Aa super gule gule giyin ana kiz :)
sagol canim brnimAa super gule gule giyin ana kiz :)
valla suslu olacak kuzum :) amin i saallah hepimizin evlatlari gzuel gunelrde giysin yok yaa cok kolay oldu valla ama esim esim harfleri azicik aotu kesti beni dinlemedi hicc :) azicik ona moralim bozuldu yoksa cok cok kolay oluyor 35 lira karimiz oldu bu takimdan :)Kiiizzz senin kiz cok suslu olcak valla masallah guzel gunlerde giyer insallahzor oldu mu?
He bizde bayramda anasinin pesine koye gidip anane teyze kim varsa siradan gezcekmisiz,havanin 8363927229 derece olmasini gectim koye gitmek 1.5 saat ben artik kusa kusa giderim orda huzur vermezler yatamam uzanamam....bide kiz kucagimda....bana bayram degil eziyet..Ya ben oturduğum yeri bilmiyorum, yatıyorum kalkıyorum, habire wc deyim, adam gelmiş bana diyoki “ yarın sabahtan pikniğe gidiyoruz”. Ben gelmiyorum sen al kızları git dedim. Sanki görmüyo ya, bide kahvaltıyıda orda yapcakmışız, akşama kadar. Akşam yemeğinide halledip eve döncez. Tamam, normal dönemde severim pikniği. Ama şimdi, zaten yanıyorum. Şimdi oturmuş bana trip atıyo.
Sanki halimizi görmüyolar. Bana deseki kahvaltı yapıp döneriz, yada akşama doğru gideriz. Yok sabahtan akşama kadar. Çekemem valla.He bizde bayramda anasinin pesine koye gidip anane teyze kim varsa siradan gezcekmisiz,havanin 8363927229 derece olmasini gectim koye gitmek 1.5 saat ben artik kusa kusa giderim orda huzur vermezler yatamam uzanamam....bide kiz kucagimda....bana bayram degil eziyet..
Bu adamlarin kafasi calismiyo mu turkce soyluyoruz dururmumuzu anlamiyolar mi ya
valla suslu olacak kuzum :) amin i saallah hepimizin evlatlari gzuel gunelrde giysin yok yaa cok kolay oldu valla ama esim esim harfleri azicik aotu kesti beni dinlemedi hicc :) azicik ona moralim bozuldu yoksa cok cok kolay oluyor 35 lira karimiz oldu bu takimdan :)
Sanki halimizi görmüyolar. Bana deseki kahvaltı yapıp döneriz, yada akşama doğru gideriz. Yok sabahtan akşama kadar. Çekemem valla.
Hepsi tuhaf bizimde zillinin odası yrn gelecek kargo da diyoki odayı boşalt odada bikaç küçük koli kiyafet kuvet vs var.dedim ben nasil cekecem kuzeni bizde Büşra yapsın Ee dedim senin elin kırıkmı? 2 dak almaz kacti gitti :) bayramda da Balıkesire gidecez susurluk 8 sene bekledi beni hamile görmeyi gidip boy göstercem.sinir krizi gecirmezsem iidir gelen eller gider eller göbeğimi salak salak fikir veren mi dersin hamileyken diyazem alınıyor mu :)))bana ilk hamileligimin sonlarina dogru laf etmisti herkesin karisi hamile kimse kusuyorum diye butun gun yatmiyo demisti,o gun aksam kutlamaya mi biseye gidiyolar herkes iciyo ama bitek benimki zehirleniyo hemde 1.kadehte ...orda kusuyo filan alip eve getiriyolar sonra o gece sabaha kadar kusup ertesi gun butuun gun gozunu acip 1 bardak su bile icemedi,benden de ozur diledi seni anlamamisim cok zormus 1 gun dayanamadim dedi...belki diyorum bu haftasonuda yine boyle carpilir gelirde butun bayram yatar.
