2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kozmogirl17 kuzum gittin mi saglik ocagina
aydingelini kusum seninde kamera idini unutmadim kocamin keyifli anini bekliyorum basindan savmasin diye
Yok canım daha gitmedim oglene dogru anca giderim bizim oglanla agir vasıta ben
Bide ne sorcam bu süt yardimi oluyo ya belediyenin kacinci ayimizda basliyodu acaba neyse bi gidince saglik ocagina sorim onlar yönlendiriyodu cunku

Yok canım daha gitmedim oglene dogru anca giderim bizim oglanla agir vasıta ben
Bide ne sorcam bu süt yardimi oluyo ya belediyenin kacinci ayimizda basliyodu acaba neyse bi gidince saglik ocagina sorim onlar yönlendiriyodu cunku
Izmir belediyesinin sut cocugu kampanyasini soruyosan 13.ayinda basliyo 4 sene .onu muhtarliga kayit yaptiriyosun 1 yasini doldurduk diye. Baska soruyosan bilmiyorum :)

Gorebiliyomusunuz kizlar kizarikta degiller solik soluk ama ne anlam veremedim bunlara

Canım başka arkadaşlar da aynı yorumu yapmış, ben de güle benzettim. Benim de olmuştu bir dönem,senin gibi kollarımaydı kremle geçmişti. Yakın bir arkadaşımın da hamilelikte başına gelmişti, onun bütün vücudunda çıkmıştı. Yine krem sürerek geçirmişti o da doktorunun önerisiyle. Stresle ilgili bu da bir çok hastalık gibi. Sen en iyisi bir doktora görün emin ol ne oldugundan.

Bende olmadı öyle canım çizgim var ama başka lekelenme farketmedim daha kendimde
canım evet zor durumdasın psikolojinde ister istemez etkileniyo ama şükür et ki sen bikaç ay sonra geçecek morluklarınla evlat sahibi olabileceksin. benim kuzenimin %25 şansı var hemde tüp bebekle. cürmüde yok 2.yi deniyolar şimdi zarla zorla.. doktor direkt kumar masasına 100binle oturduğunu düşün en en en iyi ihtimalle sadece 25bin alıp kalkabileceksin demiş. Allaha şükürki biz öyle böyle de evlat sahibi olabilecez inşallah
duyuyo tabi canım :) ay yerim onu demek onlara heycanlandı sıpacık :)
Kozmogirl17 kuzum gittin mi saglik ocagina
aydingelini kusum seninde kamera idini unutmadim kocamin keyifli anini bekliyorum basindan savmasin diye
yok canım unutmıycağını biliyorum :) hatta eşime de bahsettim, olursa iyi olur neden olmasın dedi :)
benimki ne sevmeye ne konuşmaya anacım. anca keyfi kaçınca tekmeliyo
10:40ta doktora gireceğim(ayrıntılı talebi girsin diye) Sonra ayrıntılımız 11:20de. Peşpeşe aldık ablamla, bakalım çok heyecanlıyız
ay hadi güzel haberlerle gelim inşallah
aa evt önden çıtçıtlı da doğru ilk zamanlar kafasından falan geçirirken zorlanırız. ay çok yaşa pullum yaa

canim benim gogus altimda enine bi cizgi olustu rengi bi degisik oldu bende bi kac gun once oarkettim brnde sanirim gobek indikten sonra gecer :)

Allah nasip ederse kızımız olacak canım. Yenidoğan çok almamaya çalışıyorum çünkü çok küçük görünüyorlar zaten iki tane hastane çıkışı takımı olacak . bi kaç parçada alırım o kadar. Burda meşhur salı pazarı var marka ürünler bazen 5 lira oluyor :) Olmadı onlardan alayım boy boy... zıbın badi. İnşallah Rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip eder. Hepimize.

