- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Bende babamın evinde pek umursamazdım cam silmeyi. Ama kendi evimde takıntı oldu. Bu halimle cam siliyorum 15günde birCamlar kirliyse evin içi leşmiş gibi hissediyorum. Ama cumartesi gecesi mutfağı dip bucak dolaplarını falan pazar günüde evi güzelce silip süpürdüm. Ama 2 gündür yataktan zor kalkıp işe gidiyorum pertim çıkmış yoruluyomuşum diyorum :))
Malesefki çekiyorum canım
Bende dip köşe yapamam. Ev siler süpürür banyoları temizler vaktim kalırsa mutfak tezgahları silerim dolapların dışardan okadar. Eşim hiç bir işe dokunmaz. Ama uzun zamandır ilk defa dün ben yapamayacağım işleri bana yardım et dedim. Oda ben yaparım dedi hayret ettim bakalım yapacak mı. Banyoları ona bırakmam silsin süpürsün o bile yeterYok ben de öyle biri hiç olmadım. Ben ağlarım hamarat biri değilim diye eşim de teselli eder ev iyi gayet diye. Düzenliyimdir eşya toplarım. Toz alır süpürürüm ama dipli mutfak temizliği banyo temizliği, cam silme yok ben de maalesef. Banyo temizliği eşimin görevi. Hamilelikte benim gibi birini iyice iş konusunda sekteye uğrattı. İçim rahat etmez huzursuz olurum ama yine de çok iş yapmam acayip biriyim.
Yani oynarlar birlikte bizimkinin karni tokta olsa babasi sofraya oturunca gider kucagina alir sofrayi karistirir sabirla yapma oglum elleme oglum der ama genel olarak bakim isini ustlenmez vaktide kalmiyor zaten pek aksam 7 de evden cikiyor ise 6 da uyandiriyorum ben onu yani 1 saat evde kaliyor onunda yarim saatini cocukla geciriyo sabahta 9 da geliyor eve 10 a kadr yatakta yuvaklaniyorlar sonra biz kalkiyoruz o uyuyo gunduzdwykende aksam 9 da evde 10 da zaten cocugun uyku saati ee iste okadar ilgilenmek ilgilenmeyse ama hafta tatillerinde falan (oda 2 3 haftada bir tatil oluyor)kesinlikle cocuguna ve bana vakit ayirir cikarir gezdirir alisveris yapar yemek yedirir eglence merkezlerine goturur guzel vakit gecirtir
Saol canım, ben bugün fark ettim zeytinyağı iyi gelir dediler hakiki zeytinyağı kullanıyorum inşallah ise yarar
Cok sukur canim sikayet etmiyorum vakti yokki napsin adam sakkallar uzamis trasa gidicek vakti yok sabah toplanti var gec gelcem dedi ogleni bulur gelmesi yine bazen isine kiziyorum ne bicim is diye soyleniyorum napim cikimmi isten diyor susuyorum ekmek parasinapalim katlaniyoruz iste ekmek konusundada suclamiyor allahtan solemedin ki dedi sadece niye getirmedin ac kalktim demedi yani bole dusununce tabi sukretmek lazimCok iyi o zaman canim. Gece vardiyali isler cok zor esini anlayabiliyorum. Hic bi zaman gunduz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyor. Az bile olsa sizinle ilgileniyor olmasi guzel. Zaten fazla zamandan ziyade az ve kaliteli zaman gecirmesi daha onemli. Ikinizide ihmal etmiyomus. Ekmege de laf etmediyse bosver o zaman. Hani akil edemese de seni suclu bulmuyor olmasi iyi bisey
Çatı ağrısı mı oluyor alt tarafta ağrım sızım oluyor yürürken, ayakta giyinirken, ve yorulduğum da sizde var mı ya normal mi
Cok sukur canim sikayet etmiyorum vakti yokki napsin adam sakkallar uzamis trasa gidicek vakti yok sabah toplanti var gec gelcem dedi ogleni bulur gelmesi yine bazen isine kiziyorum ne bicim is diye soyleniyorum napim cikimmi isten diyor susuyorum ekmek parasinapalim katlaniyoruz iste ekmek konusundada suclamiyor allahtan solemedin ki dedi sadece niye getirmedin ac kalktim demedi yani bole dusununce tabi sukretmek lazim
Bende de oluyor canım giyinirken ayağa kalkıp yürümeye başlayınca ama ne ağrısı olduğunu anlayamadım tecrubesizlikten uzun zamandır da varÇatı ağrısı mı oluyor alt tarafta ağrım sızım oluyor yürürken, ayakta giyinirken, ve yorulduğum da sizde var mı ya normal mi
Bide oleleri var evet malesefkiiAynen demek ki cok yoruluyor. Ben corba tuzlu diye karisinin kafasina kaseyi gecirmis adamlari gordukten sonra her haline sukrediyorum artik
40 haftaya göre son iki hafta diye kalmış aklımda. Son 3 hafta mı?
