2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kan değerim düşük çıktığı için kan ilacı kullanicam kızlar. Yorumlariniz için teşekkür ederim.

Ama düşük olmayan değerler için ve ağrım olmadığı için diğer ilaçları kullanıp kullanmamaya kararsızım .

Ha bir de bebeğim hakkında bilgi vereyim çok şükür sağlıklı güzel ilerliyor ama bebek ters duruyor ayaklar aşağıda ve oraya tepik atıyor o da kasık agrima sebep oluyor .
Kasimin ortalarında sezeryan doğumla bebeğime kavusucam Allah izin verirse.

Geçmiş olsun, ben hiç yaşamadım ama kasılma bu herhalde

aydingelini göremedim senin böbrekle mi alakası sorunun var?
Canım dün gece sağ tarafıma dönük uyandım, hatta şimdide hafiften ağrı hissediyorum, göğsümün alt tarafına doğru ama sırtım ağrıyo yani. boşluğumun üstü yani. baya ağrıyodu gece sonra soluma zor döndüm yattım sabah sola dönük uyandım ama yine sağ aynı yer ağrıyodu. böbrek olabilir diye düşündüm

Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi. Kanaman vardır dedi bende yok hiç olmadı bugüne kadar dedim. Bunun sonucunda normal Doğum yapamayacağımı söyledi.rapora da yazdı sonucu. Plasenta alt ucu internal osa doğru uzanım göstermektedir diye. Sonra kendi doktorum da görmeleri iyi olmuş takip edicez evet normal Doğum yapamazsın dedi şimdi bende kanama olur mu diye tedirginim hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum kanama olursa çok olabilir. Zaten ilk günden herkes sen iğne kullanıyorsun normal Doğum yapamazsın deyip duruyorlar 5 tane doktora sordum hepsi sorun olmaz demişti. şimdi başka bi engel daha çıkmış oldu önüme. Oturup Canımı sıksam zırıl zırıl ağlamak geliyo içimden. Hiç önemli değilmiş gibi davranıyorum. Acaba bir sonraki kontrole kadar çıkar mı yukarı sizce ? Ya ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ve ben ilk çocuğunu hiçbir müdahalesiz nerdeyse doğal Doğumla kucağına almış biriyim.

Bol su iç bakalım böbrekse su kesiyor hemen ağrıyı. İdrar tahlili de yaptırsan iyi olur aslında, Gerçi bizim sağlık ocağı izlem günleri de yaklaştı, bayram sonuna bana randevu vermişti tahliller için.

Kötü olmuş ama işte nasip, Senin için bebek için en hayırlısı nasılsa öyle olsun, hayatınızı da riske atamazlar ki

Saol canım benim inşallah olur .

Kızlar şeker yükleme sonucum yüksekti Dr. Dahiliye ye oda endokrine yolladi bugün ancak sıra bulabildim oda şeker ölçüm cihazı yazdı sabah öğle akşam aç tok ölç dedi ve diyetisyen e yolladı öyle bir diyetim varki ben onları belkide 2 günde tuketiyordum ama hiç atlamadan acikmasakta yiycekmisiz 2 gün sonra yine gidicem Dr. Gebelik şekeri için kötü senaryoları duymayin dikkat edersek hiçbir şey olmaz dedi stres ten uzak duruyormusuz hayata devam inşallah kalan zaman hepimiz için cokkk güzel gecerrr

Kız senin doktor insafliymis benim doktordan ilaç istedim kabızlık icin 1 haftadır çıkamıyorum tuvalete dedim bana ben sana ilaç vermem eğer çok kötü olsaydın belli olurdu bol bol sebze meyve ye su iç çıkarsın dedi kadın hiç bi şekilde ilaç vermiyo fitil bile .

