2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana da 2 kilo olayı çok söylendi, biz hergün kilosunu soruyorduk,hemşiresi önemi yok ki niye soruyorsunuz dedi. Sonra geldim forumdan arattim 2 kilonun altinda cikan cok bebek olmus, Öncelik ciğermiş. Afifeye de her hafta yapılıyordu zaten ciğer geliştirici şifa olur inşallah.
Dünde kontrolde doktorla konuşurken erken doğum riskim var diye ben sürekli et yiyorum dedim, protein bebeğe kilo aldırıyor. Olabilir mantıklı iyi yapıyorsun ama önemli olanı ciğer dedi o da.

Evet canim yanmalarim var siddetli olmadigi surece icmemeye calisiyorum. Yemek konusunda dediklerini yapiyorum yavas ve cok cigniyorum. Bide yemekten hemen sonra uzanma tavsiye edilmiyor. 2 saat oturmaliymisiz. Acayip baski var yaa gece yatinca sanki kalbim agzima gelmis midem cigerlerimin orda gibi. Gittikce yukari cikiyo organlar

Aynen, ya zaten şiddetli geldiğinde hiçbiri ise yaramayacakta işte önlem diyoruz :)

Aynen, ya zaten şiddetli geldiğinde hiçbiri ise yaramayacakta işte önlem diyoruz :)

Katiliyorum yine de iyi dayaniyorum deyip kendimi teselli ediyorum nereye gitsem gavisconuda goturuyorum. Bazen varya bisey yemesen bile yaniyo cok degisik bi organimiz var gecer insallah 3 ay kaldi

Kuzenimde erkwn dogum yapti 1.5kgdayken cikardilar 45 gun kalmisti...zor ve yorucu bir surec ama bebek saglikli oldugu surece yorucu veya zor olmasinin hic bir onemi yok
Zaten aylardir annesine sıkı sıkı tutundugu icin ne kadar guclu bir bebek oldugunu herkes biliyor zor olcak ama hic kotu bisey olmycak ben inaniyorum

Çozumu dogum yapmak canim ya pek cok oneri ve iyi fikir sadece biraz hafifletiyo ama kesin cozum dogum yapmak :) az kaldi dayaniyoruz hep beraber

Bende hiç ağrı olmadı, sadece yanıyor. Ağrıda da Mide yanmasında alınan önlemler alınıyormuş. Sebeplerine İdrar yolu enfeksiyonu, böbrek taşı, safra taşı falan demiş onlara bakıldı mı? Doktoruna söyledin mi?

Sağ salim kucağına alsın inşallah ikisi de sağlıklı kurtulur inşallah benimle de yakın doğum tarihi 7kasım benim 2kasım onundu sanırım bende heyecan Yaptım şimdi daha hiç bişey tam hazır değil benim

Ciğer geliştiricinin faydası olur inşallah kuzuya. Sağlıkla gelsin dualarımız onunla.

Canım o 1 aydır hastanede yatıyodu öyle birden gelişmedi olaylar. riskliydi zaten. telaşlandırma kendini bi riskin yoksa daha vaktin var

Çozumu dogum yapmak canim ya pek cok oneri ve iyi fikir sadece biraz hafifletiyo ama kesin cozum dogum yapmak :) az kaldi dayaniyoruz hep beraber
ayyy misafir geldiginden veri sirke icemiyrodum ben 3 gundurde sanki altimdan surekli bisey akiyormus gibi hissediyordum bide surekli tuvaletim varmis gibi oluyordu sistis gibi ama degilde :) dun sirkeyi bi ictim masaallah diyeyin hic oyle olmadi yaa

Bir buçuk kiloyken mi çıkardılar?????
Yaaa tabiki doktorlar herşeyin en iyisini bilir ama dediğim gibi illa hemen çıksın diye ısrar edip imza atıp sonra evde o steril ortamı hazırlayamayıp enfeksiyon kapan tekrar küveze dönen bebekler olduğu için ben hemen çıkar diye birşey demiyim çünkü öncelik bebeğin sağlığı. Dediğim gibi anne yüreği bir saat bile ayrı kalamazken mecbur onun iyiliği için dayanıyorsun.
Afifenin bebeği o kadar güçlü ki maşallah hayata ve annesine öyle tutundu ki Rabbim nazarlardan korusun inşallah sağlıkla kavuşacaklar önce Allah’ın izniyle sonra dualarımızla inşallah

Canım benim kuzenim de çok erken doğmuş, 7aylıkmış. Bundan yaklaşık 40yıl önce hem de. Uzunca süre küvözde kalmış, yaklaşık bir ay sanırım. Çıkarttıklarında 1kilo 50grmış. Çok şükür hayata tutunmuş.. Şimdi o kuzenimin de iki kızı var elhamdulillah

ayyy misafir geldiginden veri sirke icemiyrodum ben 3 gundurde sanki altimdan surekli bisey akiyormus gibi hissediyordum bide surekli tuvaletim varmis gibi oluyordu sistis gibi ama degilde :) dun sirkeyi bi ictim masaallah diyeyin hic oyle olmadi yaa

Sirke içmek idrar yolu enfeksiyonuna iyi mi geliyor canım?

hahahah aynen yaa bu bayramm gobuslerı saklayamıyoruz cok sevıyorum hamiş gezmeyı bıde hareket edınce oturup butun gun ızleyesım gelıyor :)

Doğum çantası genelde 30 haftadan sonra hazırlansın diyorlar ama riskli bir durumun yoksa çok da acele etmeye gerek yok canım.pompayı alan arkadaşlar var onlar daha bilgi sahibidir bu konuda cevap vereceklerdir. Ben ilk Doğumda avent göğüs Kalkanı aldım ama hiç kullanmadım duruyo öyle. Göğüs ucu çıkarıcıya gerek olacağını sanmıyorum zaten bebek emdikçe çıkıyor kendiliğinden. Ki benim göğüslerim küçüktür ne hamilelikte ne de emzirirken büyüdüler bende sorun olmadıysa kimsede olmaz

iğneni bulabiliyor musun canım ben bulamıyorum 0,6 kullanıyorm clexan bulamadım die oksapar kullandım şimdi oksaparda yok piuyasada başka aldım
İğneyi doktorunuza mı yazdırıyorsunz ya da aile hekimine mi? Ben de oksapar 0,4 kullanıyorum. Eğer kontrolüme denk gelirse kendi doktoruma denk gelmezse de aile hekimine gidip yazdırıyorum raporlu ilaç olduğu için. Aklınızda olsun bir seferde 9 kutu yani 90 adete kadar yazdırabilirmişsiniz eczane verirmiş o kadarı. Amcamız eczacı o söylemişti bana çok yazdır evde dursun sürekli alma derdin olmaz diye. En son 6 kutu almıştım hala da 2 kutu var ondan hiç denk gelmedim ilacın bulunmadığına.

Oyle bi agri henuz yasamadim canim yada yasadigim yanginlardan o agriyi ayirt edemedim. Bi doktoruna danis bence baska bi sikintin olmasin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…