Yasal işlemlerle uğraşıyorum canım adliyeye geldim dava acmak için. Allah yardımcım olsun.E Esra_Babies nasılsın canım son durumlar ne?
pinkstrap sen nasılsın canım sesin soluğun hiç çıkmıyo bi sorun yok dimi ?
:) her insanda birazcık takıntı var yani. Hamile olmasan neyse de bence de çok soluma o kimyasalları az sabret sonra eski haline dönersin annişi. Bebişini düşün :) bence her eve senden lazım :)Bir kimyager olarak kimyasaldan uzak duramamanin lanetini yasiyorum sanirim. :) domestos ile resmen ask yasiyorum. Ben de dip kose temizlik yapmiyorum kadin geliyor ama belli basli seyler var yapmadan gecilmiyor. Bide bazi seyleri yaptikca pratiklesiyosun onceden bi lavoboyu cifleneye harcadigim vakitte simdi tum banyoyu temiliyorum. Benim hassas noktam banyo sanirim. O klozete sabah aksam domestos dokmezsem sanki enfeksiyon kapicaz gibi gelio. Oglan bile alismis tuvaleti gelince kapagi acmadan sifona basio camasir suyu dokmusumdur die. :)) ben canimin kiymetini hic bilmiyorum gercekten bu sebepten de cok firca yiyorum. Herkes ne bicim hamilesin bam gum hareket ediosun diolar. Ama nabim elimden baska turlusu gelmio. 2 gundur kalca kemigim agrio ona ragmen dur durak bilmiorum artik bugun yorgunluktan oturamaz kalkamaz hale geldim. Benimki temizlik hastaligindan degil tez canliliktan. Aksam oluyorum yorgunluktan uzandim esim makineden camasir cikardi bunlari asayimmi kurutmayami atayim die getir yattigim yerde ayirayim dedim herseyi atmiyorum kurutmaya. Ayirdim dedim al bunlari kurutmaya at bunlari asarsin tamam dio oturuo. Yani benim agzimdan cikinca yapilmazsa deliriyorum sonra hemen yuvarlanarak kalktim. Kurutmaya yonlendim. Bu seferde iki dakka duramiosun yapacam ben die elimden legeni cekio. Anam biliosun huyumu soykeyince kalk yap dimi. Keske benden bi tane olsa is bolumu yapsak :)
Riskli haftalarıma girdim ben, sancılar başladı ara ara yokluyor, Pazartesi gece 3.30 da sancıyla uykudan uyandım acile gittik nst de 1 tane sancı çıktı ama serum falan takıldı yinede, aradım kendi doktorum doğum sancısı olduğunu düşünmedi mide ya da safra kesesi olarak tarif etmişim, hamilelik reflüm bayağı ileri o ağrıyı yapar mı yapar ama acilde bakan doktor yalancı sancı diyor bilemiyoruz bizde, Nidicard içmeye başladım doktorum kesin istirahat verdi yatıyorum öyle işte.
Sizler nasılsınız?
amin canım haberdar et gelişmelerdenYasal işlemlerle uğraşıyorum canım adliyeye geldim dava acmak için. Allah yardımcım olsun.
Kızlar bu arada kaçıncı haftadan sonra ilişki yasak? Bana doktorum ilişki yasak falan demedi hiç bu zamana kadar. Eskisi gibi olmasa da arada oluyor kaçamaklar. Yarın kontrolüm var sorucam doktora. Ama doğumu tetikliyorsa yasaktır o zaman. Zaten erken doğum yaptım kızımın doğduğu haftalar yaklaştıkça içimi bir endişe sarmaya başladı
acıyo evet etımı sıkıyorlar sankı canım yanıo yanı tuhaf sımdı de seyıme bısey batıp duruo aman allahım acıo da acıo offfBen genelde cok yürüdügümde oluyor tam tarif ettigin gibi. hatta karnim aciyo diyorum, esim o ne demek diyo agrinmi var diyoyok karnimda aci var derim geriliyo diyorum. Annem yurudukce genisliyodur karnin buyuyo normal diyo ama tabiki doktor gorusu degil :) gecici bi agri oldugu icn ben takilmiyorum.
Sağol canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Senin de riskli haftaya az kaldı, nasıl hareket ediyorsun bilmiyorum ama sakinliğe geçiş yapman iyi olur, en azından için rahat olur.Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Bende yarın oğlumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım uzun zaman oldu görmeyeli bakalım gelişimimiz nasıl :)
Sağol canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Senin de riskli haftaya az kaldı, nasıl hareket ediyorsun bilmiyorum ama sakinliğe geçiş yapman iyi olur, en azından için rahat olur.
