Cnm kola varsa aspirin at içine patates hasla ye ins geçer stres yapma kuzun gerilmesin bol su iç. Gecmis olsunYok karnım ağryor bağırsak sancısı ama çok şiddetli yaaa
Ay yok almıyım ishal ne berbat bişeymiş ya sancısı beni mahvetti. Kabız olmak bundan iyiymiş :)
Yanlız bana ne dokundu bilmiyorum benden başla kimse rahatsız değil evde.
Yok karnım ağryor bağırsak sancısı ama çok şiddetli yaaa
Ay yok almıyım ishal ne berbat bişeymiş ya sancısı beni mahvetti. Kabız olmak bundan iyiymiş :)
Yanlız bana ne dokundu bilmiyorum benden başla kimse rahatsız değil evde.
Yarina gecmezse bi doktora git o zaman canim. Uzun surmesi iyi degil
Cnm kola varsa aspirin at içine patates hasla ye ins geçer stres yapma kuzun gerilmesin bol su iç. Gecmis olsun
Ben mecburen babanneyi goturcem hastaneye donusede bi kac gun kalir diye dusunuyorum evde annem ilk dogumda kaldı ben bidaha kalmam dedi cok yorulmus uykusuzluga gelemiyorum dedi eee kadini butun gece uyutmadim gozlerini kapadigi anda kalk cocugu calcaklar diye uyandirdim kizdim hep uyumuyami geldin diye butun gece gozlerimi kirpmadan oglani izledim sabah esim gelince nasil kactigini bilemedi eve sonraki aksamda bebek kuveze gidince esimle birbirimize sarilip agladik sabaha kadar kimse yi istemedim yanimdaAynen ya bende plan yapip duruyorum kizi babaneye gondermeden yada babane bizim eve coreklenmeden nasil olcak diye
Keske dorsaydin canim ihmal etme boole seyleri hamilelikte dahada onemli sgrilarimiz gecmis olsun canimÇıktı canım eşimle biraz dolaşmaya çıkmıştık baktık sonuçlar çıktı hastaneye yakındık gittik hemen. D vitamini eksik, 2 hafta günde 15damla kullan dedi, decavit kullan dedi, birde demirim okadar düzenli içmeme rağmen düşükmüş biraz ona devam et dedi. Sırtımdaki ağrıyı sormaya utandım çünkü onun öncesinde kuşumdaki ağrıyı sordum @yagmur_20 dedi ki o ağrı normal oradaki bağlar genişliyo bazılarında tamamen kopuyo, ağrıların olur korkma dedi. Alttan muayene etti rahimde bi sıkıntı varmı diye ve ömrümde ilk defa alttan muayene oldum. Ama çok şükür bi sıkıntı yok bidaha ultrasona sokmadı 4 gün önce gördü diye. Sırt ağrımıda soramadım sonra işte..
cumartesi işten izin alırsam şeker yüklememi yaptırıcam bide idrar testi istedi enfeksiyon varmı diye . Eğer izin alamazsam bayramdan sonraki hafta yapabiliriz sorun değil dedi. Ama öyle olunca bikaç gün için yine muayene ücreti çıkacak yapabiliyosan cumartesi yaptır dedi sanırım cmartesi işe gitmiycem inşallah. O ağrımı da o zaman sorarım.. okadar önemli değildir diye sormadm açıkcası bilsem sorardım
Çok çok çok haklısın. Çok bağırmak istiyolarsa gitsinler dağda bayırda yapsınlar tövbestağfirullah.gecenin bu vakti çaldırıyorum sinirden. Hastaneden döndük eve geldik üstümü değiştiricem alttakilerin zevk sesleri. Lanet olsun ya benim kocam o kadının sesini duymak zorunda mı. Yere elime geçen ilk şeyi defalarca vurdum ( vücut kremim denk geldi) bağırdım bu ne ya duymak zorundamıyım koca apartmanda bi onlar yapıyo sanki bu işi ayıp ya diye. Millette yapıyo sesi çıkmıyo bizmi salağız ağzımızı açmıyoruz diye bidaha bağırdım. Gittim elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım döndüm sesleri kesilmişti çok şükür. Bu sefer benim koca coşar gibi oldu döndüm geldim odama. Ne lanetler ya adam haftalardır yanaşmıyo pislik kadın yüzünden tahrik oluyo. Geceliğimi giymesem kapısına dayancaktım o derece tepem attı. Eşime de kızdm yattım uyuycam şimdi
