2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cokmu guzel nee bu dolap iyi gunlerde kullanin canim

oh maşallah çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın inşallah kızçeler. çalışıyorum anacım yoksa gelirdim
bende eski içici olarak o sigaraya verilen paraya acıyorum ya.. ama tabi o zamanlar göze gelmiyo sonra kumbaraya para attıkça anladım neleri atıyoruz sokağa o yüzden adamı hiç sigarasından vurma canından kıymetlidir ona o
arabaylada gezerim yayanda gezerim de sende

Gule gule kullansinlar canim. Kaynin mi aldi? Birine kayni dolap alcakti cok guzelmis evlenene kadar kullanirlar sonra da sne yukluk olarak kullanirsin oh mis. Kadinlara dolap verin baska bisey vermeyin derler bende suan cam silip perde yikayip soylemesi ayip yaz temizligi yapiyorum

Şöyle bı durum var kızlar benim satim 8 Şubat ama benim adet döngüm 28 günde değilde 35 günde oluyo ve yumurtlama tarihim 14.gun değilde 21.gun oluyo o yüzden doktor ilk haftalarda 22 Kasım demişti doğumu ama oda şimdi şaşırdı gelişimi önde diyo 15-19 Kasım arası olabilir diyobende öğretmenim ona göre Eylül 17de okula başlayabilecek miyim belli değil 32. Hafta 24 eylüle denk geliyor diyo şimdi doktor.15 Kasım olsaydı hiç başlamayacaktim ama şimdi 1 hafta gitmem gerekir

Benim de 32. Hafta 28 Eylülde başlıyor ben seminerlerde müdürle konuşacağım verebileceği en az dersi bana ayarlamasıni ve 3 güne toplamasini rica edeceğim. O gün geldiğinde de ağrım sızım olursa 3 gün rapor alırım. Salihte kendimi çok zorladım boşu boşuna erken doğum tehlikesi yaşadım kimse de madalya takmadi bu sefer bebeğimi en ufak riske atmak istemiyorum çünkü sonra ben çekeceğim...

Benimde son adet tarihine göre Doğum tarihim 22 kasım gözüküyor ama bebek iki hafta önden gidiyor.benim doktorum çalışmamı istemiyor 32. Haftaya kadar rapor verelim 32 de direk ayrıl diyor.müdürümde sadece seminere gel bizde zorlanmayalım şimdiden ücretli öğretmen bulalım diyor.ama ben iyi olursam 37. Haftaya kadar çalışıp sonraya aktarmak istiyordum böyle olunca beş haftayı kullanamıyorum(gerçi bunun iki haftası 15 tatile gidiyor)
Seninle aynı haftadayız canım biz direk ikinci dönemmi işe başlıcaz 32. Haftada ayrıldığımızda.

28 Eylülde ayrilirsan doğum izni tam karneye kadar oluyor 2 hafta da 15 tatil yani toplam 18 hafta izin yapmış olacağız ama ben zaten ikinci dönem ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. Senin de o zaman 28 eylüle kadar rapor Alman lazım çünkü 32 haftayi okul açılır açılmaz başlatırsan karneden önce 2 hafta çalışman gerekecek bebek doğunca...

Aa amcasinin yaptircgi dolapmi hemen yaptirmis ya helal olsun adama
Icine patates soy dilimle sagina soluna her yerine koy 2 3 gunde alir kokuyu :) mobilyaci ciragi tavsiyesi
Aynen canım amcaları yaptırdı sağolsun. Patates iyi fikir. Fiyatı düştümü kız patatesin? Benimkiyle papaz olmayım sonra

Evet canım kaynım yaptırdı. Sorma ya tüm evi dolap yaptırasım var.

Aynen canım amcaları yaptırdı sağolsun. Patates iyi fikir. Fiyatı düştümü kız patatesin? Benimkiyle papaz olmayım sonra

Evet canım kaynım yaptırdı. Sorma ya tüm evi dolap yaptırasım var.

Gule gule kullanin kizcelerinle Masallah kaynina dedi ve beklemeden yapti

Yok 32. Haftayı hemen başlatmayacağım.seminer sonrası ile 32. Hafta arasını rapor alıp 32. Haftada izine ayrılırsam eğer ücretsiz izin alamazsam ikinci dönem başlamalıyım sanırım yanı o zamana kadar yeter umarım izin.

Camları sildim, tülleri perdeleri yıkadım astım. Evi süpürdüm toz aldım vileda yaptım. Birazdan kızları banyoya sokucam. Ama çatım çok ağrıyo eşimde yemeklik almış bıraktı eve, kızları aldı dışarı çıkarttı oynatmaya. Mesaj attım, bu akşam yemeği sen hazırlarmısın diye. Tamam dedi sağolsun. Allahtan mutfağı çok seven bi kocam var:) inanmazsınız geçen gün biz uyurken börek yapmış kahvaltıya. Börek kokusuyla uyandım. Darısı başınıza aminnn:)

AMİİİİNNNN

Amin inşallah diyeyim dedim ama ne yönde değişecek dur ona göre edeyim duamı heheheh

ayyy beninde misafirim gitti carsaf yika as kuruyanlari topla yerlestir temizlik yaptim bide ustunee allahtan kv de supurdu ama tozu viledayi ben yaptim en son mitfagi silerken oturmus aglamisim :)

Haha aferin esine. Masallah

Sezeryan olacaklar disinda kimsenin dogum tarihi net degil ki sezeryan olacaklarin bile su azalari plasenta yaslanir vs gibi etkenlerle degisebilir. orda beklenen yaziyor ama o tarihten erkende gec te gelebilir. Masallah kizcene kocaman olmus annesi. Bosver dogumu dusunme cani istedigi zaman gelir.

Gitmek istemiyorsan 32 den onceki bi haftana hastalik raporu versin. Aslinda 37 e kadar calisabilirsen dogum sonrasina daha cok izin aktarmis olursun. Ben donmeyi dusunmedigim icin 32 de ayrilmayi planliyorum izne. Ama planlarimiz ne kadar tutacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…