- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Her doktor farklı soyluyor demek ki..7 den sonra yasak diye biliyorum bends..Hoş bana aylardır yasak ta neyyyyseDoğum eğitimindeki ebe bu konuda yanlış bilgilendirme olduğunu söyledi bize. Eğer herhangi bir risk yoksa hamileliğin herhangi bir aşamasında cinsel ilişki kısıtlaması ya da korunma gerekliliği yok dedi. Bu haftalarda ilişkiden gelen meni servikse bi etki etmez dolayısıyla doğumu erken başlatmaz, ama ileriki haftalarda sizi doğuma hazırlar dedi. Tabi bu tamamen risksiz, serviksin kapalı olduğu hamilelikler için geçerli bir durum.
Tabi herkes içine sineni yapsın yine de. Ben ebenin yalancısıyım :)
Allah razı olsun, Gaviscon alıyorum ama hiçbir işe yaramıyor ileri dereceye çerez gibiGecmis olsun bol bol dinlen artik. Miden icin ilac kullaniyo musun?
Allah razı olsun canım Yarın kontrol var bakalım bebek iyi çok şükür de sancılar tekrarlanmazsa sorunumuzda olmaz inşallah.Çok çok dikkat et kendine Pinko’m. Dualarım seninle.
İnşallah sağlıkla bekleyecek bebeğin zamanını. Sen bizi gelişmelerden haberdar et
Sağol canım Allah razı olsun, Hiçbirşey almadım anne yanı falan var eksikleri olduğu gibi duruyor, niyetim zaten 30. haftadan sonra almaktı, Allah korusun erken doğumda uzun süre küvözde kalıyor o sürede de yapılır. Günümüzde herşeye ulaşmak kolay, parası da hazır kenarda şimdiden yığmaya gerek yok.Allah yardımcın olsun canım, inşallah vaktinde alırsın kuzunu kucağına. hazırlıklarını tamamladınmı peki?
bende iyiyim çok şükür şuanlık bi sorun yok Allaha şükür
Allah şifa versin kuzum zor valla..
Allah razı olsun canım, ben benlik kısımları hakkıyla yapıyorumdur inşallah, Allah merhamet etsin, hepiniz anlayabilirsiniz hepiniz can taşıyorsunuz şu süreçler hiç kolay değil, Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah gülerek anlattığımız günler gelirpinkstrap canım bir saatte 4 kere sancı olmadığı sürece yalancı sancı kabul ediliyor. Sen elinden geleni zaten yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri... İnşallah en güzel şekilde atlatır kavuşursun kuzuna
ayy geçmiş olsun pullumm geçtimi pekiKarnim tas gibi oldu nefes alamadim sanki rahmin ust kismindan bastiriyolar dogurayim diye. Baya baya kasildim durduk yere yurumeye filan calistim olmadi yattim uyumusum oyle
aa yasak mıı, ben yasak değil sanıyodum. aralıktan beri miBu saatten sonra seytan meytan dürtmesin 7 aydan sonra yassak otursunlar oturdukları yerde..Yapanlar şansli biz de aralıktan beri tık yok..Esim deli danalar gibi oldu ama yok yaklaşmadı
anladim canim sagolasin :)Canım çatı agrisi bende doğum anına kadar hiç olmadı o yüzden bilemiyorum. Valla 9 ay kusanlari duydum sağ salim bebekleri dünyaya geliyor birsey olmaz Allah'ın izniyle ama tabi yine de doktora Şırnak'ta fayda var...
aaa aklimda bulunsun canim bakim :) suan bile cok cok pahali oldugi icin indirimde almakta mantiklibiz hep kondomla kornduk canım ama hamilelikten sonra bi rhatlık gelmişti. eşimde almaz öyle kondom mondom sağolsun eline tutuşturup vereceksin yani.. bende madam10 diye bi site var her ayın 10unda herşey %50 indirime giriyo ordan sipariş ediyorum. hatta bu çatlak kremleri falanda indirimde oluyo aklınızda olsun
haklısın canım, inşallah vaktini bekler kuzucuk. sende içine sine sine hevesini ettiğin gibi yaparsın hazırlığını. para oldumu herşey çok kolay..Allah razı olsun, Gaviscon alıyorum ama hiçbir işe yaramıyor ileri dereceye çerez gibi
Allah razı olsun canım Yarın kontrol var bakalım bebek iyi çok şükür de sancılar tekrarlanmazsa sorunumuzda olmaz inşallah.