benimde kv dün artık alışverişe gidelim yavaş yavaş dedi. karşısındaki arkadaşta hamile hem benimle arasında 2 gün var hemde bizim köyden.
onlar herşeyini almışlar falan. sonra elimize bi yerden para gelcek gelirse gideriz falan dedi. bende siz sadece istiyosanız odasını alın diğerlerini ben alırım boşuna çalışmıyorum kenara para koydum dedim. bi afalladı ama bunu demem hoşuna gitti sanırım herşeyi onlara yükliycem sandı heralde

ben hic boyle almadim yaa alsammiki cabim alttan citcitli benimkilrr :)
Kusum 0-1 ay al bitane ilk gunler cok lazim oluyo.sende acemi anne oluyosun bebegi tut giydir kafasini gecir kolunu gecir zor oluyo.bir tane ikili al biraz pahali oliyo ama cok kullanisli oluyo.simdi maviler indirimde pembeler girince ben sana atarim yine

B betka2013 Canım benimde göbek deliği içi ve biraz çevresi hafif esmerleşti sanırım normal. birde bende hamilelik çizgisi gövüs altından başlıyor göbeğime doğru eğri bir çizgi oluşturmuş :) göbekten aşağıya düz iniyor. Benimde üst çizgi yamuk.. Birde beyaz tenli olunca çizgi ve renk değişimleri çok belli oluyor. Hep merak ediyorum acaba bu çizginin hikmeti ne.

Canım benimde bebeğim için aynısını söylediler ama yaşayan diğer anneleri okuyunca genelde herkesin geçmiş gelişme sürecinde olabiliyomuş böyle şeyler inşallah bizimkilerinde geçer üzülme ben çok ağladım hep bebeğe zarar

analdim canim gezdigim yerlerdede bakayim alayim madem dedigin gibi kolay olur ustunede tulum giydiririz yelege falan gerek kalmaz sanirim

Kızlar merhaba! Eminim şimdi size göndereceğim linke bayilacak ve mesajımi begeni yagmuruna tutacaksiniz.
Çünkü ben defalarca izledim sabah sabah

20 haftalık bebeğin hareket goruntuleri var. Ama nasil bir teknolojiyle cekilmisse rontgen gibi video..
Biz 25. Haftamizdayiz ve o ayaga kalkip kendini ittirme hareketi var ya, iste oglum onu yaptiginda hem kasigima tekme yemiş gibi oluyorum hem sırt ve kafası karnımı semsert yapıyor. .. Sıpalar yaaaa

https://www.facebook.com/

merhaba kızlar bende henüz bisey almayanlardanim.bu hafta başlayacağım almaya sadece yarım kol 0-3 ay, 6 ay ve 9 aylik 10 ar tane alttan citcitli yarım kol badi aldım. birde kozmonot aldım çok tatlı 3 -6 ay arası 40 tl düşmüştü.

Allahım bayıldım buna bende böyle şiddetli kıpırtılar ve tekmeler hissediyorum böyle şeyler yapıyor olabilir hoşuma gitti :)))))

B betka2013 dogumdan 1 ay sonra gölgesi bile kalmiyo :) hic dert etme göbusunu,zaten bebeginin gobusunu yemekten kendininki aklina gelipte bakmiyosun :)

Izmir belediyesinin sut cocugu kampanyasini soruyosan 13.ayinda basliyo 4 sene .onu muhtarliga kayit yaptiriyosun 1 yasini doldurduk diye. Baska soruyosan bilmiyorum :)
Yok canım saglik ocaklarinda kaydin varsa son 3 ay bide bebek dogunca 3 ay sut karti veriyolar belli bi miktar onunla istedigin yerden sut aliyosun belediye hizmeti yillardir var bu hizmet senin soledigini hic duymadim bu da son 3 ay oluyo ama bizde simdi 6 aylik olmuyomuyuz acaba tam kacinci haftada basliyodu onu merak ettim

Bugünde bacaklarimda pırtlamıslar esimde cildiyeye git diyo ama bi saglik ocagina gorunim bakim nedicekler

Onu hic bilmiyorum...bize tire sütten süt geliyo eve her ay.5 yasini doldurana kadar geliyo

Şekeri birebir tüketmemek yeterli olmuyo malesef canım. Ekmeğinden meyvesine herşeye dikkat etmek gerekiyor. Benim de yüksek çıktı endokrine ve diyetisyene gittim. Diyetteyim şimdi yarın kontrol edilecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…