evett her gittigim yere utuleyip oylegiderim onuda oylr alistirdim ben simdi oyel istiyor adam :)Valize kiyafetleri utuleyip mi koyuyosun iyiymis ne anlayisli masallah
40 haftaya göre son iki hafta diye kalmış aklımda. Son 3 hafta mı?38e kadar çalışmak mümkün değil ki 37 de otomatik olarak izin basliyor çünkü :)
evett her gittigim yere utuleyip oylegiderim onuda oylr alistirdim ben simdi oyel istiyor adam :)
Fen bilgisi benim branşım ama kafam çok karışık. Okulda 14 fenci var il merkezindeyim çok kalabalık. Sadece bilim uygulama almak istiyorum bakalım ne olacakSinif ogretmeni degilseniz cok sikinti olacagini sanmam.
Aklımda ücretsiz izin var açıkçası ama son durumda ne yaparım bilmiyorum hocamBen sınıf öğretmeniyim aslında sıkıntı da olacak ama kendi çocuğum için buna mecburum diğer çocuğumda var Aralık'ta 3yaşında olacak onda da çalıştım bu şekilde çünkü sonrası çok daha önemli hatta 37olmadan 36+5de doğum Yaptım 1.sınıf okutuyordum ama mecburdum sonrası çok önemli bebeklerimiz için 1gün fazla kalsak evde kar
Belki hıçkırıktır :) ben hiç deneyimlemedim ama.yaaa kizlarr size ben bsiey sorucam benim karnimdan 3 gundur gupgup diye bir ses geliyor ne oldugunu cozemedim yani boyle ses gelirmi her zaman degil ama bazen
olabilir cnm bnde ilk yasayinca ne oldgnu blnyrumBelki hıçkırıktır :) ben hiç deneyimlemedim ama.
Kiz ben adamdan bahsetmiorum. O saydiklarimi 5 yasindaki oglum yapior :)(kizz o saydiklarini benim esimde yapiyor ama bana yorgunum diyince nevrim donuyor benim yaa benimki bana geldiginde utulu bsiey giymezdi annesi utulemezmid cunku ben alsitirdim onu boyle simdide adam oyle olsun istiyor :)
Valla oturup evde zibilyon tane aktivite hazirlayip cocugu aktiviteye bogmaktansa en guzelu rutin hayata dahil etmek ona gorevler vermek ve yureklendirmek. Kucuk yasindan beri yaptigim her ise dahil etmeye calistim. Cok faydasini gordum. 5 yasinda kendi kendine banyo yapabiliyor. Banyoya girmeden giyecegi temiz kiyafetleri hazirliyor yatagina koyuyor. Suyunu gidip kendi dolduruor. Iciyor. Yani 5 yasindaki cocuk her isini gorurken 35 yasindaki adamin pesinde is yapacak deeilm zaar :))Katiliyorum sana arkadasimda ogluna gorevler veriyo mesela pasta cirpma gibi toplama temizleme gibi. Daha kucuk ama birlikte aktivite gibi yaptigi icin gule oynaya yapiyolar. Gecen annesine demis ki annelerin isi de cok zor be demis
Off çok geçmiş olsun Allah korusun. Lr nin dudak balmının iyi geldiğini duymuştum. Bıçakla küçük kesip oraya koyuyorsunKızlar ayıptır sorması içinizde basur (hemeroid) problemi yasayan var mi
kalp atışı gibi hissediyorsan karnında hıçkırık oluyor oyaaa kizlarr size ben bsiey sorucam benim karnimdan 3 gundur gupgup diye bir ses geliyor ne oldugunu cozemedim yani boyle ses gelirmi her zaman degil ama bazen
Bende cam silmiyorum 2_3 ayda bir kadın tutuyorum dip köşe temizlik içinGüle güle kullansın fıstıklar :) benim camlar da silinecek. Ama ben ömrümde cam silmedim üstüne üstlük şu an hamileyim ağlamak istiyorum çok pasaklıyım.
anladim canim zaten benimkvdede kucukken yaptiriyormus ama benimki evlenince bi dedegisik oldu :)Kiz ben adamdan bahsetmiorum. O saydiklarimi 5 yasindaki oglum yapior :)(
evet cnaimkalp atisi gibi gupgup yaiyor :) hicx hickirik tutmuyor diyrodum demekki oymus bakkalp atışı gibi hissediyorsan karnında hıçkırık oluyor o
Valla oturup evde zibilyon tane aktivite hazirlayip cocugu aktiviteye bogmaktansa en guzelu rutin hayata dahil etmek ona gorevler vermek ve yureklendirmek. Kucuk yasindan beri yaptigim her ise dahil etmeye calistim. Cok faydasini gordum. 5 yasinda kendi kendine banyo yapabiliyor. Banyoya girmeden giyecegi temiz kiyafetleri hazirliyor yatagina koyuyor. Suyunu gidip kendi dolduruor. Iciyor. Yani 5 yasindaki cocuk her isini gorurken 35 yasindaki adamin pesinde is yapacak deeilm zaar :))
banada ayda 1 kadin geliyor her haftada kendim yapiyorum temizligi 3 gundur canlarima gunes vuruyor kadin sanirim kurulamamis lekeli kalmis lekeli olan camida hic sevmem simdi ona taktim bakip bakip agliyirum yapacak halim olsaydida yapsaydim diye :)Bende cam silmiyorum 2_3 ayda bir kadın tutuyorum dip köşe temizlik için
Bende babamın evinde pek umursamazdım cam silmeyi. Ama kendi evimde takıntı oldu. Bu halimle cam siliyorum 15günde birGüle güle kullansın fıstıklar :) benim camlar da silinecek. Ama ben ömrümde cam silmedim üstüne üstlük şu an hamileyim ağlamak istiyorum çok pasaklıyım.
Malesefki çekiyorum canımKızlar ayıptır sorması içinizde basur (hemeroid) problemi yasayan var mi
En iyisini yapıyosunuz valla. Ben şöyle temizliğini severek yapan kadınlara çok özeniyorum.Bende cam silmiyorum 2_3 ayda bir kadın tutuyorum dip köşe temizlik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?