Bak söylediğin iyi oldu bunu . Benim daha ilk bu ufacık şeyde ister istemez panikliyorum . Doktorla bunu ayriyetten konusuyum bi .

canım bende de plesenta aşağı inmişti öyle böyle kanamam olmadı 14 gün sürdü kanamam ama yukarı çıktı. 28.haftaya kadar yukarı çıkabiliyo eğer çıkmazsa tamamen rahimi kapatırsa normal doğum yapamazsın diyolardı. bol bol dinlen eğer çalışmıyosan sürekli yatmaya çalış ağır iş yapma. inşallah çıkar seninki de, eğer çıkmazsa da yapacak bişey yok nasibinde sezaryen olmak vardır.. inşallah hayırlısı olur
zaten günde 3 lt su içiyorum fazlasıda zarar olmazmı? 27 ağustosa yazdılar bana da randevuyu. bi doktoruma danışayım olmadı idrar testi veririm sağlık ocağına

Canım dur hemen kendini bırakma belki yukarı çıkar. Sezeryan da dünyanın sonu degil yeter ki sen ve evladın sağlıkla kavuşun üzülme lütfen...

İnşallah canım sağol Bu kısmı sesli okuyayım Teyzen kızıyor diyerek

Sen ufaktan göz dağı ver şimdiden. Doğunca bol bol öper severiz

En güzeli ne normal Doğuma ne de sezaryene kendimizi şartlamamak. Ne gelirse allahtan kabul diyecez.
Doktorlardan iyi bilemem tabi ama normal şartlarda daha yukarı çıkabilir diye biliyorum ben de. Bir sonraki kontrolde daha netleşir durum. Ama en önemlisi senin ve bebeğin sağlığını tehlikeye atmamak tabi. Hayırlısı olur umarım

Olur iyiymiş su miktarın, iltihap falan yoksa böbrek değildir o zaman. Bi konuş sen. Mide de sırta vurur bu arada

canım bende kan sulandırıcı iğne oluyorum plasenta da aşağıda kanama da oldu ama öyle çok değil leke tarzında oldu. Aynı şekilde banada normal doğum yapamazsın eşinin yukarı çıkması lazım takip edicez dediler. Hala çıkmadı 8. aya kadar aca belli oluyor çıkıp çıkmaması.. Normal doğumu isteyen biri olarak söylüyorum. Hiç moralini bozup canını sıkma yeterki ikinizde sağlıklı olun bebeğini sağlıkla kucağına al.. Doğum şekli çokta önemli değil. Ben bebeğim ve benim için hangisi hayırlıysa o olsun dedim ve öyle demeye de devam ediyorum..

Nasil bi doktormus o :) Benimki verdi ama benim ilacin prospektusunde hamileler kullanabilir yaziyo zaten bebeklere falan verilen bi ilacmis. Benim doktorum zarari olmaz dedi yag gibi bisey zaten. Bende kuru kayisi fln tuketiyorum sabahlari ac karnina dogal yoldan olsun diye ama bazen 4 gun cikamadigim oluyo tuvalete. O zaman mecbur kaliyorum. Karnim davul gbi sisiyo cocugun hareketlerini bile hissedemez oluyorum. Cok kottu bisey ya Allah yardimcimz olsun. Dogumdan sonra gecer diye umut ediyorum.

Bide magnezyumu kullan derim digerlerini tercihine birak. Bende de kramp kasilma yoktu kullanmadim. Simdi artti iyice icsem de etkili olmuyo duzenli kullanmak gerekiyor. Sadece kramp icin degil kasilma ve erken dogum riski icinde iciliyomus. En azindan kasima kadar kullan sonra birak. Allah korusun riski engellemek gerek

Ben genelde cok yürüdügümde oluyor tam tarif ettigin gibi. hatta karnim aciyo diyorum, esim o ne demek diyo agrinmi var diyo yok karnimda aci var derim geriliyo diyorum. Annem yurudukce genisliyodur karnin buyuyo normal diyo ama tabiki doktor gorusu degil :) gecici bi agri oldugu icn ben takilmiyorum.

kefir ic canim istisnasiz hergun cikarsin bidaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…