2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tam 100 gunum kalmıs kutlama yapmam lazım ahahahah gecsin zaman hemencecik yaa bu arada kafamda deli sorular ben hastanede 2 gun yatarkrn oglum napicak acaba onuda hastanede mi biraksam yanimda kalsin yada babasiyla eve gondersemde yaninada refakatcimi versem napsam bilemedim kac gundur bunu dusunuyorum

700 gr olmus teyzesi 29cmmis.. tam haftasinda gidiyo cok sukur bu sefer iri bebek dogurmiycam senin kontrolun ne zaman
Aaa bende 24.hafta gitmistim tam 713 gr 30 cmdi benimkide kiz yemedigin halde guzel buyutmussun masallah ben okadar yiyorum deli gibi sisiyorum valla takilma ole drun soledigine kilo alamiyon falan diye takilma yani paşanın masallahı var benim ayin 3 unde kontrol canim

1 gece kaliniyo dedi bugun konustum.
Zaten planli sezeryan ya kizi okula birakip gidicez sabahtan olcak sezeryan,aksam babasi alip yanimiza gelcek o saate zaten ayaklanmis olurum.ertesi gunde ogleden sonra cikiyoruz....tabi bu kusursuz seneryo...her sey yolunda mis gibi saglikli giderse boyle olur.
Aksam oglanida alabilirsin hastaneye yanina,sende aksama ayaklanmis olursun hemde ilk gunden cocugu dislamis gibi olmamis olursun

benimde su bayramlarda en hoslanmadigi. sey taninadigim insanlarin ellerini opmek oluyor yaa normaldede bi insanin elini opmekten hic hoslanmam ya ne gereksiz bisey gelir bana sayginin el opmekle oldugunu dusunmuyorum ben hele gecen bayram esimin anneannesine gitik onun kardesi gelmsi hayatimda 1 kere gormushm adami herkes opuyor diye opmek zorunda kaldim sonra demezmi ayagim bacagim cok kasiniyor diye normaldede panik insanim hasta birinin yaninda pek durumam hamilede olunca basladimi stres kv ye patladim neden soylemiyorsunuz bu halimle el opturuyorsunuz yaa inemli bsiey olsaydi bana bulassaydi falan diye benimki biraz abarti gercide onlarda bu kadar takilma diyince iyice tepem atti kalk gidelim dedim esime :) bidahada kismeyi gezmedik :)

Butun gun o yanimizda olur zatende gece kalmaya sikinti olmaz heralde hastanede benim hastane sezeryani 2 gece yatiriyor diyorum 2 refekatci birakim hastanede biri ayrica ucretli oluyor tabi biri benimle bebekle ilgilenir biride korise bakar diye kuruyorumyoksa evemi gondersem napsam ne zor isler yaa dogumu dusunmuyorum bunlari dusundugum kadar

pullubiber çok egleneceyuk çok :))) onların orda bilezik normal kiz olmayınca dikkat çekiyor ki ben hiç takmadım :) aman bakalım neler neler olacak en kötü benimkinin ümüğüne basarım

Aynen ya bende plan yapip duruyorum kizi babaneye gondermeden yada babane bizim eve coreklenmeden nasil olcak diye

Bayanlar oğluşum 1097 gr ve 35cm olmuş!
Yarın şeker yüklemem ve romotolog kontrolüm var. Son suyumu içip yatacağım.
Bakıyorum sizler doğum çantası hazirliklarina girismissiniz. Eşime söyledim forumdaki bayanlar cantalarini hazirlamislar, dogum haftalari benden sonra dedim. E biz de bu haftasonu hazırlayalım o zaman dedi.
Allah sizden razı olsun iş deyince kaçan adamı bir anlık da olsa gaza getirdiniz

Hayırlı geceler hanımlar, rahim aşağısına doğru kan basıncı fazla olunca tansiyonda nasıl sıkıntılar doğurur ? Yükselme ya da düşme ?
Doktor tansiyonun takip et dedi.. benim normalde tansiyon 9-6 ya da 10-6 falandır hep... yani 12 olup da çıktığını hiç görmedim - bazen de içim çekiliyor bir an kusucak gibi oluyorum, bayılacakmışım gibi hissediyorum... ya uzanıp dinlenince ya da biraz yürüyüş yapınca geçiyor ....

