Cokmu guzel nee bu dolap iyi gunlerde kullanin canimEki Görüntüle 2179329
Karşınızdaaaa 3 kız kardeş dolabı:) evlenene kadar kullanırlar artık diye düşünüyorum sildim ama acayip mobilya kokusu var nasıl geçecek? Daha eşyalarını yerleştiricem. Bu arada cam siliyodum ara verdim. Az yardıma gelin a dostlar
oh maşallah çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın inşallah kızçeler. çalışıyorum anacım yoksa gelirdimEki Görüntüle 2179329
Karşınızdaaaa 3 kız kardeş dolabı:) evlenene kadar kullanırlar artık diye düşünüyorum sildim ama acayip mobilya kokusu var nasıl geçecek? Daha eşyalarını yerleştiricem. Bu arada cam siliyodum ara verdim. Az yardıma gelin a dostlar
bende eski içici olarak o sigaraya verilen paraya acıyorum ya.. ama tabi o zamanlar göze gelmiyoValla bende kızdim ama napalım agzı olan konusuyo iste sisturamiyorum hangi konuyu acsam krizden giriyor gobegimden cikiyor buhun babasi geldi anlatiyorum gülüyor adam napsin zengin oldu işte diyo zamaninda aldıgı altinlara zam geldi diyo dahadamı aglıyor diyor
en güzel halimiz asllına bakarsan konusmayan halimiz adama gelecekle ilgili plan yaptiramiyorum daha var daha var diye diye son 3 ay kaldi isim konusuna bile bu sabah tamam sen bul bisey diyor dedim kusura bakma kafamı yoramam sen begenmiyorsun bahane uretiyosun sen yapican o iside dedim
zaten nezaman konu acsam bisekilde aloriz yapariz konusuruz la kapaniyor konular
Insallah gelirler bole devam ederlerse erken doguma sebebiyet verirler valla bizimkide ben bez hastane cikisi o bu dedikce sigaram bitmis diyor hey yarabbim dedim dukkandaki en pahali sigarayi iciyorsun kriz yok dimi o zaman dedim gunluk 15 mi 16 mi veriyor artik ve 3 paketi 2 gunde bitiriyosun diyorum git surdan sinirlerimi bozuyosun sen benim diyor sabah aksam arabayla geziyorsun cart asagi cart yukarı diye savunmaya geciyo hemen
Deli deli valla hemde zir deli ama bakiyo ben kiziyom hemen geri vites yapiyo pasam
Bizimkide ole ya normalde top atsan basinda uyanmaz hele gececiyken simdi odaya girsen dikiliyo ayaga noldu diye acaba diyorum isyeri kotuye gidiyorda bana mi solemiyor uzulurum diye ya zaten bizimde aman aman pek biseye ihtiyacimiz yok ole sorun edecek te iste vurdumduymazligina kiziyorum onun yoksa bi hastane cikisi bi bez bi hediyelikler var alincak he bide besik yanigerisi evde mevcut zaten hele ilk oglumda cok kotu bi yerde baslamisti ise issizdi o donem yeni girdi bebegi ogrenince oda asgeri ucretti eee hic biseyimiz yoktu simdi sukurki herseyimiz var paramiz birikimimiz azda olsa var bebek esyasi dolu ev ama adam manyadi iste napcaz nasil yapcaz diye eee biz o durumdayken ozelde dogum yaptik heee bide diyorki bana gore bisey yok patlarsak tutarsin devletin kapisini diyor seka var burda izmitlilier bilir gidersin orda dogurursun diyor bende dedim alikahyada dogum hastanesi var ben de oraya giderim cocugumun isminide ali kahya koyarim napim artik adamı tiye almaya karar verdim yoksa sinirlerim tepemde gezicem hep
kiz demekki erkeklerin hepsi ayni kafada diyorum esime bak baban hic etkilenmiyor krizde zaten bi sana vurdu kriz diyorumahamda böle picaklicam adamı
Hepsi aynı yavrum ya bide varya gercekten aman aman masraf yapsam gam yemicem.
