2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende ac gitmistim sadece o sekerli suyu icmistim ondan sonra kan vermistim doktorum kahvalti et falan dememisti :) bide ac karna icip bekleyince kusmamak icin kendimi zor tutmustim :)

O dediğinin aynısını ben 1 saat önce yaşadım ac gittim şekerli suyu içince bi an midem ağzımdan çıkıcak sandim . O ne berbat bişeydi öyle ya

Canım sanırım şöyle bana 50 gr yükleme yapıldı ve açlık kan şekerime bakmadılar. daha önce bakılmıştı. kağıtta hafif kahvaltı yapıp gelin yazıyordu ama 75 gr ve 100 lük yüklemelerde belki değişiyordur. benden bir saat sonra tek defa kan alındı. diğerlerinde 2-3 defa alınıyor sanırım.

yok canim kola seklindeydi benimki kani alan kizz burda iciceksiniz dedi beni gondermedi disariya ordada sirada bekleyenelr vardi kafama dikince benxe birden mide bulantisi yapti

çok sağolun kızlar aç gidiyim ozaman ben, bişeyler atıştır derse ona göre çaresine bakarım. ben baya farklı sanmışım bu olayı

yaa bence catlagin vucutla alakasi var yaa ben 9 kilo aldim ama suan catlagim yok bakalim diger ay nasil olucak

Benim de midem çok bulandı şekerli sudan. Hatta 2 saat sonraki kan alımında bile hala kusacak gibiydim, aman nolur kusmayın hepsini baştan almayalım dedi hemşire.

Kızlar merhaba;
Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız. Bizde şeker çıktığından beri diyetten sanırım kilo almam baya yavaşladı şuan 27. haftadayız ve 5.5 kilo aldım.

26. Haftadayım 8.6 kilo aldım yani doktor normal dedi . Şeker için bugün test yaptılar bakalım sonuç ne olacak .

Biliyomusun benim gun ici olcumumde 144 cikti diye insuline baslatmisti...aman doktorun duymasin bidaha yeme :)

Ben demezdimde sağolsun eşim bi aralıkta demiş hemen doktoruma geçen kaçamakta şöyle oldu diye. :) doktorumda arada yüksek çıkması çok sorun değil ama dikkat et kronikleşmesin dedi. canım 144 de hemen insuline başlaması çok ilginç geldi bana. sürekli yüksek olsa olurda arada hiç düşmüyor muydu. ben bir saat ve 2 saat sonra ölçüyorum çok şükür 120 altında hep. Tabi kaçamaklarda 150 oluyor hemen :)

Ama ben serumla besleniyordum durumum farkliydi....iyi bisey dememisse sorun yok

yok canim kola seklindeydi benimki kani alan kizz burda iciceksiniz dedi beni gondermedi disariya ordada sirada bekleyenelr vardi kafama dikince benxe birden mide bulantisi yapti

Evet canım bana da gözünün önünde içirdi, bir bardak verdi yavaş yavaş içtim. benden başka kimse de yoktu zaten. Aç olunca illa etkiliyor insanı.

yaa bence catlagin vucutla alakasi var yaa ben 9 kilo aldim ama suan catlagim yok bakalim diger ay nasil olucak

Evet canım yapı ile çok alakalı. Acaba çatlaklar kaçıncı haftada başlıyor, bende de şuan bişey yok ama 30. haftadan sonra başlıyor diyorlar yada son haftalarda birden oluyormuş. yağ krem sürmeyide ihmal ediyorum hep..

26. Haftadayım 8.6 kilo aldım yani doktor normal dedi . Şeker için bugün test yaptılar bakalım sonuç ne olacak .

Kilo alımın gayet güzel canım. inşallah şekerin çıkmaz dilediğin gibi yer içersin... benim canım sıcaklarda hep dondurma çekiyor ama yasak.. sıcacık ekmeye tereyağı kaymak sürüp patates kızartması ile kahvaltı yapmayı özledim... 15-16 zeytin yiyen ben 4 zeytine talim :)

Ben 62 kilimime halmile kalmıştım, 66.5-67 kiloyum..
bebek 1171 gr olmuş... dün kan verdim aç olarak biraz düşük değerin dedi onu da sabah aç gelmeme bagladı...

7kilonun üzerinde kilo alan hanımlar ; iştahınız mı fazlaydı nasıl aldınız o kiloları ? Hormonal mi ? Ben yiyorum tatlı tuzlu ekşi ... doktor herhangi bi kısıtlama dan bahsetmedi.. bi rahatsızlıkta olmadı şimdiye kadar ... / son üç ayda çok alırım diye tedirginim (tedirginlikten mi fazla almadım acaba ?)

valla banada doguma yakin ylur diyoar bakalim gorucek artik yaa brnde surekli unutuyorjm kullanmayi aklima geldikcd kullaniyorjm o kadar duzene oturtamadim valla

aayy dondurma da yasakmıı, bende şeker çıkarsa yandım desenee
benim kendi sbebim porsiyonlarım her zaman azdı.. hamile kalınca kendimi frenlemeyi bırakıp doyasıya yedim. hal öyle olunca çatır çatır kilo aldım. şu sıralar biraz azalttım yine porsiyonu kilo alımım hafifledi yine

valla banada doguma yakin ylur diyoar bakalim gorucek artik yaa brnde surekli unutuyorjm kullanmayi aklima geldikcd kullaniyorjm o kadar duzene oturtamadim valla

Allah tan yaz ayındayız canım sıcaklardan terden vücut hep nemli şuan, kış olsa erkenden kururdu. hele ben işte sırılsıklam oluyorum.. Aklıma geldikçe argan zeytin yağı yada badem yağı sürüyorum oda haftada bazen bir. Ama bundan sonra düzenli başlayayım bari sonra dönüşü olmuyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…