- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Dun benimde oldu simdi bekliyorum sirada kontrolum var bugun sorcamgünaydın merhaba kızlar dün çok rahatsızdı karnım gerildi içten acıdı hep yürüdüm ev içinde bi rahatsızlık vardı anlamadım netten araştırdım ne olduğunu da bulamadım dokununca taş gibiydi karnım ve acıodu sanki gerilio mu desem etim yırtılır gibi açılıomu desem anlamadım uyuya kalmışım sonra normal mi bu bileniniz varmı ne olduğunu?
bi süre devam etti yatıorum sağa dönüyorum sola dönüyorum geçmio ayağa kalktım yürüom gene oluo snra yattım uyumusum o şekilde gazım yok çünkü yapabiliodum gazımı bebiişte bi kere falan vurdu snra durdu. kasılma ise normal miGazın mi var acaba canım? O sertlik eğer sağa veya sola dönüp yatınca geçiyorsa bebek toplanmış olabilir ama ne yaparsan yap gecmiyorsa kasılma olabilir. Peki o sertlik kesintisiz mi devam etti yoksa gidip geliyor muydu?
ayy lütfen sor canım yoksa bende doktorumu arayacaktım normal mi die inşallah normaldirDun benimde oldu simdi bekliyorum sirada kontrolum var bugun sorcam
bi süre devam etti yatıorum sağa dönüyorum sola dönüyorum geçmio ayağa kalktım yürüom gene oluo snra yattım uyumusum o şekilde gazım yok çünkü yapabiliodum gazımı bebiişte bi kere falan vurdu snra durdu. kasılma ise normal mi
Canim dediki bu aydan sonra artik cok normal hemen kendine 1 koca bardak su doldur yudum yudum ic suyun bitince yuruyebilirsin ilik bir dus alabilirsin artik olcak dediayy lütfen sor canım yoksa bende doktorumu arayacaktım normal mi die inşallah normaldir
Bide ben 400gr almisim ama artik alman lazim boyle olmaz dedi d vitamini lan ilaci magnezyum ve vitamin verdi onumuzdeki ay artik 1 kg almis olarak bekliyorum mutlaka dedi...alamiyorum ben kilo cok uzuluyorumgecen ayda onumuzdeki ay en az 1 kg almis olarak bekliyorum demisti
Benim sorunum bulantiBalık yağı kullanıyor musun canım ? Sanırım benim iştahımı o açtı ben bu ay kilo alabildim çok şükür
Benim sorunum bulanti
Verdigi vitaminde omega 3 var sanirim cunku balik tadi geliyo agzima ama midemde tytamiyorum...yeni vitamin yazdi bakalim...
Oyle valla...benim ilki bundan bile kotuydu,dogumdan sonra kana kana su icmistim...su icebilmek de cok buyuk nimet...insan yasamadan ogrenemiyo,ilkinde yasadiklarimdan sonra simdi hic sikayet etmiyorum halimdenAy evet senin bulantın bitmemiştiinşallah bitsin artık senin de ya... Ben şimdi yediğim her lokmaya sukrediyorum ne büyük nimetmis yemek yiyebilmek
Oyle valla...benim ilki bundan bile kotuydu,dogumdan sonra kana kana su icmistim...su icebilmek de cok buyuk nimet...insan yasamadan ogrenemiyo,ilkinde yasadiklarimdan sonra simdi hic sikayet etmiyorum halimden
Bide ben 400gr almisim ama artik alman lazim boyle olmaz dedi d vitamini lan ilaci magnezyum ve vitamin verdi onumuzdeki ay artik 1 kg almis olarak bekliyorum mutlaka dedi...alamiyorum ben kilo cok uzuluyorumgecen ayda onumuzdeki ay en az 1 kg almis olarak bekliyorum demisti
burdayim canim misafirim vardi vun gittiler adkalarindan ev topla temizle falan pertim cikmis vallahi zor uyandim kv bende kalmisti kalmasaydi bugun hic uyanmazdim sanirim
Ben varim canim hamilelikte geldi basima malesef
Zeytinuagi ve sicak suya oturmayi dene ikiside iyi geliyo bayagi rahatlatiyor
doğumda o sancıyla onu hissedeceğimizi snmıyorum canım ama tabi ister istemez zorlanacak orası. ama doğumu etkilemez ondan korkun olmasınDoğum ile ilgili problem oluşturur mu ben onu merak ediyorum . Yada doğumdan sonra . Ben normal doğum olsun çok istiyorum . Malum fazlasıyla ikiniliyo. O anda daha çok çıkar mi doğumdan sonra sorun oluşturur mu onu merak ediyorum .
ilişki olmadı ama teşekkür ederim ben bilmiyordum korunmamız gerektiğini bundan snra kesinlikle korunuruz su cok fazla tuketıorum ben zten ama gene az mı gelıo acaba ısyerınde 3 lıtreyı bıtırıorum eve gelınce de ılla 1 lıtreye yakın ıcıorumdur su cok sewıorum cunku ben tesekkur ederım bılgılendırmen ıcınSaatte 4 kereden fazla olursa normal değil ama 1 kere olduysa braxton hicks yani yalancı doğum sancısı kabul edilir canım. Rahim yavas yavas doğuma hazırlanmaya başlıyor artık. İçtiğiniz su miktarini arttır, ayaklarını yüksek yere koyarak uzan. Eğer bu kasılma öncesi ilişki olduysa o da tetiklemis olabilir. İlişkide de mutlaka korunun çünkü meni rahimde kasılma yapıyor. Bu kasılmalar geldiğinde nefes egzersizi ve fazla sıcak olmayan ılık dus iyi gelebilir. Rahatlatıcı müzik de dinleyebilirsin
saol canım korkmamızı gerektırecek bısey olmasında suyu daha da fazlalastırırız hergun dus alıorum ıkı kere alırımCanim dediki bu aydan sonra artik cok normal hemen kendine 1 koca bardak su doldur yudum yudum ic suyun bitince yuruyebilirsin ilik bir dus alabilirsin artik olcak dedi
Sıcak suyu da deneyim bakalım inşallah doğuma kadar geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?