2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
yaaa kizlarr size ben bsiey sorucam benim karnimdan 3 gundur gupgup diye bir ses geliyor ne oldugunu cozemedim yani boyle ses gelirmi her zaman degil ama bazen
 
Aklımda ücretsiz izin var açıkçası ama son durumda ne yaparım bilmiyorum hocam
 
kizz o saydiklarini benim esimde yapiyor ama bana yorgunum diyince nevrim donuyor benim yaa benimki bana geldiginde utulu bsiey giymezdi annesi utulemezmid cunku ben alsitirdim onu boyle simdide adam oyle olsun istiyor :)
Kiz ben adamdan bahsetmiorum. O saydiklarimi 5 yasindaki oglum yapior :)(
 
Katiliyorum sana arkadasimda ogluna gorevler veriyo mesela pasta cirpma gibi toplama temizleme gibi. Daha kucuk ama birlikte aktivite gibi yaptigi icin gule oynaya yapiyolar. Gecen annesine demis ki annelerin isi de cok zor be demis
Valla oturup evde zibilyon tane aktivite hazirlayip cocugu aktiviteye bogmaktansa en guzelu rutin hayata dahil etmek ona gorevler vermek ve yureklendirmek. Kucuk yasindan beri yaptigim her ise dahil etmeye calistim. Cok faydasini gordum. 5 yasinda kendi kendine banyo yapabiliyor. Banyoya girmeden giyecegi temiz kiyafetleri hazirliyor yatagina koyuyor. Suyunu gidip kendi dolduruor. Iciyor. Yani 5 yasindaki cocuk her isini gorurken 35 yasindaki adamin pesinde is yapacak deeilm zaar :))
 

Katiliyorum. Esimin annesi 6 yasina kadar kendi yedirmis ustunu batirmasin diye sen dusun. Ama esim her isini kendi gorur hele ev islerine acayio merakli. Goster yapayim der. Camasir makinesi utu bulasik makinesi hepsini ogrettim. Cok guzel camasir katlar mesela. Yemekte de seyreder sonra kendi yapmaya calisir cok ilgili. Hele bi vileda yapar otur seyret parlatir her tarafi hatta olmamis tekrar surasi sil de sabirli bi sekilde tekrar siler onay alana kadar yapar. Sanirim cocuklar buyuyunce degisiyor. Ben 6 yasina kadar yedirildigini ogrendigimde sok gecirmistim. Annesi de simdi is yapiyor olmasina sok geciriyor kucukken egitmek kadinlara deger vermeyi ogretmek cok onemli ama. Vicdan sahibi erkekler yetistirmek gerek
 
Bende cam silmiyorum 2_3 ayda bir kadın tutuyorum dip köşe temizlik için
banada ayda 1 kadin geliyor her haftada kendim yapiyorum temizligi 3 gundur canlarima gunes vuruyor kadin sanirim kurulamamis lekeli kalmis lekeli olan camida hic sevmem simdi ona taktim bakip bakip agliyirum yapacak halim olsaydida yapsaydim diye :)
 
Güle güle kullansın fıstıklar :) benim camlar da silinecek. Ama ben ömrümde cam silmedim üstüne üstlük şu an hamileyim ağlamak istiyorum çok pasaklıyım.
Bende babamın evinde pek umursamazdım cam silmeyi. Ama kendi evimde takıntı oldu. Bu halimle cam siliyorum 15günde bir Camlar kirliyse evin içi leşmiş gibi hissediyorum. Ama cumartesi gecesi mutfağı dip bucak dolaplarını falan pazar günüde evi güzelce silip süpürdüm. Ama 2 gündür yataktan zor kalkıp işe gidiyorum pertim çıkmış yoruluyomuşum diyorum :))

Kızlar ayıptır sorması içinizde basur (hemeroid) problemi yasayan var mi
Malesefki çekiyorum canım
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…