2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm kola varsa aspirin at içine patates hasla ye ins geçer stres yapma kuzun gerilmesin bol su iç. Gecmis olsun

Yarina gecmezse bi doktora git o zaman canim. Uzun surmesi iyi degil

Cnm kola varsa aspirin at içine patates hasla ye ins geçer stres yapma kuzun gerilmesin bol su iç. Gecmis olsun

Canım tek olduğum için gerildim biraz açıkcası. Birde sancıyla kendimi sıkıyorum gibi sanki bebekte gerildi. Valla evde şu an ne kola ne leblebi yok maalesef.
Türk kahvesiyle limon karıştırdım o biraz iyi gelmeye başladı gibi.
Yarın sabah doktor randevumuz var geçmezse doktoruma danışıcam canım. Bu geceyi bir atlatsam hayırlısıyla inşallah.

gecenin bu vakti çaldırıyorum sinirden. Hastaneden döndük eve geldik üstümü değiştiricem alttakilerin zevk sesleri. Lanet olsun ya benim kocam o kadının sesini duymak zorunda mı. Yere elime geçen ilk şeyi defalarca vurdum ( vücut kremim denk geldi) bağırdım bu ne ya duymak zorundamıyım koca apartmanda bi onlar yapıyo sanki bu işi ayıp ya diye. Millette yapıyo sesi çıkmıyo bizmi salağız ağzımızı açmıyoruz diye bidaha bağırdım. Gittim elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım döndüm sesleri kesilmişti çok şükür. Bu sefer benim koca coşar gibi oldu döndüm geldim odama. Ne lanetler ya adam haftalardır yanaşmıyo pislik kadın yüzünden tahrik oluyo. Geceliğimi giymesem kapısına dayancaktım o derece tepem attı. Eşime de kızdm yattım uyuycam şimdi

Aynen ya bende plan yapip duruyorum kizi babaneye gondermeden yada babane bizim eve coreklenmeden nasil olcak diye
Ben mecburen babanneyi goturcem hastaneye donusede bi kac gun kalir diye dusunuyorum evde annem ilk dogumda kaldı ben bidaha kalmam dedi cok yorulmus uykusuzluga gelemiyorum dedi eee kadini butun gece uyutmadim gozlerini kapadigi anda kalk cocugu calcaklar diye uyandirdim kizdim hep uyumuyami geldin diye butun gece gozlerimi kirpmadan oglani izledim sabah esim gelince nasil kactigini bilemedi eve sonraki aksamda bebek kuveze gidince esimle birbirimize sarilip agladik sabaha kadar kimse yi istemedim yanimda

Keske dorsaydin canim ihmal etme boole seyleri hamilelikte dahada onemli sgrilarimiz gecmis olsun canim

Çok çok çok haklısın. Çok bağırmak istiyolarsa gitsinler dağda bayırda yapsınlar tövbestağfirullah.

Vatana millete hayırlı olsunnn. Benim ufak kız iki gündür anne benimle yat demeye başladı. Kuyruğu sızlamaya başladı heralde:) zaten uyuyamadığım için uzanıyorum yanına ama inşaAllah böyle devam etmez.

Iste bbende o gece kismindayim kusum yoksa benimle birlikte gircek hastaneye gece babasi giderken eve mi gondersem yanimdami kalsa dedim evvet geecen dogumda esimde kalicakti 2.refekatci 150 lira dediler ekstradan eve gonderdim bende belki degismistir bilmiyorum her hastane farkli prosodur iste pullu konusmus bugun mesela onun hastane sezaryani 1.gece yatiriyormus bizimki 2 gece yatiriyor

Ishsl cok kotu oluyor canim ya kahve limon iyi gelir ama kuru kahveye sık kasikla ic canim muz varsa onuda tuketebilirsin gazozun yoksa evde

Iyiki mustakil evde oturuyorum altim ustum bos kimse yok yoksa ben cildirirdim ama komsuya degil o komsudan etkilen koca yı varyaaneler etmezdim

Daha yeni basliyorlar canim dur vak bebisler gelsin daha bize neler edicekler

Ya benim minik aşağı doğru çok vuruyo resmen canım acıyo uyuyamıyorum. Varmı benim gibi olan? Bu kadarı normalmi?

Salihte o kasilmayi haftalarca çektim insanın nefesi bile kesiliyor... Her gebelik farklı oluyor işte canım. Bol su içip dinlenmekten başka çare yok..
Bu arada ben doğuma giderken salihi anneme ya da kayinvalideme bırakmayı düşünüyorum beni sancı çekerken görmesin. Sonrasında da bebekle beraber hastaneden elimde hediyelerle gelmeyi düşünüyorum kardeş sana getirdi diyerek. Tabi ben normal doğum olduğu için 1 gece kalırım hatta erken saat olursa aynı gün bile taburcu olabilirim diye hesap ediyorum.

Benim doktorumda sezeryanlari gun verip sabah erkenden aliyor 1 gece kalmis oluyosun dolayisiyla. Ben sadece esim kalsin isterim yaa cunku ona kok sokturcem

canım nasıl oldun geçtimi ağrın ?
Çok çok çok haklısın. Çok bağırmak istiyolarsa gitsinler dağda bayırda yapsınlar tövbestağfirullah.
bu bir iki değil, ev sahibine şikayet ettim sonunda bide apartman grubundan yazıyo sizler ev sahibiyseniz bizde kiracıyız diye sokakta kalmıyoruz burasıda bzim ödemesini verdiğimiz sürece kendi evimiz falan diye. bitek bu ses olsa iyiydi gece yarılarına kadar bangır bangır müzikler vs.ler ama bu sesler artık son nokta iyice çıldırıyorum
Iyiki mustakil evde oturuyorum altim ustum bos kimse yok yoksa ben cildirirdim ama komsuya degil o komsudan etkilen koca yı varyaaneler etmezdim
kız koca napsın, ben hamile değilken eşim gececiyken gecenin 2sinde bunların inlemelerine uyanıp tövbe yarabbi benm bile aklıma sokuyolardı şeytanı sen düşün.. adama o yüzden bişey demiyorum yani
Ya benim minik aşağı doğru çok vuruyo resmen canım acıyo uyuyamıyorum. Varmı benim gibi olan? Bu kadarı normalmi?
minik büyüdü annesi artık vurmaları can acıtır diyolar ya bence normal :) benmkide sürekli galiba orası mesanem mesanemi sızlatıyo
Benim doktorumda sezeryanlari gun verip sabah erkenden aliyor 1 gece kalmis oluyosun dolayisiyla. Ben sadece esim kalsin isterim yaa cunku ona kok sokturcem
benmde yanımda kociş kalcak sadece, şuan başkası kalmazsa ki inşallah kalmıycak :) zavallı kocacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…