Iste bbende o gece kismindayim kusum yoksa benimle birlikte gircek hastaneye gece babasi giderken eve mi gondersem yanimdami kalsa dedim evvet geecen dogumda esimde kalicakti 2.refekatci 150 lira dediler ekstradan eve gonderdim bende belki degismistir bilmiyorum her hastane farkli prosodur iste pullu konusmus bugun mesela onun hastane sezaryani 1.gece yatiriyormus bizimki 2 gece yatiriyorBen ikili rakamlara düşünce resmen kutlama yapmıştım kendi adıma:) ben ikinci kızıma doğuma gittiğimde yanımda götürdüm kızımı. Doğumdan çıkıncada bütün gün benleydi. Akşam babaannesiyle eve yolladım. Ertesi gün tekrar geldi:) ben kardeşilerini karşılamalarından yanayım açıkcası. İkinci refakatçi ücretli demişsin canım. Nasıl oluyo ki? Benimde kardeşimle eşim vardı yanımda ama ücret fln almadılar.
Hele gelin bak sen:) arkandan ne söylenmişlerdir ama:)
Ishsl cok kotu oluyor canim ya kahve limon iyi gelir ama kuru kahveye sık kasikla ic canim muz varsa onuda tuketebilirsin gazozun yoksa evdeKızlaaaaar
Karnım çok ağrıyor ayıptır söylemesi bağırsakları bozmuşum sancıdan kıvranıyorum resmen.
Korktum doğum sancısı sandım
Yarın sabah kontrolüm var ama sabaha kadar napıcam bilmiyorum eşim gece vardiyası işte bişey olursa ara hemen gelirim dedi.
Oğlum da gerildi sanki sancı çekiyorum diye oda rahatsız oldu galiba.
Napim sizce sabahı mı bekliyim acile mi gideyim yada bana bir öneriniz var mı geçmesi için.
Türk kahvesiyle limonkarıştırdım yedim inşallah bir zararı yoktur.
Allahım bu sancı böyleyse doğum sancısı nasıldır acaba sen yardım et
Iyiki mustakil evde oturuyorum altim ustum bos kimse yok yoksa ben cildirirdim ama komsuya degil o komsudan etkilen koca yı varyaagecenin bu vakti çaldırıyorum sinirden. Hastaneden döndük eve geldik üstümü değiştiricem alttakilerin zevk sesleri. Lanet olsun ya benim kocam o kadının sesini duymak zorunda mı. Yere elime geçen ilk şeyi defalarca vurdum ( vücut kremim denk geldi) bağırdım bu ne ya duymak zorundamıyım koca apartmanda bi onlar yapıyo sanki bu işi ayıp ya diye. Millette yapıyo sesi çıkmıyo bizmi salağız ağzımızı açmıyoruz diye bidaha bağırdım. Gittim elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım döndüm sesleri kesilmişti çok şükür. Bu sefer benim koca coşar gibi oldu döndüm geldim odama. Ne lanetler ya adam haftalardır yanaşmıyo pislik kadın yüzünden tahrik oluyo. Geceliğimi giymesem kapısına dayancaktım o derece tepem attı. Eşime de kızdm yattım uyuycam şimdi
Daha yeni basliyorlar canim dur vak bebisler gelsin daha bize neler ediceklerVatana millete hayırlı olsunnn. Benim ufak kız iki gündür anne benimle yat demeye başladı. Kuyruğu sızlamaya başladı heralde:) zaten uyuyamadığım için uzanıyorum yanına ama inşaAllah böyle devam etmez.
