2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Herşeyin yolunda olmasına sevindim.benimde dosyaya baktı en son 5 Haziran'da görmüşüz seni Temmuz'da ne yaptın dedi sizin dediğiniz doktora ayrıntılıya gittim ama siz olmayınca sonucu getirmedim ağustos muayenesine götürürüm dedim.oda olabilir gelebilşrdin genede Temmuz'da dedi.hiç ses çıkarmadım öyle arada kaynadı.sende öğretmensin benim gibi sanada Eylül'de hiç göreve başlama rapor vereyim 32. Haftada da izne ayrıl hemen dedi mi.

28+6 9 kilo aldim ben takilmiyorum ama artik yaa nasilsa verilir bi sekilde

Aynen canım emzirmeye başlayınca hızla gidiyormuş. 29. hafta için gayet iyi bence. bende istediklerimi yesem pizzalar makarnalar, pideler dondurmalar sanırım haftada bir kilo alırım :) ama yasaklandı hepsi. Bazen nasıl canım istiyor...

valla kilo alımıyla alakalı olmadığı Önderalp ve Ege arasında bariz belli. Önderalpin annesi 400 gr aldı Önderalp 700grdan fazla ve 24 haftalık. Egekuzumsa 706gr ve 26.haftasına girmek üzere annesi 11 kg aldı.. demekki çokta takmamak lazım..

Ben seker yuklemesinde bisey yememistim ya verdikleri zimbirtiyi icip 3 saat ac oturmustum,2 senede degismis mi

yasaksa tabiki zor olur canim cunku ben suana kadar ostedigim herseyi yyedim ictim :) bana bi tek serbetli tatlilar yasak oda icinde glikoz surubu var diye yasakladi doktor

günlük yediklerin nasıl peki canım? ekmeği kaç dilim tükettiriyo pilav makarna yok öyle mi ?

oylee bisey yasiyorumki 3 gudnur cildirican yaa kendimi surekli sikiyorum sanki gevsek biraksam bebek cikicak gibi hissediyroum hele oturdugum zaman sanki ikinma hisseder gibi oluyorum yaa bide ikinsam orasi rahatlayacak gibi

Canım benim açlık kan şekerim 67 çıkmıştı düşük demişlerdi daha sonrasında ertesi hafta yükleme çıkınca bende şeker çıktı. ben hastaneye aç gittim sonra verdikleri kağıda baktım hafif bir kahvaltı yapıp gelin yazıyordu bende 20 dk öncesinde bir poça yedim ama yemeseydim keşke belki oda etkiledi şekeri nihayetınde hamur. aç yada hafif tok olmak farketmiyormuş. sen evden çıkmadan çok hafif bişeyler atıştırıp gidebilirsin. Ama tok gitme. Beni etkilemez dersen açda gidebilirsin.

aa tamam canım ben ilk kandan sonra kahvaltı yapılıyo sanıyodum. öyle yaparım ozaman normal rutin kahvaltımı yaparım çok tok olmadan kalkarım ozaman.. kendimi kasarsam normalinden farklı yaparım işe yaramaz yükleme

açlık tokluk ya, kahvaltı edilmiyo mu ilk kan verildikten sonra tokluk dedikleri şey o şekerli suyu içmek mi ay ben çokmu yanlış anladım bu işi
bende ac gitmistim sadece o sekerli suyu icmistim ondan sonra kan vermistim doktorum kahvalti et falan dememisti :) bide ac karna icip bekleyince kusmamak icin kendimi zor tutmustim :)

yasaksa tabiki zor olur canim cunku ben suana kadar ostedigim herseyi yyedim ictim :) bana bi tek serbetli tatlilar yasak oda icinde glikoz surubu var diye yasakladi doktor

Şeker çıkınca çok dikkat etmek gerekiyormuş canım geçen görümcemde kahvaltıya gittik bize katmer yaptı tereyağlı dayanamayıp yedim iki tane bişey olmaz dedim. meğer oluyormuş şekerimi ölçtüm 179 olmuş hemen , sonra çok kötü oldum, bebeğin sağlığı için dikkat etmem gerekli anladım. Halbuki bıraksalar 2 tane daha yerdim...

afiyet olsun canim :) napicaksin artik artik doguma kadar idare ediceksin zaten ne kaldi surda :)

Ben şeker yüklemesine aç gittim. İlk kanı aldılar sonra şekerli suyu içtim. Sonra 2 saat daha yedirmediler hiçbirşey. Bu 2 saatte de saat başı kan verdim. Her hastane farklı yapıyo sanırım bu yüklemeyi canım

bende ac gitmistim sadece o sekerli suyu icmistim ondan sonra kan vermistim doktorum kahvalti et falan dememisti :) bide ac karna icip bekleyince kusmamak icin kendimi zor tutmustim :)

Senin içtiğin şu suya katıştırılıp eritilen bir toz şeklindemiydi canım o çok mide bulandırıyormuş, şimdi kutu kola şeklinde bir içecek veriliyor, meyveli gibi o o kadar etkilemiyor. ama aç karnına içip beklemek bile insanı bayıyor.

açlık tokluk ya, kahvaltı edilmiyo mu ilk kan verildikten sonra tokluk dedikleri şey o şekerli suyu içmek mi ay ben çokmu yanlış anladım bu işi
Bilmiyorumki,sabah ac gel demislerdi gittim kan aldi zimbirtiyi ic 1 saat sonra gel baska bisey yeme ve kusarsan yarin bastan yapariz kusma sakin demisti 1 saat sonra bir daha kan alindi 1 saat sonra 1 daha.toplam 3 saat ac oturdum.
Bunda gerek yok dedi ac karna geldiginde aclik bakariz dedi iste dun verdim kan bisey cikmamis sorun yok dedi.

canım bir gece öncesinde pek bişey yeme özellikle 10 dansonra kahvaltı yapmadım açlık şekeri için kan alındı yükleme şekeri kaçlık verirse doktorun onu içiyorsun efor sarfetmiyosun 1 saat sonra kan veriyosun sonra bir saat daha bekleyip kan veriyosun 1. ve 2. saat şekerin ve açlık.... bu esnada hiç bişey yememe izin verilmedi sonra yaptım kahvaltı ama her hastanenin sistemi farklı galiba

Çok geçmiş olsun.
Doktorlar özellikle bol su için diyorlar. Benim tabi çok ilerlemişti ondan antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama grip başlangıcı ise bol su içerek atlatırsınız umarım.

Sağolun kızlar bol bol su içiyorum, biraz daha içeyim bari.
İşeme meselesine gelirsek, Pullucum doğru söylüyor bunun ayıbı rezil olması yok, ne yapalım yani baskı yapıyor bebişler.

Aç olucaksın maalesef 2 saat boyunca canım. Hatta öncesinde de 12 saat bir şey yememen lazım ilk kandan önce. Tamamen kan alımı bittikten sonra mükellef bir yemek ye. Ben öyle yapmıştım gözüm dönmüştü resmen.

afiyet olsun canim :) napicaksin artik artik doguma kadar idare ediceksin zaten ne kaldi surda :)

Evet canım şuan dikkat ediyorum, son kontrolde gayet iyi çıktı bebeğin suyu , doktor dikkat ettiğin belli dedi. daha önce suyu hep fazla çıkıyordu. Bana tek artısı kilo almam yavaşladı baya hiç olmazsa çatlaklarım olmaz diye umud ediyorum :)

Biliyomusun benim gun ici olcumumde 144 cikti diye insuline baslatmisti...aman doktorun duymasin bidaha yeme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…