2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canlari icinde olsun da varsin sakin olsun varsın yaramaz olsun yaramazlik bile yapinca insanin cok hosuna gidiyo
Öyle tabi Allah onlara sağlık bize de sabır versin :) Ablamın çok uslu, çok akıllı bir bebeği vardı biz onu bildiğin kudurttuk, o uslu halinden eser yok şu an, yani akllı da olsa bize gelen kudurur.

Doğum eğitiminin ilk dersine gittim ben de bugün. Tabi bebeğin oluşma aşamasını göstermeleri biraz garip oldu, biz o aşamayı çoktan geçtik diye ama genel olarak faydalı olacak belli ki. Özellikle Doğum sancılarını yönetme, sancı esnasında doğru davranış, normal Doğum için yapılmadı gereken egzersizler vs oldukça faydalıydı ve daha 4 hafta devam edecek.
Ayrıca hamile pilatesi ve meditasyon da vardı. Pilates topumu bulup evde de yapmak istiyorum hareketleri.

yaa kizlarr size bisey sorucamm simdi beb bi besik begenmistim burda 950 tl dediler ama cok benzerine internette 530 lira diyorlar internetten alinirmi nasil gelir falab hic bilemedim yaa

Bencede doktorsan eğer insanlarla iletişim kurma zorunluluğun var maalesef hastayı doğru bilgilendirmek zorundasın. Evet aynen ailelere söylesek bile daha biz olayı anlamadan onlara nasıl anlatcaktık. Kafaları karışcaktı iyice. Bilgileride yok ki gariplerin bizi teselli etsinler, eskiden testmi varmış, Allaha emanet doğmuşuz. Sanki o dönem daha iyimiş, çok bilmek araştırmakta bazen kafa karıştırıyor.

Canım ben ufak kızımın doğumunda saklattırmıştım. Sizinle ilgilenen kişi kim ise o da doğum olacağı zaman sizin yanınıza geliyo. Kutu gibi bişey var. O kutu seninle birlikte doğumhaneye giriyo. Yıllık aidatları vardı diye hatırlıyorum. Biz iki sene falan saklattık sonra iptal etti eşim galiba. Kızımın doktoruna danışmıştım. Çok çok önemli bişi olmadığını söylemişti ozaman.

Evet canım bilgi verdi baya. Saklatmak değil de başkasına ümit olacaksa neden olmasın ki

Hoşgeldin canım aramızaa seninle haftalarımız bir neredeyse 25+0 olduk biz de bugün:)

yaa kizlarr size bisey sorucamm simdi beb bi besik begenmistim burda 950 tl dediler ama cok benzerine internette 530 lira diyorlar internetten alinirmi nasil gelir falab hic bilemedim yaa
Canım ben ınternttem aldım beşiği tereddüt etmiştim ama gayet iyi geldi almadan önce yorumlara dikkat edersin genel kanı nedir ona göre bakar hareket edersin. Çoğu şeyi internetten almaya karar verdim çünkü daha uygun oluyor beşiğe yatağı da internetten sipariş verdik bugün bakalım o nasıl gelecek

Y yagmur_20 bilemedim ya cok fiyat farki var arasinda.kurulum yaomiycak tabi demonte gondercek o yuzden dusuk olabilir mi fiyati.agac ne agaci acaba

ahsap rengi icin yorumlar guzel canim ama beyaz rengi icin ioyasi olmamis falan yazmislar

Merhaba, ben 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Bugün örneğin bi kaç kere sabah tekme attı sonra tee akşam bir iki kez tekme attı. Eskişehir e de seyahate gelmiştik buradaki acıbadem e gittim ama k.d doktoru yokmuş. Nst çektiler. Nsy ye göre sancım yok bebeğin de kalp atımı görünüyor. Tatlı yiyip sol tarafa yattım ama hala hareket yok doğru düzgün. Çok hareketliydi 2 günde hareketleri yok denecek kadar azaldı. Yarın k.d doktoruna randevu aldım, bakalım ne diyecek.

Peki öyle bir durumda iade yapılabiliyor mu canım yapılmıyorsa riske atmasan mı gerçi fiyat farkı da baya fazla yani
yaaa cok ilgilerlermiss adamda eksik bisey cikarsa falan ilgileniriz merak etmeyin dediler yani fiyat farki az olsa hic fusunmrm burda gordugumu gordugumu alirim bile bilede o parayi verme istemiyrum

cok hareketlimisin gun icinde ben eger cok hareket edersem bebek hareket etmiyor hatta gece yatsam bilr harket etmiyor sanki vucdumun yorgunlugunu anlar gibi

Site güvenilir bir site mi önce ona dikkat et canım. Bir de yorumları oku ve iadesi var mı yok mu ondan emin ol.
Ben internet alışverişini çok kullanırım ama belli başlı sitelerden alırım. Çok bilinmeyen sitelerde sorun çıktığında muhattap bulamıyorsun. O da sıkıntı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…