Kötü olmuş ama işte nasip, Senin için bebek için en hayırlısı nasılsa öyle olsun, hayatınızı da riske atamazlar ki
Biliyorum canım sende günlerce çektin kanamayı. İşte bu da tedirgin ediyor insanı ya bende de başlarsa diye. Bir sonraki kontrolde çıkmış demesini umut ediyorum inşallah...canım bende de plesenta aşağı inmişti öyle böyle kanamam olmadı 14 gün sürdü kanamam ama yukarı çıktı. 28.haftaya kadar yukarı çıkabiliyo eğer çıkmazsa tamamen rahimi kapatırsa normal doğum yapamazsın diyolardı. bol bol dinlen eğer çalışmıyosan sürekli yatmaya çalış ağır iş yapma. inşallah çıkar seninki de, eğer çıkmazsa da yapacak bişey yok nasibinde sezaryen olmak vardır.. inşallah hayırlısı olur
Senle ortak noktamız çok ama hep can sıkıcı yanlardancanım bende kan sulandırıcı iğne oluyorum plasenta da aşağıda kanama da oldu ama öyle çok değil leke tarzında oldu. Aynı şekilde banada normal doğum yapamazsın eşinin yukarı çıkması lazım takip edicez dediler. Hala çıkmadı 8. aya kadar aca belli oluyor çıkıp çıkmaması.. Normal doğumu isteyen biri olarak söylüyorum. Hiç moralini bozup canını sıkma yeterki ikinizde sağlıklı olun bebeğini sağlıkla kucağına al.. Doğum şekli çokta önemli değil. Ben bebeğim ve benim için hangisi hayırlıysa o olsun dedim ve öyle demeye de devam ediyorum..
Eşi aşağıda olunca rahmin ağzını kapatıyormuş ve doğumu bu engelliyormuş ya da kanama çok oluyormuş. Hatta normal doğumu zorlarız ama kanama artık senin ve bebeğin hayatını riske sokar o haldeyken acil sezeryana geçeriz dedi doktorum. Gel de sakin kal bunları duyunca. Ahh bir de yatmak ne mümkün evde 4,5 yaşında bir canavar varCanım evet plesantanin yukarıda olması lazım . Plesenta aşağıda olursa bebeğin normal doğumu olması bebeğin hayatını riske sokan bir durum.
Ama Allah in işi belli olmaz.
Sana önerim ayakta çok durma ve devamlı yat.
Belki plesentan duzelebilir bunun için de devamlı yatman şart .
Canim gecmis olsun insallah onemli bisey degildir simdi nasilsin oluyormu yine benimde bazen karnim taş gibi oluyor fazlasiylq gergin hissediyorum ama sebebini bilemiyorum isteKarnim tas gibi oldu nefes alamadim sanki rahmin ust kismindan bastiriyolar dogurayim diye. Baya baya kasildim durduk yere yurumeye filan calistim olmadi yattim uyumusum oyle
canim goremedim naptin donuclarin ciktimi cok gecmis olssun anlattigin safra kesesi agrisinada benzettim ben ilk hamileligimin 1.ayinda bilmiyorken ameliyat oldum sfra kesesinden ve ayni dedigin gibi agrim oldu iki kez yasadim bu agriyi ve ameliyat dediler isyerinden hatirliyorum esim almisti oluyorum diye aglaya aglaya gitmistim hastaneye ama ins seninki hafif bir üsutmedir canimİlk defa olunca aşırı strest yapmadım ama öyle az buz bi ağrı değildi canım. göğsümün alt tarafı ama sırtım ağrıyodu, boşluğumun üst tarafı. ağrı geçmemiş sabahta ağrıyodu. ilk aklıma böbrekler geldi.
kan verdim sabah sonucu akşama kadar çıkarsa akşam doktoruma gidicem, olmazsa yarın gittiğimde söylerim artık inşallah kötü bişey değildir. teşekkür ederim bu arada
haklısın canım inşallah şifa olur denediklerin
Canim neden ameliyatlisin ben kacjrmisim o ayrintiyiBende ayni durumdayim esim uyurken bana su iciriyo...anelyatli oldugum icin yemekle arasi yarim saat olmali ve yudum yudum icmeliyim zaten benim icin zordu bide bulanti olunca ic icebilirsen...
Kiz ben koriste senin gibiydim hic dogurmak istemiyordum kalsin burda anasinin koynundan cikmasin diyordum simdide ciksada kurtulsan su bebek diyorum ama o kipirtilar var ya inanilmaz guzel ama yaaaya ben şimdiden içimdeki kıpırtılarını özlüyorum tarifsiz çok hoş bi duygu :) bide öyle alıştım ki önceden garip gelir heycanlanırdım artık çok normal hep böyleymiş gibi hissediyorum.
