2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini seni sormuştu hatırlayamamış nickini, Bende aynıyım yalancı sancı başladı, aman yalancılarla kalsınlar 38lere kadar inşallah, Şekerim biraz yüksek çıktı yarın diyet verecekmiş, zaten sadece et yiyorum aslında bakalım diyet listem nasıl olacak.
Allah kolaylık versin canım ya, az kaldı 3 ay sonra şeker gibi bir sorunun kalmayacak inşallah.

Bu haftalarda normal olduğu için biraz daha rahatım. Benim tek diyet işe yaramadı ama inşallah sende işe yarar.
Allah beterinden korusun buna da katlanırız. Dediğin gibi sayılı gün artık. Ben artık çantamı da hazırladım ne olur ne olmaz diye.

Aynen aynen kızı uyutuyorum bende onunla uyku moduna geçiyorum acıkmayım diye :)
Aslında kuru yemiş meyve falan atıştırıyodum acıkınca ama şu aralar canım yemek ve çikolatalı tatlılar çekiyor

Benimde oyle gecende dondurma yiyip hastaneye seker yuklemesi yapmaya gittim gelince incir yedim aksam uzeri markete bayramlik sekerler gelmis. Hepsinden karisik almistim bi ton tek tek oturdum onlari denedim cam cikolata farketmeksizin ha bide cayin yaninda pasta yedim hizimi alamadigim bi gundu. Tatli seyler bu aralar acayip ilgimi cekiyo. Keske disler curumese de hep yesek

Benim çok yüksek değil zaten, 1. saat biraz yüksek çıkmış doktor korkulacak birşey yok dedi. Bende hazırladım, inşallah gerek kalmaz tabi, Depend falan da koydum, gerçi sende biliyorsun neye ihtiyacın olacağını. Mini su kaynatma makinası vardı onlardan da aldım onu da koydum, doğumdan sonra sürekli nescafe içirmişlerdi, şimdi makinam olsun kendim yaparım diye attım çantaya.

Canım diyet yaparken kendin mi olctun şekeri nasıl olursa insülin basliyor

kv her geldigindeevde mayaliyor benimkini ben bevermeiyorum bi turlu yaa bugunde yapti gitti:)
Kusum kefir mayalamakta bisey yokki maya tanesini atiyosun icine kendi mayaliyo zaten..hele bu sicakta 15 saatte filan oluyo.
Tek yapmak gereken taneciklere temiz bakmak ve karanlikta isik almadan mayalamak o kadar

Bende üzüme sardim yarim kilo yedim herhalde 6 dan beri...doktor kilo alamiyorum diye laf edince mi oldu noldu anlamadim..hala uzum yiyorum :)

nasıl kalkmayayım canım sabah 7 den berı uyanıgım ıs yerınde oturarak çalısıorum karnım sıkışıo bide masa başı çalışıorum die zor oluyor
Seni basür olan arkadasla karistirdim basür bizde vardi pardon. Canim senin bu karnin dinlenince gecmiyomu peki uzaninca falan gecmiyomu

doktorum bana kasilma oluyormu dedi dedim o nasil olurki :) yani sol tarafimdan derim gerilip boyle cekiliyor gibi hissediyorum bicak surtuyorlarmis gibi oluyor dedim onemsemedi bunu demekki kasilma degilmis :)
Banada hic kasilma gibi gelmiyor kasilma nasil oluyo gerci bilmiyorumda :) Karnim büyürken bence deri gerildiginden agri oluyor ben oyle dusundum hep :))

Allah’tan şekerden yana şanslı çıkmışsın :) Bende aklıma gelenleri koydum ortalığa da bıraktık bundan sonra bizde sanki her an her şey olabilir gibi. Ben öncekinde suni sancıyla normal yapmıştım. O yüzden hiç o tarz şeyleri koymak aklıma gelmedi ama unutmazsam koyayım ne olur ne olmaz diye

Canım diyet yaparken kendin mi olctun şekeri nasıl olursa insülin basliyor
Diyete ilk başladığımda ölçüm cihazı da yazmıştı zaten doktor. Günde 7 defa ölçümle başladım ama benim değerlerimde diyetle değişim olmadı yine yüksek çıktı. O yüzden doktor insüline başlattı. Hem aynı diyetime devam ediyorum hem insüline şimdi

Ya ben oturduğum yeri bilmiyorum, yatıyorum kalkıyorum, habire wc deyim, adam gelmiş bana diyoki “ yarın sabahtan pikniğe gidiyoruz”. Ben gelmiyorum sen al kızları git dedim. Sanki görmüyo ya, bide kahvaltıyıda orda yapcakmışız, akşama kadar. Akşam yemeğinide halledip eve döncez. Tamam, normal dönemde severim pikniği. Ama şimdi, zaten yanıyorum. Şimdi oturmuş bana trip atıyo.

Kusum kefir mayalamakta bisey yokki maya tanesini atiyosun icine kendi mayaliyo zaten..hele bu sicakta 15 saatte filan oluyo.
Tek yapmak gereken taneciklere temiz bakmak ve karanlikta isik almadan mayalamak o kadar
buz dolabina koyuyorum kuzum orda mayalaniyor ama

Valla 20 derecenin ustunde mayalanir,buzdolabinda nasil mayalamayi basardiniz bilmiyorum ama facede kefir kardesligi grubu var,cidden dolapta mayaliyosaniz bence bunu orda paylas :)
ne bilim kv hazirladi koyda dolaba yada ben gec geldiydim disrada mayaladi dabami koydu acaba bi sorucam gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…