Herşeyin yolunda olmasına sevindim.benimde dosyaya baktı en son 5 Haziran'da görmüşüz seni Temmuz'da ne yaptın dedi sizin dediğiniz doktora ayrıntılıya gittim ama siz olmayınca sonucu getirmedim ağustos muayenesine götürürüm dedim.oda olabilir gelebilşrdin genede Temmuz'da dedi.hiç ses çıkarmadım öyle arada kaynadı.sende öğretmensin benim gibi sanada Eylül'de hiç göreve başlama rapor vereyim 32. Haftada da izne ayrıl hemen dedi mi.izmirie canım merhaba ege hanıma randwvum vardı bugün. Her şey yolunda bebiş 1 hafta önde yine. Bana temmuzda neden gelmedin dedi. Bende gülçin hanım sizin olmadığınızı ağustosta muayeneye gelmem gerektiğini belirtti dedim. Olur mu dedi gelecektin yine de dedi. Sana da böyle bir şey söyledi mi
28+6 9 kilo aldim ben takilmiyorum ama artik yaa nasilsa verilir bi sekilde
valla kilo alımıyla alakalı olmadığı Önderalp ve Ege arasında bariz belli. Önderalpin annesi 400 gr aldı Önderalp 700grdan fazla ve 24 haftalık. Egekuzumsa 706gr ve 26.haftasına girmek üzere annesi 11 kg aldı.. demekki çokta takmamak lazım..Valla anladimki alsanda dert almasanda dert.bende 24.haftadayim 400gr almisim.doktor beni cok uzdu dun...bir poset vitamin yazdi...kilo alamiyoruz neden hala kilo alamiyoruz hic kilo alamadik boyle olmaz artik onumuzdeki ay mutlaka en az 1kg almis olarak bekliyorum seni dedi...canim cok sıkıldı basta e sonra baktim bebegin gelisimu haftasinda gidiyo suyu iyi her sey iyi neyi dert edicem...
Tamam sende de seker cikmis,diyetini yapiyosun kilo alman yavaalamis sorun var mi bebeginin gelisimiyle ilgili...yoksa dert edecek bir sey yok demekki.
Ben ilk hamileligimde beslenemedigim ve zehirlendigim icin her gun 4lt serum takiliyordu seker cikmisti ama zaten beslenemedigim icin diyetlik bir durumum yoktu doguma kadar insulin kullandim...her hamilelik farkli hepsinin zorluklari var...yolun yarisini gectik artik bitecek.bisekilde az kaldi
Ben seker yuklemesinde bisey yememistim ya verdikleri zimbirtiyi icip 3 saat ac oturmustum,2 senede degismis miinşallah bende verebilirim canım yüzüm iyice kocaman oldu, kendimi kötü hissediyorum millet incecik sadece göbeği olan bi hamileyken benim totomda göbeğim kadar çıktı arkamdan
bende dün rutin için kan verdim, açlık kanım sınırın altında 60 çıkmış ama pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.
peki bişey sorucam şeker yüklemesi yaptırırken kahvaltınızı nasıl yaptınız? ben yanımda ekmek arası mı götürsem acaba diyorum. yada kantininde bişeyler mi atıştırdınız nasıl oluyo
yasaksa tabiki zor olur canim cunku ben suana kadar ostedigim herseyi yyedim ictim :) bana bi tek serbetli tatlilar yasak oda icinde glikoz surubu var diye yasakladi doktorAynen canım emzirmeye başlayınca hızla gidiyormuş. 29. hafta için gayet iyi bence. bende istediklerimi yesem pizzalar makarnalar, pideler dondurmalarsanırım haftada bir kilo alırım :) ama yasaklandı hepsi. Bazen nasıl canım istiyor...
günlük yediklerin nasıl peki canım? ekmeği kaç dilim tükettiriyo pilav makarna yok öyle mi ?Aynen canım emzirmeye başlayınca hızla gidiyormuş. 29. hafta için gayet iyi bence. bende istediklerimi yesem pizzalar makarnalar, pideler dondurmalarsanırım haftada bir kilo alırım :) ama yasaklandı hepsi. Bazen nasıl canım istiyor...
açlık tokluk ya, kahvaltı edilmiyo mu ilk kan verildikten sonraBen seker yuklemesinde bisey yememistim ya verdikleri zimbirtiyi icip 3 saat ac oturmustum,2 senede degismis mi
inşallah bende verebilirim canım yüzüm iyice kocaman oldu, kendimi kötü hissediyorum millet incecik sadece göbeği olan bi hamileyken benim totomda göbeğim kadar çıktı arkamdan
bende dün rutin için kan verdim, açlık kanım sınırın altında 60 çıkmış ama pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah hayırlı sonuçlar çıkar.
peki bişey sorucam şeker yüklemesi yaptırırken kahvaltınızı nasıl yaptınız? ben yanımda ekmek arası mı götürsem acaba diyorum. yada kantininde bişeyler mi atıştırdınız nasıl oluyo
aa tamam canım ben ilk kandan sonra kahvaltı yapılıyo sanıyodum. öyle yaparım ozaman normal rutin kahvaltımı yaparım çok tok olmadan kalkarım ozaman.. kendimi kasarsam normalinden farklı yaparım işe yaramaz yüklemeCanım benim açlık kan şekerim 67 çıkmıştı düşük demişlerdi daha sonrasında ertesi hafta yükleme çıkınca bende şeker çıktı. ben hastaneye aç gittim sonra verdikleri kağıda baktım hafif bir kahvaltı yapıp gelin yazıyordu bende 20 dk öncesinde bir poça yedim ama yemeseydim keşke belki oda etkiledi şekeri nihayetınde hamur. aç yada hafif tok olmak farketmiyormuş. sen evden çıkmadan çok hafif bişeyler atıştırıp gidebilirsin. Ama tok gitme. Beni etkilemez dersen açda gidebilirsin.
