2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
:) her insanda birazcık takıntı var yani. Hamile olmasan neyse de bence de çok soluma o kimyasalları az sabret sonra eski haline dönersin annişi. Bebişini düşün :) bence her eve senden lazım :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Bende yarın oğlumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım uzun zaman oldu görmeyeli bakalım gelişimimiz nasıl :)

Kızlar bu arada kaçıncı haftadan sonra ilişki yasak? Bana doktorum ilişki yasak falan demedi hiç bu zamana kadar. Eskisi gibi olmasa da arada oluyor kaçamaklar. Yarın kontrolüm var sorucam doktora. Ama doğumu tetikliyorsa yasaktır o zaman. Zaten erken doğum yaptım kızımın doğduğu haftalar yaklaştıkça içimi bir endişe sarmaya başladı

Canım bana iki hamileliğimde de hiç bir doktor ilişki yasak demedi ama salihte erken doğum olduğu için ben bu hamileliğimde baştan beri korunmayı tercih ettim. Risk olmasa bile dikkat etmekte fayda var hele bizim gibi daha önce sıkıntı yaşayanlar...

acıyo evet etımı sıkıyorlar sankı canım yanıo yanı tuhaf sımdı de seyıme bısey batıp duruo aman allahım acıo da acıo offf

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Bende yarın oğlumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım uzun zaman oldu görmeyeli bakalım gelişimimiz nasıl :)
Sağol canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Senin de riskli haftaya az kaldı, nasıl hareket ediyorsun bilmiyorum ama sakinliğe geçiş yapman iyi olur, en azından için rahat olur.

Sağol canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Senin de riskli haftaya az kaldı, nasıl hareket ediyorsun bilmiyorum ama sakinliğe geçiş yapman iyi olur, en azından için rahat olur.

Amin canım
Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.
Ama sıcağa dayanamıyorum dışarı çıkasım gelmiyor hiç sıcaktan. Şu sıcakları bir atlatsaydım zaten hamilikten sıcak basıyor.

Aynen canım haklısın.
Tedbiri elden bırakmamak lazım.

Aminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun . Benimki doğumdan sonra geçmez çünkü önceden de vardı bağırsaklarım tembel . Hamilelikten önce spor yapiyodum iyi geliyodu şimdi çok bisi yapamıyorum yaptigimda yetmiyo galiba anca meyvelerle falan yola koymaya çalışıyorum iste .

Canım evet plesantanin yukarıda olması lazım . Plesenta aşağıda olursa bebeğin normal doğumu olması bebeğin hayatını riske sokan bir durum.
Ama Allah in işi belli olmaz.
Sana önerim ayakta çok durma ve devamlı yat.
Belki plesentan duzelebilir bunun için de devamlı yatman şart .

acıyo evet etımı sıkıyorlar sankı canım yanıo yanı tuhaf sımdı de seyıme bısey batıp duruo aman allahım acıo da acıo offf
Benim yasadigimda senin tarif ettigin gibi ama ben kasilma olarak düsünmedim hic. Benimki daha cok icten disa baski var balon sisirrsnde patlamak uzereymis gibi. Derim cok geriliyo ve karnimi yirtiyomus bisey gibi aci oluyo. Ne zaman cok yürürsem basima geliyor. Eve gelip dinlennce geciyor. O yuzden ben cok kafama takmamistim. Arkadaslar kasilma olabilir diyince bende acabami dedim simdi bi. Cocuk asagida olunca benimde alt taraflarim agriyo. Batma hic olmadi daha. Sen bence bugun dinlenme gunu yap kendine kalkma hic

Benim yoktu canim hamilelikle oldu. Ben hemoroid icn o alanin uzmanina göruneyim dedimde bisey yapamiyolarmis hamileyken. Dogumdan sonra gecmezse operasyonla aliyolarmista. Normal dogum yaparsam sanirim uzun sure alt taraflarimi hic bi doktora acmam

nasıl kalkmayayım canım sabah 7 den berı uyanıgım ıs yerınde oturarak çalısıorum karnım sıkışıo bide masa başı çalışıorum die zor oluyor

Eğer hamilelikle olduysa doğumdan sonra yavaş yavaş geçer diyolar . Ama iste benim önceden de olması mecbur açmam gerektiğini gösteriyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…