Geçmiş olsun, ben hiç yaşamadım ama kasılma bu herhaldeKarnim tas gibi oldu nefes alamadim sanki rahmin ust kismindan bastiriyolar dogurayim diye. Baya baya kasildim durduk yere yurumeye filan calistim olmadi yattim uyumusum oyle
Canım dün gece sağ tarafıma dönük uyandım, hatta şimdide hafiften ağrı hissediyorum, göğsümün alt tarafına doğru ama sırtım ağrıyo yani. boşluğumun üstü yani. baya ağrıyodu gece sonra soluma zor döndüm yattım sabah sola dönük uyandım ama yine sağ aynı yer ağrıyodu. böbrek olabilir diye düşündümGeçmiş olsun, ben hiç yaşamadım ama kasılma bu herhalde
aydingelini göremedim senin böbrekle mi alakası sorunun var?
Bol su iç bakalım böbrekse su kesiyor hemen ağrıyı. İdrar tahlili de yaptırsan iyi olur aslında, Gerçi bizim sağlık ocağı izlem günleri de yaklaştı, bayram sonuna bana randevu vermişti tahliller için.Canım dün gece sağ tarafıma dönük uyandım, hatta şimdide hafiften ağrı hissediyorum, göğsümün alt tarafına doğru ama sırtım ağrıyo yani. boşluğumun üstü yani. baya ağrıyodu gece sonra soluma zor döndüm yattım sabah sola dönük uyandım ama yine sağ aynı yer ağrıyodu. böbrek olabilir diye düşündüm
Kötü olmuş ama işte nasip, Senin için bebek için en hayırlısı nasılsa öyle olsun, hayatınızı da riske atamazlar kiGeçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi. Kanaman vardır dedi bende yok hiç olmadı bugüne kadar dedim. Bunun sonucunda normal Doğum yapamayacağımı söyledi.rapora da yazdı sonucu. Plasenta alt ucu internal osa doğru uzanım göstermektedir diye. Sonra kendi doktorum da görmeleri iyi olmuş takip edicez evet normal Doğum yapamazsın dedişimdi bende kanama olur mu diye tedirginim hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum kanama olursa çok olabilir. Zaten ilk günden herkes sen iğne kullanıyorsun normal Doğum yapamazsın deyip duruyorlar 5 tane doktora sordum hepsi sorun olmaz demişti. şimdi başka bi engel daha çıkmış oldu önüme. Oturup Canımı sıksam zırıl zırıl ağlamak geliyo içimden. Hiç önemli değilmiş gibi davranıyorum. Acaba bir sonraki kontrole kadar çıkar mı yukarı sizce ? Ya ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ve ben ilk çocuğunu hiçbir müdahalesiz nerdeyse doğal Doğumla kucağına almış biriyim.
İlk defa olunca aşırı strest yapmadım ama öyle az buz bi ağrı değildi canım. göğsümün alt tarafı ama sırtım ağrıyodu, boşluğumun üst tarafı. ağrı geçmemiş sabahta ağrıyodu. ilk aklıma böbrekler geldi.
kan verdim sabah sonucu akşama kadar çıkarsa akşam doktoruma gidicem, olmazsa yarın gittiğimde söylerim artık inşallah kötü bişey değildir. teşekkür ederim bu arada
haklısın canım inşallah şifa olur denediklerin
Ben doktora soyledim hic dogumla ilgili biseyden bahsetmedi canim bende normal dogum düsünüyorum Allah kismet ederse. İlac verdi kabizligim icin. İlac kullanmak yerine bol lifli gida tuketmeyi tercih ediyorum. Sicak suya oturma varmis iyi geliyomus diye duymustum onu hic denemedim. Mudahale edilmiyor hamilelikte mecbur cekicez. Bence dogumda sorun teskil etmez oyle olsaydi doktor soylerdi bana.
Canım ben de ilk hamilelikte kabızlık sorunu çekiyordum. Doğumdan önce lavman yaparken hasta bakıcı söyledi senin hemoroid var diye ama kanama falan hiç yaşamamıştım. Bildiğim kadarıyla hamilelikte bebeğin bağırsaklara baskı yapmasından bile dışarı çıkabiliyormuş hemoroid. Normal doğumu etkilemez. Doğumdan sonra kötüleşti ama. Hatta wc den ağlayarak çıktığımı hatırlıyorum. Sonra biraz krem kullandım ve 3 ayda kendiliğinden geçti. Doğumda yanlış ıkınmadan oluyor. Maalesef ne doktorum ne de ebe doğru ıkınmayı öğretmedi bana. Sen de buna dikkat et böylece daha da kötüleşmemiş olur Doğumda.
