2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kiiizzz senin kiz cok suslu olcak valla masallah guzel gunlerde giyer insallah zor oldu mu?
valla suslu olacak kuzum :) amin i saallah hepimizin evlatlari gzuel gunelrde giysin yok yaa cok kolay oldu valla ama esim esim harfleri azicik aotu kesti beni dinlemedi hicc :) azicik ona moralim bozuldu yoksa cok cok kolay oluyor 35 lira karimiz oldu bu takimdan :)

He bizde bayramda anasinin pesine koye gidip anane teyze kim varsa siradan gezcekmisiz,havanin 8363927229 derece olmasini gectim koye gitmek 1.5 saat ben artik kusa kusa giderim orda huzur vermezler yatamam uzanamam....bide kiz kucagimda....bana bayram degil eziyet..
Bu adamlarin kafasi calismiyo mu turkce soyluyoruz dururmumuzu anlamiyolar mi ya

Sanki halimizi görmüyolar. Bana deseki kahvaltı yapıp döneriz, yada akşama doğru gideriz. Yok sabahtan akşama kadar. Çekemem valla.

Bugun 175 tl yi gordukten sonra hayattan sogudum acemilik olur elbet harfler bayagi buyukmus ama elinize saglik valla

https://www.bebekhatti.com.tr/urun/duz-nakissiz-penye-3lu-bebe-tulum

Burda sade tulumlar gordum bende dusunuyorum almayi

Sanki halimizi görmüyolar. Bana deseki kahvaltı yapıp döneriz, yada akşama doğru gideriz. Yok sabahtan akşama kadar. Çekemem valla.
bana ilk hamileligimin sonlarina dogru laf etmisti herkesin karisi hamile kimse kusuyorum diye butun gun yatmiyo demisti,o gun aksam kutlamaya mi biseye gidiyolar herkes iciyo ama bitek benimki zehirleniyo hemde 1.kadehte ...orda kusuyo filan alip eve getiriyolar sonra o gece sabaha kadar kusup ertesi gun butuun gun gozunu acip 1 bardak su bile icemedi,benden de ozur diledi seni anlamamisim cok zormus 1 gun dayanamadim dedi...belki diyorum bu haftasonuda yine boyle carpilir gelirde butun bayram yatar.

Hepsi tuhaf bizimde zillinin odası yrn gelecek kargo da diyoki odayı boşalt odada bikaç küçük koli kiyafet kuvet vs var.dedim ben nasil cekecem kuzeni bizde Büşra yapsın Ee dedim senin elin kırıkmı? 2 dak almaz kacti gitti :) bayramda da Balıkesire gidecez susurluk 8 sene bekledi beni hamile görmeyi gidip boy göstercem.sinir krizi gecirmezsem iidir gelen eller gider eller göbeğimi salak salak fikir veren mi dersin hamileyken diyazem alınıyor mu :)))

Kötü olmuş ama işte nasip, Senin için bebek için en hayırlısı nasılsa öyle olsun, hayatınızı da riske atamazlar ki

Biliyorum canım sende günlerce çektin kanamayı. İşte bu da tedirgin ediyor insanı ya bende de başlarsa diye. Bir sonraki kontrolde çıkmış demesini umut ediyorum inşallah...
Senle ortak noktamız çok ama hep can sıkıcı yanlardan ah ben de bir rahatlasam da Doğum nasıl olursa olsun diyebilsem. Hala kabullenmeme noktasındayım. Hatta kan sulandırıcı iğne olmam gerektiğini öğrendiğimde bile ilk sorduğum sezeryan olmıycam değilmiydi ben de böyle bi cinsim.
Eşi aşağıda olunca rahmin ağzını kapatıyormuş ve doğumu bu engelliyormuş ya da kanama çok oluyormuş. Hatta normal doğumu zorlarız ama kanama artık senin ve bebeğin hayatını riske sokar o haldeyken acil sezeryana geçeriz dedi doktorum. Gel de sakin kal bunları duyunca. Ahh bir de yatmak ne mümkün evde 4,5 yaşında bir canavar var koridorda yürürken bile hadi anne yarış yapalım diyor. E bide ev işi temizlik yemek var...ama bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam mecbur.

