ilişki olmadı ama teşekkür ederim ben bilmiyordum korunmamız gerektiğini bundan snra kesinlikle korunuruz su cok fazla tuketıorum ben zten ama gene az mı gelıo acaba ısyerınde 3 lıtreyı bıtırıorum eve gelınce de ılla 1 lıtreye yakın ıcıorumdur su cok sewıorum cunku ben tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın
ben normalde de 4 litre içerdim çay kahwe sevmediğim için su bnm için vazgecılmez bısey sevıorum vıcudumda alısık bu kadara ama hamılelıkte az gelıo olamaz dımıOooo 4 litre içiyorsan çok bile içiyorsun canım daha da arttırma aman diyeyim bu sefer de böbreklere zarar vermeyelim :)
valla bende işyerinde 1,5 lt lik 2 şise su bitiriyorum evde içtiğimi saymıyorum. gece böbrek ağrıma uyandım. göğsümün alt kısmının arkası ağrıyodu galiba böbrekler oraya vuruyodu. sağ tarafım çok ağrıdı. korktum ama şimdi geçti.Oooo 4 litre içiyorsan çok bile içiyorsun canım daha da arttırma aman diyeyim bu sefer de böbreklere zarar vermeyelim :)
Doktoruna sor bunu canım yanlış birşey soylemeyeyim hayatımda hiç 3 lt suyu asmadigim için bana çok geldi ama senin vücudun için farklı olabilir.ben normalde de 4 litre içerdim çay kahwe sevmediğim için su bnm için vazgecılmez bısey sevıorum vıcudumda alısık bu kadara ama hamılelıkte az gelıo olamaz dımı
Suyu da dusuda vucudu rahatlatmasi icin soyledi zaten,vucut hazirlik yapiyomus korkulcak bisey degilmissaol canım korkmamızı gerektırecek bısey olmasında suyu daha da fazlalastırırız hergun dus alıorum ıkı kere alırım
Iyi bari iyi baksin sana :) karnindaki cok kiymetliburdayim canim misafirim vardi vun gittiler adkalarindan ev topla temizle falan pertim cikmis vallahi zor uyandim kv bende kalmisti kalmasaydi bugun hic uyanmazdim sanirim
Ya bebek tam haftasinda gununde gidiyo gelisimi iyi suyu iyi hic sorun yok...ama her seferinde hic kilo alamiyoruz neden alamiyoruz bu ay artik mutlaka alalim diyo bende cok uzuluyorum oyle diyince nebiliymKiz alip napcan bebegin kilosu iyiyse bosver almasanda olur
valla bende işyerinde 1,5 lt lik 2 şise su bitiriyorum evde içtiğimi saymıyorum. gece böbrek ağrıma uyandım. göğsümün alt kısmının arkası ağrıyodu galiba böbrekler oraya vuruyodu. sağ tarafım çok ağrıdı. korktum ama şimdi geçti.
ondan olabilir mi acaba
yanii kuzum istee sadece yemek yapiyor bide evi supuruyor ben onun yaninda toz aliyorum arkasindab vileda yapiyorum banyo tuvalet temizliyorum o benden daha cok yoruluyor ama :) valla uyandimda yataktan bilr kalkmadim daha :) senin bebis nasil bebeginkilosu nasil sen almasanda olur kiloyuIyi bari iyi baksin sana :) karnindaki cok kiymetli
Ya bebek tam haftasinda gununde gidiyo gelisimi iyi suyu iyi hic sorun yok...ama her seferinde hic kilo alamiyoruz neden alamiyoruz bu ay artik mutlaka alalim diyo bende cok uzuluyorum oyle diyince nebiliym
Tesekkurederim :)Moralini bozma hic canim. 400gram aldiysan kilo alma donemine yeni yeni geciyosundur. Onemli olan saglikli kilo alabilmek bebege aldirabilmek. Bebegin masallah iyiyse fazladan aldigin zaten sana kaliyo. Doktorun oyle demesi moralini bozmus senin ama uzulme gercekten
yok canım daha önce olmamıştı. doktorlar anlarlar heralde dimi benim böbreğimle alakalı bişey olsa. ilk defa başıma geldi sabah ağlıycaktım okadar acıdı canım. sağ tarafıma dönüktüm gece uyandığımda o da olabilir bi ihtimal ama sabahta sol tarafıma dönüktüm yine sağ taraf ağrıyodu. bugün kan sonucum çıkarsa nereida hanıma gidicem bu akşam nöbetçiymiş. hem gitmişken bunu da sorarımBobrek tasi kum filan yoktu sende dimi canım? Bebek tam oraya baskı yapmış filan da olabilir
yanii kuzum istee sadece yemek yapiyor bide evi supuruyor ben onun yaninda toz aliyorum arkasindab vileda yapiyorum banyo tuvalet temizliyorum o benden daha cok yoruluyor ama :) valla uyandimda yataktan bilr kalkmadim daha :) senin bebis nasil bebeginkilosu nasil sen almasanda olur kiloyu
oy onun dudaklarını burnunu yerim maşallah. kime benziyo yahu ne lidyaya ne babaya ne sana :))Eki Görüntüle 2179585 gittigimde boyle uyuyodu teyzesi :)
Gelisimi iyi dert edecegim bir sey yok cok.sukur.