canım bende de plesenta aşağı inmişti öyle böyle kanamam olmadı 14 gün sürdü kanamam ama yukarı çıktı. 28.haftaya kadar yukarı çıkabiliyo eğer çıkmazsa tamamen rahimi kapatırsa normal doğum yapamazsın diyolardı. bol bol dinlen eğer çalışmıyosan sürekli yatmaya çalış ağır iş yapma. inşallah çıkar seninki de, eğer çıkmazsa da yapacak bişey yok nasibinde sezaryen olmak vardır.. inşallah hayırlısı olurGeçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi. Kanaman vardır dedi bende yok hiç olmadı bugüne kadar dedim. Bunun sonucunda normal Doğum yapamayacağımı söyledi.rapora da yazdı sonucu. Plasenta alt ucu internal osa doğru uzanım göstermektedir diye. Sonra kendi doktorum da görmeleri iyi olmuş takip edicez evet normal Doğum yapamazsın dedişimdi bende kanama olur mu diye tedirginim hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum kanama olursa çok olabilir. Zaten ilk günden herkes sen iğne kullanıyorsun normal Doğum yapamazsın deyip duruyorlar 5 tane doktora sordum hepsi sorun olmaz demişti. şimdi başka bi engel daha çıkmış oldu önüme. Oturup Canımı sıksam zırıl zırıl ağlamak geliyo içimden. Hiç önemli değilmiş gibi davranıyorum. Acaba bir sonraki kontrole kadar çıkar mı yukarı sizce ? Ya ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ve ben ilk çocuğunu hiçbir müdahalesiz nerdeyse doğal Doğumla kucağına almış biriyim.
zaten günde 3 lt su içiyorum fazlasıda zarar olmazmı? 27 ağustosa yazdılar bana da randevuyu. bi doktoruma danışayım olmadı idrar testi veririm sağlık ocağınaBol su iç bakalım böbrekse su kesiyor hemen ağrıyı. İdrar tahlili de yaptırsan iyi olur aslında, Gerçi bizim sağlık ocağı izlem günleri de yaklaştı, bayram sonuna bana randevu vermişti tahliller için.
Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi. Kanaman vardır dedi bende yok hiç olmadı bugüne kadar dedim. Bunun sonucunda normal Doğum yapamayacağımı söyledi.rapora da yazdı sonucu. Plasenta alt ucu internal osa doğru uzanım göstermektedir diye. Sonra kendi doktorum da görmeleri iyi olmuş takip edicez evet normal Doğum yapamazsın dedişimdi bende kanama olur mu diye tedirginim hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum kanama olursa çok olabilir. Zaten ilk günden herkes sen iğne kullanıyorsun normal Doğum yapamazsın deyip duruyorlar 5 tane doktora sordum hepsi sorun olmaz demişti. şimdi başka bi engel daha çıkmış oldu önüme. Oturup Canımı sıksam zırıl zırıl ağlamak geliyo içimden. Hiç önemli değilmiş gibi davranıyorum. Acaba bir sonraki kontrole kadar çıkar mı yukarı sizce ? Ya ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ve ben ilk çocuğunu hiçbir müdahalesiz nerdeyse doğal Doğumla kucağına almış biriyim.
İnşallah canım sağolBu kısmı sesli okuyayım Teyzen kızıyor diyerek
Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi. Kanaman vardır dedi bende yok hiç olmadı bugüne kadar dedim. Bunun sonucunda normal Doğum yapamayacağımı söyledi.rapora da yazdı sonucu. Plasenta alt ucu internal osa doğru uzanım göstermektedir diye. Sonra kendi doktorum da görmeleri iyi olmuş takip edicez evet normal Doğum yapamazsın dedişimdi bende kanama olur mu diye tedirginim hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum kanama olursa çok olabilir. Zaten ilk günden herkes sen iğne kullanıyorsun normal Doğum yapamazsın deyip duruyorlar 5 tane doktora sordum hepsi sorun olmaz demişti. şimdi başka bi engel daha çıkmış oldu önüme. Oturup Canımı sıksam zırıl zırıl ağlamak geliyo içimden. Hiç önemli değilmiş gibi davranıyorum. Acaba bir sonraki kontrole kadar çıkar mı yukarı sizce ? Ya ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ve ben ilk çocuğunu hiçbir müdahalesiz nerdeyse doğal Doğumla kucağına almış biriyim.