Ben ikili rakamlara düşünce resmen kutlama yapmıştım kendi adıma:) ben ikinci kızıma doğuma gittiğimde yanımda götürdüm kızımı. Doğumdan çıkıncada bütün gün benleydi. Akşam babaannesiyle eve yolladım. Ertesi gün tekrar geldi:) ben kardeşilerini karşılamalarından yanayım açıkcası. İkinci refakatçi ücretli demişsin canım. Nasıl oluyo ki? Benimde kardeşimle eşim vardı yanımda ama ücret fln almadılar.

Hele gelin bak sen:) arkandan ne söylenmişlerdir ama:)

Kızlaaaaar
Karnım çok ağrıyor ayıptır söylemesi bağırsakları bozmuşum sancıdan kıvranıyorum resmen.
Korktum doğum sancısı sandım
Yarın sabah kontrolüm var ama sabaha kadar napıcam bilmiyorum eşim gece vardiyası işte bişey olursa ara hemen gelirim dedi.
Oğlum da gerildi sanki sancı çekiyorum diye oda rahatsız oldu galiba.
Napim sizce sabahı mı bekliyim acile mi gideyim yada bana bir öneriniz var mı geçmesi için.
Türk kahvesiyle limonkarıştırdım yedim inşallah bir zararı yoktur.
Allahım bu sancı böyleyse doğum sancısı nasıldır acaba sen yardım et

ayyy ne dusunurlerse dusunsunler canim benim panik biri oldugumu biliyorlar ona gore davransinlar o zaman bu sefer zaten pek gezmem sanirim o yayla bu yayla yapamiycam sehirden yaylaya gitmek 40 dakika bide ikisine birden ayni gun gidiyorlar 40 dakika asagiya inicem bi 40dakikada birine cikicam cok zor benim icin artik cok cok f oturunca bacak kramarim basliyor zaten :) neyseki bu bayram bahane hazir seneyede zaten bebisle memlekete giderim artik :)

leblebi yedirirlsr gazozla canim ama bagirsaktan olduguna eminmjsin orasi onemli bide

Kiz nolcak el opmeyle bisey olmaz. Ben sadece yanagimdan sulu opulmesinden hoslanmiyorum

Çıktı canım eşimle biraz dolaşmaya çıkmıştık baktık sonuçlar çıktı hastaneye yakındık gittik hemen. D vitamini eksik, 2 hafta günde 15damla kullan dedi, decavit kullan dedi, birde demirim okadar düzenli içmeme rağmen düşükmüş biraz ona devam et dedi. Sırtımdaki ağrıyı sormaya utandım çünkü onun öncesinde kuşumdaki ağrıyı sordum Y yagmur_20 dedi ki o ağrı normal oradaki bağlar genişliyo bazılarında tamamen kopuyo, ağrıların olur korkma dedi. Alttan muayene etti rahimde bi sıkıntı varmı diye ve ömrümde ilk defa alttan muayene oldum. Ama çok şükür bi sıkıntı yok bidaha ultrasona sokmadı 4 gün önce gördü diye. Sırt ağrımıda soramadım sonra işte..
cumartesi işten izin alırsam şeker yüklememi yaptırıcam bide idrar testi istedi enfeksiyon varmı diye . Eğer izin alamazsam bayramdan sonraki hafta yapabiliriz sorun değil dedi. Ama öyle olunca bikaç gün için yine muayene ücreti çıkacak yapabiliyosan cumartesi yaptır dedi sanırım cmartesi işe gitmiycem inşallah. O ağrımı da o zaman sorarım.. okadar önemli değildir diye sormadm açıkcası bilsem sorardım

Eminim canım tuvalete gidiyorum sürekli ve karnım gurulduyor.
Doğum sancısı değildir diye umuyorum inşallah değildir

Bagirsak calismasi sancisi disinda bir sanci mi cekiyosun? Bugunde benimkiler calisti diye bayram edesim geldi. Haftada 1 gun ishal olmak cok guzel bisey yaa

Bagirsak calismasi sancisi disinda bir sanci mi cekiyosun? Bugunde benimkiler calisti diye bayram edesim geldi. Haftada 1 gun ishal olmak cok guzel bisey yaa

Yok karnım ağryor bağırsak sancısı ama çok şiddetli yaaa
Ay yok almıyım ishal ne berbat bişeymiş ya sancısı beni mahvetti. Kabız olmak bundan iyiymiş :)
Yanlız bana ne dokundu bilmiyorum benden başla kimse rahatsız değil evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…