4 ayri vitamin yazdi sanirim 10 tane eczane gezdim yok..cunku hepsi ithal,depolar ilac cikarmiyo cumaya kadar zamli fiyattan gelecekmis,hatta bitanesi dediki hic biride ucuz degil haberin olsun....paramizla ilac bile alamadigimiz kafama dank edince cocuklarimizi nasil bir gelecek bekliyo diye kara kara dusunerek eve geldim...
Sudan degildir de baskidan dir muhtemeleen yine doktorunun haberi olsun tabi...bobrek agrusi cok zor..valla bende işyerinde 1,5 lt lik 2 şise su bitiriyorum evde içtiğimi saymıyorum. gece böbrek ağrıma uyandım. göğsümün alt kısmının arkası ağrıyodu galiba böbrekler oraya vuruyodu. sağ tarafım çok ağrıdı. korktum ama şimdi geçti.
ondan olabilir mi acaba
Ben lidyaya benzettim ayni dugme burun :)oy onun dudaklarını burnunu yerim maşallah. kime benziyo yahu ne lidyaya ne babaya ne sana :))
aman canım açma o konuları düşün düşün streste giriyoruz. Rabbim hepimizin yolunu hayırlı kılsın, evlatlarımızı güzelce yetiştirebilelim..
ayyy masaallah onderalp pasaya yaa nasilda acmis yuzunu gostermis :) bosver bebiz iyiyse sen alma en iyisi yaa biz 9 kilo alfikta noldu keske bizde almasaydik :) gecen sene tup bebek ilaclarini ararkrn banada olmustu depolar ilaci piyasaya ciakrmamislardi hatta getireb firmayi aramistim simdi ggetirmiycez demisti bana 15 gun sonra fiyatlar artti oylelikle cikardilar piyasaya ulkemiz biraz fazla galeyana geliyor ondan oluyor bunlar yaa panik yapma illaki duzelicek bi sekildeEki Görüntüle 2179585 gittigimde boyle uyuyodu teyzesi :)
Gelisimi iyi dert edecegim bir sey yok cok.sukur.
4 ayri vitamin yazdi sanirim 10 tane eczane gezdim yok..cunku hepsi ithal,depolar ilac cikarmiyo cumaya kadar zamli fiyattan gelecekmis,hatta bitanesi dediki hic biride ucuz degil haberin olsun....paramizla ilac bile alamadigimiz kafama dank edince cocuklarimizi nasil bir gelecek bekliyo diye kara kara dusunerek eve geldim...
yok canım daha önce olmamıştı. doktorlar anlarlar heralde dimi benim böbreğimle alakalı bişey olsa. ilk defa başıma geldi sabah ağlıycaktım okadar acıdı canım. sağ tarafıma dönüktüm gece uyandığımda o da olabilir bi ihtimal ama sabahta sol tarafıma dönüktüm yine sağ taraf ağrıyodu. bugün kan sonucum çıkarsa nereida hanıma gidicem bu akşam nöbetçiymiş. hem gitmişken bunu da sorarım
doğumda o sancıyla onu hissedeceğimizi snmıyorum canım ama tabi ister istemez zorlanacak orası. ama doğumu etkilemez ondan korkun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?