Eki Görüntüle 2179585 gittigimde boyle uyuyodu teyzesi :)
Gelisimi iyi dert edecegim bir sey yok cok.sukur.
4 ayri vitamin yazdi sanirim 10 tane eczane gezdim yok..cunku hepsi ithal,depolar ilac cikarmiyo cumaya kadar zamli fiyattan gelecekmis,hatta bitanesi dediki hic biride ucuz degil haberin olsun....paramizla ilac bile alamadigimiz kafama dank edince cocuklarimizi nasil bir gelecek bekliyo diye kara kara dusunerek eve geldim...
Tamamen gecmese de azalmasi buyuk bisey. Yemene de dikkat et cnm bol posali seyler ye bol su ic. Bide aci baharat tuketme. Sicak suyu ve zeytin yagini da denersen bayagi rahatlarsin. Bendeki gecti cok sukur
ahahah iyi yapmışsın, bende benimkine attım bu profildeki fotoyu, nabıyo o len diyo. düşünüyo dedim. benm gibi düşünceli dedim. aman sana çekmesin diyo neyimi gördün dedim. avmlerde akşama kadar gezip bişey beğenemiyon. diyo. buna şükret sana dırdır yapıp evliliği zehir etmiyorum ya dedm. konu nereden nereye kavgaya geldi bu adama yaranılmıyoBen lidyaya benzettim ayni dugme burun :)
Babasi kendine benzetti tabiki ay ne yakisikli oglum var ayni ben filan yazmis cevap bile yazmadim
sanmıyorm bende öyle aşırı bişey olsun canım ama yinede söylerim ne olur ne olmazAnnem bana hamileyken taş düşürmüş idrarı kanlı geliyormuş. Hep der böbrek sancısı doğum sancısından bile beter diye. İhmal etme canım inşallah önemli birşey değildir de
yok canım zaten normal doğumda ıkınmaktan bile basuru olmayanda çıkabiliyomuş. zaten bebişin geleceği yerle onun alakası yok ya sadece zorlanır canın acır doğumdan sonra, geçer inşallahIçim rahatladı biraz valla . Normal doğumu engelleyecek herhangi bi durum olcak diye çok korkuyorum. Sezeryan beni korkutuyo
ahahah iyi yapmışsın, bende benimkine attım bu profildeki fotoyu, nabıyo o len diyo. düşünüyo dedim. benm gibi düşünceli dedim. aman sana çekmesin diyo neyimi gördün dedim. avmlerde akşama kadar gezip bişey beğenemiyon. diyo. buna şükret sana dırdır yapıp evliliği zehir etmiyorum ya dedm. konu nereden nereye kavgaya geldi bu adama yaranılmıyo
sanmıyorm bende öyle aşırı bişey olsun canım ama yinede söylerim ne olur ne olmaz
yok canım zaten normal doğumda ıkınmaktan bile basuru olmayanda çıkabiliyomuş. zaten bebişin geleceği yerle onun alakası yok ya sadece zorlanır canın acır doğumdan sonra, geçer inşallah
ay yok onu duymadım hiç..Kız ben patlama ihtimalini düşünüyorum cokbuyuk basurlar patlayabiliyomus doğumda ikinmaktan. O yüzden şimdiden daha da küçültmek için çözüm arayışlarına giriştim
ay yok onu duymadım hiç..
eğer yapabilirsen ben denedim baya işe yaramıştı ama çok denemediğim için ufaldı kaldı benmki. normal sarımsak varya ufaklarından makattan fitil gibi zeytin yağına bulayıp at onu. sarımsak içindeki lifler basura iyi geliyo. benm bi ara baya büyümüştü zor oturuyodum 3 5 gün denedim baya ufaldı.
bide annem bostan patlicanının saplarını kaynatıp o suyun buharında oturmuş ama hamilelikte yapılmaz sanırım o. bide bunu dene eğer yapabilirsen canım
oyy tam paşa maşallahh kuzuyaaaaaEki Görüntüle 2179585 gittigimde boyle uyuyodu teyzesi :)
Gelisimi iyi dert edecegim bir sey yok cok.sukur.
4 ayri vitamin yazdi sanirim 10 tane eczane gezdim yok..cunku hepsi ithal,depolar ilac cikarmiyo cumaya kadar zamli fiyattan gelecekmis,hatta bitanesi dediki hic biride ucuz degil haberin olsun....paramizla ilac bile alamadigimiz kafama dank edince cocuklarimizi nasil bir gelecek bekliyo diye kara kara dusunerek eve geldim...
çokmu büyük seninki peki kanama falan aşırı mı oluyo. yeni mi çıktıDenerim onu da tabi . Yeter ki geçsin.
çokmu büyük seninki peki kanama falan aşırı mı oluyo. yeni mi çıktı
anladım canım ben baya büyük sandım. sanmıyorum öyle hemen büyüsün. benm senelerdir var. binde bir zorlayınca büyüdü bide hamileliğin başında büyüdü baya. şimdi sadece ağda yaparken farkediyorum varlığını. arada bi kanıyo ama öyle acısı yok çok şükür :)Yok varlığından bile dün haberim oldu hamile olmadan önce de ara ara çıkar sonra geçerdi çok acı yediğim ve su icmedigim için diye dusunuyodum çünkü acıyı kesip suyu arttirinca geciyodu. Ama şimdi acı yemiyorum suyu da bol içiyorum gene çıkmış. Çok büyük değil ama büyümeden önlem almak daha iyi diye düşündüm.
