2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ağrı sanci yok bende bugün fark ettim bende olduğunu . Ara ara çıkar sonra geçerdi ama son zamanlarda hiç belirti yoktu . Şimdi ben düşünüyorum acaba doğumu etkiler mi diye .

Bende dip köşe yapamam. Ev siler süpürür banyoları temizler vaktim kalırsa mutfak tezgahları silerim dolapların dışardan okadar. Eşim hiç bir işe dokunmaz. Ama uzun zamandır ilk defa dün ben yapamayacağım işleri bana yardım et dedim. Oda ben yaparım dedi hayret ettim bakalım yapacak mı. Banyoları ona bırakmam silsin süpürsün o bile yeter

Cok iyi o zaman canim. Gece vardiyali isler cok zor esini anlayabiliyorum. Hic bi zaman gunduz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyor. Az bile olsa sizinle ilgileniyor olmasi guzel. Zaten fazla zamandan ziyade az ve kaliteli zaman gecirmesi daha onemli. Ikinizide ihmal etmiyomus. Ekmege de laf etmediyse bosver o zaman. Hani akil edemese de seni suclu bulmuyor olmasi iyi bisey

Çatı ağrısı mı oluyor alt tarafta ağrım sızım oluyor yürürken, ayakta giyinirken, ve yorulduğum da sizde var mı ya normal mi

Cok sukur canim sikayet etmiyorum vakti yokki napsin adam sakkallar uzamis trasa gidicek vakti yok sabah toplanti var gec gelcem dedi ogleni bulur gelmesi yine bazen isine kiziyorum ne bicim is diye soyleniyorum napim cikimmi isten diyor susuyorum ekmek parasinapalim katlaniyoruz iste ekmek konusundada suclamiyor allahtan solemedin ki dedi sadece niye getirmedin ac kalktim demedi yani bole dusununce tabi sukretmek lazim

Aynen demek ki cok yoruluyor. Ben corba tuzlu diye karisinin kafasina kaseyi gecirmis adamlari gordukten sonra her haline sukrediyorum artik

Çatı ağrısı mı oluyor alt tarafta ağrım sızım oluyor yürürken, ayakta giyinirken, ve yorulduğum da sizde var mı ya normal mi
Bende de oluyor canım giyinirken ayağa kalkıp yürümeye başlayınca ama ne ağrısı olduğunu anlayamadım tecrubesizlikten uzun zamandır da var

Sözleşmeli girme ihtimalim var 4 aylık iznimi kullanıp gerisine sonra karar vericem. Bilmiyorum şansa denk geldi :/ maşallah sana da bu arada :)

Bir kimyager olarak kimyasaldan uzak duramamanin lanetini yasiyorum sanirim. :) domestos ile resmen ask yasiyorum. Ben de dip kose temizlik yapmiyorum kadin geliyor ama belli basli seyler var yapmadan gecilmiyor. Bide bazi seyleri yaptikca pratiklesiyosun onceden bi lavoboyu cifleneye harcadigim vakitte simdi tum banyoyu temiliyorum. Benim hassas noktam banyo sanirim. O klozete sabah aksam domestos dokmezsem sanki enfeksiyon kapicaz gibi gelio. Oglan bile alismis tuvaleti gelince kapagi acmadan sifona basio camasir suyu dokmusumdur die. :)) ben canimin kiymetini hic bilmiyorum gercekten bu sebepten de cok firca yiyorum. Herkes ne bicim hamilesin bam gum hareket ediosun diolar. Ama nabim elimden baska turlusu gelmio. 2 gundur kalca kemigim agrio ona ragmen dur durak bilmiorum artik bugun yorgunluktan oturamaz kalkamaz hale geldim. Benimki temizlik hastaligindan degil tez canliliktan. Aksam oluyorum yorgunluktan uzandim esim makineden camasir cikardi bunlari asayimmi kurutmayami atayim die getir yattigim yerde ayirayim dedim herseyi atmiyorum kurutmaya. Ayirdim dedim al bunlari kurutmaya at bunlari asarsin tamam dio oturuo. Yani benim agzimdan cikinca yapilmazsa deliriyorum sonra hemen yuvarlanarak kalktim. Kurutmaya yonlendim. Bu seferde iki dakka duramiosun yapacam ben die elimden legeni cekio. Anam biliosun huyumu soykeyince kalk yap dimi. Keske benden bi tane olsa is bolumu yapsak :)

günaydın kızlaar, sabah alıntılamıştım ama pcye geçince alıntılar gitmiş. sabah yürüdüm hava esiyo diye ama yine pestilim çıktı..
çatı ağrısı falan demişsiniz kızlar bende 1 aydır falan afedersiniz kuşum ağrıyo içtenmi dıştanmı tam anlayamıyorum. ama alt dudakların başladığı yer ağrıyo. çatı ağrısı dediğiniz bu mu? ben bunu bebeğin başı aşağıda doktor dedi diye o baskı yapıyo diye düşünmüştüm

Bende de oluyor canım giyinirken ayağa kalkıp yürümeye başlayınca ama ne ağrısı olduğunu anlayamadım tecrubesizlikten uzun zamandır da var
benim ikinci ama insan herşeyi unutuyormş gerçekten. Unutmaksa 2.yi yapamazsın diyorlar ya doğru sanırım. Sanki hiç böyle şeyler yaşamamıştım gibi geliyor

günaydın merhaba kızlar dün çok rahatsızdı karnım gerildi içten acıdı hep yürüdüm ev içinde bi rahatsızlık vardı anlamadım netten araştırdım ne olduğunu da bulamadım dokununca taş gibiydi karnım ve acıodu sanki gerilio mu desem etim yırtılır gibi açılıomu desem anlamadım uyuya kalmışım sonra normal mi bu bileniniz varmı ne olduğunu?

Gazın mi var acaba canım? O sertlik eğer sağa veya sola dönüp yatınca geçiyorsa bebek toplanmış olabilir ama ne yaparsan yap gecmiyorsa kasılma olabilir. Peki o sertlik kesintisiz mi devam etti yoksa gidip geliyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…