bende ac gitmistim sadece o sekerli suyu icmistim ondan sonra kan vermistim doktorum kahvalti et falan dememisti :) bide ac karna icip bekleyince kusmamak icin kendimi zor tutmustim :)açlık tokluk ya, kahvaltı edilmiyo mu ilk kan verildikten sonratokluk dedikleri şey o şekerli suyu içmek mi ay ben çokmu yanlış anladım bu işi
yasaksa tabiki zor olur canim cunku ben suana kadar ostedigim herseyi yyedim ictim :) bana bi tek serbetli tatlilar yasak oda icinde glikoz surubu var diye yasakladi doktor
afiyet olsun canim :) napicaksin artik artik doguma kadar idare ediceksin zaten ne kaldi surda :)Şeker çıkınca çok dikkat etmek gerekiyormuş canım geçen görümcemde kahvaltıya gittik bize katmer yaptı tereyağlı dayanamayıp yedim iki tane bişey olmaz dedim. meğer oluyormuş şekerimi ölçtüm 179 olmuş hemen , sonra çok kötü oldum, bebeğin sağlığı için dikkat etmem gerekli anladım. Halbuki bıraksalar 2 tane daha yerdim...
Ben şeker yüklemesine aç gittim. İlk kanı aldılar sonra şekerli suyu içtim. Sonra 2 saat daha yedirmediler hiçbirşey. Bu 2 saatte de saat başı kan verdim. Her hastane farklı yapıyo sanırım bu yüklemeyi canıminşallah bende verebilirim canım yüzüm iyice kocaman oldu, kendimi kötü hissediyorum millet incecik sadece göbeği olan bi hamileyken benim totomda göbeğim kadar çıktı arkamdan
bende ac gitmistim sadece o sekerli suyu icmistim ondan sonra kan vermistim doktorum kahvalti et falan dememisti :) bide ac karna icip bekleyince kusmamak icin kendimi zor tutmustim :)
Bilmiyorumki,sabah ac gel demislerdi gittim kan aldi zimbirtiyi ic 1 saat sonra gel baska bisey yeme ve kusarsan yarin bastan yapariz kusma sakin demisti 1 saat sonra bir daha kan alindi 1 saat sonra 1 daha.toplam 3 saat ac oturdum.açlık tokluk ya, kahvaltı edilmiyo mu ilk kan verildikten sonratokluk dedikleri şey o şekerli suyu içmek mi ay ben çokmu yanlış anladım bu işi
canım bir gece öncesinde pek bişey yeme özellikle 10 dansonra kahvaltı yapmadım açlık şekeri için kan alındı yükleme şekeri kaçlık verirse doktorun onu içiyorsun efor sarfetmiyosun 1 saat sonra kan veriyosun sonra bir saat daha bekleyip kan veriyosun 1. ve 2. saat şekerin ve açlık.... bu esnada hiç bişey yememe izin verilmedi sonra yaptım kahvaltı ama her hastanenin sistemi farklı galibainşallah bende verebilirim canım yüzüm iyice kocaman oldu, kendimi kötü hissediyorum millet incecik sadece göbeği olan bi hamileyken benim totomda göbeğim kadar çıktı arkamdan
Çok geçmiş olsun.
Doktorlar özellikle bol su için diyorlar. Benim tabi çok ilerlemişti ondan antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama grip başlangıcı ise bol su içerek atlatırsınız umarım.
Kacirabilirsin gayet normal yani idrar kesenin ustunde 1kg bebek,eşi suyu v.s. derken ciddi bir agirlik var kimse kusura bakmasin yani gayet normal.
Sirkeli ve propolis balli su icin...bak valla dun aksam bogazim giciklaniyo diye gelen kocaya hemen balli sirkeli su icirdim 2 kasik sirke 1 tatli kasigi propilis ari sutlu ham bal 1 bardak ilik suda eritip icirdim sabah gayet normal uyandi
ben dün 23:30 suları doktora gittim, tuvaletim gelmişti doktora girmeden bi wc ziyaret edeyim dedim. çamaşırımı indirir indirmez 4 5 damla damladı şok oldum oysaki sıkıyodum kendimi. ya kadın muayene ederken altıma yapsaydım.. hemde alttan muayene etti rezillik olurdu
inşallah bende verebilirim canım yüzüm iyice kocaman oldu, kendimi kötü hissediyorum millet incecik sadece göbeği olan bi hamileyken benim totomda göbeğim kadar çıktı arkamdan
açlık tokluk ya, kahvaltı edilmiyo mu ilk kan verildikten sonratokluk dedikleri şey o şekerli suyu içmek mi ay ben çokmu yanlış anladım bu işi
afiyet olsun canim :) napicaksin artik artik doguma kadar idare ediceksin zaten ne kaldi surda :)
Biliyomusun benim gun ici olcumumde 144 cikti diye insuline baslatmisti...aman doktorun duymasin bidaha yeme :)Şeker çıkınca çok dikkat etmek gerekiyormuş canım geçen görümcemde kahvaltıya gittik bize katmer yaptı tereyağlı dayanamayıp yedim iki tane bişey olmaz dedim. meğer oluyormuş şekerimi ölçtüm 179 olmuş hemen , sonra çok kötü oldum, bebeğin sağlığı için dikkat etmem gerekli anladım. Halbuki bıraksalar 2 tane daha yerdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?