migrosun kendi markasi vardi canim adini hatirlamiyorum o dogala en yakin kefirmis diye biliyorum diyetinisyenim onermistiKendim yapamiyorum market urunlerinede guvenmiyorumki canim yoksa icerim bende severim kefiri :)
Eki Görüntüle 2179691 bundan kullanan varmi kzilar nasil olur ve fiyati nasil bu konuda hicbi fikrim yok:)
doktorum bana kasilma oluyormu dedi dedim o nasil olurki :) yani sol tarafimdan derim gerilip boyle cekiliyor gibi hissediyorum bicak surtuyorlarmis gibi oluyor dedim onemsemedi bunu demekki kasilma degilmis :)Benim yasadigimda senin tarif ettigin gibi ama ben kasilma olarak düsünmedim hic. Benimki daha cok icten disa baski var balon sisirrsnde patlamak uzereymis gibi. Derim cok geriliyo ve karnimi yirtiyomus bisey gibi aci oluyo. Ne zaman cok yürürsem basima geliyor. Eve gelip dinlennce geciyor. O yuzden ben cok kafama takmamistim. Arkadaslar kasilma olabilir diyince bende acabami dedim simdi bi. Cocuk asagida olunca benimde alt taraflarim agriyo. Batma hic olmadi daha. Sen bence bugun dinlenme gunu yap kendine kalkma hic
yaaa benim evim klimali genede uhar makinesi gereklimi acaba bundan alirim ololmadiBiz kullandık canım özellikle kışın burnu tıkanırdı kızımın uyumadan önce mutlaka açardık burnunu. Kış bebekleri oldukları için bundan önce önceliğin odayı nemlendiriciler oluyor ya buhar makinası onda almanızı tavsiye ederim. Kaliteli uyku uyumasında yardımcı oluyor kışın.
doktorum bana kasilma oluyormu dedi dedim o nasil olurki :) yani sol tarafimdan derim gerilip boyle cekiliyor gibi hissediyorum bicak surtuyorlarmis gibi oluyor dedim onemsemedi bunu demekki kasilma degilmis :)
gecmeyen agrim hic olmadi canim allahim bide sanki bi kac gudnur altimdan biseyler akiyormus gibi hissediyrum yaa bilemedimde :)Kasilmada karnin taş gibi oluyor ne yaparsan yap gecmiyor canim
gecmeyen agrim hic olmadi canim allahim bide sanki bi kac gudnur altimdan biseyler akiyormus gibi hissediyrum yaa bilemedimde :)
ter diye dusunuyirum danim cunku cok terliyorum yaa hani su sizintisi falan olsa sabah uyandigimdada ic camasirim islak oolur demiTer olabilir mi canım ya da idrar kaçıyor olabilir...
ter diye dusunuyirum danim cunku cok terliyorum yaa hani su sizintisi falan olsa sabah uyandigimdada ic camasirim islak oolur demi
aynen bende ona dikkat ediyorum canim sanirim su sizintisi olsa herhalde ic camasirin her yerine yayilirdi diye dusunuyorumBen de bazen su hissediyorum ama afedersin çamaşırın ortası değil de daha çok yanlarda oluyor demek ki ter diyorum. Su sızıntısı olsa devamlı gelirdi heralde bilmiyorum ki canim
Eki Görüntüle 2179773
Ne süperim ya değerlere bak demir kan kolestrol ne ararsan var.
Kızlar benim iştahım açıldı ya :)
Hep iştahsızdım zoraki yerdim bişeyler. Şimdi gece bile acıkıyorum. 3 kilo aldım hamileliğimin başından beri ama sanırım bu iştah böyle devam ederse baya şişicem gibi.
Sanki böyle midem kazınıyor gibi hissediyorum :)
Bu aralar benimde oyle o yuzden erken yatmaya calusiyorum. Gece yememeliyim
iyiyim kuzum napıyım ara ara kasılmalarım oluyo ama yalancı kasılma dedi doktor. Bi şekerle uğraşıyorum işte diyet işe yaramadı hem insülin hem diyet bir arada götürüyorum. Ve tabi yatışa devam. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?