2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olsun canım Allah beterinden korusun öyle demek lazım :)) bende ilk dktoruma onu sordum normal doğum yapamıcak mıyım sezeryan mı olmam gerek diye doktorum hayır bunlar tamamen kolaya kaçmak öylee bi durum yok normal doğumu beklicez sıkıntı yok dedi. Bende ortalıkta normal doğum yapıcam engel değilmiş kan sulandırıcı iğne diye geziyordum kiiii plasenta aşağıda sezeryan olursun yukarı çıkmazsa dedi :)) bi anda şok oldum ama bebeğimin tekmelerinden sonra sadece sağlıkla kavuşalım yeter banaa diyip kabullendım kolay oldu kabullenmem

Kusum ama o zaman zor seyler yasamissin simdi aynilari olmayacak kuzunu alcan kucagina gelcen eve :)

Kuzum kacta randevun ,gece zor gecmis

Kızlar selam, geceler herkese zor geçmeye başlıyor galiba.
Ben de grip oldum çok ağır, 2 gündür evde yatıyordum bugün mecburen işe geldim ama başımı zor tutuyorum klavyeye düştü düşecek. Gece de nefes alamadığım için hiç uyuyamadım, tam uykuya dalıcam tıkanarak uyanıyorum. Bir de üstüne sıcak...Bir de bebiş sol kasığıma topladı kendini sertleşti karnım. Hangi birinden dertlensem bilemedim. Hepimize allah kolaylık versin.

Ay cok gecmis olsun ya,cok zor biliyorum ilkinde heo hastalanird8m...hele o tikaniklik...cok gecmis olsun

yaa çok geçmiş olsun canım zor grip ya. bi doktora gözük, bende hapşurup duruyorum bugün inşallah grip olmam

izmirie canım merhaba ege hanıma randwvum vardı bugün. Her şey yolunda bebiş 1 hafta önde yine. Bana temmuzda neden gelmedin dedi. Bende gülçin hanım sizin olmadığınızı ağustosta muayeneye gelmem gerektiğini belirtti dedim. Olur mu dedi gelecektin yine de dedi. Sana da böyle bir şey söyledi mi

Ay cok gecmis olsun ya,cok zor biliyorum ilkinde heo hastalanird8m...hele o tikaniklik...cok gecmis olsun

yaa çok geçmiş olsun canım zor grip ya. bi doktora gözük, bende hapşurup duruyorum bugün inşallah grip olmam

Çok sağolun kızlar.
aydingelini Benim de hapşırıkla başladı canım, aman şimdiden önlem almaya bak. Çok bişey yapamıyoruz ama en azından bol limonlu ılık su filan iç.

Ay bir de hapşırdıkça altıma kaçırıyorumdün evde kaç kere duşa girdim sayamadım. Halime gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Çok geçmiş olsun.
Doktorlar özellikle bol su için diyorlar. Benim tabi çok ilerlemişti ondan antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama grip başlangıcı ise bol su içerek atlatırsınız umarım.

Kacirabilirsin gayet normal yani idrar kesenin ustunde 1kg bebek,eşi suyu v.s. derken ciddi bir agirlik var kimse kusura bakmasin yani gayet normal.
Sirkeli ve propolis balli su icin...bak valla dun aksam bogazim giciklaniyo diye gelen kocaya hemen balli sirkeli su icirdim 2 kasik sirke 1 tatli kasigi propilis ari sutlu ham bal 1 bardak ilik suda eritip icirdim sabah gayet normal uyandi

ben dün 23:30 suları doktora gittim, tuvaletim gelmişti doktora girmeden bi wc ziyaret edeyim dedim. çamaşırımı indirir indirmez 4 5 damla damladı şok oldum oysaki sıkıyodum kendimi. ya kadın muayene ederken altıma yapsaydım.. hemde alttan muayene etti rezillik olurdu

Aman ne rezillik olcak canim 6 aylik olduk artik gayet nornal durumlar.
Eczaneden propolis al da suyuna katmaya basla bugun hapsiriyosan dikkat et hasta olma sirkeli balli propolisli su ic

Aman ne rezillik olcak canim 6 aylik olduk artik gayet nornal durumlar.
Eczaneden propolis al da suyuna katmaya basla bugun hapsiriyosan dikkat et hasta olma sirkeli balli propolisli su ic
aa tamam canım bakıyım ona, benm en büyük korkum doğuma az zaman kala grip olmak.. ablam çünkü 7cm açılması olmasına rağmen grip burnu tıkalı nefes alıp ıkınamaz diye sezaryene girdi.. inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle sorunlar

Kızlar merhaba;
Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız. Bizde şeker çıktığından beri diyetten sanırım kilo almam baya yavaşladı şuan 27. haftadayız ve 5.5 kilo aldım.

25+5 iz, toplamda 10,600 aldım şu son 3 4 haftadır 600 gr aldım sadece. inşallah daha fazla almam

Canım bende o haftalara kadar hızlı alıyordum, şekerden dolayı diyet verildi şimdi hamur şeker yok. sanırım ondan yavaşladı benimde doğumdan sonra hepsi gidiyor merak etme. buradaki arkadaşlarım 6 ayda verdi hepsini. :)

Kızlar merhaba;
Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız. Bizde şeker çıktığından beri diyetten sanırım kilo almam baya yavaşladı şuan 27. haftadayız ve 5.5 kilo aldım.
Valla anladimki alsanda dert almasanda dert.bende 24.haftadayim 400gr almisim.doktor beni cok uzdu dun...bir poset vitamin yazdi...kilo alamiyoruz neden hala kilo alamiyoruz hic kilo alamadik boyle olmaz artik onumuzdeki ay mutlaka en az 1kg almis olarak bekliyorum seni dedi...canim cok sıkıldı basta e sonra baktim bebegin gelisimu haftasinda gidiyo suyu iyi her sey iyi neyi dert edicem...
Tamam sende de seker cikmis,diyetini yapiyosun kilo alman yavaalamis sorun var mi bebeginin gelisimiyle ilgili...yoksa dert edecek bir sey yok demekki.
Ben ilk hamileligimde beslenemedigim ve zehirlendigim icin her gun 4lt serum takiliyordu seker cikmisti ama zaten beslenemedigim icin diyetlik bir durumum yoktu doguma kadar insulin kullandim...her hamilelik farkli hepsinin zorluklari var...yolun yarisini gectik artik bitecek.bisekilde az kaldi

Kızlar merhaba;
28+6 9 kilo aldim ben takilmiyorum ama artik yaa nasilsa verilir bi sekilde

inşallah bende verebilirim canım yüzüm iyice kocaman oldu, kendimi kötü hissediyorum millet incecik sadece göbeği olan bi hamileyken benim totomda göbeğim kadar çıktı arkamdan
bende dün rutin için kan verdim, açlık kanım sınırın altında 60 çıkmış ama pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.

peki bişey sorucam şeker yüklemesi yaptırırken kahvaltınızı nasıl yaptınız? ben yanımda ekmek arası mı götürsem acaba diyorum. yada kantininde bişeyler mi atıştırdınız nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…