Canim benimde uyusuyodu kolluk aldim ilk basta sol elim sonra sag elim basladiq tepsi bile tutamiyordum kollukla biraz iyi hissediyordum dogumdan hemen sonra geciyor korkma gemezse kotu suanlik korkulcak bi durum yok benim yine basladı kolluk takıyorum simdi yineEki Görüntüle 2179376 sag elim baslamadi bakalim o nezaman baslicak
Eki Görüntüle 2179329
OH MAŞALLAH CANIM KIZÇENE :))Kızlar bugün kontrolüm vardı şimdi doktordan geldim herşey yolunda çok şükürkizim 1 kilo olmuş boyuda 35 cm ama yüzünü bı turlu göstermedi çok nazlı inatçı dio doktor bide sorunum tam doğum tarihim bı turlu netlesmiyo
Şöyle bı durum var kızlar benim satim 8 Şubat ama benim adet döngüm 28 günde değilde 35 günde oluyo ve yumurtlama tarihim 14.gun değilde 21.gun oluyo o yüzden doktor ilk haftalarda 22 Kasım demişti doğumu ama oda şimdi şaşırdı gelişimi önde diyo 15-19 Kasım arası olabilir diyobende öğretmenim ona göre Eylül 17de okula başlayabilecek miyim belli değil 32. Hafta 24 eylüle denk geliyor diyo şimdi doktor.15 Kasım olsaydı hiç başlamayacaktim ama şimdi 1 hafta gitmem gerekir
Benimde son adet tarihine göre Doğum tarihim 22 kasım gözüküyor ama bebek iki hafta önden gidiyor.benim doktorum çalışmamı istemiyor 32. Haftaya kadar rapor verelim 32 de direk ayrıl diyor.müdürümde sadece seminere gel bizde zorlanmayalım şimdiden ücretli öğretmen bulalım diyor.ama ben iyi olursam 37. Haftaya kadar çalışıp sonraya aktarmak istiyordum böyle olunca beş haftayı kullanamıyorum(gerçi bunun iki haftası 15 tatile gidiyor)Benim de 32. Hafta 28 Eylülde başlıyor ben seminerlerde müdürle konuşacağım verebileceği en az dersi bana ayarlamasıni ve 3 güne toplamasini rica edeceğim. O gün geldiğinde de ağrım sızım olursa 3 gün rapor alırım. Salihte kendimi çok zorladım boşu boşuna erken doğum tehlikesi yaşadım kimse de madalya takmadibu sefer bebeğimi en ufak riske atmak istemiyorum çünkü sonra ben çekeceğim...
Benimde son adet tarihine göre Doğum tarihim 22 kasım gözüküyor ama bebek iki hafta önden gidiyor.benim doktorum çalışmamı istemiyor 32. Haftaya kadar rapor verelim 32 de direk ayrıl diyor.müdürümde sadece seminere gel bizde zorlanmayalım şimdiden ücretli öğretmen bulalım diyor.ama ben iyi olursam 37. Haftaya kadar çalışıp sonraya aktarmak istiyordum böyle olunca beş haftayı kullanamıyorum(gerçi bunun iki haftası 15 tatile gidiyor)
Seninle aynı haftadayız canım biz direk ikinci dönemmi işe başlıcaz 32. Haftada ayrıldığımızda.
Aynen canım amcaları yaptırdı sağolsun. Patates iyi fikir. Fiyatı düştümü kız patatesin? Benimkiyle papaz olmayım sonraAa amcasinin yaptircgi dolapmi hemen yaptirmis ya helal olsun adama
Icine patates soy dilimle sagina soluna her yerine koy 2 3 gunde alir kokuyu :) mobilyaci ciragi tavsiyesi
Evet canım kaynım yaptırdı. Sorma ya tüm evi dolap yaptırasım var.Gule gule kullansinlar canim. Kaynin mi aldi? Birine kayni dolap alcakticok guzelmis evlenene kadar kullanirlar sonra da sne yukluk olarak kullanirsin oh mis. Kadinlara dolap verin baska bisey vermeyin derler bende suan cam silip perde yikayip soylemesi ayip yaz temizligi yapiyorum
Aynen canım amcaları yaptırdı sağolsun. Patates iyi fikir. Fiyatı düştümü kız patatesin? Benimkiyle papaz olmayım sonra
Evet canım kaynım yaptırdı. Sorma ya tüm evi dolap yaptırasım var.
Yok 32. Haftayı hemen başlatmayacağım.seminer sonrası ile 32. Hafta arasını rapor alıp 32. Haftada izine ayrılırsam eğer ücretsiz izin alamazsam ikinci dönem başlamalıyım sanırım yanı o zamana kadar yeter umarım izin.28 Eylülde ayrilirsan doğum izni tam karneye kadar oluyor 2 hafta da 15 tatil yani toplam 18 hafta izin yapmış olacağız ama ben zaten ikinci dönem ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. Senin de o zaman 28 eylüle kadar rapor Alman lazım çünkü 32 haftayi okul açılır açılmaz başlatırsan karneden önce 2 hafta çalışman gerekecek bebek doğunca...
