canim bu haftalarda kopek sesi ve elektirikli supurge sesine tepki veriyorlar :) hele benimki su siralar ingilizce cocuk sarkularina tepki veriyor esimin bu cok hosuna gidiyor her gece otobusun tekerligi donuyoru dinliyorum :) esiminde eli karnimda aferin kizima diyip duruyor yakind akafayi yemezsek iyidirPeki size biraz önce olan bi olayı anlatsam. Oda da yatıyorum cam açık. Dışarda 3-4 tane köpek havlamaya başladı. Karnım hareketlendi. Ama köpekler havlıyo benimki oynuyo. Neyse bi 2 sk sonra sustu köpekler. Bu da durdu. Sonra bi anda tekrar başladılar, miniğimde aynı anda yine başladı hareket etmeye. Şimdi gittiler mesela, hareket etmesi durdu. Duymuş olabilir dimi? Çok ilgimi çekti.
Kusum kacta randevunuzBurada mı okudum nerede okudum bilmiyorum ama kimi bebekmişitael olurmuş, anne karnındayken bile seslere tepki verirmiş. Büyük ihtimalle senin kuzun öyle canımmaşallah, bol bol konuş annesi
Bizim minnoş da dokunsal olacak sanırım. Sese tepki vermiyor ama dokunduğumda, sevdiğimde hemen harekete geçiyor
10:40ta doktora gireceğim(ayrıntılı talebi girsin diye) Sonra ayrıntılımız 11:20de. Peşpeşe aldık ablamla, bakalım çok heyecanlıyızK
Kusum kacta randevunuz
Hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz bisey kalmamis zaten:)10:40ta doktora gireceğim(ayrıntılı talebi girsin diye) Sonra ayrıntılımız 11:20de. Peşpeşe aldık ablamla, bakalım çok heyecanlıyız
Kuzum inanki dunyanin sonu degil muhtemelen istemiycek 100 luk endokrine ve diyetisyene gondercek benim ilk gebeligimde boyle gecti.haftan daha dusuk diyetle kontrol altina alinir.ben beslenemiyodum ve trump ikizlerim vardi surekli serum takiliyordu kanimi temizlemek icin boylece sekerim hic dusmedi kontrol altina alinamayincada 35.haftada insuline baslatti.senin boyle dertlerin yok bak hic canini sıkma diyetle kontrol altina alinir dert etmeKızlar şeker yükleme testi benim gibi yüksek çıkan yok mu 173 ..Doktora gitmeye korkuyorum kesin 100 lük yükleme isteyecek ama sonucu diyet miş ben şimdiden başladım yediğime içtiğime artık dikkat ediyorum.. Eskiden annelerimiz ne yapmış hiç tahlil yok takip yok valla hep sağlıklı çocuklar olmuş... Şimdi neredeyse her hafta takibe gideceğiz ha bire bişeyler çıkıyor. Hiç hamilelikte bu kadar detaylar olduğunu bilmezdim ben. sadece çok ıyı beslenmek lazım sanırdım...
Gecmis olsun seker duzelir umarim. ALT kendiliginden mi dustu? Dusmesi icin bi sey yaptiniz mi? Benim de 51 cikti. Dr uma kontrolde sorucam bakalim.kızlar merhaba
buBugün yaptırdım kan sonuçları şu an baktım çıkmış. çok şükür ALT değerim 116 dan normal değer 35 e düşmüş. Fakat bu seferde 50 gram şeker yükleme testim 1saat 173 çıkmış.öncesinde yediğim poğoça mı etki etti acaba. Şimdide şeker sorunu çıktı. 140 altı olmalı yazıyor nette. Bu testi yaptıran arkadaşların nasıl sonuçlar. Bilgisi olan var mı. Bakalım artık inşallah yeniden yükleme istemez doktor.
Gecmis olsun seker duzelir umarim. ALT kendiliginden mi dustu? Dusmesi icin bi sey yaptiniz mi? Benim de 51 cikti. Dr uma kontrolde sorucam bakalim.
Sagol canim ben de vitaminlerden diye dusunuyorum.Canım ALT yüksek çıkınca doktor kullandığım vitamin ve demir ilaçlarını bıraktırdı, 2 hafta içinde normal sınıra döndü çok ilginç sanırım demir ilacı yaptı ama emin değilim demire tekrar başlayıp yeniden kan verince belli olur bakalım.
Kuzum inanki dunyanin sonu degil muhtemelen istemiycek 100 luk endokrine ve diyetisyene gondercek benim ilk gebeligimde boyle gecti.haftan daha dusuk diyetle kontrol altina alinir.ben beslenemiyodum ve trump ikizlerim vardi surekli serum takiliyordu kanimi temizlemek icin boylece sekerim hic dusmedi kontrol altina alinamayincada 35.haftada insuline baslatti.senin boyle dertlerin yok bak hic canini sıkma diyetle kontrol altina alinir dert etme
Evet bende okumustum normal olup gectigini ama kendinde bi degisiklik olunca insan bi tuhaf oluyo :))Evet normal canim benimde o halka ve çizgi oluştu ablamlara da öyleydi lohusaliktan çıkınca geçiyor hepsi :)
aydingelini bak ilk ay boyle onden citcitli zibinlar cok guzel oluyo e bebektekiler onden citcitli degil.pazar gunu zibin aldim 5 tane 2 de onden citcitli alcaktim 35tl vardi bitane almadim.lcwda indirimde bu aklinda olsunEki Görüntüle 2172560
Bak 1 tane pogaca diyip gecme icinde evw hic sokmayacagin en adi margarin var en basta...kolestrolunu tligrisedini yukseltiyo sekerin tabiki etkileniyo.hamur iside yesen evde tambugday unuyla zeytinyagiyla tereyagiyla yaparsin...disardan yedigin baait bir simitte yine eve sokmayacagin markasiz margarin ve pekmez yerine bildigin sulandirilmis renklendirilmis glikoz surubu var. Aman bi simit bi pogaca deme iste bu kadar etkiliyo seni..disarda olabilecek en saglikli atistirmalik su ve kasarli tost olabilir ki o bile tartisilir...ayranlar mesela saatlerce kapi onunde bekliyo sabahib korunde birakip gidiyo firmalar...normal zamanda bunyeni cok fazla sarsmaz bunlar ama simdi cok hassas vucudunİnşallah canım öyle olur. Şeker de tüketmiyorum ama hamur işi son zamanlarda çok yedim sanırım ondan oldu diye düşünüyorum. İnşallah insuline hiç gerek olmaz.. Bakalım bir hafta dikkat edip haftaya gideceğim doktora. Ona göre yola devam edeceğiz. iyiki daha başlarda yaptırdım hemen.