Karnim tas gibi oldu nefes alamadim sanki rahmin ust kismindan bastiriyolar dogurayim diye. Baya baya kasildim durduk yere yurumeye filan calistim olmadi yattim uyumusum oyle
Canim gecmis olsun insallah onemli bisey degildir simdi nasilsin oluyormu yine benimde bazen karnim taş gibi oluyor fazlasiylq gergin hissediyorum ama sebebini bilemiyorum iste
canim goremedim naptin donuclarin ciktimi cok gecmis olssun anlattigin safra kesesi agrisinada benzettim ben ilk hamileligimin 1.ayinda bilmiyorken ameliyat oldum sfra kesesinden ve ayni dedigin gibi agrim oldu iki kez yasadim bu agriyi ve ameliyat dediler isyerinden hatirliyorum esim almisti oluyorum diye aglaya aglaya gitmistim hastaneye ama ins seninki hafif bir üsutmedir canim

Bende ayni durumdayim esim uyurken bana su iciriyo...anelyatli oldugum icin yemekle arasi yarim saat olmali ve yudum yudum icmeliyim zaten benim icin zordu bide bulanti olunca ic icebilirsen...
Canim neden ameliyatlisin ben kacjrmisim o ayrintiyi
Kiz ben koriste senin gibiydim hic dogurmak istemiyordum kalsin burda anasinin koynundan cikmasin diyordum simdide ciksada kurtulsan su bebek diyorum ama o kipirtilar var ya inanilmaz guzel ama yaaa

bana ilk 3 ay dedi ama biz hic dinlemedik yasaklar herzaman daha guzeldir diye devam ettik hareketlerde falanda herhangi bi kisitlamamiz olmadiki ilk hamiligimde doguma gidicegimiz gece bile olmustu dusun yani

Kasilmada karnin taş gibi oluyor ne yaparsan yap gecmiyor canim

Ya kotktum valla bak simdi benimde oluyor 2 gunde bir gecmiyor yatiyorum uzaniyorum kutuk gibi oluyor sanki karnim ben ilk gebeligimden hic bilmem nst de falandan hic sancim olmamisti o yyzden bilgisiziim bu konuta sanki tas yutmusum gibi oluyor komple karnim sisiyo gibi

Eki Görüntüle 2179770 premses kizimin bbesigide hazir artik :)
Cok guzelmis gule gule kullansin kucuk hanimefendi.

Kizlar insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza meleklerimizi

ya sorma sorma bugun nasil canim kadayif istiyor kalktim yaptim kesmedi hazir istiyor bol serbetli oluyorum sanki yemem lazim yani gidip alamadimda yarina kadar evde yaptigimi bitiriirim heralde nasil bi asermedir bu haftada ben anlamadim gebeligimin basinda asermedim ben yaaa

amin canim insaallah

Benim bugun kontrolum vardi zaten sordum artik cok normal su ic ilik dus al rahatlarsin dedi hic onemsemedi bile...aa artik basladi dimi dedi hatta....
Kocaminda odu koptu yazik bana su verdi yanima uzandi acile gitsek mi dedi yok gecer simdi dedim baktim horluyo
Lidya dada oluyomuydu boyle hic hatirlamiyorum valla...

bu bayram cok eglencez yine akil verenler,cok bilenler,devamli sikayet edenler,gobek minciklayanlar
Ya altin gibi gorunen bilezikler filan satiliyo ya her yerde onlardan alsam 20 30 tane bilegimden dirsegime kadar taksam da acaba dikkat dagitirmiyim diye dusundum

Geçmiş olsun canım bende ilk defa bugün başladım diyete ve ölçüme ama çok korkuyorum inşallah hayırlısıyla tamamlariz kalan vakti

Eee erkeklerin anlayisi bukadar nasilda hemen horulduyolar anlamiuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…