bak senin gercegin bu yine igne olacaksın ama aglama yapma. Bu sefer hic ağlamadım sancimi cekip yürüyüp karnimi sevip oturuyorum olumsuz duygu yüklemiyorum antalyadan tatilden yeni geldim yine gidecegim erdek tarafına yazlik kiraladim cocugu oyalayamadim cok yoruyor diye. Karnim mosmor mayo kullandim ilk kez giydim ama guzel oldu sevdim yüzdüm dinlendim geldim. Sen de oyle yap havuz kullanma gir denizine sev onu geçip gidecek bu günler .biliyorum bu iğneler cok yakıyor insan soyle bir avazı çıktığı kadar bağırmak istiyor ama olsun salla :) 5dk sonra rahatlatıyor beden kendini

Evet normal canim benimde o halka ve çizgi oluştu ablamlara da öyleydi lohusaliktan çıkınca geçiyor hepsi :)

Son düzenleme:
Burada mı okudum nerede okudum bilmiyorum ama kimi bebekmişitael olurmuş, anne karnındayken bile seslere tepki verirmiş. Büyük ihtimalle senin kuzun öyle canım maşallah, bol bol konuş annesi

Bizim minnoş da dokunsal olacak sanırım. Sese tepki vermiyor ama dokunduğumda, sevdiğimde hemen harekete geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…