Bugun bende pertim . Dun 6 saat araba kullandim tatilden donduk. Sabah camasirdir temizliktir. Eve giristim. Sonra anneme geldim domates yapioz kislik 20 kilo almis . Kalca agrisindan oluyorum. Canimizin kiymetini hic bilmioruz.ayyy beninde misafirim gitti carsaf yika as kuruyanlari topla yerlestir temizlik yaptim bide ustunee allahtan kv de supurdu ama tozu viledayi ben yaptim en son mitfagi silerken oturmus aglamisim :)
Orası öyle tabi cnm da dediğim gibi izni ona göre alacaktım ama benim kizçe surpriz yapacak belli kiSezeryan olacaklar disinda kimsenin dogum tarihi net degil ki sezeryan olacaklarin bile su azalari plasenta yaslanir vs gibi etkenlerle degisebilir. orda beklenen yaziyor ama o tarihten erkende gec te gelebilir. Masallah kizcene kocaman olmus annesi. Bosver dogumu dusunme cani istedigi zaman gelir.
Doğum sonrasindan 8 hafta sonrasıda 15 tatile denk geliyor cnm o yüzden sonrasına aktaramam bende 2.donem başlamayı düşünmüyorumGitmek istemiyorsan 32 den onceki bi haftana hastalik raporu versin. Aslinda 37 e kadar calisabilirsen dogum sonrasina daha cok izin aktarmis olursun. Ben donmeyi dusunmedigim icin 32 de ayrilmayi planliyorum izne. Ama planlarimiz ne kadar tutacak bakalim
Canim bide bunu adina karpel tunel semdromu deniyor adina ozaman cok arastirmistim cok korkuyordum bole giderse ben bebegimi bile yerinden kaldiramam diye dr da onemsememisti bileklikleri onermisti sadece dedigi gibide dogum yaptim gecti hemen kilo alinca sikisma yapiyor galiba damarlar
ahh ahh valla bilmiyoruz bende 10 kilo bamya temizledim kurusun diye terasa serdim bide onlari tiplayip posetlemesi var bide esim aksamlari gelip yorgunum demezmi iyice oturup agliyorumBugun bende pertim . Dun 6 saat araba kullandim tatilden donduk. Sabah camasirdir temizliktir. Eve giristim. Sonra anneme geldim domates yapioz kislik 20 kilo almis . Kalca agrisindan oluyorum. Canimizin kiymetini hic bilmioruz.
Bende çok sıkıntıya sokmak istemiyorum kendimi bende mecbur baslicam artık ya 28 Eylül'de falan bırakırım ek derside tam almış olurum en azindanBenim de 32. Hafta 28 Eylülde başlıyor ben seminerlerde müdürle konuşacağım verebileceği en az dersi bana ayarlamasıni ve 3 güne toplamasini rica edeceğim. O gün geldiğinde de ağrım sızım olursa 3 gün rapor alırım. Salihte kendimi çok zorladım boşu boşuna erken doğum tehlikesi yaşadım kimse de madalya takmadibu sefer bebeğimi en ufak riske atmak istemiyorum çünkü sonra ben çekeceğim...
