2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dun benimde oldu simdi bekliyorum sirada kontrolum var bugun sorcam

bi süre devam etti yatıorum sağa dönüyorum sola dönüyorum geçmio ayağa kalktım yürüom gene oluo snra yattım uyumusum o şekilde gazım yok çünkü yapabiliodum gazımı bebiişte bi kere falan vurdu snra durdu. kasılma ise normal mi

Saatte 4 kereden fazla olursa normal değil ama 1 kere olduysa braxton hicks yani yalancı doğum sancısı kabul edilir canım. Rahim yavas yavas doğuma hazırlanmaya başlıyor artık. İçtiğiniz su miktarini arttır, ayaklarını yüksek yere koyarak uzan. Eğer bu kasılma öncesi ilişki olduysa o da tetiklemis olabilir. İlişkide de mutlaka korunun çünkü meni rahimde kasılma yapıyor. Bu kasılmalar geldiğinde nefes egzersizi ve fazla sıcak olmayan ılık dus iyi gelebilir. Rahatlatıcı müzik de dinleyebilirsin

Bide ben 400gr almisim ama artik alman lazim boyle olmaz dedi d vitamini lan ilaci magnezyum ve vitamin verdi onumuzdeki ay artik 1 kg almis olarak bekliyorum mutlaka dedi...alamiyorum ben kilo cok uzuluyorum gecen ayda onumuzdeki ay en az 1 kg almis olarak bekliyorum demisti

Balık yağı kullanıyor musun canım ? Sanırım benim iştahımı o açtı ben bu ay kilo alabildim çok şükür

Benim sorunum bulanti
Verdigi vitaminde omega 3 var sanirim cunku balik tadi geliyo agzima ama midemde tytamiyorum...yeni vitamin yazdi bakalim...

Ay evet senin bulantın bitmemişti inşallah bitsin artık senin de ya... Ben şimdi yediğim her lokmaya sukrediyorum ne büyük nimetmis yemek yiyebilmek

Ay evet senin bulantın bitmemişti inşallah bitsin artık senin de ya... Ben şimdi yediğim her lokmaya sukrediyorum ne büyük nimetmis yemek yiyebilmek
Oyle valla...benim ilki bundan bile kotuydu,dogumdan sonra kana kana su icmistim...su icebilmek de cok buyuk nimet...insan yasamadan ogrenemiyo,ilkinde yasadiklarimdan sonra simdi hic sikayet etmiyorum halimden

Oyle valla...benim ilki bundan bile kotuydu,dogumdan sonra kana kana su icmistim...su icebilmek de cok buyuk nimet...insan yasamadan ogrenemiyo,ilkinde yasadiklarimdan sonra simdi hic sikayet etmiyorum halimden

İnsan yaşamadan gerçekten anlamıyor. İşin tuhafi ben bir kere bile kusmadim ama yemek de yiyemedim ay çok saçma sapan günlerdi seni de Allah kurtarsın bacım

Kiz alip napcan bebegin kilosu iyiyse bosver almasanda olur

doğumda o sancıyla onu hissedeceğimizi snmıyorum canım ama tabi ister istemez zorlanacak orası. ama doğumu etkilemez ondan korkun olmasın

ilişki olmadı ama teşekkür ederim ben bilmiyordum korunmamız gerektiğini bundan snra kesinlikle korunuruz su cok fazla tuketıorum ben zten ama gene az mı gelıo acaba ısyerınde 3 lıtreyı bıtırıorum eve gelınce de ılla 1 lıtreye yakın ıcıorumdur su cok sewıorum cunku ben tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın

Canim dediki bu aydan sonra artik cok normal hemen kendine 1 koca bardak su doldur yudum yudum ic suyun bitince yuruyebilirsin ilik bir dus alabilirsin artik olcak dedi
saol canım korkmamızı gerektırecek bısey olmasında suyu daha da fazlalastırırız hergun dus alıorum ıkı kere alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…