2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Gecmis olsun bol bol dinlen artik. Miden icin ilac kullaniyo musun?

Çok çok dikkat et kendine Pinko’m. Dualarım seninle.
İnşallah sağlıkla bekleyecek bebeğin zamanını. Sen bizi gelişmelerden haberdar et

allahım maşallah ona nasıl bir güzel uykudur o nazar değmesin sana melek yüzlü

hiç bilgim yok yorum yapamıcam doktoruma da sorabilir isem bayram dönüşü kontrolüm var sorarım size de dediklerini yazarım mutlaka

Allah yardımcın olsun canım, inşallah vaktinde alırsın kuzunu kucağına. hazırlıklarını tamamladınmı peki?
bende iyiyim çok şükür şuanlık bi sorun yok Allaha şükür
Allah şifa versin kuzum zor valla..

Canım salihin hamileliğinde doktor bana heo herşey yolunda hic risk yok dedi yasak da koymadı ve korunma konusundan da bahsetmedi ama 30+5 te ilişki sonrası sancim tuttu neredeyse erken doğum olacakti muhakkak başka etkenler de olabilir ama bence dikkat etmekte fayda var.

Mutlaka başka etkenler de vardır, belki ilişki de tetiklemiştir. Ben hamileliğin başından beri korunmamıştım zaten, ebe de böyle söyleyince kendi adıma içim rahatladı tabi. En önemlisi kafanın rahat olması. Rabbim doğru yönlendirsin hepimizi

valla kızlar artık hepimizin haftalar ilerledi temkinli olmakta fayda var.
bizde korunmayı bırakıp hamile kaldıktan sonra korunmuyoduk. ama artık tedbir amaçlı korunmak lazım hoş biz uzuun zamandır kanka takılıyoruz ama olurda bişey dürter diye internetten eşim için şey sipariş ettim
göğüs uçlarının uyarılmasıda erken doğumu tetiklermiş, temkinli olalım Allah yardımcımız olsun

Amin canım yavrularimiza sağ salim kavuşmaktan önemli birşey yok gerçekten
ben mesela hatirliyorum her doktor kontrolünde kasıklarım ağrıyor derdim doktor da rahim genişliyor bağlar geriliyor çok normal bol su iç derdi ama bakıyorum o hissi bu hamilelikte çok çok nadir yaşıyorum. Ya dediğim gibi bu sefer korunduk o yüzden olmuyor ya da belki salihte iyice genişledi şimdi Yusuf rahat rahat takılıyor

yaaa canim sana sorayim ben ayaga falan kalkinca yuruyunce benimde vajinamin icinde agri oluyor o cati agrisi falanmi baya agriyor cunku bide sabahalri hala kusuyorum brn kasiliyorum tabiki kusarkende bebek cikacak diyede cok korkuyorum yaa

2 bucuk yildir evluyim hatta ekime bisey kalmadi 3 yildir evliyim :) 3 yildir hamielikte korundugum kadar hic horunmadim sanirim :) afedersiniz ama kondom bile kullaniyoruz yani neymis mikrop falan kapmamaliymisim :) bunuda esim doktora sordu

yaaa canim sana sorayim ben ayaga falan kalkinca yuruyunce benimde vajinamin icinde agri oluyor o cati agrisi falanmi baya agriyor cunku bide sabahalri hala kusuyorum brn kasiliyorum tabiki kusarkende bebek cikacak diyede cok korkuyorum yaa

Canım çatı agrisi bende doğum anına kadar hiç olmadı o yüzden bilemiyorum. Valla 9 ay kusanlari duydum sağ salim bebekleri dünyaya geliyor birsey olmaz Allah'ın izniyle ama tabi yine de doktora Şırnak'ta fayda var...

O bebek nasibiyle gelir yıpratmayın böyle seyler icin kendinizi...Bak bana geçen ay esim isinden ayrıldı bu halimle bi ben çalışıyorum e tabi bazen karalar bağlıyirum bu krizde nolucak diye ama benim oğluşum şansıyla gelecek inşallah diyorum..O kadar ileriyi dusünmeyin şuan esin çalışıyorsa ne guzel

2 bucuk yildir evluyim hatta ekime bisey kalmadi 3 yildir evliyim :) 3 yildir hamielikte korundugum kadar hic horunmadim sanirim :) afedersiniz ama kondom bile kullaniyoruz yani neymis mikrop falan kapmamaliymisim :) bunuda esim doktora sordu
biz hep kondomla kornduk canım ama hamilelikten sonra bi rhatlık gelmişti. eşimde almaz öyle kondom mondom sağolsun eline tutuşturup vereceksin yani.. bende madam10 diye bi site var her ayın 10unda herşey %50 indirime giriyo ordan sipariş ediyorum. hatta bu çatlak kremleri falanda indirimde oluyo aklınızda olsun

Amin inşallah.
Her doktorun dediği de farklı oluyor işte. Rabbim doğru yönlendirsin hepimizi.

Ben de hiç kasık ağrısı yok. Saçma bir psikolojim var, her doktora gittiğimde sanki doktor burda bebek yok niye geldin ki sen diyecekmiş gibi geliyor
Bir de ben hastalıktan sebep 3 kilo verdim. 7 kilo almıştım toplamda 4e düştü. İyice hamile değilim galiba moduna geçtim

Bu saatten sonra seytan meytan dürtmesin 7 aydan sonra yassak otursunlar oturdukları yerde..Yapanlar şansli biz de aralıktan beri tık yok..Esim deli danalar gibi oldu ama yok yaklaşmadı

o ağrı tam nerede canım bende yazdım ama kaynadı arada. benm tam dudakların başladığı yerde gibi oluyo. ciddende ağrıyo. ben tuvalete sıkışınca ağrıyo diye düşünüyorum
bak bi yazı buldum

Gebelik
döneminizde rahimdeki kaslar gerilir ve kısalmaya başlar. Bu sebepten dolayı da
vajinada ağrılar meydana gelir. Rahimdeki kasılmalar sonradan kendini
gösterdiğinden, vajinal ağrılar gebelik döneminizin ilk haftalarında değil,
ileri dönemlerde hissedilir.

Burada önemli olan bir nokta ise anne adayının ilk gebeliğini yaşıyor olması.
İlk gebeliğini yaşayan anne adaylarının vajina ağrısı gebelik döneminin ilk
haftalarında da görülebilmektedir. Belirttiğimiz gibi ilk hamileliğini yaşayan
anne adayları, o günden önde rahim büyümesi veya genişlemesi yaşamadığı için
vajina ağrısını daha fazla hisseder.
Gebelik yaşamış anne adaylarında, vajina ağrısı bebek büyürken ve ağırlaşırken
hissedilmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…