- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
bende ac gitmistim sadece o sekerli suyu icmistim ondan sonra kan vermistim doktorum kahvalti et falan dememisti :) bide ac karna icip bekleyince kusmamak icin kendimi zor tutmustim :)
canım bir gece öncesinde pek bişey yeme özellikle 10 dansonra kahvaltı yapmadım açlık şekeri için kan alındı yükleme şekeri kaçlık verirse doktorun onu içiyorsun efor sarfetmiyosun 1 saat sonra kan veriyosun sonra bir saat daha bekleyip kan veriyosun 1. ve 2. saat şekerin ve açlık.... bu esnada hiç bişey yememe izin verilmedi sonra yaptım kahvaltı ama her hastanenin sistemi farklı galiba
yok canim kola seklindeydi benimki kani alan kizz burda iciceksiniz dedi beni gondermedi disariya ordada sirada bekleyenelr vardi kafama dikince benxe birden mide bulantisi yaptiSenin içtiğin şu suya katıştırılıp eritilen bir toz şeklindemiydi canım o çok mide bulandırıyormuş, şimdi kutu kola şeklinde bir içecek veriliyor, meyveli gibi o o kadar etkilemiyor. ama aç karnına içip beklemek bile insanı bayıyor.
Ben şeker yüklemesine aç gittim. İlk kanı aldılar sonra şekerli suyu içtim. Sonra 2 saat daha yedirmediler hiçbirşey. Bu 2 saatte de saat başı kan verdim. Her hastane farklı yapıyo sanırım bu yüklemeyi canım
Bilmiyorumki,sabah ac gel demislerdi gittim kan aldi zimbirtiyi ic 1 saat sonra gel baska bisey yeme ve kusarsan yarin bastan yapariz kusma sakin demisti 1 saat sonra bir daha kan alindi 1 saat sonra 1 daha.toplam 3 saat ac oturdum.
Bunda gerek yok dedi ac karna geldiginde aclik bakariz dedi iste dun verdim kan bisey cikmamis sorun yok dedi.
canım bir gece öncesinde pek bişey yeme özellikle 10 dansonra kahvaltı yapmadım açlık şekeri için kan alındı yükleme şekeri kaçlık verirse doktorun onu içiyorsun efor sarfetmiyosun 1 saat sonra kan veriyosun sonra bir saat daha bekleyip kan veriyosun 1. ve 2. saat şekerin ve açlık.... bu esnada hiç bişey yememe izin verilmedi sonra yaptım kahvaltı ama her hastanenin sistemi farklı galiba
çok sağolun kızlar aç gidiyim ozaman ben, bişeyler atıştır derse ona göre çaresine bakarım. ben baya farklı sanmışım bu olayıSağolun kızlar bol bol su içiyorum, biraz daha içeyim bari.
İşeme meselesine gelirsek, Pullucum doğru söylüyor bunun ayıbı rezil olması yok, ne yapalım yani baskı yapıyor bebişler.
Aç olucaksın maalesef 2 saat boyunca canım. Hatta öncesinde de 12 saat bir şey yememen lazım ilk kandan önce. Tamamen kan alımı bittikten sonra mükellef bir yemek ye. Ben öyle yapmıştım gözüm dönmüştü resmen.
yaa aslinda tadi guzeldi bence ama ben hizli icmek zorunda kaldim o yuzden benimki biraz bulandiO dediğinin aynısını ben 1 saat önce yaşadım ac gittim şekerli suyu içince bi an midem ağzımdan çıkıcak sandim . O ne berbat bişeydi öyle ya
yaa bence catlagin vucutla alakasi var yaa ben 9 kilo aldim ama suan catlagim yok bakalim diger ay nasil olucakEvet canım şuan dikkat ediyorum, son kontrolde gayet iyi çıktı bebeğin suyu , doktor dikkat ettiğin belli dedi. daha önce suyu hep fazla çıkıyordu. Bana tek artısı kilo almam yavaşladı baya hiç olmazsa çatlaklarım olmaz diye umud ediyorum :)
Kızlar merhaba;
Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız. Bizde şeker çıktığından beri diyetten sanırım kilo almam baya yavaşladı şuan 27. haftadayız ve 5.5 kilo aldım.
