2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayyy beninde misafirim gitti carsaf yika as kuruyanlari topla yerlestir temizlik yaptim bide ustunee allahtan kv de supurdu ama tozu viledayi ben yaptim en son mitfagi silerken oturmus aglamisim :)
Bugun bende pertim . Dun 6 saat araba kullandim tatilden donduk. Sabah camasirdir temizliktir. Eve giristim. Sonra anneme geldim domates yapioz kislik 20 kilo almis . Kalca agrisindan oluyorum. Canimizin kiymetini hic bilmioruz.

Orası öyle tabi cnm da dediğim gibi izni ona göre alacaktım ama benim kizçe surpriz yapacak belli ki

Doğum sonrasindan 8 hafta sonrasıda 15 tatile denk geliyor cnm o yüzden sonrasına aktaramam bende 2.donem başlamayı düşünmüyorum

Çok şükür çok sevindim iyileştiğine canım. İnşallah bende iyileşirim insan kendini çok kötü hissediyor
Elinin resmini şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım geçeceğini bilmek yine de içimizi rahatlattı

Son düzenleme:
Bugun bende pertim . Dun 6 saat araba kullandim tatilden donduk. Sabah camasirdir temizliktir. Eve giristim. Sonra anneme geldim domates yapioz kislik 20 kilo almis . Kalca agrisindan oluyorum. Canimizin kiymetini hic bilmioruz.
ahh ahh valla bilmiyoruz bende 10 kilo bamya temizledim kurusun diye terasa serdim bide onlari tiplayip posetlemesi var bide esim aksamlari gelip yorgunum demezmi iyice oturup agliyorum

Bende çok sıkıntıya sokmak istemiyorum kendimi bende mecbur baslicam artık ya 28 Eylül'de falan bırakırım ek derside tam almış olurum en azindanders yönünden bizde de sıkıntı olmaz meslek dersi 2 öğretmen falan girebiliyoruz beni hep 2. Olarak yazar ben gidince de sıkıntı olmaz yani

Benim sata göre 7 Kasım görünüyor ama ultrason benimde farklı 26ekim çocuk önden gidiyor bu ikinci doğumum böyle durumda bildiğim kadarıyla sat dikkate alınıp erken doğum olarak öncesi ekleniyor ben 37yi tamamlamaya çalışacağım kızım gibi erken gelmezse

ahh ahh valla bilmiyoruz bende 10 kilo bamya temizledim kurusun diye terasa serdim bide onlari tiplayip posetlemesi var bide esim aksamlari gelip yorgunum demezmi iyice oturup agliyorum
Seninki aksamlari gelio benimki anca hafta sonları isi nedeniyle genelde sehir disinda oluo. Is yapiorum die de laf isitiyorum. Yorgunum agrim sizim var diince yapma diorum sana dio. Ben yapmazsam kimnyapacak kadin geliyor temizligede doluymus bu hafta bayram oncesi die nabayim pis pis mi oturalim. Hadi temizligi yaptirdin kisliklari kim yapacak. Bunun daha fasulyesi var patlicani biberi var. Neyseki bamyayi kuru bamya yiyoruz da annem memleketten alip getirio

Hocam 1 ay falan gideceksin o zaman. Bende şundan korkuyorum 32. Hafta 15 eylül gibi oluyor ama bense 36 38 görmek istiyorum. Çocuklara sıkıntı olur diye korkuyorum

Güle güle kullansın fıstıklar :) benim camlar da silinecek. Ama ben ömrümde cam silmedim üstüne üstlük şu an hamileyim ağlamak istiyorum çok pasaklıyım.

kizzz benimkide sehir disina cikiyor dedimki kiyafetlerini utulemeden cantaya koyalim seyahet utusuyle utule diye yok dedi ben utuleyip koyacakmisim bide seninki givi temizlige ne gerek var diyor ki hastalik derecesinde her gun temizlik yaptigimi bilir benimde daha fasulye patlican var off off daha bebegin kiyafetleri vaf yikanacak utulenecek :) allah yardimcimiyardimcimiz olsun

Hocam 1 ay falan gideceksin o zaman. Bende şundan korkuyorum 32. Hafta 15 eylül gibi oluyor ama bense 36 38 görmek istiyorum. Çocuklara sıkıntı olur diye korkuyorum

38e kadar çalışmak mümkün değil ki 37 de otomatik olarak izin basliyor çünkü :)

Ben sınıf öğretmeniyim aslında sıkıntı da olacak ama kendi çocuğum için buna mecburum diğer çocuğumda var Aralık'ta 3yaşında olacak onda da çalıştım bu şekilde çünkü sonrası çok daha önemli hatta 37olmadan 36+5de doğum Yaptım 1.sınıf okutuyordum ama mecburdum sonrası çok önemli bebeklerimiz için 1gün fazla kalsak evde kar

Valize kiyafetleri utuleyip mi koyuyosun iyiymis ne anlayisli masallah

Onun valiz hazirlama islerini oglum dogduktan sonra biraktim ben. Senin gibi donuna kadar utulerdim. Cocuk dogunca yapilmio yapilsada giden senden gdio gerek yok elleri ayaklari tutuo yapsinlar bi zshmet. Hep derim kizlariniza is yapmayi ogretmeyin baba evinde hic is yapmasalarda koca evinde ustune kalacak zaten. O yizden erkek cocuklariniza kendi isini kendi gormeyi kadinlari hizmetci gibi gormemeyi ogretinndie. Oglum 5 yasinda coraplari eslestirmek. Bulasik makinesinde catal kasiklari yerlestirmek toz olmak oyuncaklarini toplamak onun gorevi. Ayakkabilarini kendi alir iceri dolaba koyar. Artik birlikte nevresim de katlayabiliyoruz. Kahvaltida peyniri domatesi salatagi o keser sofradan tabagini kaldirir. Kocalarin bu gamsizliginda analarinin payi cok malesef. O yuzden ben kendi adima uzerime duseni yapiyorum. Kizima da ogretecegim bencil olmamayi ayni zamanda kocasinin arkasini toplamak zorunda olmadiginida :)))

Katiliyorum sana arkadasimda ogluna gorevler veriyo mesela pasta cirpma gibi toplama temizleme gibi. Daha kucuk ama birlikte aktivite gibi yaptigi icin gule oynaya yapiyolar. Gecen annesine demis ki annelerin isi de cok zor be demis

kizz o saydiklarini benim esimde yapiyor ama bana yorgunum diyince nevrim donuyor benim yaa benimki bana geldiginde utulu bsiey giymezdi annesi utulemezmid cunku ben alsitirdim onu boyle simdide adam oyle olsun istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…