Hadi yaaYok o degismez bence
Daha cok harcar artik elindeki butun parayi alir harclik verirsin sen ona :)
Kocam is cikisi e bebege ugrayip her gun bak yeni dogan corabi aldim,bak emzik askisi aldim diye geliyodu eve bi ara :)
Benim sata göre 7 Kasım görünüyor ama ultrason benimde farklı 26ekim çocuk önden gidiyor bu ikinci doğumum böyle durumda bildiğim kadarıyla sat dikkate alınıp erken doğum olarak öncesi ekleniyor ben 37yi tamamlamaya çalışacağım kızım gibi erken gelmezseŞöyle bı durum var kızlar benim satim 8 Şubat ama benim adet döngüm 28 günde değilde 35 günde oluyo ve yumurtlama tarihim 14.gun değilde 21.gun oluyo o yüzden doktor ilk haftalarda 22 Kasım demişti doğumu ama oda şimdi şaşırdı gelişimi önde diyo 15-19 Kasım arası olabilir diyobende öğretmenim ona göre Eylül 17de okula başlayabilecek miyim belli değil 32. Hafta 24 eylüle denk geliyor diyo şimdi doktor.15 Kasım olsaydı hiç başlamayacaktim ama şimdi 1 hafta gitmem gerekir
Seninki aksamlari gelio benimki anca hafta sonları isi nedeniyle genelde sehir disinda oluo. Is yapiorum die de laf isitiyorum. Yorgunum agrim sizim var diince yapma diorum sana dio. Ben yapmazsam kimnyapacak kadin geliyor temizligede doluymus bu hafta bayram oncesi die nabayim pis pis mi oturalim. Hadi temizligi yaptirdin kisliklari kim yapacak. Bunun daha fasulyesi var patlicani biberi var. Neyseki bamyayi kuru bamya yiyoruz da annem memleketten alip getirioahh ahh valla bilmiyoruz bende 10 kilo bamya temizledim kurusun diye terasa serdim bide onlari tiplayip posetlemesi var bide esim aksamlari gelip yorgunum demezmi iyice oturup agliyorum
Benim sata göre 7 Kasım görünüyor ama ultrason benimde farklı 26ekim çocuk önden gidiyor bu ikinci doğumum böyle durumda bildiğim kadarıyla sat dikkate alınıp erken doğum olarak öncesi ekleniyor ben 37yi tamamlamaya çalışacağım kızım gibi erken gelmezse
Evet canım emniyet kemerli sabitlemeyi sormuştum zaten. Çok çok sag ol hayat kurtarıcısın :)Video var linkini atamadim ama joie ana kucagi sabitleme yazinca cikiyo
Sinif ogretmeni degilseniz cok sikinti olacagini sanmam.Hocam 1 ay falan gideceksin o zaman. Bende şundan korkuyorum 32. Hafta 15 eylül gibi oluyor ama bense 36 38 görmek istiyorum. Çocuklara sıkıntı olur diye korkuyorum
Güle güle kullansın fıstıklar :) benim camlar da silinecek. Ama ben ömrümde cam silmedim üstüne üstlük şu an hamileyim ağlamak istiyorum çok pasaklıyım.Eki Görüntüle 2179329
Karşınızdaaaa 3 kız kardeş dolabı:) evlenene kadar kullanırlar artık diye düşünüyorum sildim ama acayip mobilya kokusu var nasıl geçecek? Daha eşyalarını yerleştiricem. Bu arada cam siliyodum ara verdim. Az yardıma gelin a dostlar
kizzz benimkide sehir disina cikiyor dedimki kiyafetlerini utulemeden cantaya koyalim seyahet utusuyle utule diye yok dedi ben utuleyip koyacakmisim bide seninki givi temizlige ne gerek var diyor ki hastalik derecesinde her gun temizlik yaptigimi bilir benimde daha fasulye patlican var off off daha bebegin kiyafetleri vaf yikanacak utulenecek :) allah yardimcimiyardimcimiz olsunSeninki aksamlari gelio benimki anca hafta sonları isi nedeniyle genelde sehir disinda oluo. Is yapiorum die de laf isitiyorum. Yorgunum agrim sizim var diince yapma diorum sana dio. Ben yapmazsam kimnyapacak kadin geliyor temizligede doluymus bu hafta bayram oncesi die nabayim pis pis mi oturalim. Hadi temizligi yaptirdin kisliklari kim yapacak. Bunun daha fasulyesi var patlicani biberi var. Neyseki bamyayi kuru bamya yiyoruz da annem memleketten alip getirio
Hocam 1 ay falan gideceksin o zaman. Bende şundan korkuyorum 32. Hafta 15 eylül gibi oluyor ama bense 36 38 görmek istiyorum. Çocuklara sıkıntı olur diye korkuyorum
Ben sınıf öğretmeniyim aslında sıkıntı da olacak ama kendi çocuğum için buna mecburum diğer çocuğumda var Aralık'ta 3yaşında olacak onda da çalıştım bu şekilde çünkü sonrası çok daha önemli hatta 37olmadan 36+5de doğum Yaptım 1.sınıf okutuyordum ama mecburdum sonrası çok önemli bebeklerimiz için 1gün fazla kalsak evde karHocam 1 ay falan gideceksin o zaman. Bende şundan korkuyorum 32. Hafta 15 eylül gibi oluyor ama bense 36 38 görmek istiyorum. Çocuklara sıkıntı olur diye korkuyorum