Biliyomusun benim gun ici olcumumde 144 cikti diye insuline baslatmisti...aman doktorun duymasin bidaha yeme :)
yaa aslinda tadi guzeldi bence ama ben hizli icmek zorunda kaldim o yuzden benimki biraz bulandi
Ama ben serumla besleniyordum durumum farkliydi....iyi bisey dememisse sorun yokBen demezdimde sağolsun eşim bi aralıkta demiş hemen doktoruma geçen kaçamakta şöyle oldu diye. :) doktorumda arada yüksek çıkması çok sorun değil ama dikkat et kronikleşmesin dedi. canım 144 de hemen insuline başlaması çok ilginç geldi bana. sürekli yüksek olsa olurda arada hiç düşmüyor muydu. ben bir saat ve 2 saat sonra ölçüyorum çok şükür 120 altında hep. Tabi kaçamaklarda 150 oluyor hemen :)
Ben 11 kilo aldım 26+4'üm bugun. Ama diyetisyene gitmeye başladım ,çok yavaşladı alımım. son 4 haftada 800 gr aldım sadece.
yok canim kola seklindeydi benimki kani alan kizz burda iciceksiniz dedi beni gondermedi disariya ordada sirada bekleyenelr vardi kafama dikince benxe birden mide bulantisi yapti
yaa bence catlagin vucutla alakasi var yaa ben 9 kilo aldim ama suan catlagim yok bakalim diger ay nasil olucak
26. Haftadayım 8.6 kilo aldım yani doktor normal dedi . Şeker için bugün test yaptılar bakalım sonuç ne olacak .
valla banada doguma yakin ylur diyoar bakalim gorucek artik yaa brnde surekli unutuyorjm kullanmayi aklima geldikcd kullaniyorjm o kadar duzene oturtamadim vallaEvet canım yapı ile çok alakalı. Acaba çatlaklar kaçıncı haftada başlıyor, bende de şuan bişey yok ama 30. haftadan sonra başlıyor diyorlar yada son haftalarda birden oluyormuş. yağ krem sürmeyide ihmal ediyorum hep..
aayy dondurma da yasakmıı, bende şeker çıkarsa yandım deseneeKilo alımın gayet güzel canım. inşallah şekerin çıkmaz dilediğin gibi yer içersin... benim canım sıcaklarda hep dondurma çekiyor amayasak.. sıcacık ekmeye tereyağı kaymak sürüp patates kızartması ile kahvaltı yapmayı özledim... 15-16 zeytin yiyen ben 4 zeytine talim :)
benim kendi sbebim porsiyonlarım her zaman azdı.. hamile kalınca kendimi frenlemeyi bırakıp doyasıya yedim. hal öyle olunca çatır çatır kilo aldım. şu sıralar biraz azalttım yine porsiyonu kilo alımım hafifledi yineBen 62 kilimime halmile kalmıştım, 66.5-67 kiloyum..
bebek 1171 gr olmuş... dün kan verdim aç olarak biraz düşük değerin dedi onu da sabah aç gelmeme bagladı...
7kilonun üzerinde kilo alan hanımlar ; iştahınız mı fazlaydı nasıl aldınız o kiloları ? Hormonal mi ? Ben yiyorum tatlı tuzlu ekşi ... doktor herhangi bi kısıtlama dan bahsetmedi.. bi rahatsızlıkta olmadı şimdiye kadar ... / son üç ayda çok alırım diye tedirginim (tedirginlikten mi fazla almadım acaba ?)
valla banada doguma yakin ylur diyoar bakalim gorucek artik yaa brnde surekli unutuyorjm kullanmayi aklima geldikcd kullaniyorjm o kadar duzene oturtamadim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?