Ya kotktum valla bak simdi benimde oluyor 2 gunde bir gecmiyor yatiyorum uzaniyorum kutuk gibi oluyor sanki karnim ben ilk gebeligimden hic bilmem nst de falandan hic sancim olmamisti o yyzden bilgisiziim bu konuta sanki tas yutmusum gibi oluyor komple karnim sisiyo gibi
gecenin bu vakti çaldırıyorum sinirden. Hastaneden döndük eve geldik üstümü değiştiricem alttakilerin zevk sesleri. Lanet olsun ya benim kocam o kadının sesini duymak zorunda mı. Yere elime geçen ilk şeyi defalarca vurdum ( vücut kremim denk geldi) bağırdım bu ne ya duymak zorundamıyım koca apartmanda bi onlar yapıyo sanki bu işi ayıp ya diye. Millette yapıyo sesi çıkmıyo bizmi salağız ağzımızı açmıyoruz diye bidaha bağırdım. Gittim elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım döndüm sesleri kesilmişti çok şükür. Bu sefer benim koca coşar gibi oldu döndüm geldim odama. Ne lanetler ya adam haftalardır yanaşmıyo pislik kadın yüzünden tahrik oluyo. Geceliğimi giymesem kapısına dayancaktım o derece tepem attı. Eşime de kızdm yattım uyuycam şimdi
Desaa geçmiş olsun canım şimdi iyi misin? Sancı eğer belli aralıklarla gelmiyorsa doğumla ilgisi yoktur merak etme..
Iste bbende o gece kismindayim kusum yoksa benimle birlikte gircek hastaneye gece babasi giderken eve mi gondersem yanimdami kalsa dedim evvet geecen dogumda esimde kalicakti 2.refekatci 150 lira dediler ekstradan eve gonderdim bende belki degismistir bilmiyorum her hastane farkli prosodur iste pullu konusmus bugun mesela onun hastane sezaryani 1.gece yatiriyormus bizimki 2 gece yatiriyor
canım nasıl oldun geçtimi ağrın ?Kızlaaaaar
Karnım çok ağrıyor ayıptır söylemesi bağırsakları bozmuşum sancıdan kıvranıyorum resmen.
Korktum doğum sancısı sandım
Yarın sabah kontrolüm var ama sabaha kadar napıcam bilmiyorum eşim gece vardiyası işte bişey olursa ara hemen gelirim dedi.
Oğlum da gerildi sanki sancı çekiyorum diye oda rahatsız oldu galiba.
Napim sizce sabahı mı bekliyim acile mi gideyim yada bana bir öneriniz var mı geçmesi için.
Türk kahvesiyle limonkarıştırdım yedim inşallah bir zararı yoktur.
Allahım bu sancı böyleyse doğum sancısı nasıldır acaba sen yardım et
bu bir iki değil, ev sahibine şikayet ettim sonunda bide apartman grubundan yazıyo sizler ev sahibiyseniz bizde kiracıyız diye sokakta kalmıyoruz burasıda bzim ödemesini verdiğimiz sürece kendi evimiz falan diye. bitek bu ses olsa iyiydi gece yarılarına kadar bangır bangır müzikler vs.ler ama bu sesler artık son nokta iyice çıldırıyorumÇok çok çok haklısın. Çok bağırmak istiyolarsa gitsinler dağda bayırda yapsınlar tövbestağfirullah.
kız koca napsın, ben hamile değilken eşim gececiyken gecenin 2sinde bunların inlemelerine uyanıp tövbe yarabbi benm bile aklıma sokuyolardı şeytanı sen düşün.. adama o yüzden bişey demiyorum yaniIyiki mustakil evde oturuyorum altim ustum bos kimse yok yoksa ben cildirirdim ama komsuya degil o komsudan etkilen koca yı varyaaneler etmezdim
minik büyüdü annesi artık vurmaları can acıtır diyolar ya bence normal :) benmkide sürekli galiba orası mesanem mesanemi sızlatıyoYa benim minik aşağı doğru çok vuruyo resmen canım acıyo uyuyamıyorum. Varmı benim gibi olan? Bu kadarı normalmi?
benmde yanımda kociş kalcak sadece, şuan başkası kalmazsa ki inşallah kalmıycak :) zavallı kocacığımBenim doktorumda sezeryanlari gun verip sabah erkenden aliyor 1 gece kalmis oluyosun dolayisiyla. Ben sadece esim kalsin isterim yaa cunku ona kok sokturcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?