AMİİİİNNNNCamları sildim, tülleri perdeleri yıkadım astım. Evi süpürdüm toz aldım vileda yaptım. Birazdan kızları banyoya sokucam. Ama çatım çok ağrıyoeşimde yemeklik almış bıraktı eve, kızları aldı dışarı çıkarttı oynatmaya. Mesaj attım, bu akşam yemeği sen hazırlarmısın diye. Tamam dedi sağolsun. Allahtan mutfağı çok seven bi kocam var:) inanmazsınız geçen gün biz uyurken börek yapmış kahvaltıya. Börek kokusuyla uyandım. Darısı başınıza aminnn:)
Amin inşallah diyeyim dedim ama ne yönde değişecek dur ona göre edeyim duamı hehehehKv denin soyledigini hatirliyorum...Allah akil fikir versin...lafini bilmeden konusan insana ne desen bos...
Benim kv lidyaya cop bile almadi...3 aylik filandi gelirken 3 tane alt almis gelmis,bak bunlari kapiya koymuslardi 5tl tanesi her zaman giyer diye aldim demisti
Cok onemli degiller ya :)
Ama esin cok ama coook degisecek bak gorursun,icinden bambaska bir adam cikacak.
Benim kocamda oyleydi ama simdi baska bir adama donustu
ayyy beninde misafirim gitti carsaf yika as kuruyanlari topla yerlestir temizlik yaptim bide ustunee allahtan kv de supurdu ama tozu viledayi ben yaptim en son mitfagi silerken oturmus aglamisim :)Camları sildim, tülleri perdeleri yıkadım astım. Evi süpürdüm toz aldım vileda yaptım. Birazdan kızları banyoya sokucam. Ama çatım çok ağrıyoeşimde yemeklik almış bıraktı eve, kızları aldı dışarı çıkarttı oynatmaya. Mesaj attım, bu akşam yemeği sen hazırlarmısın diye. Tamam dedi sağolsun. Allahtan mutfağı çok seven bi kocam var:) inanmazsınız geçen gün biz uyurken börek yapmış kahvaltıya. Börek kokusuyla uyandım. Darısı başınıza aminnn:)
Camları sildim, tülleri perdeleri yıkadım astım. Evi süpürdüm toz aldım vileda yaptım. Birazdan kızları banyoya sokucam. Ama çatım çok ağrıyoeşimde yemeklik almış bıraktı eve, kızları aldı dışarı çıkarttı oynatmaya. Mesaj attım, bu akşam yemeği sen hazırlarmısın diye. Tamam dedi sağolsun. Allahtan mutfağı çok seven bi kocam var:) inanmazsınız geçen gün biz uyurken börek yapmış kahvaltıya. Börek kokusuyla uyandım. Darısı başınıza aminnn:)
Sezeryan olacaklar disinda kimsenin dogum tarihi net degil ki sezeryan olacaklarin bile su azalari plasenta yaslanir vs gibi etkenlerle degisebilir. orda beklenen yaziyor ama o tarihten erkende gec te gelebilir. Masallah kizcene kocaman olmus annesi. Bosver dogumu dusunme cani istedigi zaman gelir.Kızlar bugün kontrolüm vardı şimdi doktordan geldim herşey yolunda çok şükürkizim 1 kilo olmuş boyuda 35 cm ama yüzünü bı turlu göstermedi çok nazlı inatçı dio doktor bide sorunum tam doğum tarihim bı turlu netlesmiyo
Gitmek istemiyorsan 32 den onceki bi haftana hastalik raporu versin. Aslinda 37 e kadar calisabilirsen dogum sonrasina daha cok izin aktarmis olursun. Ben donmeyi dusunmedigim icin 32 de ayrilmayi planliyorum izne. Ama planlarimiz ne kadar tutacak bakalimŞöyle bı durum var kızlar benim satim 8 Şubat ama benim adet döngüm 28 günde değilde 35 günde oluyo ve yumurtlama tarihim 14.gun değilde 21.gun oluyo o yüzden doktor ilk haftalarda 22 Kasım demişti doğumu ama oda şimdi şaşırdı gelişimi önde diyo 15-19 Kasım arası olabilir diyobende öğretmenim ona göre Eylül 17de okula başlayabilecek miyim belli değil 32. Hafta 24 eylüle denk geliyor diyo şimdi doktor.15 Kasım olsaydı hiç başlamayacaktim ama şimdi 1 hafta gitmem gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?