hatta bana çok hızlı geçiyo zaman keşke azıcık yavaşlasa :))
tadı başka demekki ne çekersen çek 2.yi düşünüyosun
bana ilk 3 ay dedi ama biz hic dinlemedik yasaklar herzaman daha guzeldir diye devam ettik hareketlerde falanda herhangi bi kisitlamamiz olmadiki ilk hamiligimde doguma gidicegimiz gece bile olmustu dusun yaniKızlar bu arada kaçıncı haftadan sonra ilişki yasak? Bana doktorum ilişki yasak falan demedi hiç bu zamana kadar. Eskisi gibi olmasa da arada oluyor kaçamaklar. Yarın kontrolüm var sorucam doktora. Ama doğumu tetikliyorsa yasaktır o zaman. Zaten erken doğum yaptım kızımın doğduğu haftalar yaklaştıkça içimi bir endişe sarmaya başladı
Kasilmada karnin taş gibi oluyor ne yaparsan yap gecmiyor canim
Cok guzelmis gule gule kullansin kucuk hanimefendi.Eki Görüntüle 2179770 premses kizimin bbesigide hazir artik :)
@aydingelini seni sormuştu hatırlayamamış nickini, Bende aynıyım yalancı sancı başladı, aman yalancılarla kalsınlar 38lere kadar inşallah, Şekerim biraz yüksek çıktı yarın diyet verecekmiş, zaten sadece et yiyorum aslında bakalım diyet listem nasıl olacak.
Allah kolaylık versin canım ya, az kaldı 3 ay sonra şeker gibi bir sorunun kalmayacak inşallah.
Bu haftalarda normal olduğu için biraz daha rahatım. Benim tek diyet işe yaramadı ama inşallah sende işe yarar.
Allah beterinden korusun buna da katlanırız. Dediğin gibi sayılı gün artık. Ben artık çantamı da hazırladım ne olur ne olmaz diye.
ya sorma sorma bugun nasil canim kadayif istiyor kalktim yaptim kesmedi hazir istiyor bol serbetli oluyorum sanki yemem lazim yani gidip alamadimda yarina kadar evde yaptigimi bitiriirim heralde nasil bi asermedir bu haftada ben anlamadim gebeligimin basinda asermedim ben yaaaBenimde oyle gecende dondurma yiyip hastaneye seker yuklemesi yapmaya gittim gelince incir yedim aksam uzeri markete bayramlik sekerler gelmis. Hepsinden karisik almistim bi ton tek tek oturdum onlari denedim cam cikolata farketmeksizin ha bide cayin yaninda pasta yedimhizimi alamadigim bi gundu. Tatli seyler bu aralar acayip ilgimi cekiyo. Keske disler curumese de hep yesek
aynenn baya pahali oluyor canim emekte ekliyorlar iste ama cok fazpa bi emegi yok istedigin renk alir yaparsin senddBugun 175 tl yi gordukten sonra hayattan sogudumacemilik olur elbet harfler bayagi buyukmus ama elinize saglik valla
https://www.bebekhatti.com.tr/urun/duz-nakissiz-penye-3lu-bebe-tulum
Burda sade tulumlar gordum bende dusunuyorum almayi
amin canim insaallahCanim gecmis olsun insallah onemli bisey degildir simdi nasilsin oluyormu yine benimde bazen karnim taş gibi oluyor fazlasiylq gergin hissediyorum ama sebebini bilemiyorum iste
canim goremedim naptin donuclarin ciktimi cok gecmis olssun anlattigin safra kesesi agrisinada benzettim ben ilk hamileligimin 1.ayinda bilmiyorken ameliyat oldum sfra kesesinden ve ayni dedigin gibi agrim oldu iki kez yasadim bu agriyi ve ameliyat dediler isyerinden hatirliyorum esim almisti oluyorum diye aglaya aglaya gitmistim hastaneye ama ins seninki hafif bir üsutmedir canim
Canim neden ameliyatlisin ben kacjrmisim o ayrintiyi
Kiz ben koriste senin gibiydim hic dogurmak istemiyordum kalsin burda anasinin koynundan cikmasin diyordum simdide ciksada kurtulsan su bebek diyorum ama o kipirtilar var ya inanilmaz guzel ama yaaa
bana ilk 3 ay dedi ama biz hic dinlemedik yasaklar herzaman daha guzeldir diye devam ettik hareketlerde falanda herhangi bi kisitlamamiz olmadiki ilk hamiligimde doguma gidicegimiz gece bile olmustu dusun yani
Ya kotktum valla bak simdi benimde oluyor 2 gunde bir gecmiyor yatiyorum uzaniyorum kutuk gibi oluyor sanki karnim ben ilk gebeligimden hic bilmem nst de falandan hic sancim olmamisti o yyzden bilgisiziim bu konuta sanki tas yutmusum gibi oluyor komple karnim sisiyo gibi
Cok guzelmis gule gule kullansin kucuk hanimefendi.
