2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eki Görüntüle 2179691 bundan kullanan varmi kzilar nasil olur ve fiyati nasil bu konuda hicbi fikrim yok:)

Biz kullandık canım özellikle kışın burnu tıkanırdı kızımın uyumadan önce mutlaka açardık burnunu. Kış bebekleri oldukları için bundan önce önceliğin odayı nemlendiriciler oluyor ya buhar makinası onda almanızı tavsiye ederim. Kaliteli uyku uyumasında yardımcı oluyor kışın.

doktorum bana kasilma oluyormu dedi dedim o nasil olurki :) yani sol tarafimdan derim gerilip boyle cekiliyor gibi hissediyorum bicak surtuyorlarmis gibi oluyor dedim onemsemedi bunu demekki kasilma degilmis :)

yaaa benim evim klimali genede uhar makinesi gereklimi acaba bundan alirim ololmadi

doktorum bana kasilma oluyormu dedi dedim o nasil olurki :) yani sol tarafimdan derim gerilip boyle cekiliyor gibi hissediyorum bicak surtuyorlarmis gibi oluyor dedim onemsemedi bunu demekki kasilma degilmis :)

Kasilmada karnin taş gibi oluyor ne yaparsan yap gecmiyor canim

ter diye dusunuyirum danim cunku cok terliyorum yaa hani su sizintisi falan olsa sabah uyandigimdada ic camasirim islak oolur demi

Ben de bazen su hissediyorum ama afedersin çamaşırın ortası değil de daha çok yanlarda oluyor demek ki ter diyorum. Su sızıntısı olsa devamlı gelirdi heralde bilmiyorum ki canim

Ben de bazen su hissediyorum ama afedersin çamaşırın ortası değil de daha çok yanlarda oluyor demek ki ter diyorum. Su sızıntısı olsa devamlı gelirdi heralde bilmiyorum ki canim
aynen bende ona dikkat ediyorum canim sanirim su sizintisi olsa herhalde ic camasirin her yerine yayilirdi diye dusunuyorum

Kızlar benim iştahım açıldı ya :)
Hep iştahsızdım zoraki yerdim bişeyler. Şimdi gece bile acıkıyorum. 3 kilo aldım hamileliğimin başından beri ama sanırım bu iştah böyle devam ederse baya şişicem gibi.
Sanki böyle midem kazınıyor gibi hissediyorum :)

Bu aralar benimde oyle o yuzden erken yatmaya calusiyorum. Gece yememeliyim

Bu aralar benimde oyle o yuzden erken yatmaya calusiyorum. Gece yememeliyim

Aynen aynen kızı uyutuyorum bende onunla uyku moduna geçiyorum acıkmayım diye :)
Aslında kuru yemiş meyve falan atıştırıyodum acıkınca ama şu aralar canım yemek ve çikolatalı tatlılar çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…