Sağol canım Allah razı olsun, Hiçbirşey almadım anne yanı falan var eksikleri olduğu gibi duruyor, niyetim zaten 30. haftadan sonra almaktı, Allah korusun erken doğumda uzun süre küvözde kalıyor o sürede de yapılır. Günümüzde herşeye ulaşmak kolay, parası da hazır kenarda şimdiden yığmaya gerek yok.
Allah razı olsun canım, ben benlik kısımları hakkıyla yapıyorumdur inşallah, Allah merhamet etsin, hepiniz anlayabilirsiniz hepiniz can taşıyorsunuz şu süreçler hiç kolay değil, Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah gülerek anlattığımız günler gelir
Ahhh ah kuzum tüp bebek olunca riske atmadık hiç..tedavi sirasında yasaktı hamile kaldım ilk 3 ay yasaktı sonra dediler ki serbest bu sefer biz riske atmadık..Ama aralık konusunda abarttımmı hatirlamiyorum ocak evet te aralıkta belki olmustur :)ayy geçmiş olsun pullumm geçtimi peki
aa yasak mıı, ben yasak değil sanıyodum. aralıktan beri mikız ozamandan buzamana nasıl olmadan bebek oldu
benmkinin işine mi geldi bilmiyorum ama adam sanki hiiiiç öyle bişey neymiş bilmiyomuş gibi hayatına devam ediyo psikolojim bzuldu
benim ara ara dudaklarin oldugu yerde agriyor canim bi kac gundurde tam vajinamin ici yani aslinda giris gibi sanirim oralar agriyor yaa bayada agriyor yanio ağrı tam nerede canım bende yazdım ama kaynadı arada. benm tam dudakların başladığı yerde gibi oluyo. ciddende ağrıyo. ben tuvalete sıkışınca ağrıyo diye düşünüyorum
bak bi yazı buldum
Gebelik
döneminizde rahimdeki kaslar gerilir ve kısalmaya başlar. Bu sebepten dolayı da
vajinada ağrılar meydana gelir. Rahimdeki kasılmalar sonradan kendini
gösterdiğinden, vajinal ağrılar gebelik döneminizin ilk haftalarında değil,
ileri dönemlerde hissedilir.
Burada önemli olan bir nokta ise anne adayının ilk gebeliğini yaşıyor olması.
İlk gebeliğini yaşayan anne adaylarının vajina ağrısı gebelik döneminin ilk
haftalarında da görülebilmektedir. Belirttiğimiz gibi ilk hamileliğini yaşayan
anne adayları, o günden önde rahim büyümesi veya genişlemesi yaşamadığı için
vajina ağrısını daha fazla hisseder.
Gebelik yaşamış anne adaylarında, vajina ağrısı bebek büyürken ve ağırlaşırken
hissedilmektedir.
ayıptır demesi ben o k marka 20liyi 25tl ye falan aldım. ağız bakım suları varya L ile başlayan onun 500 ml ni 17 tlye aldım.aaa aklimda bulunsun canim bakim :) suan bile cok cok pahali oldugi icin indirimde almakta mantikli
ay doğru canım, benm nicklerle aram hiç iyi değil :) unutuyorum sürekli. tabi riske atmamak lazım Allah korusunAhhh ah kuzum tüp bebek olunca riske atmadık hiç..tedavi sirasında yasaktı hamile kaldım ilk 3 ay yasaktı sonra dediler ki serbest bu sefer biz riske atmadık..Ama aralık konusunda abarttımmı hatirlamiyorum ocak evet te aralıkta belki olmustur :)
bende de öyle canım. eğer bu akşam doktora gidersem sorarım olmazsa yaarın gidicem yine sorar haber ederm sanabenim ara ara dudaklarin oldugu yerde agriyor canim bi kac gundurde tam vajinamin ici yani aslinda giris gibi sanirim oralar agriyor yaa bayada agriyor yani
Amin inşallah.
Her doktorun dediği de farklı oluyor işte. Rabbim doğru yönlendirsin hepimizi.