Olur iyiymiş su miktarın, iltihap falan yoksa böbrek değildir o zaman. Bi konuş sen. Mide de sırta vurur bu aradacanım bende de plesenta aşağı inmişti öyle böyle kanamam olmadı 14 gün sürdü kanamam ama yukarı çıktı. 28.haftaya kadar yukarı çıkabiliyo eğer çıkmazsa tamamen rahimi kapatırsa normal doğum yapamazsın diyolardı. bol bol dinlen eğer çalışmıyosan sürekli yatmaya çalış ağır iş yapma. inşallah çıkar seninki de, eğer çıkmazsa da yapacak bişey yok nasibinde sezaryen olmak vardır.. inşallah hayırlısı olur
zaten günde 3 lt su içiyorum fazlasıda zarar olmazmı? 27 ağustosa yazdılar bana da randevuyu. bi doktoruma danışayım olmadı idrar testi veririm sağlık ocağına
canım bende kan sulandırıcı iğne oluyorum plasenta da aşağıda kanama da oldu ama öyle çok değil leke tarzında oldu. Aynı şekilde banada normal doğum yapamazsın eşinin yukarı çıkması lazım takip edicez dediler. Hala çıkmadı 8. aya kadar aca belli oluyor çıkıp çıkmaması.. Normal doğumu isteyen biri olarak söylüyorum. Hiç moralini bozup canını sıkma yeterki ikinizde sağlıklı olun bebeğini sağlıkla kucağına al.. Doğum şekli çokta önemli değil. Ben bebeğim ve benim için hangisi hayırlıysa o olsun dedim ve öyle demeye de devam ediyorum..Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi. Kanaman vardır dedi bende yok hiç olmadı bugüne kadar dedim. Bunun sonucunda normal Doğum yapamayacağımı söyledi.rapora da yazdı sonucu. Plasenta alt ucu internal osa doğru uzanım göstermektedir diye. Sonra kendi doktorum da görmeleri iyi olmuş takip edicez evet normal Doğum yapamazsın dedişimdi bende kanama olur mu diye tedirginim hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum kanama olursa çok olabilir. Zaten ilk günden herkes sen iğne kullanıyorsun normal Doğum yapamazsın deyip duruyorlar 5 tane doktora sordum hepsi sorun olmaz demişti. şimdi başka bi engel daha çıkmış oldu önüme. Oturup Canımı sıksam zırıl zırıl ağlamak geliyo içimden. Hiç önemli değilmiş gibi davranıyorum. Acaba bir sonraki kontrole kadar çıkar mı yukarı sizce ? Ya ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ve ben ilk çocuğunu hiçbir müdahalesiz nerdeyse doğal Doğumla kucağına almış biriyim.
İnşallah canım aminAllah razı olsun bir 5-6 hafta daha dayanabilsek bari, sonrası yine kalsalar iyi de en azından riskleri düşüyor. Hep beraber kazasız belasız atlatalım inşallah
Nasil bi doktormus o :) Benimki verdi ama benim ilacin prospektusunde hamileler kullanabilir yaziyo zaten bebeklere falan verilen bi ilacmis. Benim doktorum zarari olmaz dedi yag gibi bisey zaten. Bende kuru kayisi fln tuketiyorum sabahlari ac karnina dogal yoldan olsun diye ama bazen 4 gun cikamadigim oluyo tuvalete. O zaman mecbur kaliyorum. Karnim davul gbi sisiyo cocugun hareketlerini bile hissedemez oluyorum. Cok kottu bisey ya Allah yardimcimz olsun. Dogumdan sonra gecer diye umut ediyorum.Kız senin doktor insafliymis benim doktordan ilaç istedim kabızlık icin 1 haftadır çıkamıyorum tuvalete dedim bana ben sana ilaç vermem eğer çok kötü olsaydın belli olurdu bol bol sebze meyve ye su iç çıkarsın dedi kadın hiç bi şekilde ilaç vermiyo fitil bile .
Kan değerim düşük çıktığı için kan ilacı kullanicam kızlar. Yorumlariniz için teşekkür ederim.
Ama düşük olmayan değerler için ve ağrım olmadığı için diğer ilaçları kullanıp kullanmamaya kararsızım .
Ha bir de bebeğim hakkında bilgi vereyim çok şükür sağlıklı güzel ilerliyor ama bebek ters duruyor ayaklar aşağıda ve oraya tepik atıyor o da kasık agrima sebep oluyor .
Kasimin ortalarında sezeryan doğumla bebeğime kavusucam Allah izin verirse.
Ben genelde cok yürüdügümde oluyor tam tarif ettigin gibi. hatta karnim aciyo diyorum, esim o ne demek diyo agrinmi var diyogünaydın merhaba kızlar dün çok rahatsızdı karnım gerildi içten acıdı hep yürüdüm ev içinde bi rahatsızlık vardı anlamadım netten araştırdım ne olduğunu da bulamadım dokununca taş gibiydi karnım ve acıodu sanki gerilio mu desem etim yırtılır gibi açılıomu desem anlamadım uyuya kalmışım sonra normal mi bu bileniniz varmı ne olduğunu?
kefir ic canim istisnasiz hergun cikarsin bidaha :)Nasil bi doktormus o :) Benimki verdi ama benim ilacin prospektusunde hamileler kullanabilir yaziyo zaten bebeklere falan verilen bi ilacmis. Benim doktorum zarari olmaz dedi yag gibi bisey zaten. Bende kuru kayisi fln tuketiyorum sabahlari ac karnina dogal yoldan olsun diye ama bazen 4 gun cikamadigim oluyo tuvalete. O zaman mecbur kaliyorum. Karnim davul gbi sisiyo cocugun hareketlerini bile hissedemez oluyorum. Cok kottu bisey ya Allah yardimcimz olsun. Dogumdan sonra gecer diye umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?