2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla o kadarken cikardilar ama annesi israr etmedi hatta kalsin ben bakamam diye agliyodu,annesi bakti bebege eve getirdiklerinde 2 ay kucagina alamadi korkudan...2 ay hic uyumadan perisan vaziyette baktilar bebege cok zordu ya....tabi biz hic gormedik misafir yasakti sadece telefonda konusuyoduk.3 gun arayla dogum yaptik ilk 6 ay benim kizin kardesi gibi duruyodu yaninda minicikti ama simdi gorsen ablasi gibi duruyo daha iri daha uzun boylu masallah

aminn canım bende hazırlamadım henuz ay sonunda alısverıse cıkıcam ınsallah bebek gogusu tutamıyo olabılıyormus o yuzden her ıhtımale karsı almayı dusunuyorum ben gogus ucunu

yok doktoruma söylemedim çünkü kafasını yukarı dayıyor bi müddet ordan çekmiyor o zamanlar oluyor genelde çekince de bi müddet geçmiyor ağrısı bu yönden düşünmemiştim hiç.. İsrar yolu enfeksyonu vardı ilaç kullandım şimdi ne durumda bilemiyorum bayramdan sonra kontrolüm var ozaman sorarım artık teşekkür ederim canım

Oyle bi agri henuz yasamadim canim yada yasadigim yanginlardan o agriyi ayirt edemedim. Bi doktoruna danis bence baska bi sikintin olmasin sakin
kafasını çok dayıyor mideme canım genelde ondan oluyor ve bi müddet geçmiyor da.. Bayramdan sonra kontrolüm var gittiğimde sorarım artık çok teşekkürler

Rabbim sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah hersey yolunda gıder umarım guzel bı dogum olur sonrasın da bebısıyle uzun uzun hasret gıderır

Sirke içmek idrar yolu enfeksiyonuna iyi mi geliyor canım?
Kiizzz biz aylardir sirke muhabbeti yapiyoruz sen nasil bilmezsin ben fermentemutfagimin sirkesini anlata anlata ove ove bitiremedim artik reklam bedeli olarak 1 kasa sirke bekliyorum kendilerinden
Her gun 1 tatli kasigi sirke iciyorum ne enfeksiyon ne grip ne baska hastalik,kiza da iciriyorum ki dusun krese gittigi halde burnu bile akmiyo ayyy canim sirkem

Ben clexan 06 kullanıyorum ve kutusunda 2 adet var raporlu olunca 15 kutu yazıyorlar oda zaten günde bir tane vurulduğum için tam 30 gün gidiyor.sanırım sizinki farklı 90 tane alabiliyorsunuz.

aminn canım bende hazırlamadım henuz ay sonunda alısverıse cıkıcam ınsallah bebek gogusu tutamıyo olabılıyormus o yuzden her ıhtımale karsı almayı dusunuyorum ben gogus ucunu
her ihtimale karşı almak en iyisi sanıyorum bi arkadasla konusuyorum gerek var diyor diğer arkadaş yok diyor en iyisi bulundurmak galiba sağol..

Allah bağışlasın inşallah, Bana bir arkadaşım söylemişti, onun kuzeninin kızı küvözdeyken 2 kilo olunca çıkarcaz diye açıklama yapmışlar, doktorlar herhalde uzun uzun teknik açıklama yapmak yerine 2 kilo deyince, bilgi de böyle kalıp yayılmış.

gercekten ıse yarıyor mu ya benım akıntım sarıya dondu sankı ama kasıntım yok doktorum bı fıtıl vermıstı oncekı enfeksyon olmam da ama kullanmaya cesaret edemıyorum bebege bısey olursa dıye

gercekten ıse yarıyor mu ya benım akıntım sarıya dondu sankı ama kasıntım yok doktorum bı fıtıl vermıstı oncekı enfeksyon olmam da ama kullanmaya cesaret edemıyorum bebege bısey olursa dıye
Bak valla ben izmirdeyim yakindaysan bu aksam getiriym sana ic yarina tertemiz

Fitili kullanmaktan korkma kiz kucucuk bisey zaten bisey olmaz

her ihtimale karşı almak en iyisi sanıyorum bi arkadasla konusuyorum gerek var diyor diğer arkadaş yok diyor en iyisi bulundurmak galiba sağol..
Aklinizda olsun arkadaşlar, elinde fazladan clexane olan ve dogum oncesi doktor kestiği icin kullanilmadan kalanları bazı ince düşünceli anneler hastaneye getirip veriyor. Aslında bu yasak. Ne de olsa a kisisine yazilan ilac b kisisine verilemez. Hemsirenize sorun bakalım oyle getıren var mı. Siz de elinizde dogum oncesi-sonrası kalırsa hastanenize sorun almak isterler mi. Yazık devletimize, ihaleyle döviz üzerinden katki payı vs. ödüyor. Fazladan yazdırılıp çöpe gidecegine ihtiyaç sahibine verilse, o kisi de 3 kutu yazdiracagina 2 kutu yazdirsa yine kar.
Ama tekrarlıyorum bu son derece haklı sebeplerle yasaktır alenen böyle bir uygulama yapamaz ne hastane ne doktor ne de eczane. Bekleme salonunda diğer hamilelere de sorabilirsiniz .Hele şu dovizin son halinde depolar da bile bile çıkarmıyorlar piyasaya. Milletin dini imanı para!

Aaa ben hep veriyorum saglik ocagina bizim ebeye hep goturuyorum bu kaldi bu icilmedi diye,bikerede adetim cok gecikmisti aile hekimi sordu hemsireye tarlusal yazicam varsa verelim dedi o da biri getirmisti bakiym dedi cikardi verdi....ay yasak filan bilmem saglik ocagina hep veriyorum recetede edilse yine para odeniyo sonucta niye cope gitsin.
Kan sulandirici igne mide amelyati sonrasi kullandim yanlis recete edilmis 10 tane fazla vardi onlarida verdim bizim ebe daha ben verir vermez birini aradi cagirdi hek al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…