Ben de hiç kasık ağrısı yok. Saçma bir psikolojim var, her doktora gittiğimde sanki doktor burda bebek yok niye geldin ki sen diyecekmiş gibi geliyor
Bir de ben hastalıktan sebep 3 kilo verdim. 7 kilo almıştım toplamda 4e düştü. İyice hamile değilim galiba moduna geçtim
Allah yardımcın olsun canım, inşallah vaktinde alırsın kuzunu kucağına. hazırlıklarını tamamladınmı peki?
bende iyiyim çok şükür şuanlık bi sorun yok Allaha şükür
Allah şifa versin kuzum zor valla..
İlk defa olunca aşırı strest yapmadım ama öyle az buz bi ağrı değildi canım. göğsümün alt tarafı ama sırtım ağrıyodu, boşluğumun üst tarafı. ağrı geçmemiş sabahta ağrıyodu. ilk aklıma böbrekler geldi.aydingelini canim gebelige bagli bobrek genislemesi olabilir. Oda agri yapiyor. Ilk gebeligimde yasadim bunda da baslamia buyumeye ama suan cok ufak bi buyume. Onceki dogumumda doktor urologa yonlendirmisti. Bu doktorum oldukca tecrubeli kendi bakiyor bobreklerimin durumuna sende bahset doktoruna kendi bakmazsa da urologa yonlendirir.
haklısın canım inşallah şifa olur denediklerinÖyle valla çok zor. O yüzden şimdiden önlemimi almaya çalışıyorum. Doğumdan sonra kötülemesin diye . Yeni doğmuş bi bebekle daha da zor olur yoksa tek başıma olduğum için.
Bebeğin Keyfi yerinde ya, 2 gündür sağolsun o kadar hareketli ki herşey yolunda rahat ol mesajı yolluyor sanki. Sürekli kıpır kıpır şov yapıyorBebek neredeyse boyumuza ulaştı ne hamile değilidoğunca inanırsın artık ne yapalım canim
pinkstrap hep pozitif düşünelim canım bebisler de stres olmasın annemin ilk 3 çocuğu erken doğmuş hatta birini kaybetmiş ama ben ve LezzetliCipetpet günümüzü doldurmuşuz hatta kardeşim 10 aylık doğmuş ben hesapları hep bu da Salih gibi erken doğacak diye yapıyorum annem de diyor hiç belli olmaz bakarsın 40 haftayı bile geçer. Bakalım onların da Rabbimin takdir ettigi bir doğum günü var sadece daha biz bilmiyoruz :)
Ağrı kemikteyse çatı ağrısı, iki taraflı iki kemikte de hissediyorsun darbe yemiş gibi.yaaa canim sana sorayim ben ayaga falan kalkinca yuruyunce benimde vajinamin icinde agri oluyor o cati agrisi falanmi baya agriyor cunku bide sabahalri hala kusuyorum brn kasiliyorum tabiki kusarkende bebek cikacak diyede cok korkuyorum yaa
tamam canim sagol benim gitmeme daha 3 hafta var cunku telefondan sorsam bana normal der gecer benim doktorumay doğru canım, benm nicklerle aram hiç iyi değil :) unutuyorum sürekli. tabi riske atmamak lazım Allah korusun
bende de öyle canım. eğer bu akşam doktora gidersem sorarım olmazsa yaarın gidicem yine sorar haber ederm sana
kemik degil galuba canim boyle ici agriyor iste tam tarifte edemiyorum 3 4 gundur misafirim vardi yoruldum ondanda olabilir amaAğrı kemikteyse çatı ağrısı, iki taraflı iki kemikte de hissediyorsun darbe yemiş gibi.
İçerden batma gibi mi? ben de normal zamanda 17. Haftadan beri çatı ağrısı oluyor, bazen de bebek kafa atıp duruyor batma gibi şeyler yaşıyorum ama hareketten sonra oluyor onu ayırt edersin. Uzun süreli ayakta durman baskıyı çoğaltır tabi, yorma kendinikemik degil galuba canim boyle ici agriyor iste tam tarifte edemiyorum 3 4 gundur misafirim vardi yoruldum ondanda olabilir ama
Bebeğin Keyfi yerinde ya, 2 gündür sağolsun o kadar hareketli ki herşey yolunda rahat ol mesajı yolluyor sanki. Sürekli kıpır kıpır şov yapıyor
Olumlu örnekler çok fazla, Allah bizede nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?