Riskli haftalarıma girdim ben, sancılar başladı ara ara yokluyor, Pazartesi gece 3.30 da sancıyla uykudan uyandım acile gittik nst de 1 tane sancı çıktı ama serum falan takıldı yinede, aradım kendi doktorum doğum sancısı olduğunu düşünmedi mide ya da safra kesesi olarak tarif etmişim, hamilelik reflüm bayağı ileri o ağrıyı yapar mı yapar ama acilde bakan doktor yalancı sancı diyor bilemiyoruz bizde, Nidicard içmeye başladım doktorum kesin istirahat verdi yatıyorum öyle işte.@Gunesin_Annesi nasılsın canım son durumlar ne?
pinkstrap sen nasılsın canım sesin soluğun hiç çıkmıyo bi sorun yok dimi ?
anladım canım ben baya büyük sandım. sanmıyorum öyle hemen büyüsün. benm senelerdir var. binde bir zorlayınca büyüdü bide hamileliğin başında büyüdü baya. şimdi sadece ağda yaparken farkediyorum varlığını. arada bi kanıyo ama öyle acısı yok çok şükür :)
Geçen benim de benzer oldu. Sanki karnım yırtılacak gibi. Akşam saati olduğu İçin midemin doluluğuna, bağırsakların çalışmamasına verdim. Sabaha karnım yumuşadı. Hiç de öyle patlatacak hissi kalmamıştı. Geçti mi sizin?günaydın merhaba kızlar dün çok rahatsızdı karnım gerildi içten acıdı hep yürüdüm ev içinde bi rahatsızlık vardı anlamadım netten araştırdım ne olduğunu da bulamadım dokununca taş gibiydi karnım ve acıodu sanki gerilio mu desem etim yırtılır gibi açılıomu desem anlamadım uyuya kalmışım sonra normal mi bu bileniniz varmı ne olduğunu?
Allah yardımcınız olsun. İnşallah rahatlıkla atlatırsınız son haftaları.Riskli haftalarıma girdim ben, sancılar başladı ara ara yokluyor, Pazartesi gece 3.30 da sancıyla uykudan uyandım acile gittik nst de 1 tane sancı çıktı ama serum falan takıldı yinede, aradım kendi doktorum doğum sancısı olduğunu düşünmedi mide ya da safra kesesi olarak tarif etmişim, hamilelik reflüm bayağı ileri o ağrıyı yapar mı yapar ama acilde bakan doktor yalancı sancı diyor bilemiyoruz bizde, Nidicard içmeye başladım doktorum kesin istirahat verdi yatıyorum öyle işte.
Sizler nasılsınız?
Allah razı olsun bir 5-6 hafta daha dayanabilsek bari, sonrası yine kalsalar iyi de en azından riskleri düşüyor. Hep beraber kazasız belasız atlatalım inşallahGeçen benim de benzer oldu. Sanki karnım yırtılacak gibi. Akşam saati olduğu İçin midemin doluluğuna, bağırsakların çalışmamasına verdim. Sabaha karnım yumuşadı. Hiç de öyle patlatacak hissi kalmamıştı. Geçti mi sizin?
Allah yardımcınız olsun. İnşallah rahatlıkla atlatırsınız son haftaları.
sana ne oldu canım dün tam olarakSuyu da dusuda vucudu rahatlatmasi icin soyledi zaten,vucut hazirlik yapiyomus korkulcak bisey degilmis
evet vicudum alışık olduğu için normal dio doktorlar artk vicut bu kadara alışmış konuşmuştuk bu konuyu daha önceden çünküDoktoruna sor bunu canım yanlış birşey soylemeyeyim hayatımda hiç 3 lt suyu asmadigim için bana çok geldi ama senin vücudun için farklı olabilir.
bu konuda sıfır bilgi sahibiydim soracağım doktora hep unutuo utanıodum açıkçası teşekkür ederim gerçekten 37 den snra unutmaz isem o şekilde yaparız sağolCanım bu arada ilişki konusunda 37 haftadan sonra tam tersi korunmayı bırak ki normal doğumda kolaylık olsun. Hatta 40 haftası dolup bebek gelmiyorsa doktorlar bunu oneriyor bilgin olsunBirumuttur yasamak
evet benimde geçti ama akşam şişliğimden dolayı pek bişey yiyememiştim açıkçasıGeçen benim de benzer oldu. Sanki karnım yırtılacak gibi. Akşam saati olduğu İçin midemin doluluğuna, bağırsakların çalışmamasına verdim. Sabaha karnım yumuşadı. Hiç de öyle patlatacak hissi kalmamıştı. Geçti mi sizin?
Allah yardımcınız olsun. İnşallah rahatlıkla atlatırsınız son haftaları.
ilişki olmadı ama teşekkür ederim ben bilmiyordum korunmamız gerektiğini bundan snra kesinlikle korunuruz su cok fazla tuketıorum ben zten ama gene az mı gelıo acaba ısyerınde 3 lıtreyı bıtırıorum eve gelınce de ılla 1 lıtreye yakın ıcıorumdur su cok sewıorum cunku ben tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın
Canım bu arada ilişki konusunda 37 haftadan sonra tam tersi korunmayı bırak ki normal doğumda kolaylık olsun. Hatta 40 haftası dolup bebek gelmiyorsa doktorlar bunu oneriyor bilgin olsunBirumuttur yasamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?