2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Her doktor farklı soyluyor demek ki..7 den sonra yasak diye biliyorum bends..Hoş bana aylardır yasak ta neyyyyse

Gecmis olsun bol bol dinlen artik. Miden icin ilac kullaniyo musun?
Allah razı olsun, Gaviscon alıyorum ama hiçbir işe yaramıyor ileri dereceye çerez gibi

Çok çok dikkat et kendine Pinko’m. Dualarım seninle.
İnşallah sağlıkla bekleyecek bebeğin zamanını. Sen bizi gelişmelerden haberdar et
Allah razı olsun canım Yarın kontrol var bakalım bebek iyi çok şükür de sancılar tekrarlanmazsa sorunumuzda olmaz inşallah.

Sağol canım Allah razı olsun, Hiçbirşey almadım anne yanı falan var eksikleri olduğu gibi duruyor, niyetim zaten 30. haftadan sonra almaktı, Allah korusun erken doğumda uzun süre küvözde kalıyor o sürede de yapılır. Günümüzde herşeye ulaşmak kolay, parası da hazır kenarda şimdiden yığmaya gerek yok.

Allah razı olsun canım, ben benlik kısımları hakkıyla yapıyorumdur inşallah, Allah merhamet etsin, hepiniz anlayabilirsiniz hepiniz can taşıyorsunuz şu süreçler hiç kolay değil, Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah gülerek anlattığımız günler gelir

Karnim tas gibi oldu nefes alamadim sanki rahmin ust kismindan bastiriyolar dogurayim diye. Baya baya kasildim durduk yere yurumeye filan calistim olmadi yattim uyumusum oyle
ayy geçmiş olsun pullumm geçtimi peki
Bu saatten sonra seytan meytan dürtmesin 7 aydan sonra yassak otursunlar oturdukları yerde..Yapanlar şansli biz de aralıktan beri tık yok..Esim deli danalar gibi oldu ama yok yaklaşmadı
aa yasak mıı, ben yasak değil sanıyodum. aralıktan beri mi kız ozamandan buzamana nasıl olmadan bebek oldu
benmkinin işine mi geldi bilmiyorum ama adam sanki hiiiiç öyle bişey neymiş bilmiyomuş gibi hayatına devam ediyo psikolojim bzuldu

aaa aklimda bulunsun canim bakim :) suan bile cok cok pahali oldugi icin indirimde almakta mantikli

haklısın canım, inşallah vaktini bekler kuzucuk. sende içine sine sine hevesini ettiğin gibi yaparsın hazırlığını. para oldumu herşey çok kolay..

Ahhh ah kuzum tüp bebek olunca riske atmadık hiç..tedavi sirasında yasaktı hamile kaldım ilk 3 ay yasaktı sonra dediler ki serbest bu sefer biz riske atmadık..Ama aralık konusunda abarttımmı hatirlamiyorum ocak evet te aralıkta belki olmustur :)

benim ara ara dudaklarin oldugu yerde agriyor canim bi kac gundurde tam vajinamin ici yani aslinda giris gibi sanirim oralar agriyor yaa bayada agriyor yani

aaa aklimda bulunsun canim bakim :) suan bile cok cok pahali oldugi icin indirimde almakta mantikli
ayıptır demesi ben o k marka 20liyi 25tl ye falan aldım. ağız bakım suları varya L ile başlayan onun 500 ml ni 17 tlye aldım.
bayaa uyguna geliyo yani. makyaj malzemeleri kozmetik ürünler falanda hep indirimde oluyo 10unda.
şuan bile %40 indirimli 30 tl

ay doğru canım, benm nicklerle aram hiç iyi değil :) unutuyorum sürekli. tabi riske atmamak lazım Allah korusun
benim ara ara dudaklarin oldugu yerde agriyor canim bi kac gundurde tam vajinamin ici yani aslinda giris gibi sanirim oralar agriyor yaa bayada agriyor yani
bende de öyle canım. eğer bu akşam doktora gidersem sorarım olmazsa yaarın gidicem yine sorar haber ederm sana

Bebek neredeyse boyumuza ulaştı ne hamile değili doğunca inanırsın artık ne yapalım canim

pinkstrap hep pozitif düşünelim canım bebisler de stres olmasın annemin ilk 3 çocuğu erken doğmuş hatta birini kaybetmiş ama ben ve LezzetliCipetpet günümüzü doldurmuşuz hatta kardeşim 10 aylık doğmuş ben hesapları hep bu da Salih gibi erken doğacak diye yapıyorum annem de diyor hiç belli olmaz bakarsın 40 haftayı bile geçer. Bakalım onların da Rabbimin takdir ettigi bir doğum günü var sadece daha biz bilmiyoruz :)

aydingelini canim gebelige bagli bobrek genislemesi olabilir. Oda agri yapiyor. Ilk gebeligimde yasadim bunda da baslamia buyumeye ama suan cok ufak bi buyume. Onceki dogumumda doktor urologa yonlendirmisti. Bu doktorum oldukca tecrubeli kendi bakiyor bobreklerimin durumuna sende bahset doktoruna kendi bakmazsa da urologa yonlendirir.

Öyle valla çok zor. O yüzden şimdiden önlemimi almaya çalışıyorum. Doğumdan sonra kötülemesin diye . Yeni doğmuş bi bebekle daha da zor olur yoksa tek başıma olduğum için.

İlk defa olunca aşırı strest yapmadım ama öyle az buz bi ağrı değildi canım. göğsümün alt tarafı ama sırtım ağrıyodu, boşluğumun üst tarafı. ağrı geçmemiş sabahta ağrıyodu. ilk aklıma böbrekler geldi.
kan verdim sabah sonucu akşama kadar çıkarsa akşam doktoruma gidicem, olmazsa yarın gittiğimde söylerim artık inşallah kötü bişey değildir. teşekkür ederim bu arada
Öyle valla çok zor. O yüzden şimdiden önlemimi almaya çalışıyorum. Doğumdan sonra kötülemesin diye . Yeni doğmuş bi bebekle daha da zor olur yoksa tek başıma olduğum için.
haklısın canım inşallah şifa olur denediklerin

Bebeğin Keyfi yerinde ya, 2 gündür sağolsun o kadar hareketli ki herşey yolunda rahat ol mesajı yolluyor sanki. Sürekli kıpır kıpır şov yapıyor
Olumlu örnekler çok fazla, Allah bizede nasip eder inşallah

yaaa canim sana sorayim ben ayaga falan kalkinca yuruyunce benimde vajinamin icinde agri oluyor o cati agrisi falanmi baya agriyor cunku bide sabahalri hala kusuyorum brn kasiliyorum tabiki kusarkende bebek cikacak diyede cok korkuyorum yaa
Ağrı kemikteyse çatı ağrısı, iki taraflı iki kemikte de hissediyorsun darbe yemiş gibi.

tamam canim sagol benim gitmeme daha 3 hafta var cunku telefondan sorsam bana normal der gecer benim doktorum

kemik degil galuba canim boyle ici agriyor iste tam tarifte edemiyorum 3 4 gundur misafirim vardi yoruldum ondanda olabilir ama
İçerden batma gibi mi? ben de normal zamanda 17. Haftadan beri çatı ağrısı oluyor, bazen de bebek kafa atıp duruyor batma gibi şeyler yaşıyorum ama hareketten sonra oluyor onu ayırt edersin. Uzun süreli ayakta durman baskıyı çoğaltır tabi, yorma kendini

Oyyy kıyamam ona ne güzel yaa biz de panik olmaktan o anları doya doya yaşayamiyoruz iste halbuki içimizde ne büyük mucize var elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…