Sözleşmeli girme ihtimalim var 4 aylık iznimi kullanıp gerisine sonra karar vericem. Bilmiyorum şansa denk geldi :/ maşallah sana da bu arada :)Olsun canım benim arkadaşım ev bile silip süpürmez o daha beter. Yaşanabilecek kadar temizsen tamamdır . Zaten bende pek bayılıp öğrenmedim bunları. Annem hasta olunca mecbur yemekti temizlikti okuldu herşeyi ben yaptım ufak yaşta mecburi alıştım. Yoksa bende iş yapmayı bilmiyo olabilirdim :) zamanla sende alışırsın bunlara. Hiç üzülüp sıkma canını nekadar ertelersen bunları okadar iyi. Çünkü ben bu yaşımda bıktım :) ama yapmazsam yapacak insan yok deyip mecbur yapıyorum.. bide ben kimseye tamah edemem özellikle kv. O yüzden hastada olsam yapıyorum. Çümkü ben yaptım yağmur hastaydı diye yayın yapacak eminim..
o yüzden gittiği yere kadar gitsin boşver. El pratikliğin zamanla oturur yapmamandan kaynaklı. Ben bugün kendime şaşırdım 3 çeşit yemeğimi işten gelir gelmez 1 saat içinde ocağa koydum mutfağımı bile topladım. Pratiklik kazanmakla alakalı. Bebiş olunca da zorlanırız hepimiz ama alışırız bu rutine.
Hamileyken nasıl gireceksin ki işe canım ? Doğumdan sonra bebişi ne yapacaksın
Ben de kimyasal fobisi var şu an. Onlarla uğraşırken ağzıma bi yerime kaçarsa diye korkuyorum bebeğe bi şey olur diye çekiniyorum ve bu işlerden kaçmama sebep oluyor. Senin gibilere çok özeniyorumdağınık biri değilim asla ama hiç hamarat da değilim. Ev çok düzenli görünüyor ama ben biliyorum toz vs olduğunu bu beni huzursuz ediyor.
Ben varim canim hamilelikte geldi basima malesefKızlar ayıptır sorması içinizde basur (hemeroid) problemi yasayan var mi
benim ikinci ama insan herşeyi unutuyormş gerçekten. Unutmaksa 2.yi yapamazsın diyorlar ya doğru sanırım. Sanki hiç böyle şeyler yaşamamıştım gibi geliyorBende de oluyor canım giyinirken ayağa kalkıp yürümeye başlayınca ama ne ağrısı olduğunu anlayamadım tecrubesizlikten uzun zamandır da var
günaydın merhaba kızlar dün çok rahatsızdı karnım gerildi içten acıdı hep yürüdüm ev içinde bi rahatsızlık vardı anlamadım netten araştırdım ne olduğunu da bulamadım dokununca taş gibiydi karnım ve acıodu sanki gerilio mu desem etim yırtılır gibi açılıomu desem anlamadım uyuya kalmışım sonra normal mi bu bileniniz varmı ne olduğunu?
Bende bayadan beri var cnm aynısı doktora söyledim hatta çok önemsemediÇatı ağrısı mı oluyor alt tarafta ağrım sızım oluyor yürürken, ayakta giyinirken, ve yorulduğum da sizde var mı ya normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?