Kizlar insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza meleklerimizi
ya sorma sorma bugun nasil canim kadayif istiyor kalktim yaptim kesmedi hazir istiyor bol serbetli oluyorum sanki yemem lazim yani gidip alamadimda yarina kadar evde yaptigimi bitiriirim heralde nasil bi asermedir bu haftada ben anlamadim gebeligimin basinda asermedim ben yaaa
Benim bugun kontrolum vardi zaten sordum artik cok normal su ic ilik dus al rahatlarsin dedi hic onemsemedi bile...aa artik basladi dimi dedi hatta....Canim gecmis olsun insallah onemli bisey degildir simdi nasilsin oluyormu yine benimde bazen karnim taş gibi oluyor fazlasiylq gergin hissediyorum ama sebebini bilemiyorum iste
canim goremedim naptin donuclarin ciktimi cok gecmis olssun anlattigin safra kesesi agrisinada benzettim ben ilk hamileligimin 1.ayinda bilmiyorken ameliyat oldum sfra kesesinden ve ayni dedigin gibi agrim oldu iki kez yasadim bu agriyi ve ameliyat dediler isyerinden hatirliyorum esim almisti oluyorum diye aglaya aglaya gitmistim hastaneye ama ins seninki hafif bir üsutmedir canim
Canim neden ameliyatlisin ben kacjrmisim o ayrintiyi
Kiz ben koriste senin gibiydim hic dogurmak istemiyordum kalsin burda anasinin koynundan cikmasin diyordum simdide ciksada kurtulsan su bebek diyorum ama o kipirtilar var ya inanilmaz guzel ama yaaa
bana ilk 3 ay dedi ama biz hic dinlemedik yasaklar herzaman daha guzeldir diye devam ettik hareketlerde falanda herhangi bi kisitlamamiz olmadiki ilk hamiligimde doguma gidicegimiz gece bile olmustu dusun yani
Ya kotktum valla bak simdi benimde oluyor 2 gunde bir gecmiyor yatiyorum uzaniyorum kutuk gibi oluyor sanki karnim ben ilk gebeligimden hic bilmem nst de falandan hic sancim olmamisti o yyzden bilgisiziim bu konuta sanki tas yutmusum gibi oluyor komple karnim sisiyo gibi
Cok guzelmis gule gule kullansin kucuk hanimefendi.
Kizlar insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza meleklerimizi
ya sorma sorma bugun nasil canim kadayif istiyor kalktim yaptim kesmedi hazir istiyor bol serbetli oluyorum sanki yemem lazim yani gidip alamadimda yarina kadar evde yaptigimi bitiriirim heralde nasil bi asermedir bu haftada ben anlamadim gebeligimin basinda asermedim ben yaaa
Gule gule giyin minnoslaa
Hepsi tuhaf bizimde zillinin odası yrn gelecek kargo da diyoki odayı boşalt odada bikaç küçük koli kiyafet kuvet vs var.dedim ben nasil cekecem kuzeni bizde Büşra yapsın Ee dedim senin elin kırıkmı? 2 dak almaz kacti gitti :) bayramda da Balıkesire gidecez susurluk 8 sene bekledi beni hamile görmeyi gidip boy göstercem.sinir krizi gecirmezsem iidir gelen eller gider eller göbeğimi salak salak fikir veren mi dersin hamileyken diyazem alınıyor mu :)))
Geçmiş olsun canım bende ilk defa bugün başladım diyete ve ölçüme ama çok korkuyorum inşallah hayırlısıyla tamamlariz kalan vaktiDiyete ilk başladığımda ölçüm cihazı da yazmıştı zaten doktor. Günde 7 defa ölçümle başladım ama benim değerlerimde diyetle değişim olmadı yine yüksek çıktı. O yüzden doktor insüline başlattı. Hem aynı diyetime devam ediyorum hem insüline şimdi
Eee erkeklerin anlayisi bukadar nasilda hemen horulduyolar anlamiuorumBenim bugun kontrolum vardi zaten sordum artik cok normal su ic ilik dus al rahatlarsin dedi hic onemsemedi bile...aa artik basladi dimi dedi hatta....
Kocaminda odu koptu yazik bana su verdi yanima uzandi acile gitsek mi dedi yok gecer simdi dedim baktim horluyo
Lidya dada oluyomuydu boyle hic hatirlamiyorum valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?