kizzz benimkide sehir disina cikiyor dedimki kiyafetlerini utulemeden cantaya koyalim seyahet utusuyle utule diye yok dedi ben utuleyip koyacakmisim bide seninki givi temizlige ne gerek var diyor ki hastalik derecesinde her gun temizlik yaptigimi bilir benimde daha fasulye patlican var off off daha bebegin kiyafetleri vaf yikanacak utulenecek :) allah yardimcimiyardimcimiz olsun
Onun valiz hazirlama islerini oglum dogduktan sonra biraktim ben. Senin gibi donuna kadar utulerdim. Cocuk dogunca yapilmio yapilsada giden senden gdio gerek yok elleri ayaklari tutuo yapsinlar bi zshmet. Hep derim kizlariniza is yapmayi ogretmeyin baba evinde hic is yapmasalarda koca evinde ustune kalacak zaten. O yizden erkek cocuklariniza kendi isini kendi gormeyi kadinlari hizmetci gibi gormemeyi ogretinndie. Oglum 5 yasinda coraplari eslestirmek. Bulasik makinesinde catal kasiklari yerlestirmek toz olmak oyuncaklarini toplamak onun gorevi. Ayakkabilarini kendi alir iceri dolaba koyar. Artik birlikte nevresim de katlayabiliyoruz. Kahvaltida peyniri domatesi salatagi o keser sofradan tabagini kaldirir. Kocalarin bu gamsizliginda analarinin payi cok malesef. O yuzden ben kendi adima uzerime duseni yapiyorum. Kizima da ogretecegim bencil olmamayi ayni zamanda kocasinin arkasini toplamak zorunda olmadiginida :)))kizzz benimkide sehir disina cikiyor dedimki kiyafetlerini utulemeden cantaya koyalim seyahet utusuyle utule diye yok dedi ben utuleyip koyacakmisim bide seninki givi temizlige ne gerek var diyor ki hastalik derecesinde her gun temizlik yaptigimi bilir benimde daha fasulye patlican var off off daha bebegin kiyafetleri vaf yikanacak utulenecek :) allah yardimcimiyardimcimiz olsun
Onun valiz hazirlama islerini oglum dogduktan sonra biraktim ben. Senin gibi donuna kadar utulerdim. Cocuk dogunca yapilmio yapilsada giden senden gdio gerek yok elleri ayaklari tutuo yapsinlar bi zshmet. Hep derim kizlariniza is yapmayi ogretmeyin baba evinde hic is yapmasalarda koca evinde ustune kalacak zaten. O yizden erkek cocuklariniza kendi isini kendi gormeyi kadinlari hizmetci gibi gormemeyi ogretinndie. Oglum 5 yasinda coraplari eslestirmek. Bulasik makinesinde catal kasiklari yerlestirmek toz olmak oyuncaklarini toplamak onun gorevi. Ayakkabilarini kendi alir iceri dolaba koyar. Artik birlikte nevresim de katlayabiliyoruz. Kahvaltida peyniri domatesi salatagi o keser sofradan tabagini kaldirir. Kocalarin bu gamsizliginda analarinin payi cok malesef. O yuzden ben kendi adima uzerime duseni yapiyorum. Kizima da ogretecegim bencil olmamayi ayni zamanda kocasinin arkasini toplamak zorunda olmadiginida :)))
kizz o saydiklarini benim esimde yapiyor ama bana yorgunum diyince nevrim donuyor benim yaa benimki bana geldiginde utulu bsiey giymezdi annesi utulemezmid cunku ben alsitirdim onu boyle simdide adam oyle olsun istiyor :)Onun valiz hazirlama islerini oglum dogduktan sonra biraktim ben. Senin gibi donuna kadar utulerdim. Cocuk dogunca yapilmio yapilsada giden senden gdio gerek yok elleri ayaklari tutuo yapsinlar bi zshmet. Hep derim kizlariniza is yapmayi ogretmeyin baba evinde hic is yapmasalarda koca evinde ustune kalacak zaten. O yizden erkek cocuklariniza kendi isini kendi gormeyi kadinlari hizmetci gibi gormemeyi ogretinndie. Oglum 5 yasinda coraplari eslestirmek. Bulasik makinesinde catal kasiklari yerlestirmek toz olmak oyuncaklarini toplamak onun gorevi. Ayakkabilarini kendi alir iceri dolaba koyar. Artik birlikte nevresim de katlayabiliyoruz. Kahvaltida peyniri domatesi salatagi o keser sofradan tabagini kaldirir. Kocalarin bu gamsizliginda analarinin payi cok malesef. O yuzden ben kendi adima uzerime duseni yapiyorum. Kizima da ogretecegim bencil olmamayi ayni zamanda kocasinin arkasini toplamak zorunda olmadiginida :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?