Canım bana iki hamileliğimde de hiç bir doktor ilişki yasak demedi ama salihte erken doğum olduğu için ben bu hamileliğimde baştan beri korunmayı tercih ettim. Risk olmasa bile dikkat etmekte fayda var hele bizim gibi daha önce sıkıntı yaşayanlar...
pinkocum senle beraber dikiş atılan biri vardı nickini unuttum onun durumu nasıl acabaSağol canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Senin de riskli haftaya az kaldı, nasıl hareket ediyorsun bilmiyorum ama sakinliğe geçiş yapman iyi olur, en azından için rahat olur.
Nasil bi doktormus o :) Benimki verdi ama benim ilacin prospektusunde hamileler kullanabilir yaziyo zaten bebeklere falan verilen bi ilacmis. Benim doktorum zarari olmaz dedi yag gibi bisey zaten. Bende kuru kayisi fln tuketiyorum sabahlari ac karnina dogal yoldan olsun diye ama bazen 4 gun cikamadigim oluyo tuvalete. O zaman mecbur kaliyorum. Karnim davul gbi sisiyo cocugun hareketlerini bile hissedemez oluyorum. Cok kottu bisey ya Allah yardimcimz olsun. Dogumdan sonra gecer diye umut ediyorum.
Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi. Kanaman vardır dedi bende yok hiç olmadı bugüne kadar dedim. Bunun sonucunda normal Doğum yapamayacağımı söyledi.rapora da yazdı sonucu. Plasenta alt ucu internal osa doğru uzanım göstermektedir diye. Sonra kendi doktorum da görmeleri iyi olmuş takip edicez evet normal Doğum yapamazsın dedişimdi bende kanama olur mu diye tedirginim hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanıyorum kanama olursa çok olabilir. Zaten ilk günden herkes sen iğne kullanıyorsun normal Doğum yapamazsın deyip duruyorlar 5 tane doktora sordum hepsi sorun olmaz demişti. şimdi başka bi engel daha çıkmış oldu önüme. Oturup Canımı sıksam zırıl zırıl ağlamak geliyo içimden. Hiç önemli değilmiş gibi davranıyorum. Acaba bir sonraki kontrole kadar çıkar mı yukarı sizce ? Ya ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum ve ben ilk çocuğunu hiçbir müdahalesiz nerdeyse doğal Doğumla kucağına almış biriyim.
Kendim yapamiyorum market urunlerinede guvenmiyorumki canim yoksa icerim bende severim kefiri :)kefir ic canim istisnasiz hergun cikarsin bidaha :)
Benim yasadigimda senin tarif ettigin gibi ama ben kasilma olarak düsünmedim hic. Benimki daha cok icten disa baski var balon sisirrsnde patlamak uzereymis gibi. Derim cok geriliyo ve karnimi yirtiyomus bisey gibi aci oluyo. Ne zaman cok yürürsem basima geliyor. Eve gelip dinlennce geciyor. O yuzden ben cok kafama takmamistim. Arkadaslar kasilma olabilir diyince bende acabami dedim simdi bi. Cocuk asagida olunca benimde alt taraflarim agriyo. Batma hic olmadi daha. Sen bence bugun dinlenme gunu yap kendine kalkma hicacıyo evet etımı sıkıyorlar sankı canım yanıo yanı tuhaf sımdı de seyıme bısey batıp duruo aman allahım acıo da acıo offf
Benim yoktu canim hamilelikle oldu. Ben hemoroid icn o alanin uzmanina göruneyim dedimde bisey yapamiyolarmis hamileyken. Dogumdan sonra gecmezse operasyonla aliyolarmista. Normal dogum yaparsam sanirim uzun sure alt taraflarimi hic bi doktora acmamAminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun . Benimki doğumdan sonra geçmez çünkü önceden de vardı bağırsaklarım tembel . Hamilelikten önce spor yapiyodum iyi geliyodu şimdi çok bisi yapamıyorum yaptigimda yetmiyo galiba anca meyvelerle falan yola koymaya çalışıyorum iste .
nasıl kalkmayayım canım sabah 7 den berı uyanıgım ıs yerınde oturarak çalısıorum karnım sıkışıo bide masa başı çalışıorum die zor oluyorBenim yasadigimda senin tarif ettigin gibi ama ben kasilma olarak düsünmedim hic. Benimki daha cok icten disa baski var balon sisirrsnde patlamak uzereymis gibi. Derim cok geriliyo ve karnimi yirtiyomus bisey gibi aci oluyo. Ne zaman cok yürürsem basima geliyor. Eve gelip dinlennce geciyor. O yuzden ben cok kafama takmamistim. Arkadaslar kasilma olabilir diyince bende acabami dedim simdi bi. Cocuk asagida olunca benimde alt taraflarim agriyo. Batma hic olmadi daha. Sen bence bugun dinlenme gunu yap kendine kalkma hic
Benim yoktu canim hamilelikle oldu. Ben hemoroid icn o alanin uzmanina göruneyim dedimde bisey yapamiyolarmis hamileyken. Dogumdan sonra gecmezse operasyonla aliyolarmista. Normal dogum yaparsam sanirim uzun sure alt taraflarimi hic bi doktora acmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?