2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Oh oh minik kuzu uyusun da iyice dinlensin zaten doğduktan sonra hayat hep bi koşturmaca olacak

Tamamen gecmese de azalmasi buyuk bisey. Yemene de dikkat et cnm bol posali seyler ye bol su ic. Bide aci baharat tuketme. Sicak suyu ve zeytin yagini da denersen bayagi rahatlarsin. Bendeki gecti cok sukur

Kesinlikle dinlicem tavsiyelerini . Rahatsız etmesede fiziksel olarak , orda olduğunu bilmek psikolojik olarak rahatsız ediyo beni

Ben lidyaya benzettim ayni dugme burun :)
Babasi kendine benzetti tabiki ay ne yakisikli oglum var ayni ben filan yazmis cevap bile yazmadim
ahahah iyi yapmışsın, bende benimkine attım bu profildeki fotoyu, nabıyo o len diyo. düşünüyo dedim. benm gibi düşünceli dedim. aman sana çekmesin diyo neyimi gördün dedim. avmlerde akşama kadar gezip bişey beğenemiyon. diyo. buna şükret sana dırdır yapıp evliliği zehir etmiyorum ya dedm. konu nereden nereye kavgaya geldi bu adama yaranılmıyo
Annem bana hamileyken taş düşürmüş idrarı kanlı geliyormuş. Hep der böbrek sancısı doğum sancısından bile beter diye. İhmal etme canım inşallah önemli birşey değildir de
sanmıyorm bende öyle aşırı bişey olsun canım ama yinede söylerim ne olur ne olmaz
Içim rahatladı biraz valla . Normal doğumu engelleyecek herhangi bi durum olcak diye çok korkuyorum. Sezeryan beni korkutuyo
yok canım zaten normal doğumda ıkınmaktan bile basuru olmayanda çıkabiliyomuş. zaten bebişin geleceği yerle onun alakası yok ya sadece zorlanır canın acır doğumdan sonra, geçer inşallah

Kız ben patlama ihtimalini düşünüyorum cokbuyuk basurlar patlayabiliyomus doğumda ikinmaktan. O yüzden şimdiden daha da küçültmek için çözüm arayışlarına giriştim

Kız ben patlama ihtimalini düşünüyorum cokbuyuk basurlar patlayabiliyomus doğumda ikinmaktan. O yüzden şimdiden daha da küçültmek için çözüm arayışlarına giriştim
ay yok onu duymadım hiç..
eğer yapabilirsen ben denedim baya işe yaramıştı ama çok denemediğim için ufaldı kaldı benmki. normal sarımsak varya ufaklarından makattan fitil gibi zeytin yağına bulayıp at onu. sarımsak içindeki lifler basura iyi geliyo. benm bi ara baya büyümüştü zor oturuyodum 3 5 gün denedim baya ufaldı.
bide annem bostan patlicanının saplarını kaynatıp o suyun buharında oturmuş ama hamilelikte yapılmaz sanırım o. bide bunu dene eğer yapabilirsen canım

Denerim onu da tabi . Yeter ki geçsin.

oyy tam paşa maşallahh kuzuyaaaaa

çokmu büyük seninki peki kanama falan aşırı mı oluyo. yeni mi çıktı

Yok varlığından bile dün haberim oldu hamile olmadan önce de ara ara çıkar sonra geçerdi çok acı yediğim ve su icmedigim için diye dusunuyodum çünkü acıyı kesip suyu arttirinca geciyodu. Ama şimdi acı yemiyorum suyu da bol içiyorum gene çıkmış. Çok büyük değil ama büyümeden önlem almak daha iyi diye düşündüm.

anladım canım ben baya büyük sandım. sanmıyorum öyle hemen büyüsün. benm senelerdir var. binde bir zorlayınca büyüdü bide hamileliğin başında büyüdü baya. şimdi sadece ağda yaparken farkediyorum varlığını. arada bi kanıyo ama öyle acısı yok çok şükür :)

@Gunesin_Annesi nasılsın canım son durumlar ne?
pinkstrap sen nasılsın canım sesin soluğun hiç çıkmıyo bi sorun yok dimi ?
Riskli haftalarıma girdim ben, sancılar başladı ara ara yokluyor, Pazartesi gece 3.30 da sancıyla uykudan uyandım acile gittik nst de 1 tane sancı çıktı ama serum falan takıldı yinede, aradım kendi doktorum doğum sancısı olduğunu düşünmedi mide ya da safra kesesi olarak tarif etmişim, hamilelik reflüm bayağı ileri o ağrıyı yapar mı yapar ama acilde bakan doktor yalancı sancı diyor bilemiyoruz bizde, Nidicard içmeye başladım doktorum kesin istirahat verdi yatıyorum öyle işte.
Sizler nasılsınız?

Ben kabız mağdurlarındanım dikkat etmezsem az biraz zorlayınca kaniyodu önceden. Sanki kanadıktan sonra da daha çok buyuyo gibi geliyodu bana . O yüzden korkuyorum panikliyorum bu kadar . Hamile kalmadan bi kere çok zorlayınca kanadı o kadar canım yandı ki 3 gün acısını yaşadım, oturamiyodum bile

Geçen benim de benzer oldu. Sanki karnım yırtılacak gibi. Akşam saati olduğu İçin midemin doluluğuna, bağırsakların çalışmamasına verdim. Sabaha karnım yumuşadı. Hiç de öyle patlatacak hissi kalmamıştı. Geçti mi sizin?

Allah yardımcınız olsun. İnşallah rahatlıkla atlatırsınız son haftaları.

Allah razı olsun bir 5-6 hafta daha dayanabilsek bari, sonrası yine kalsalar iyi de en azından riskleri düşüyor. Hep beraber kazasız belasız atlatalım inşallah

Doktoruna sor bunu canım yanlış birşey soylemeyeyim hayatımda hiç 3 lt suyu asmadigim için bana çok geldi ama senin vücudun için farklı olabilir.
evet vicudum alışık olduğu için normal dio doktorlar artk vicut bu kadara alışmış konuşmuştuk bu konuyu daha önceden çünkü

Canım bu arada ilişki konusunda 37 haftadan sonra tam tersi korunmayı bırak ki normal doğumda kolaylık olsun. Hatta 40 haftası dolup bebek gelmiyorsa doktorlar bunu oneriyor bilgin olsun Birumuttur yasamak
bu konuda sıfır bilgi sahibiydim soracağım doktora hep unutuo utanıodum açıkçası teşekkür ederim gerçekten 37 den snra unutmaz isem o şekilde yaparız sağol

evet benimde geçti ama akşam şişliğimden dolayı pek bişey yiyememiştim açıkçası

Canım bu arada ilişki konusunda 37 haftadan sonra tam tersi korunmayı bırak ki normal doğumda kolaylık olsun. Hatta 40 haftası dolup bebek gelmiyorsa doktorlar bunu oneriyor bilgin olsun Birumuttur yasamak

Doğum eğitimindeki ebe bu konuda yanlış bilgilendirme olduğunu söyledi bize. Eğer herhangi bir risk yoksa hamileliğin herhangi bir aşamasında cinsel ilişki kısıtlaması ya da korunma gerekliliği yok dedi. Bu haftalarda ilişkiden gelen meni servikse bi etki etmez dolayısıyla doğumu erken başlatmaz, ama ileriki haftalarda sizi doğuma hazırlar dedi. Tabi bu tamamen risksiz, serviksin kapalı olduğu hamilelikler için geçerli bir durum.
Tabi herkes içine sineni yapsın yine de. Ben ebenin yalancısıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…