Benim 136 çıktı ama daha doktora gitmedim. Yuksek cikinca 2. Testi istiyorlarmış ve onun sonucuna göre diyet yada insülin tedavisine başlanıyormuş. Dikkat etmeye simdiden başla bence oncelikle beyaz ekmek pilav ve meyveyi azaltıp az ve sık yemek yersen sonucun bidahakine daha dusuk cikar heralde hamilelik sonuna kadar da böyle idare edilir daha yükselip insülin kullanmaktan iyidir diye düşünüyorumKızlar şeker yükleme testi benim gibi yüksek çıkan yok mu 173 ..Doktora gitmeye korkuyorum kesin 100 lük yükleme isteyecek ama sonucu diyet miş ben şimdiden başladım yediğime içtiğime artık dikkat ediyorum.. Eskiden annelerimiz ne yapmış hiç tahlil yok takip yok valla hep sağlıklı çocuklar olmuş... Şimdi neredeyse her hafta takibe gideceğiz ha bire bişeyler çıkıyor. Hiç hamilelikte bu kadar detaylar olduğunu bilmezdim ben. sadece çok ıyı beslenmek lazım sanırdım...
Ben yarim kollu zibin ustune uzun kollu alt ust takim giydirdim hep iki uzun kolluyla bebek hareket edemiyo.kollarini hep kapali tuttugu icin dirsek icleri rahatsiz oluyo ama ben izmirde yasiyorum kış dedigin 2 ay....0-3 ay ve 3-6 ay hem bebegin yapisina gore hem markaya gore degisiyo.e bebegin 5 al 4 ode zibinlarini 6 ay aldim 2 yikamada duduk kadar oluyo cunku ama lcwden aldiklarimi ayina gore aliyorum tam tutuyoCanım kış bebekleri için böyle kısa kollu mu almak daha ıyı olur uzun kollu mu sen bu konuda tecrübelisin birde 0-3 ay mı yoksa 3-6 ay mı daha çok almak iyi olur.
Bak 1 tane pogaca diyip gecme icinde evw hic sokmayacagin en adi margarin var en basta...kolestrolunu tligrisedini yukseltiyo sekerin tabiki etkileniyo.hamur iside yesen evde tambugday unuyla zeytinyagiyla tereyagiyla yaparsin...disardan yedigin baait bir simitte yine eve sokmayacagin markasiz margarin ve pekmez yerine bildigin sulandirilmis renklendirilmis glikoz surubu var. Aman bi simit bi pogaca deme iste bu kadar etkiliyo seni..disarda olabilecek en saglikli atistirmalik su ve kasarli tost olabilir ki o bile tartisilir...ayranlar mesela saatlerce kapi onunde bekliyo sabahib korunde birakip gidiyo firmalar...normal zamanda bunyeni cok fazla sarsmaz bunlar ama simdi cok hassas vucudun
Benim 136 çıktı ama daha doktora gitmedim. Yuksek cikinca 2. Testi istiyorlarmış ve onun sonucuna göre diyet yada insülin tedavisine başlanıyormuş. Dikkat etmeye simdiden başla bence oncelikle beyaz ekmek pilav ve meyveyi azaltıp az ve sık yemek yersen sonucun bidahakine daha dusuk cikar heralde hamilelik sonuna kadar da böyle idare edilir daha yükselip insülin kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum
Ben yarim kollu zibin ustune uzun kollu alt ust takim giydirdim hep iki uzun kolluyla bebek hareket edemiyo.kollarini hep kapali tuttugu icin dirsek icleri rahatsiz oluyo ama ben izmirde yasiyorum kış dedigin 2 ay....0-3 ay ve 3-6 ay hem bebegin yapisina gore hem markaya gore degisiyo.e bebegin 5 al 4 ode zibinlarini 6 ay aldim 2 yikamada duduk kadar oluyo cunku ama lcwden aldiklarimi ayina gore aliyorum tam tutuyo
Bebegin erkekse ilk 6 ay gelisimi kizlara gore daha hizli kemik yapilari daha genis kozsa ayinda al ama erkese 3-6 aylar basta buyuk olsada daha uzun omurlu olur.lcw nin 0-1 aylari 1-3 aylarindan birer tane yeterli olur.lcw yenidoganlar 2.5kilo icin oluyo cogu bebek hic giyemeyebiliyor etiketlerine bakarak degerlendirme yapmakta fayda varBak bunu bildiğim iyi oldu canım bende e- bebekten alacaktım o zaman bende büyük beden alayım. lcw nında bebek ürünleri bana kaliteli geliyor. Geçen gün pazarda pier cardinin takımları 15 tl idi alt üst çok kaliteli onlardan aldım. İlk olunca insan acemi oluyor ne alıp ne almayacağını bilemiyor. İstanbulda da kış aşırı şiddetli değil ama bazen de hiç belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?